Piotr Palusińs...3/3 20 Kwi 2010
Logowanie do systemu trwa bardzo długo po upgradzie z windows vista trzeba czekać do około 3 minut potem pojawia się czarny ekran bez ikonek. I po kolejnych 3 minutach pojawia się tapeta i ikonki.
Zbyszek Chrzano...2/2 20 Kwi 2010
witam kilkanascie dni temu wyskoczyl mi blue screen, reinstalowalem system, chodzi windows xp, dodalem office 2007, sciagnalem wszystkie serwis packi, i nie mam dostepu do dysku C, do zzadnego pliku, a wszystkie pliki widze, i te co byly na pulpicie i te co byly w folderach. Co mam zrobic? Jak to naprawic? Niczego nie utracilem mam tylko komunikat odmowa dostepu, a wszystko to przez
Daniel Stawicki3/3 20 Kwi 2010
jak wymazać poprzednie polaczenia( ikona polaczenia kolo zegara, zduplikowane polaczenie)
v52krzp2/2 20 Kwi 2010
Wlasnie zainstalowalem u sibie nowe polecane narzedzie `Fix it Center`. Niestety po jego uruchomieniu za kazdym razem wyswietla sie komunikat `Unable to dowload troublshooters` i na tym koniec. Czy ten program wogole ma szanse zadzialac?
Łukaszt1/1 20 Kwi 2010
Klawiatura ekranowa nie działa prawidłowo w Windows 7 Starter.
Piotr Palusińs...2/2 19 Kwi 2010
w jaki sposób wykonać konfiguracje kopii zapasowej?
Seba2/2 19 Kwi 2010
Proszę o informację jak udostępnić HP LaserJet M1120n w sieci ale problem leży w tym że nie chodzi tu o drukarke a raczej o skaner oczywiście mam jeszcze Konika-Minolta Bizhub 163 i tego to też dotyczy. pozdrawiam Walek
Malenki7/7 19 Kwi 2010
Począwszy od wersji 7 Internet Explorera, w tekście przegladarki pojawiają się [URL=http://img687.imageshack.us/img687/2735/niechcianereklamywie.png]podwójnie podkreślone wyrazy[/url]. Są one elementami reklamowymi (linki), krtórych chciałbym się pozbyć,... a nie potrafię. Reklamy te nie mają dla mnie ani wartości praktycznej, ani estetycznej - żadnej, a ich natrętna ingerencja
Piotr Palusińs...4/4 19 Kwi 2010
Jak w temacie; dotyczy maila ostatiego (poniżej). -- Windows7 64b; GIGABYTE EX58-UD5; Intel Core i7 920; NVIDIA Quadro FX1800; DDR3 6GB, HD 1TB
waldemar.b3/3 19 Kwi 2010
Witam Zainstalowalem niedawno windows 7 (mam małą sieć w domu i kilka komputerow), chciałem udostępnić drukarkę po sieci ale z innych komputerów nie bardzo chca sie drukowac dokumenty. Drukarka jest podlaczona do win7 i tu wlaczone jest udostepnianie -> inne kompy w sieci to win XP i Vista. Komp z win 7 ma konto uzytkownika z haslem wiec z udostepnieniem nie ma problemow, z
pawel5004/4 17 Kwi 2010
Wyskakuje mi wlasnie taki blad jak w temacie. Prosze o pomoc i indywidualne podejscie do mojej osoby :)
Krzysiek2/2 17 Kwi 2010
Win 7 Ultimate System po włączeniu jest w stanie bezczynności. Nie można wykonać żadnej operacji, dopiero po wciśnięciu klawiszy Ctrl+Alt+Delete system pozwala na wykonanie zadań.
Piotr Palusińs...3/3 16 Kwi 2010
Podczas uruchamiania systemu Windows xp proffesional po kilkudziesięciu sekundach uruchamiania się systemu pojawia sie nibieski ekran (tryb tekstowy) z komunikatem: STOP: c000021a {Błąd krytyczny systemu} Proces Logon zakończył się niespodziewanie za stanem xc000012f (00000000000000) System został zamknięty. Próbowałem wystartować w trybie awaryjny później przywrócić do ostatnio
v52krzp3/3 16 Kwi 2010
Witam Mam problem z wyświetlaniem plików jpg po zmianie ustwień na pasku narzędzi z wyświetlania szczegółów na średnie ikony lub duże ikony nie widać miniaturek zdjęć. Również po zaznaczeniu pokaż okienko podglądu nie widać jpga
IDKrzych4/4 16 Kwi 2010
Problem z poprawnym działaniem Windows 7
Piotr Palusińs...2/2 15 Kwi 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Premium Post: Czy w Win 7 Premium jest funkcjonalność tłumaczenia tekstu? Pozdrawiam,
Krzysiek2/2 15 Kwi 2010
Witam Podczas wyszukiwania poprzez start wyszukaj w systemie windows 7 wyszukuje mi około 58 000 rzeczy które nie są mi potrzebne. czy w jakiś sposób można je pokasować ? Pozdrawiam
RG4/4 15 Kwi 2010
Co jakiś czas explorer przestaje działać, trwa wyszukanie o blędach i się resetuje komputer. Raz pojawił się blue screen. Co można zrobić?
v52krzp3/3 15 Kwi 2010
Witam, Klikając na start, wybierając wszystkie programy foldery znajdujące się tam są puste, pomimo, że programy są widoczne w folderze Program Files.
piotrek1/1 15 Kwi 2010
Witam, nurtuje mnie kilka spraw dotyczących licencjonowania windows. Prosiłbym kogoś kompetentnego o udzielenie odpowiedzi na poniższe pytania: 1. Do jakiej wersji systemu windows 7 przysługuje prawo upgrade z windows vista ultimate (box). Czy tylko do windows 7 ultimate? 2. Na jakiej zasadzie przysługuje prawo downgrade np. do windows xp, posiadając windowws vista ultimate (box)? Czy
Ryszard10/10 14 Kwi 2010
Witam Spotkałem się z następującym problemem: kopiowałem fotki z rozszerzeniem jpg z płyty na dysk i po przekopiowaniu okazało się, że wszystkie skopiowane fotki mają rozszerzenie bmp, a tym samym zwiększył się rozmiar plików. Nie wiem czy gdzieś popełniłem błąd, czy też istnieją jakieś ustawienia, które powodują zamianę jpg w bmp, dlatego proszę o wyjaśnienie takiego zjawiska i z
Piotr Palusińs...2/2 14 Kwi 2010
Przy wpisywaniu adresu w Outlooku zawsze po wpisaniu pierwszej litery pojawiały się propozycje adresatów ostatnio wybieranych. W pewnym momencie ta usługa zniknęła i teraz za każdy razem muszę wpisywać cały adres. POMOCY!!!
Grzegorz2/2 14 Kwi 2010
Dzień dobry. Mam system Vista 64-bit i program antywirusowy Microsoft Security Essentials, program nie moze sie zaktualizowac, w trayu pojawia sie ikonka Alerty zabezpieczen i sugestia abym zauktualizowac program lecz proba sie nie udaje tzn pasek aktualizacji dochodzi do konca jednak program dalej informuje o starej badzie definicji wirusow. GK.
Daniel Matysiak2/2 14 Kwi 2010
Pytanie dot. trybu zgodności Windows 7 i Outlooka 2007.
Michal Kawecki2/2 14 Kwi 2010
Witam, Po odłączeniu projektora, mam problem z połączeniem się z siecią. Poproszę o pomoc. Sieć 18 komputerów.
Krzysiek3/3 13 Kwi 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium. Jak usunąć funkcję bitlocker na systemie Windows 7 ? Pozdrawiam,
Michal Kawecki4/4 12 Kwi 2010
Witam, Mam Win 7 Starter chciałbym zwiększyć zawartość pulpitu powyżej 100%. W jaki sposób to wykonać?
Piotr Palusińs...2/2 12 Kwi 2010
Witam Mam problem z dzialaniem sieci w systemie Windows 7 Pro. Przywracanie systemu nic nie daje .
Krzysiek1/1 12 Kwi 2010
Na początek zapytałbym producenta, czy ta drukarka może działać jako sieciowa. Czasami pomaga zainstalowanie drukarki sieciowej na lokalny port. -- Krzysztof Paciejewski Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostaną bez
RG2/2 12 Kwi 2010
Witam, na stronie http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/pl/format/asfspec.aspx jest krótka specyfikacja formatu ASF. Jedym ze zdań jest : "Format ASF obsługuje zaawansowane możliwości technologii multimediów, w tym typy multimediów o rozszerzalnej funkcjonalności (...)". Co to są te typy multimediów o roszerzalnej funkcjonalności? O jakie funkcjonalności chodzi? Dzięki za
Frank Holman3/3 10 Kwi 2010
Witam, zauważyłem dziwne zachowanie Windows 7 związane z dostępem do internetu i nijak nie moge sobie z tym poradzić. Troszkę wcześniej: Windows 7 w wersji RC1 - internet poprzez WiFi, router w domu - połączenie z siecia skonfigurowane prawidłowo, sieć zabezpieczona WPA- PSK, na routerze dodatkowo ograniczenie do wskazanych adresów MAC karty sieciowej. Ikona połączenia sieciowego
Frank Holman3/3 10 Kwi 2010
posiadam ten program w wersji niemieckiej istnieje mozliwosc sciagniecia z netu po polsku i aktywacja tym kluczem co mam (szukalem juz po polsku ale nie znalazlem) -- Windows XP Home Edition. Windows vista Home Premium 32bit. Windows7 Home Premium 64bit.
Frank Holman2/2 10 Kwi 2010
Nie działa tworzenie wiadomości pocztowej przez OWA na Win 7 wersja 64 bit w systemie x32 dziala poprawnie
Piotr Palusińs...7/7 09 Kwi 2010
Moj problem polega na tym ze na 3 komputerach z systemem Vista Home Basic i Vista Home Premium x64 system ktory ma jakies 10 miesiecy laduje sie do 20 minut. Na "swiezym" systemie start trwa kilkadziesiat sekund a w miare starzenia wydluza sie. Na komputerach pracuje kobiety ktore nie instaluja nic dodatkowego, jest tam tylko system, Office 2007 i kilka programow pomocniczych oraz
Grzegorz Libera3/3 09 Kwi 2010
Mamy 6 komputerów 4 na XP prof 1 na viście 1 na Win7. Do jednego z komputerów z XP podpięta jest drukarka HP2055d (najnowsze sterowniki). Wszystkie komputery z XP drukują na niej bez problemu. Vista ją widzi, instaluje jednak wydrukowanie czegokolwiek jakieś 10 minut (bardzo długo widnieje tekst na dolnym pasku Worda "trwa łączenie z drukarką"). Problem ten pojawił się po którejś
B.Zawada4/4 09 Kwi 2010
W jaki sposób ustawić aby komputer działał w trybie ciągłym? Win 7 Home PREM OEM
Jurek W3/3 08 Kwi 2010
Instalując system zostały utworzone dwie partycje. Jedna z nich utworzona na dane nie jest widoczna. Co można zrobić w tej kwestii.
Łukasz Gieroba1/1 08 Kwi 2010
Witam, Mam problem z instalacją Win 7 Premium 64. Instalacja na partycji GPT. Czy uda się zainstalować system na partycji większej niż 2 TB? Pozdrawiam,
wiikeyfusion1/1 07 Kwi 2010
[2010.03.26] Atendiendo a las peticiones de los usuarios finales y distribuidores, estamos encantados de confirmar que el apoyo WBFS se
Marcin2/2 07 Kwi 2010
W menadżerze urządzeń wyskoczyl mi wykrzyknik przy tym adapterze jak i przy ISATAP. Próbuje wyszukac aktualizacje jednak otrzymuje komunikat że sterownik który posiadam jest najnowszy. Nie da sie ich tez odinstalować. Proszę o pomoc.
Marcin4/4 07 Kwi 2010
Po wymianie karty graficznej z nVidii na ATI Radeon, po poprzednim usunięciu instalacji oprogramowania nVidii, mam następujący problem. Szybkie przewijanie okna przeglądarki, uruchomienie naraz kilku okien (czasem 2) przełaczanie się między oknami powoduje, i to bardzo często, reset komputera. Czy tylko reinstalacja systemu (o zgrozo nie wiem, co zrobić, żeby nie utracić danych takich
Zbyszek Chrzano...3/3 07 Kwi 2010
Pojawił mi sie problem w pracy aplikacji Microsoft Office Otlook. Po kliknięciu ikony pojawia się okienko Otlooka, by po chwili zniknąć i wyświetla się komuniukat "Nie można uruchomić programu Microsoft Office Outlook. Nie można otworzyć okrana programu Outlook." Problem dotyczy Office Professional 2007. Inne programy tego pakietu działają prawidłowo.
Zbyszek Chrzano...2/2 07 Kwi 2010
Witam, Od rana mam problemy z Vista, chodzi dramatycznie wolno, nie miałem sieci ani internetu i jak chce coś zrobić, np. sprawdzić system, zainstalowac service packa, zmienić nazwe grupy roboczej, lub klikam jakiś link do przekierowanie, to albo nie reaguje albo wyskakuje mi komunikat: C:\Windows\system32\systempropertiescomputername.exe Usługa nie może teraz zaakceptować
Piotr Palusińs...2/2 06 Kwi 2010
Witam. Mam mały problem. Ostatnio nie wiem jakim sposobem ustawił mi się klawisz Fn ciągle aktywny. Np żeby wpisać p o i u j k l m, muszę wciskać klawisz fn. Bardzo to mi przeszkadza. nic nie grzebałem w systemie, nic nie zmieniałem. Proszę o pomoc!
Piotr Palusińs...7/7 06 Kwi 2010
Witam, mam orginalne rosyjskie i angielskie windowsy niestety uzytkownicy nie radza sobie z tymi wersjmi. Jak mozna przerobic na normalny (polski) jezyk XP? Pozdrawiam.
Patryk Stus4/4 06 Kwi 2010
Witam! Chcia?em dzi? utworzy? kopie zapasow? systemu. Gdy wybra?em z centrum akcji "Konfiguruj kopi? zapasow?" to pojawi? mi si? taki o to komunikat:Nie mo?na uruchomi? aplikacji kopii zapasowej z powodu b??du wewn?trznego: klasa niezarejestrowana (0x80040154). Gdy natomiast wybieram opcje przywracanie systemu to pojawia si? komunikat, ?e narz?dzie Przywracanie systemu prawdopodobnie
Czesław3/3 06 Kwi 2010
Witam! Moj Win7 64bit nie rozpoznaje HTC Diamond. Na starym PC z Win XP wszystko było OK. Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu. Pozdrawiam Czesław Grzesik
asad103/3 04 Kwi 2010
Kilka razy używałem Skanera OneCare. Od jakiegoś czasu dostaję komunikat o błędzie 0x0C600C03 i nie chce skanować. System Windows7 64. Próbowałem szukać googlem, ale można znaleźć mnóstwo pytań, z odpowiedziami trudniej. Próbowałem odinstalować scaner via dodaj-usuń, ale nie odinstalowywuje, po prostu nic się nie dzieje. Próbowałem odinstalować via CCleaner, ale komunikat jest Error2
ojkgshwv@hotmai...1/1 04 Kwi 2010
?????sO??????LZ?????sO???a?z?LZ?????sO??????LZ??????????LZ???????????lLZ????????LZ??????LZ??z?????,??????????????lAL ?????L?????a??A??l,??????????a??LZ????????a??LZ????????C???LZC??????LZ????????z?O,????????z??Aa??A,????z??A????al??????,????z??Aal??????,O???C???,?sO?C???,????????????,???????????,???????z??AO??,????,??????????,HIVI,HIVI??????JVC,JBL??????,???????????.com , 86-022-81501975,
Piotr Palusińs...5/5 03 Kwi 2010
witam rozwijajac problem z tematu, mam windows xp pro, wersja pudelkowa, nowy komputer i niestety nie moge go zainstalowac, poniewaz nie widzi dysku sata, a aby go zobaczyl, musze miec stacje dyskietek, ktorej nie ma i kolko sie zamyka jakis czas temu znajomy mial taki problem, udalo mu sie dodzwonic na infolinie microsoftu (niestety teraz nie moge sie doszukac numeru, na ktory