Proporcjonalna czcionka Temat: Re: vcredist_86.exe
Autor: Robert Data: 09 Paź 2010
Odwołania: 1 2 3 4 5
Jeśli używasz Windows Defendera to wyłącz go "Patricia" wrote:
> Wyłączyłam kontrolę konta użytkownika i po próbie uruchomienia tego pliku > (vcredist_86.exe), pojawił mi sie komunikat: > 'Temu wydawcy zablokowano możliwość uruchamiania oprogramowania na tym > komputerze. Wydawca: Microsoft Corporation' :(( > I poniżej: 'Musisz odblokować tego wydawcę, aby uruchomić to oprogramowanie.' > Jak zaglądam do pomocy i obsługi technicznej systemu to nie mogę nic tam > znaleźć na ten temat. > > "ML" wrote: >
> > Dnia 07-10-2010 o 12:36:03 Patricia <Patricia@discussions.microsoft.com> > > napisał(a): > >
> > > Próbowałam już tego i pokazuje się ten sam komunikat, że 'Ten program > > > został > > > zablokowany...' . > > >
> > Spróbuj na czas instalacji wyłaczyć kontrole uzytkownika: > > > > - wciskamy kombinację klawiszy ?Windows Key + R?, lub Start -> Uruchom > > - wpisujemy ?msconfig? i zatwierdzamy, > > - odnajdujemy zakładkę Narzędzia (Tools) i zaznaczamy ?Wyłącz kontrolę > > konta użytkownika? (?Disable UAP?), następnie ?Uruchom? - zapisujemy > > zmiany i uruchamiamy ponownie komputer. > > > > > > -- > > ML > > . > >