Proporcjonalna czcionka Temat: Re: problem z aktualizacją
Autor: Piotr Palusiński Data: 15 Maj 2010
Odwołania: 1
In news:FAF4D860-C9A9-4745-A454-BD796EC2465A@microsoft.com, *pawel500* <pawel500@discussions.microsoft.com> typed:
> Witam > Mam problem z aktualizacją. Nie mogę zakutalizować dodatku net framework > 3.5 z dodatkiem sp1. Tak na marginesie ja mam sp2 viste. > Wyskakuje mi blad Code 1. > Rozwiazaniem tegoż problemu jest to że trzeba przy zamykaniu systemu > kliknąć Zamknji i Zainstaluj aktualizacje. Tak też robie, ale przy > uruchomieniu komputera, spowrotem wraca ten sam blad. > Zamykalem w ten sposob komputer juz pare razy i niestety nic. > Nie wiem jak rozwiązać ten problem, prosze o pomoc ekspertów.
Jeśli aktualizacje powracają do zainstalowania, wtedy wystarczy uruchomić Wiersz Poleceń - prawym przyciskiem myszy "Uruchom jako Administrator" i wpisać komendę: fsutil resource setautoreset true c:\ gdzie c:\ oznacza literę dysku na jakiej mamy zainstalowany system
Piotr Palusiński [Microsoft MVP - Windows Desktop Experience] https://mvp.support.microsoft.com/profile/Piotr.Palusinski news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.pl.windows Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy