Michal Kawecki3/3 16 Lut 2010
podczas tworzenia kopi zapasowej plików pojawia sie komunikat "kopia zapasowa nie została wykonana z powodu braku pliku 0x8007002 kod bledu 0x810002f" Windows 7 home premium pl
antivirus grati...1/1 16 Lut 2010
Nombreux probl?mes de performance et la sécurité de votre ordinateur sont causées par des virus malveillants, le meilleur moyen de lutter contre cela est d'avoir reconnu Antivirus installé et mis ? jour sur votre ordinateur Antivirus télécharger gratuitement ? l'adresse: http://antivirusfr.blogspot.com/ Des liens de site de contenu web: http://antivirusfr.blogspot.com/
Karol Nowak1/1 15 Lut 2010
Pojawia mi sie taki komunikat w Windows XP Pro: "Nie mozna uzyskac dostepu do uslugi Instalator Windows. Moze miec to miejsce, jesli Instalator Windows jest niepoprawnie zainstalowany." Robilem juz odrejestrowania i zarejestrowania funkcjami: - msiexec /unregister - msiexec / regserver oraz sprawdzalem rowniez czy konto SYSTEM, po uruchomieniu Regedit ma uprawnienia "Pelna
Piotr1/1 15 Lut 2010
Windows 7 Home Premium 32 bit PL OEM. Nie mozna skonfigurowac polaczenia internetowego.
blazejszy1/1 13 Lut 2010
Witam, W jaki sposób można ustawić Windowsa (Vista Business SP2), aby łączył się tylko i wyłącznie z jedną, wskazaną wcześniej, siecią bezprzewodową? Nie chcę, aby po podłączeniu do danej sieci bezprzewodowej Windows łączył się z jakąkolwiek inną siecią. Wtedy pojawia się bowiem w Centrum Sieci i Udostępniania napis "wiele sieci" i mój komputer nie może wykryć innych komputerów i
Piotr Palusińs...3/3 12 Lut 2010
Blue screen podczas korzystania z Windows 7 Professional.
Piotr Palusińs...3/3 12 Lut 2010
Windows 7 Home Premium x64 pojawia się komunikat usługa platformy ochrony oprogramowania przestała działać w szczegółach problemu jest informacja o błędzie sppsvc.exe
Assitencia manu...1/1 12 Lut 2010
Contato: pcnetsecurity@gmail.com Contato: pcnetsecurity @ gmail.com
Daniel Stawicki2/2 12 Lut 2010
Witam, Mam taki problem: Windows XP zainstalowany na dysku 2TB z MBR i systemem plików NTFS. Do tego dołozony kontroler Intel na 3 dyski po 2TB ustawione w RAID0 - czyli razem pojemność 6TB. Windows Xp Pro z SP3 nie widzi wloumenu a tym RAIDzie. Po ustawieniu macierzy na pojemnośc 2TB - wolumen jest widziany bez problemu. W czym problem? w MBR? Miscrosoft twierdzi ze XP obsługuje bez
Joanna Kiwacz6/6 11 Lut 2010
czy ktoś łaskawie może poprawić interfejs Windows7 tak by Panel sterowania\Sieć i Internet\Połączenia sieciowe można było bez problemu otworzyć wpisując to w pasek eksploratora tak się śmiesznie składa że nie można :) a jedynym sposobem by dostać się do tego miejsca jest odnalezienie irytującej ikonki zmień ustawienia karty sieciowej która od visty przeszła wraz z paskiem i menu
Make 50,000 $-D...1/1 11 Lut 2010
Make 50,000 $-Dollar and more with 1 $ - Dollar PLEASE FIRST COPY THIS MAIL IN YOUR PC BEFORE READING SERIOUSLY earn 50,000 US-Dollar and MORE with less work with short of time invest? YES, you can. Follow the further Money-Plan an YOU will get. It?s proved functioned System. First you say NO, after start you say YES. Because ONLY the starters of THIS PLAN see the results. And the
Piotr Palusińs...12/12 11 Lut 2010
Witam, Instalowalem nowy system, WinXP HE, w laptopie sony vaio. Wszystko przebieglo sprawnie z jednym wyjatkiem: natychmiast po starcie systemu, otwiera sie okno Outlook Express'a. Co zrobic, aby OE otwieral sie dopiero "na zadanie"? Przy okazji jeszcze jedno pytanie: w menadzerze urzadzen mam pytajnik przy pozycji :"kontroler sieci". Prosze o podpowiedz, jakie zadanie ma ten
Piotr Palusińs...7/7 10 Lut 2010
Witam. Na komputerze mam 2 partycje. Pierwotnie Win był na C:. Kiedy miałem problem z wirusem, zainstalowałem Win-a również na D: i z niego z powodzeniem korzystam do dzisiaj. Ten na C: udało się naprawić, działa, ale pewniejszy jest ten na D:. Obecnie chcę zrobić porządek i mam następujące pytania: 1. Jak najskuteczniej sformatować dysk C:, tak, aby w żaden sposób nie odbiło się to
Michal Kawecki2/2 10 Lut 2010
Witam, Mam pytanie: Dlaczego Win 7 Starter nie obsluguje( nie widzi) 2GB pamieci ? laptop firmy Asus Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...3/2 10 Lut 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home premium Post: Nie mozna skopiowac plikow na dysk C, kod bledu 0x80070522, komunikat: klient nie ma wymaganych uprawnien, Win 7 Home Premium, Dziekuje,
Piotr Palusińs...7/7 10 Lut 2010
Windows 7 Ultimate 32bit Pytanie dotyczy Centrum akcji.Po uruchomieniu systemu ikona Centrum akcji pojawia dopiero się po jakimś czasie. Wiem że jako usługa jest to dawne Windows Security Center -Centrum Zabezpieczeń i pod taką nazwą jest dostępne w Usługach. U mnie to jest ustawione na Typ uruchomienia-Automatycznie (uruchomienie opóźnione). Nic tam nie zmieniałem jest tak od 2
Daniel Stawicki4/4 10 Lut 2010
Witam Na zainstalowanym windows 7 mamy uruchomony xp mode, w zasadzie wszystko jak narazie działa poprawnie poza jednym problemem, musieliśmy zakupić kartę PCI LPT (manhattan one External DB25 port) ponieważ musimy używać klucza licencyjnego, niestety po włożeniu jej do komputera nie jest wykrywana w XP mode, w windows 7 została wykryta poprawnie i system sam zainstalował sterowniki
Arkadiusz1/1 10 Lut 2010
Przy uruchomieniu pokazuje się błąd backup.dll W lewym prawym dolnym rogu pokazuje się okno pobierania jakiego oprogramowania, jednak nic nie było pobierane.
antivirus grati...1/1 10 Lut 2010
Many problems with performance and safety of your computer can be solved easily with an updated antivirus and recognized. Antivirus Free Download Microsoft best practices in: http://yourantivirusfreedownloadonthissite.blogspot.com/ Content Site Links: http://yourantivirusfreedownloadonthissite.blogspot.com/ http://yourantivirusfreedownloadonthissite.blogspot.
Krzysiek2/2 09 Lut 2010
Windows 7 professional 64bit pl w win vista podczas tworzenia skrótu do folderu poprzez crl +shift tworzyło się łącze. Teraz przy tworzeniu skrótu pojawi sie informacja ze tworzy się łącze lecz pojawia się link
user@domain.inv...1/1 09 Lut 2010
Witam, pobrałem ze strony Adobe program inDesign CS4. Zainstalowałem w Win XP z zaznaczeniem opcji Trial. Jednak nie mogę go uruchomić jako Trial, domaga sie zawsze serial number. Nie wiem co robic, może ktoś mi doradzi. Kiedyś już miałem zainstalowaną wersję CS3 Trial, może o to chodzi. Jeżeli tak to czy już nigdy nie będe mógł zainstalować nowszej wersji? Janusz
user@domain.inv...1/1 09 Lut 2010
Witam, pobrałem ze strony Adobe program inDesign CS4. Zainstalowałem w Win XP z zaznaczeniem opcji Trial. Jednak nie mogę go uruchomić jako Trial, domaga sie zawsze serial number. Nie wiem co robic, może ktoś mi doradzi. Kiedyś już miałem zainstalowaną wersję CS3 Trial, może o to chodzi. Jeżeli tak to czy już nigdy nie będe mógł zainstalować nowszej wersji? Janusz
Piotr Palusińs...11/11 09 Lut 2010
Mam pytanie jak można skojarzyć plik w Win7 z ikoną programu go otwierającego, albo inaczej: jak przywrócić domyślne skojarzenia danego pliku z ikoną? -- Somehow experienced user
Robert3/3 08 Lut 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium. Post: System nie zostal zamkniety pomyslnie, czarny ekran po restarcie systemu. Prosze o pomoc. Pozdrawiam,
asad102/2 08 Lut 2010
Witam 1) W komputerze po zainstalowaniu windows 7 oraz xp mode dodana zostala karta pci LPT firmy manhattan, w windows 7 port lpt jest widoczy i działa (sprawdzone poprzez próbę drukowania) natomiast karta nie została wykryta w xp mode i nie można jej poprzez to zainstalować, niestety potrzebujemy ten port mieć w xp mode ponieważ program który nie funkcjonuje w windows7 jest
Adam Borkiewicz5/5 08 Lut 2010
Witam Pytanie jest następujące: Czy jest coś lżejszego niż WSUS, pełniącego rolę jedynie monitoringu zainstalowanych aktualizacji w windows? Potrzebuję narzędzie, które powie mi: Idź do tego i tego komputera i zrób windows update... Zaznaczam że komputerów nie ma tyle, by bawić się we wstawienie WSUS'a Dzięki za wszelkie namiary. pozdrawiam __________ Informacja programu ESET
Piotr Palusińs...2/2 07 Lut 2010
Witajcie, Jestem nowym użytkownikiem ;p Pozdroawiam, Oto Romdo
Radek3/3 07 Lut 2010
W funkcji aero nie działa pogląd programów na pasku zadań.
Radek5/5 07 Lut 2010
Witam mam duży problem. Po wymienie systemu na WIndows 7 Pro mam problem z zmapowaniem drukarki na lpt1 z innego komputera. Podczas mapowania wyskakuje błąd na 5 i brak dostępu. Dodam że wcześniej pyta sie o uzytkownika i hasło. Ale po podaniu jego dalej jest kicha. Na XP ten problem sie rozwiązywał gdy się konto dodało do grupy Administratorzy a tu mimo że konto jest w grupie
skaucik8/8 06 Lut 2010
win 7 nie można odczytywać planów zasilania pokazują sie opcje ale funkcje z tym związane są niedostępne komunikat : informacje o planie zasilania są niedostępne poj. stacja robocza
Piotr Palusińs...6/6 05 Lut 2010
Witam Mam poważny problem z dostępem do kilkudziesięciu dokumentów tekstowych typu word, poza tym jpg a także plików muzycznych i filmowych. Przy przeinstalowaniu systemu windows xp professional sformatowałem dysk C a na pozostałych partycjach pozostawilem dokumenty. Po instalacji na nowo systemu nie mogę otworzyć wielu plików. Pojawiają się komunikaty typu: "użytkownik nie ma
Forest6/6 04 Lut 2010
Witam. Przesiadłem się z Windows Vista business na Windows 7 ultimate. Proszę o informację czy we wbudowanej przeglądarce do zdjęć występuje gdzieś narzędzie do poprawy czerwonych oczu? W windows vista było dostępne. Czy w win7 zrezygnowano z tego czy należy szukać gdzieś indziej?? Dzięki za odpowiedź. __________ Informacja programu ESET NOD32 Antivirus, wersja bazy sygnatur
Marek1/1 04 Lut 2010
Windows 7 Home Premium przy podłączeniu modemu to portu USB ten port jest wyłączany przez system w celu oszczędzania energii. Po ustawieniu zakazu samoczynnego wyłączania portu. Po zrestartowaniu komputera zmiany wprowadzone w ustawieniach restartują sie i trzeba kolejny raz wszystko ustawiać. Jak ustawić zmianę portów na stałe?
Michal Kawecki6/6 04 Lut 2010
Witam, Czy ktoś wie, w jaki sposób, np. poprzez odpowiednią komendę w Wierszu poleceń, usunąć wszystkie dotychczasowe informacje dot. podłączania się do sieci? Wprawdzie można zrobić to poprzez "Zarządzanie sieciami bezprzewodowymi", ale z doświadczenia wiem, że zawsze "coś" zostaje w jakiejś "pamięci podręcznej", co powoduje właśnie różne dziwne i nietypowe problemy... A ja akurat
Bamek4/4 03 Lut 2010
Windows 7 ultimate 32bit co jakiś czas podczas uruchamiania sytemu (kiedy system się ładuje) następuje restart komputera. Kiedy system juz sie uruchomi nigdy sie sam nie restartuje Czym może być spowodowany restart komputera?
goomish3/3 03 Lut 2010
Witam, Mam problem na Win 7 Home Premium. Post: Jak wylaczyc segregacje zdjec w katalogu na win 7 ? Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...2/2 03 Lut 2010
windows 7 professional pl podczas pracy na systemie pojawia sie BlueScreen. Przeważnie podczas pracy na IE8.
Piotr Palusińs...3/3 03 Lut 2010
Witam, Win 7 Home Premium / problem z portami usb/ Mam problem z poleceniem: "wylacz urzadzenie w celu oszczedzania energii" Wylaczam po czym po uruchomieniu systemu znowu funkcja jest wlaczona. Prosze o pomoc Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...2/2 02 Lut 2010
win 7 home premium, opcja areo wyszarzona i nie można jej uruchomić, karta graficzna nvidia gforce 9-800 GTX z aktualnymi sterownikami
Tomasz Szablews...2/2 02 Lut 2010
Witam, Win 7 Home Premium 64 Post : Problem nie mozna wejsc przez ikone komputer w zakladke "zarzadzaj" W panelu sterowania uciazliwy komunikat - lokalizacja niedostepna. Pozdrawiam,
IDKrzych11/11 02 Lut 2010
W Centrum Sieci i Udostępniania w Windows Vista Business do tej pory (czyli przez ok. 3 lata) widziałem tylko jedną sieć "neostrada" (sieć prywatna). Teraz, tj. chyba od 2 dni, widzę poniżej jeszcze jedną sieć - "Sieć niezidentyfikowana" (sieć publiczna) - pojawiła się sama i nie wiem dlaczego. Co ciekawe - tam również jest napisane "Połączenie sieci bezprzewodowej (neostrada)" tak,
v52robg2/2 02 Lut 2010
Witam, Mam problem z polaczeniem sieciowym na Win 7 Home Premium. Nie mozna utworzyc polaczenia sieciowego na profilu tymczasowym poprzez kabel /ppeoe / Pozdrawiam,
Robert4/4 02 Lut 2010
Witam! Skąd pobrać plik wimgapi.dll niezbędny do uruchomienia vLite na Viście?? Proszę o podpowiedź lub link do tego pliku.
Michal Kawecki6/6 01 Lut 2010
Witam! Czy można zainstalować 2 systemy na 2 dyskach fizycznych, bez obłączania ich od komputera? Gdy zainstaluję jako pierwszy nowszy system (Windows XP Professional) na jednym dysku, a drugi, starszy system (Windows 98 lub 2000), na drugim dysku to Windows 98 (lub 2000) nie zamarze sektora rozruchowego Windows XP. Innymi słowy czy będze można włączać ten i ten system? I czy trzeba
v52robg3/3 01 Lut 2010
Mamy w biurze komputery z XP, Vista i 7 kopiując tą samą ilośc danych (plików) z komputera na serwer plików na XP zajmuje to ok 25 sekund na 7 trasfer dochodzi do 2Mbitów / sekundę a w Viście szybkość do chodzi do 40 KILObitów/sekundę !?!?!? (ok 13 minut) Chciałbym wiedzieć w czym jest problem? Problem powtarza się na wszystkich komputerach z Vistą (4 szt), wszystkie mają
marek11/1 01 Lut 2010
mam zainstalowana neostradę i pocztę w tpsa. Do dzisiaj obie te rzeczy działały dość sprawnie. Ponieważ od zmiany przez tpsa "portu wychodzącego" (z 25 na 587) miałem kłopot z wysyłaniem poczty (każdorazowo musiałem zmieniac ten numer), dzisiaj (po raz kolejny - zreszta kilka razy - ) dokonywałem - zgodnie z poleceniami osób z "wsparcia technicznego" -nowych ustawień poczty, aby
Piotr Palusińs...2/2 01 Lut 2010
Windows 7 home premium jest to upgrade z win vista. Po wykonaniu upgradu system długo sie uruchamia około 3 minut. Czy jest to normalne działanie systemu?
Piotr Palusińs...3/3 01 Lut 2010
jak ustawić we właściwościach systemu aby Foldery otwierały sie one w tym samym oknie a nie w nowym Windows 7 professional
Krzysiek4/4 01 Lut 2010
Czy można usunąć drugą partycję utworzoną przy instalacji. Partycja nazywa się OEM. Jakim programem można to zrobić?