Jarek3/3 12 Wrz 2009
Witam Jak można wykonać więkza liczbę razy sysperp. Toworzę obraz (instalację Visty) - robię obraz na serwerzez WDS Na tej bazie twoprzę kolejne obrazy z różnym oprogramowaniem. jednak po 3 próbach, sysprep zgłasza błąd, który odnalazłem, że oznacza przekroczenie 3 razy wykonywania sysprep. Wszystko jest legalne, licencja MOLP a tu takie utrudnienie. Co można zrobić, aby przy dodaniu
Michal Kawecki15/15 12 Wrz 2009
Witam Mam duży problem po wykonaniu komendy fixboot. Tablica partycji na dysku 160GB w laptopie przed wykonaniem FIXBOOT wyglądała tak: C: - NTFS - WINDOWS VISTA D: - NTFS - WINDOWS XP E: - NTFS - WINDOWS 7 Wpisałem FIXBOOT C: i tym samym najwidoczniej zwaliłem tablicę partycji (chciałem naprawić błąd związany z brakiem NTLDR (\ntldr - 0xc000000e) pod systemem WINDOWS XP...
Michal Kawecki2/2 12 Wrz 2009
chcac odebrac pocztę w outlook expresie wyskakuje mi okienko "logowanie" w którym jest podane: nazwa uzytkownika oraz hasło w formie kropek, klikajac ok okno znika na chwile i znów sie pojawia, klikajac anuluj znika okno niby sie łączy niby pobiera ale nie zawsze, nie moge wysła ani odebrac wiadomości a czasem sie da, nie było nic ruszane a działała dobrze kilka miesiecy
uśmiechnięta ...5/5 11 Wrz 2009
Witam. Mam wyłaczone w procesach pracę karty w trybie wifi. Jak to włączyć? Jak się nazywa to opcja? Vista HP.
seba@UNKNOWN, U...1/1 10 Wrz 2009
zobacz tu: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080522153324921&board_id=1&model=P5K-VM&page=1&SLanguage=pl-pl
Michal Kawecki3/3 10 Wrz 2009
Witam serdecznie i prosze o pomoc. Aby pobrac ze strony producenta aplikacje (własnie wdrazamy system nowy w firmie) na domowy komputer z VISTA Ultimate-86 musze w wpisac w c:/windows/system32/drivers/host linie 10.10......... i ta morda mi nie daje wpisac. Pisze ze musze dostac uprawnienia od Administratora. Moje konto jest na prawach administratora, chpronione hasłem. Jak klikne
Jerzy3/3 10 Wrz 2009
W centrum sieci i udostępniania jest ustawienie: Udostępnianie plików Chcę całkowicie zablokować udostępnianie plików i drukarek w sieci i dlatego ustawiam tą opcję na *Wył Vista nie zapamiętuje ustawienia i za każdym razem, gdy system jest uruchamizny ten parametr jest ustawiany na *Wł Mam antywirusa Norton 360 i w nim ustawienie jest *Wył czyli prawidłowe, a mimo tego cały czas od
Piotr Palusińs...12/12 10 Wrz 2009
In news:F8DA4CA7-B8B4-42A5-817E-B26268843DA5@microsoft.com, *Ewa* <Ewa@discussions.microsoft.com> typed: > Mam laptopa z Vistą Home Premium ponad 2 lata, od początku te same > programy, instaluję tylko aktualizacje systemowe. Systematycznie czyszczę > rejestr ( używam Ccleaner), robię defragmentację, zainstalowany antywirus > KIS. Paseczek, który przelatuje w początkowej fazie ładowania
JerzyMarian7/7 10 Wrz 2009
Witam serdecznie i prosze o pomoc. Aby pobrac ze strony producenta aplikacje (własnie wdrazamy system nowy w firmie) na domowy komputer z VISTA Ultimate-86 musze w wpisac w c:/windows/system32/drivers/host linie 10.10......... i ta morda mi nie daje wpisac. Pisze ze musze dostac uprawnienia od Administratora. Moje konto jest na prawach administratora, chpronione hasłem. Jak klikne
IDKrzych4/4 10 Wrz 2009
Potrzebuję prze 30 dni potestować trochę softu przed zakupem. Chciałby to testowanie przeprowadzić na maszynie wirtualnej. Czy istnieje wersja testowa windowsa którą mogę zassać z sieci i legalnie w firmie używać przez 30 dni? z PS. Potrzebuję przynajmniej XP
M3i Zero - www....1/1 09 Wrz 2009
M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com , M3i zero www.M3idsi.com, M3i www.M3idsi.com ,
Michal Kawecki3/3 09 Wrz 2009
Potrzebuję prze 30 dni potestować trochę softu przed zakupem. Chciałby to testowanie przeprowadzić na maszynie wirtualnej. Czy istnieje wersja testowa windowsa którą mogę zassać z sieci i legalnie w firmie używać przez 30 dni? z PS. Potrzebuję przynajmniej XP
grzezale8/8 09 Wrz 2009
Witam! Teraz mam takiego haczyka. Reinstalowałem system. Poszło z trudem ale poszło. Po reinstalacji i zainstalowaniu poprawek jest tak: Start - mój komputer - klikając na ikony dysków (C i D w moim przypadku) otwiera mi się okno: Wybierz program do uruchomienia programu" Zainstalowałem ESET NOD32 przeskanowałem - usunąłem. Zainstalowałem AVIRA ANTIVIR przeskanowałem - usunąłem. Użyem
Krzysztof Żele...3/3 09 Wrz 2009
When I upload a file to an FTP network place in Windows Explorer and the file is busy, e.g. open in Microsoft Word, the upload fails. Additionally, if the upload is an update of an already existing file, the file on the FTP server gets deleted. I mean, I intended to replace it with a new version, not to delete it altogether! I would prefer if it remained as it was.
ecm2001 winols ...1/1 09 Wrz 2009
We can crack or emulate any protection type: Dongle, Hardlock, Hasp, Serial, Password, Hasp4, Flexlm, Sentinel, Wibu, Eutron Smartkey, Hasphl, Proteq, All the Protections!! email = xshowsoft@??? email = xshowsoft at gmail.com ecm2001 download ecm2001 rapidshare ecm2001 torrent ecm2001 crack ecm2001 v 5.3 ecm2001 v 5.4 ecm2001 v 5.5 ecm2001 v 6.0 ecm2001 v 6.1 ecm2001 v 6.2
Michal Kawecki1/1 09 Wrz 2009
Dnia Tue, 8 Sep 2009 07:26:01 -0700, laif69 napisał(a): > mam notebooka dell inspiron mini 10v nie ma w nim stacji dysków mam tylko > jedna partycje a chce mieć dwie chciałem podzielić ta jedna ale sie nie da( > próbowałem rożnymi programami do dzielenia partycji)wiec chce na nowo system > położyć i zrobić dwie partycje tylko jak mam to zrobić jak nie mogę płyty > wsadzić nie mam
IDKrzych4/4 09 Wrz 2009
Hej. Nie wiem gdzie zapytac ;P Ma ktos pomysl, jakis gadzet do przypominania (milo by bylo do Sidebara) w stylu ze wpisuje sobie jakas date z czyms i nie wiem dzien wczesniej przypomina o tym. Outlook ma cos takiego ale ja go nie uzywam ;] PZDr Adam
Jacech1/1 08 Wrz 2009
Użytkownik "laif69" <laif69@discussions.microsoft.com> napisał w wiadomości news:69B88C89-14AE-43FE-8BC8-4EE0747786A2@microsoft.com... > mam notebooka dell inspiron mini 10v nie ma w nim stacji dysków mam tylko > jedna partycje a chce mieć dwie chciałem podzielić ta jedna ale sie nie > da( > próbowałem rożnymi programami do dzielenia partycji)wiec chce na nowo > system > położyć i
IDKrzych1/1 08 Wrz 2009
> mam notebooka dell inspiron mini 10v nie ma w nim stacji dysków mam tylko > jedna partycje a chce mieć dwie chciałem podzielić ta jedna ale sie nie > da( > próbowałem rożnymi programami do dzielenia partycji) a czemu miało by się nie dać ? :) porządnie zdefragmentuj partycje przed podziałem ... dane muszą się ułożyć - bo "odciąć" można tylko puste obszary końcowe partycji. >
M3i Zero1/1 08 Wrz 2009
Consigue tu M3i Zero , Ezflash Dsi , R4i Dsi M3i Zero www.R4spain.com/tienda Puedes comprar M3i Zero , Ezflash Dsi , R4i Dsi InH^%./nATVo.@PDH!I?n&^Xm
broadway19735/5 07 Wrz 2009
Witam Windows XP Home Edition z SP2b, Polish 1 pk DSP OEI CD, z Service Pack 3 automatycznie zainstalowanym poprzez Windows Update bez mojego udzialu. Jestem domowym uzytkownikiem, a na komputerze znam sie o tyle, ze sam staram sie rozwiazywac problemy. W wiekszosci czytajac fora anglojezyczne, bo na polskich nic ciekawego nei moge znalezc. Od pewnego czasu mam kazdy katalog i plik
Jan Lis3/3 07 Wrz 2009
Witam NIc nie zmieniając przestawiła mi się rozdzielczość w IE8 - teraz mam jakieś 600x400!!!???(nie mogę tego sprawdzić, ale widoczna jest jakaś 1/5 normalnego obrazu i litery są bardzo duże). Rozdzielczość monitora to 1920x1200 - jak przywrócić IE8 do normalnej rozdzielczości??? -- Pozdrawiam Jan Lis
Tomasz Dedek1/1 06 Wrz 2009
Witam, Mam pytanie, w jaki sposób w Windowsie XP SP3 ograniczyć (najlepiej edycją jakiegoś wpisu w rejestrze) download przez kartę sieciową? Mam 3 komputery podpięte do najprostszego routera TP-Link z wifi, i jeden z nich (najmłodszy brat), oglądając cośtam na YouTube zawala całe łącze.
Wojtek1/1 05 Wrz 2009
Czy mając procesor intel core2 duo 1.40GHz można zainstalować sobie W7? Czy jest on za słaby?
Piotr Palusińs...13/13 05 Wrz 2009
Czy mając procesor intel core2 duo 1.40GHz można zainstalować sobie W7? Czy jest on za słaby?
Piotr Palusińs...5/5 05 Wrz 2009
Witam! na poczatek troche danych: - laptop Toschiba Satellite A200 - Vista Home 32-bit (OEM) Problem pojawil sie z dnia na dzien. Laptop uruchamia się normalnie, wpisuje haslo do Visty i pojawia sie czarny ekran i kursor myszki. Znalazlem podobny temat na grupie, ale wskazowki tam podane nic nie pomogly. Staralem sie naprawic system wciskajac klawisz F8. Odpalalem opcje ostatniej
Michal Kawecki8/8 05 Wrz 2009
Witam! na poczatek troche danych: - laptop Toschiba Satellite A200 - Vista Home 32-bit (OEM) Problem pojawil sie z dnia na dzien. Laptop uruchamia się normalnie, wpisuje haslo do Visty i pojawia sie czarny ekran i kursor myszki. Znalazlem podobny temat na grupie, ale wskazowki tam podane nic nie pomogly. Staralem sie naprawic system wciskajac klawisz F8. Odpalalem opcje ostatniej
Piotr Palusińs...4/4 04 Wrz 2009
Witam, W msconfig>uruchamianie pojawil mi sie taki wpis: W polu: "element startowy" i w polu "polecenie" nie ma zadnych danych. Natomiast w polu: lokalizacja wpis jest taki: SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Wyglada to tak, ja tym obrazku: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d99543021c252ab.html Chcialbym to usunac, ale nie wiem jak ? Pozdrawiam - kmark
Piotr Palusińs...2/2 04 Wrz 2009
Witam Państwa Mam pytanie odnośnie Windowsa Visty Zainstalowałem sobie iplusa i okazało się że system blokuje mi uruchamianie programu IPlusChecker (muszę mu potwierdzać że chcę go uruchomić) gdzie ustawić żeby mi się nie pytał tylko odrazu go uruchamiał ?? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje Pozdrawiam Krzysztof
Piotr Palusińs...2/2 04 Wrz 2009
Witam, Mam XP Home wersja 2002 - dodatek service pack 3 - OEM. Chcę usunąć dane wrażliwe (nazwisko) z rejestru, i nie wiem jak to bezpiecznie zrobić. System działa stabilnie. Firma, która składała komputer, w sposób nieodpowiedzialny w chwili instalacji/aktywacji systemu wpisała moje nazwisko, które pojawiło sie w rejestrze w dwóch postaciach: [nazwisko] oraz [nazwisko-{ciag 6
MKSOFT Krzyszto...1/1 04 Wrz 2009
Witam wszystkich serdecznie Mam pytanie odnośnie Windowsa Visty Zainstalowałem Iplusa i okazało się że system mi blokuje program ipluschecker (muszę go wskazywać żeby go uruchomił) gdzie mogę skonfigurować programy startujące przy uruchomieniu systemu tak żeby mi go nie blokował ? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje Pozdrawiam Krzysztof
Piotr Palusińs...8/8 04 Wrz 2009
Witam. W popularnych pismach spotykam sie z rada aby posprzatac rejestr za pomoca ww. programu. Mam VISTE Ultimatex86. Czy warto zastsować sie do tych ra, VISTA chodzi dobrze a moze chodziłaby lepiej? Czy jest narzędzie Microsoftu do tego typu operacji? I jeszcze jedno. Zakładajac hipotetycznie, iz uzyłbym CCleanera i poszłoby by cos nie tak to czy przywaracanie przywróci stan
Piotr Palusińs...4/4 04 Wrz 2009
In news:1BEC6081-50E0-44E1-AAD4-8F8D0E58AA70@microsoft.com, *Dorota* <Dorota@discussions.microsoft.com> typed: > Na początku roku zniknęło mi ze skrzynki odbiorczej ok.3000 wiadomości. > Myślałam, że bezpowrotnie. Jednak 1 września pojawiły się ponownie. > Postanowiłam wykasować część wiadomosci, żeby nie obciążać nadmiernie > skrzynki, ale wtedy zniknęły mi wszystkie wiadomości od maja
test1/1 04 Wrz 2009
test
test1/1 04 Wrz 2009
test
Wisia9/9 03 Wrz 2009
Od kilku dni mój system (XP Pro + SP3 i wszystkie poprawki) nie widzi zawartości płytek CD i DVD, chociaż PowerDVD odtwarza filmy normalnie, a Nero pokazuje, że jest nagrana ścieżka. Nie odtwarzają też płytek inne programy poza PowerDVD. Poza tym Windows nie widzi nawet zawartości swojej płytki instalacyjnej. Na początku sądziłam, że to problem napędów, więc je odinstalowałam i po
Mirek4/4 03 Wrz 2009
Witam, Używając narzędzia antywirusowego czołowej firmy zlokalizowałem plik innej firmy montowany wraz z jej programem antywirusowym, programem - dawno jak naiwnie sądziłem - odistalowanym. Narzędzie czołowej firmy opisało ten plik jako keylogger i zaproponowało, jako środek zaradczy m.in. usunięcie pliku co uczyniłem. Usunąłem feralny plik. W konsekwencji nie mogę zalogować się do
IDKrzych2/2 03 Wrz 2009
Witam, Używając narzędzia antywirusowego czołowej firmy zlokalizowałem plik innej firmy montowany wraz z jej programem antywirusowym, programem - dawno jak naiwnie sądziłem - odistalowanym. Narzędzie czołowej firmy opisało ten plik jako keylogger i zaproponowało, jako środek zaradczy m.in. usunięcie pliku co uczyniłem. Usunąłem feralny plik. W konsekwencji nie mogę zalogować się do
Daniel Stawicki3/3 03 Wrz 2009
Czy mogę pobrać na komputer język polski do sprawdzania pisowni? Vista Home Premium. Proszę o pomoc. Wojciech W.
v52krzp2/2 03 Wrz 2009
Posiadam system Win Vista kt?ry samoczynnie robi? kopie zapasowe kiedy akurat m ito nie odpowiada?o wi?c je przerywa?em. Aktualnie posiadam jedna star? kopie zapasow? i ca?y dysk zapchany (2 mb wolnego) nie doko?czonymi kopiami. Funkcja w "oczyszczania dysku" nie dzia?a. Co mog? zrobi? by je usun???
Tomasz Szablews...2/2 03 Wrz 2009
po włączeniu drukarki pojawia się komunikat " problem z aplikacją spooler subsystem app " , brak możliwości odinstalowania drukarki i jakich kolwiek wydruków , nie widzi portów instalacyjnych
Dariusz Małach...6/6 02 Wrz 2009
Jak znaleźć i zachować katalog z mailami w Office 2007 na OS Vista jak nie mogę otworzyć programu Outlook i chciałbym go przeinstalować po zapisaniu maili?
Michal Kawecki3/3 01 Wrz 2009
Witajcie Mam bardzo powazny problem: Uzytkownik komputera na zalgowanym temp user profile na win xp przegral pliki na pulpit. Po restarcie profil ten zniknal, win zalogowal sie na swoj normalny profil a pliki zniknely!:( Moj problem dokladniej mozna opisac po angielsku: Retrieve documents that were moved to TEMP user profile I have a user that logged into her Windows XP PC and
Michal Kawecki1/1 01 Wrz 2009
Pomimo, że zaznaczyłam opcję, by kopie były zachowywane na serwerze? Dodam jeszcze, że na początku korzystania z poczty nie było tego problemu, a nie zmieniałam żadnych ustawień.
Michal AKA Miki4/4 01 Wrz 2009
Pomimo, że zaznaczyłam opcję, by kopie były zachowywane na serwerze? Dodam jeszcze, że na początku korzystania z poczty nie było tego problemu, a nie zmieniałam żadnych ustawień.
Piotr Palusińs...8/8 01 Wrz 2009
Jak ustawić w IE8 żeby nowe przeglądania otwierały nowe karty, a nie kolejne przeglądarki?
Piotr Palusińs...2/2 01 Wrz 2009
Potrzebuje odczytać jedna wartość rejestru posiadając sam dysk z systemem (laptop z którego pochodzi dysk nie działa). System Windows XP
Piotr Palusińs...2/2 01 Wrz 2009
Witam! Prosze o pomoc gdy pojawia sie taki komuniakt przy instalowaniu programow na Windows XP: "Nie mozna uzyskac dostepu do uslugi instalatora Windows. Moze sie to zdarzyc, jesli system Windows dziala w trybie awaryjnym lub jesli Instalator Windows nie jest poprawnie zainstalowany. Skontaktuj sie z personelem pomocy technicznej." pozdrawiam
wietur8/8 01 Wrz 2009
Witam serdecznie. Dostałem laptopa z Vista Basic gdzie użytkownik usunął katalog Windows Media Palayer. Teraz nie można uruchomić tego programu. W jaki sposób można przywrócić ten program. Dodam, że przywracanie systemu nie osiąga stanu sprzed usunięcia katalogu. Ściągnięcie WMP ze strony Microsoftu wprawdzie instaluje program ale po uruchomieniu pojawia się komunikat: Masz wersję 11.0.
Łukasz4/4 01 Wrz 2009
Jak można sobie wyrobić nową nalepkę produktu MS, jeżeli stara jest bardzo wytarta? Czy to wiąże się z jakimiś kosztami? Dodam że jeszcze jakoś cyferki na nalepce widać, ale nie wróżę jej długo. Jest nalepiona od spodu laptopa, w takim miejscu, że jest narażona na uszkodzenia, np. jak się laptopa trzyma na kolanach, lub chociażby wyjmując go z torby.