Paweł Wilkowsk...1/1 23 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium ( uaktualnienie z Windows xp). Nie potrafię poprawnie ustawić działania dźwięku na komputerze, jak to poprawnie ustawić?
Michal Kawecki3/3 22 Lip 2010
Witam, Posiadam system Windows 7, jeżeli zostawię komputer przez dłuższy czas włączony sam się wyłącza. Co zrobić aby to się nie powtarzało?
Paweł Wilkowsk...1/1 22 Lip 2010
Posiadam system Windows 7. Problem dotyczy zapamiętywanie obrazu zdjęcia w ikonie po ich odwróceniu. Zmiany nie zapamiętują się.
Daniel Stawicki5/5 21 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Pobrałem ze strony Microsoft gadżet pulpitu: pogoda Po zainstalowaniu dodatek nic nie pokazuje. Jak rozwiązać ten problem?
Mariusz1/1 21 Lip 2010
Witam, Mam pytanie dotyczące Windows 7 Home Premium. Czy Win 7 rozkłada obciążenie procesora na wiele wątków lub rdzeni ? Pozdrawiam,
Mariusz1/1 21 Lip 2010
Win 7 Home Premium 64, problem z dodaniem drukarki , system Windows nie może otworzyć kreatora dodania drukarki
Piotr Palusińs...2/2 20 Lip 2010
Witam, Posiadam system Windows 7, na tym systemie dostępny jest gadżet pogoda, jednak przestał on działać. Co mogę zrobić aby znów działał?
Krzysiek2/2 20 Lip 2010
Witam, Mam problem z połączeniem sieciowym Win 7. Są 3 komputery w grupie roboczej (2 win XP plus 1 Win 7 prem) Problem z polaczeniem do internetu. Pozdrawiam,
Daniel Matysiak2/2 20 Lip 2010
Windows 7 nie widzi więcej niż 4 gb pamieci
kt1/1 19 Lip 2010
Łukasz Szymanek napisał: > > Witam, mam pewnien problem z klientem poczty "Poczta systemu Windows" > Podczas dodawania nadawcy do listy bezpiecznych nadawców wyskakuje mi > informacja: > "Nadawca wybranej wiadomości nie został dodany do listy bezpiecznych > nadawów" > Podobna sytuacja sytuacja dotyczy dodawania nadawcy jakiejś wiadomości do > listy zablokowanych nadawców: >
Michal Kawecki3/3 18 Lip 2010
Posiadam komputer stacjonarny z system Windows 7 Ultimate. Przy wyłączaniu komputera za pomocą opcji zamknij system, nie wyłącza się wiatrak zasilacza komputera. Jak rozwiązać ten problem?
RG3/3 16 Lip 2010
Witam! Zainstalowałem na Windows 7 program: Paragon Backup & Recovery, version 10.2, build 9169 (01.12.09 ) Free Edition i mam z nim jeden problem. Po wykonaniu obrazu partycji systemowej (dysku C) i umieszczeniu jego na innej partycji uruchamiam opcję "Mount Archive" i jest OK - pojawia się ikona dysku (u mnie G) i w komputerze i w Unreal Commander - można pracować. Nie mogę natomiast
Piotr Palusińs...2/2 16 Lip 2010
Czy wykonanie wirtualizacji systemu przez funkcję beckup& restore automatycznie robi kopię rejestrów?
Piotr Palusińs...2/2 15 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium - oem Nie mogę otwierać stron internetowych Microsoft. Używam przeglądarki Internet Explorer 8. Dodam, że strony nie otwierają się również przez inne przeglądarki. Nie jest to wina dostawcy internetu, ponieważ na drugim komputerze wszystkie strony działają prawidłowo. Jak rozwiązać ten problem?
Piotr Palusińs...2/2 15 Lip 2010
Centrumxp.pl-nie moge sie połączyć.Czy macie to samo.Wie ktoś dlaczego? E.
Bartłomiej Syr...3/3 14 Lip 2010
Witam, Pr?buj? pod??czy? si? do drukarki udost?pnianej w katalogu, ale pojawia si? taki komunikat: --- Nie masz wystarczaj?cego dost?pu do komputera, aby pod??czy? do wybranej drukarki --- Wszystkie drukarki s? udost?pniane w ten sam spos?b przez kontroler domeny, nie ma ?adnych ogranicze? dla u?ytkownik?w. Co mo?na sprawdzi?? -- guzik
Piotr Palusińs...2/2 13 Lip 2010
Witam, Mam zainstalowany Windows 7 ultimate PL 32 bit. nie jest to instalacja fabryczna. 1. nie mogę ustawić programów domyślnych Word i Power Point, ponieważ w opcji Ustaw programy domyślne nie pojawiają się na liście. 2. nie mogę stalić konfiguracji kalendarzy z microsoft outlook 2010, bo programy nie mogą znaleźć tego profilu. Używam MS Office 2010 trial version.
Michal Kawecki2/2 12 Lip 2010
Problem z zablokowanymi kontami, nie masz uprawnień do tego folderu. W jaki sposób odblokować wszystkie foldery po migracji do Win 7 PRO 32 bit?
Krzysiek2/2 12 Lip 2010
Witam. Padł kontroler Sata na płycie głównej. Podłączyłem kontroler PCI tylko nie bardzo wiem jak zmienić sterownik w systemie. Czy jest w ogóle możliwa wymiana sterownika dyskowego na inny typ i uruchomienie systemu ze starego dysku. Mam dostęp do dysku po wybraniu opcji naprawy z instalatora. Strownik podaję z dyskietki. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Krzysiek3/3 12 Lip 2010
Witam. Mam problem z utworzeniem kopii zapasowej dysku na płycie DVD RW. Gdy próbuję to zrobić wyskakuje mi błąd: "Żądane zasoby są w użyciu. (0x800700AA)".
Robo744/4 12 Lip 2010
Win 7 home prem 64bt Napis w prawym dolnym rogu Tryb testu windows 7 kompilacja 7600
Michal Kawecki2/2 11 Lip 2010
Wydaje mi się że sam coś namieszałem z j.w. Próba uruchomienia harmonogramu zadań kończy się okienkiem komunikatu :" Wybrane zadanie {0} już nie istnieje. Aby wyświetlić bieżące zadania, kliknij przycisk Odśwież" W kolumnie Biblioteka Harmonogramu zadań, w folderze Microsoft mam jedno folder, a w Windows aż cztery. Prosił bym o informacje jak można przywrócić oryginalny harmonogram
Piotr Palusińs...4/4 11 Lip 2010
Przeniosłem sobie pliki z folderu "user" na partycję D:\. Po kilku dniach używania systemu na patrycji D:\ nie wiem dlaczego pojawiło się mnóstwo plików o nazwach np: "eula.1033.txt" i "instal.res.1033.dll" oraz kilka innych plików. Czy mogę wykasować te pliki ? Wydaje mi się że są one niepotrzebne. Nie są to pliki ukryte.
Frank Holman2/2 11 Lip 2010
Pytanie dot. funkcjonalności Win 7 Starter
Piotr Palusińs...5/5 10 Lip 2010
Witam...gdzie go mogę znaleźć? Pozdrawiam
Piotr Palusińs...2/2 09 Lip 2010
Witam, Zrobiłem skanowanie komputera, pojawił mi się komunikat o uszkodzonym pliku cbs.log. Co to oznacza?
Mark2/2 08 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Jak mam zmienić wyświetlanie daty w systemie na polską? Wyświetla mi się miesiąc-dzień-rok, a chciałbym dzień-miesiąc-rok.
Jan Kowalski1/1 08 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Po ustawieniu w opcji zarządzaniu energią nie wyłączania drukarki po zresetowaniu komputera muszą ponownie ustawiać tę opcje od nowa. Dotyczy drukarki HP. Co może być tego przyczyną i jak to zmienić?
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Po ustawieniu w opcji zarządzaniu energią nie wyłączania drukarki po zresetowaniu komputera muszą ponownie ustawiać tę opcje od nowa. Dotyczy drukarki HP. Co może być tego przyczyną i jak to zmienić?
Posiadam system Windows 7 64 bity. Nie mogą poprawnie ustawić połączenia VF w centrum udostępnień sieci. Sterowniki instalują sie prawidłowo, jednak nie widać urządzenia. Jak mam sprawdzić czy nie jest to blokada od strony systemu.
noname5/5 07 Lip 2010
Witam Mam problem z zainstalowaniem drukarki HP LaserJet1018 udostępnionej przez sieć. Drukarka udostępniona jest na komputerze z systemem windows XP. Dotychczas funkcjonowała udostępniona na komputerach z systemami XP i VISTA HOME BASIC. Na laptopie po przeinstalowaniu systemu VISTA nie można zainstalować tej drukarki. Wykonywane kroki: panel sterowania/sprzęt i
Mariusz M1/1 07 Lip 2010
Dwa komputery w sieci z Windows 7 Professional. Nie można udostępnić całego dysku D. Poszczególne foldery z tego dysku są widoczne po udostępnieniu, jednak cały dysk D nie jest. Co zrobić by drugi system widział ten dysk?
Michal Kawecki2/2 06 Lip 2010
Na Windows 7 Home Premium mam problem z bezprzewodowym połączeniem się z routerem. Na Windows xp łącze się bez problemu.
Michal Kawecki2/2 06 Lip 2010
Witajcie, Posiadam stacj? robocz? z Windows XP Prof. Podpowiedzcie jak ukry? pojawiaj?c? si? w "Moje miejsca sieciowe" ikon? routera. Zale?y mi na tym aby uzytkownicy tego komputera nie widzieli i nie dotykali tego zasobu. Pozdrawiam Krzysztof -- Krzysztof Flis <krzysztof.flis@gmail.com>
Krzysiek3/3 06 Lip 2010
Win 7 Home Premium, system często sie zawiesza.
Michal Kawecki2/2 05 Lip 2010
Korzystając z porad ze strony: http://www.chip.pl/artykuly/porady/2009/11/optymalizacja-windows-pod-katem-dyskow-ssd/article_view?b_start:int=0&-C= ściągnąłem ze strony Microsoftu DiskPart 5.1.3565. Oto fragment artykułu z chip.pl: "Jeśli mamy tylko XP, należy zainstalować narzędzie Diskpart ze stron Microsoftu. Po podłączeniu SSD do systemu uruchamiamy narzędzie, wybierając ?Start |
Pawel Z1/1 05 Lip 2010
Jak wyłączyć usługę która zezwala na oszczędzanie energii?
Dominik Gałusz...2/2 05 Lip 2010
Windows Media Centre w Windows 7 Home Premium 64bt wolno przechodzi z jednej aplikacji do drugiej. Zawiesza się i pojawia się czarny ekran.
Piotr Palusińs...2/2 05 Lip 2010
Posiadam system Windows 7. Nie mogę otwierać stron internetowych, połączenie z Internetem posiadam. Jak mam rozwiązać ten problem?
Piotr Palusińs...2/2 05 Lip 2010
W jaki sposob uruchomić inny separator daty w windows 7?
Michal Kawecki5/5 04 Lip 2010
Problem z Windows 7 Home Premium po uruchomieniu system się zawiesza. Nie można nic na nim zrobić. Działa tylko przeglądarka IE8. Po otwarciu strony kręci się kółeczko i nic nie działa. Nie można też wejść w tryb awaryjny, ani wykonać przywracania systemu.
Piotr Palusińs...2/2 03 Lip 2010
Problem z Windows 7 Home Premium, Komunikat: Win Media Center przestał działać.
Michal Kawecki2/2 02 Lip 2010
Witam, Probuje tutaj bo na forum WoW nie dostaje odpowiedzi. Wie ktos dlaczego podczas instalacji ta gra pisze mi taki komunikat: " An error was detected while verifying the contents of the file "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Data\common-2.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at C:\. You can attempt to install again. If this problem persists,
Krzysiek3/3 02 Lip 2010
Witam, posiadam sieć 4 komputerów z systemem Windows 7. Mam problem z jednym z nich, to znaczy komputer "nie widzi" 2 komputerów. Jak to poprawnie ustawić na tym systemie?
Michal Kawecki3/3 02 Lip 2010
Czy kopia zapasowa zapisze wszystkie ustawienia i programy które mam na komputerze?
Piotr Palusińs...3/3 02 Lip 2010
Na Windows 7 nie mogę otworzyć pliku win32.hlp. pojawia mu sie komunikat: ten system nie może otworzyć tego pliku.
Piotr Palusińs...2/2 02 Lip 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium Jak zainstalować Win 7 na dysku usb? Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...4/4 01 Lip 2010
pewnie nie tylko ja poszukujęi pewno były takie pytania ale zapytam : jak można przywrócić na stałę pasek eksporatora windows 7 tak aby było jak kiedyś c:\ a nie wymyślona innowacja Microsoft (znaczek raklamy)>KOMPUTER>Dysk Lokalny (C:) nie każdy musi kochać innowacje i nie wszystkim się one podobają czy jest na to jakieś lekarstwo ?
Bamek6/6 01 Lip 2010
Witam, Mam Windows 7 Pro i Windows Home Premium, chciałbym stworzyć sieć domową jednak na drugim komputerze nie ma opcji dołącz do sieci. jak utworzyć sieć domową?
Piotr Palusińs...2/2 01 Lip 2010
Na Windows 7 pojawia mi się komunikat klasyfikacja systemu jest niedostępna