Marcus2/2 12 Gru 2009
Witam, posiadam laptopa Lenovo z Windows 7. Mam problem z uruchomieniem drukarki, do ktorej nie ma wydanych jeszcze sterownikow pod Win7. Interesuje mnie czy w XP Mode jest mozliwosc wprowadzenia sterownikow kompatybilnych z Win XP i beda one dzialaly prawidlowo w Windows 7? Podobnie interesuje mnie mozliwosc korzystania w XP Mode z klienta Novell'owego w wersji kompatybilnej z Win XP.
Arkadiusz 'Blac...2/2 12 Gru 2009
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium - po jakims czasie pracy system sie sam restartuje, pojawia sie bluescreen. Prosze o pomoc.
Michal Kawecki3/3 11 Gru 2009
Witam, jak można skonfigurować połączenie zdalnego pulpitu na dwa komputery w sieci. Nasłuch dla drugiego komputera zmieniłem, port w routerze przekierowany tylko jak stworzyć plik RDP który bedzie wybierał ten drugi komputer w sieci .
Piotr Palusińs...2/2 11 Gru 2009
czy jest mozliwe bezpieczne usuniecie folderu windows old z Windows 7?
JoteR2/2 11 Gru 2009
Dzień Dobry, Jestem użytkownikiem produktu OutLook Express, przy pomocy którego wysyłam i odbieram swoje maile przypisane do 3 skrzynek mailowych, dwie są na Wirtualniej Polsce (....@wp.pl), zaś jedna jest na Neostradzie (......@neostrada.pl). W chwili obecnej wszystkie niepotrzebne i stare maile kasuje, zaś ustawienia są takie w OutLook Expressie, że kasowane są te same pliki
Bamek2/2 11 Gru 2009
czy jest mozliwosc ustawiania w win 7 zeby wylogowywal uzytkownika po okresie bezczynnosci? (tak jak to bylo w Win XP)
IDKrzych3/3 10 Gru 2009
Witam, Mam pytanie- Jak wlaczyc tryb zgodnosci z Win XP na Win 7 Home Premium. Pozdrawiam,
Michal Kawecki7/7 10 Gru 2009
Windows 7 pro Jak zwiekszyc parametr files w Windows 7 i zapisac dokonana zmiane
Arkadiusz 'Blac...3/3 10 Gru 2009
Witam, Windows XP z Service Pack 2, problem po kliknięciu PPM na pulpicie i wybraniu Właściwości ekranu brak jakiejkolwiek reakcji Po wejściu w Panel sterowania i wybraniu Właściwości ekranu to samo. Co może być za to odpowiedzialne i jak to naprawić? Z góry Dziękuje za Pomoc :) -- Pozdrawiam - mroQ www.protocolhook.pl | www.tlenczaty.pl www.ojejkujejku.pl
Arkadiusz 'Blac...3/3 10 Gru 2009
dzień dobry, pisałam do Państwa wcześniej, że mam problem ze skrzyneczką, wersja programu Outlook Express 6 (xpsp.080413-2105), a konkretniej z wysyłaniem wiadomości, otrzymałam rozwiązanie: "usunięcie bazy danych zawierającej skrzynkę nadawczą. można to zrobić gdy outlook jest włączony, program odbudowuje sobie własciwy plik, a my nie tracimy danych umieszczonych w pozostałych
surunpun6/6 10 Gru 2009
Po wybraniu kopia zapasowa/przywracanie w Windows 7 prof. (wersja z msdnaa rtm) mam puste okno. Tylko nazwa i nic wi?cej. To samo przy wybraniu opcji tworzenia kopii czy tez jej przywr?cenia (w menu start przez wyszukiwanie). Je?li natomiast na partycji gdzie zapisuje kopie wybior? przywr?cenie plik?w dostaje nast?puj?cy komunikat: Nie mo?na uruchomi? aplikacji kopii zapasowej z
krzysiekp (msin...2/2 10 Gru 2009
Prosze o instrukcje instalacji loopback adapter w win 7
v52krzp2/2 09 Gru 2009
Od 06.12.2009 po uruchomieniu systemu XP oraz W7 Ultimate (na różnych dyskach), samoczynnie uruchamia się WMP. Nie można nic zrobić, ponieważ WMP jest potwornie nachalny. Po każdorazowym skasowaniu okienka, WMP uruchamia się ponownie. Skanowanie antywirusowe i Backdoor nic nie wykazało. Każda próba usunięcia WMP nic nie daje. Może jest na to jakiś sposób, oczywiście poza ponownym
Zbyszek Chrzano...3/3 09 Gru 2009
mam nowy komputer notebook bez stacji dysków coś jest uszkodzone z systemem bo przy pierwszym uruchomieniu pisze przygotowanie komputera do pierwszego startu i na tym sie kończy nic sie nie dzieje później i tak cały czas, czy mogę ściągnąć z netu win7 bo nie mam płyty do mojego komputera i aktywować go tym kluczem co znajduje sie na komputerze jesli tak to z jakiej strony?? i czy
Tomasz Buła3/3 09 Gru 2009
Witam Od wczoraj mój komputer z Windows 7 HP wykazuje dziwną przypadłość. Zniknęły wszystkie ikony z pulpitu (łącznie z podpisami ikon). Jak kopiuje coś na pulpit, albo tworzę na nim nowy skrót to się to na pulpicie nie pojawia (w katalogu c:\users\UŻYTKOWNIK\desktop się normalnie pojawia). Nawet nie można na pulpicie kursorem zrobić prostokątu zaznaczania. Przywrócenie systemu nic nie
Robert1/1 08 Gru 2009
Windows 7 professional pl po wlaczeniu komputera system traci polaczenie z internetem po 3 minutach. W rozwiazaniu problemu pojawia sie infracja ze system nie moze polaczyc sie z go.microsoft
IDKrzych15/15 08 Gru 2009
Witam Mam zainstalowane dwa OS - Vista i 7 na osobnych dyskach, a na trzecim dysku folder Dokumenty z Visty i chcę aby był wspólnym sla obu systemów; ale jak ustawiłem zapis w Windows 7 to nie mogę nic zapisać w Viście i odwrotnie, nie mogę też zmienić we właściwościach atrybutu (jest Tylko do odczytu). W jaki sposób ustawić możliwość zapisu dla Visty i 7 w tym samym folderze???!!!
Piotr Palusińs...4/4 08 Gru 2009
Witam, Mam problem z systemem operacyjnym. Post: Win 7 home permium pl - Jak wylaczyc kontrole konta uzytkownika? Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...3/3 08 Gru 2009
Kupiłem notebooka Asus model K50IJ oraz system Windows 7 Home Premium OEM Software. Niestety po miesiącu uzytkowania komp zawiesza się po uruchomieniu, przy próbie włączenia jakiegokolwiek pliku lub skrótu. Komp nie reaguje na miękki reset, działa na niego tylko wyjęcie baterii. Wtedy można uruchomić system w trybie awaryjnym. Po wyłączeniu i włączeniu komp ponownie przy próbie
Rafał P2/2 08 Gru 2009
mam windows7 home premium miałem zainstalowany na tym systemie Windows defender teraz sciaglem sobie security essentials i czytałem ze jak się zainstaluje essentials to defendera automatycznie mi odinstaluje w moim przypadku tak sie nie stało jest tylko nie aktywny mogę go w jakiś sposób skasować bo jest mi nie potrzebny teraz jak mam security essentials. -- Windows XP Home Edition.
Zbyszek Chrzano...2/2 08 Gru 2009
Mam Windows 7 Profesional x64 i nie mam gier windows tybu pasjans itp. czy mogę je jakoś zainstalować??
Daniel Stawicki2/2 08 Gru 2009
Witam Mam kilka (niestety) 98 w w/w wersjach. Przy uruchomieniu aplikacji Pandion (komunikator jabber) pokazuje się błąd MS Visual C++ Runtime Error i aplikacja zostaje zamknięta. Instalowałem już The Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) ale bez zmian. dziękuje za wszelkie rady serdecznie pozdrawiam R
Marlena1/1 08 Gru 2009
Witam serdecznie, mam problem ze skrzyneczką wersja programu Outlook Express 6 (xpsp. 080413-2105), a konkretniej z wysyłaniem wiadomości. Po wysłaniu maila pojawia się komunikat, gdzie w zakładce "Błędy" jest brak jakichkolwiek informacji (jest pusta). Wiadomości docierają do odbiorcy, ale u mnie niestety tkwią w skrzynce nadawczej i idą cały czas , dopuki nie zostaną usunięte.
Bamek2/2 07 Gru 2009
Witam, Mam pytanie. Post: Win 7 Pro - Jak uruchomic na Win 7 tryb zgodnosci z Win XP Dziekuje za odpowiedz.
Stefan2/2 07 Gru 2009
Szanowny Panie, Przetstowałem ustawienia jakie Pan opisał. Standardowo Windows XP powinien "utrzymywać" takie ustawienia mimo restartu komputera. Proszę o sprawdzenie w trybie awaryjnym czy jest taka sama sytuacja. Proszę również się zorientować czy Pana program antywirusowy posiada funkcję przywracania rejestru. Czekam na informacje. -- Zbyszek Chrzanowski Specjalista ds.
JoteR2/2 07 Gru 2009
Podczas ponownej instalacji systemu XP Professional z SP 3 na ekranie pojawia mi się komunikat "Nie można odnaleźć pliku nvrd32.sys." Co uniemożliwia dalszą instalację systemu. Wcześniej z tej samej płyty nie było problemu z instalacją. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z poważaniem Jarek
Agnieszka1/1 07 Gru 2009
Win 7 home prem 64bit system sie restartuje - po 3 sekundach - sterownik ekranu przestal dzialac
Piotr Palusińs...2/2 07 Gru 2009
witam, Mam takie pytanie: chciałem z oryginalnego win Visty HP "przesiąść" się na Win 7, jestem studentem, więc czy istnieje coś takiego w MS jak zniżka dla studentów, lub czy jest jakaś wersja upgrade'u win V na win 7?
Piotr Palusińs...2/2 07 Gru 2009
Witam, Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Visty HP. Jakie jest narzędzie typu nLite, najlepiej, jakby ktoś już używał i wiedział, że jest ok, którym mógłbym zespolić wszystkie sterowniki (grafika, źwięk, karta sieciowa przewodowa/bezprzewodowa, program OSD, oraz stery od czytnika kart SD) z instalką Visty HP?
jlis1/1 06 Gru 2009
Czesc!! przesylam stonke o ktorej mowilem z tarnowa zdjecia zrobilem , mam tez filmik j_sz http://www.astor.com.pl/page/index.php/biuletyn-automatyki/archiwum/2008/nr-55-12008/345.html
Robert6/6 06 Gru 2009
Witam. Mam problem. Gdy włączam pewną grę zainstalowaną na moim komputerze, to on się wyłącza. Mój notebook to Toshiba Satellite A350-10Z.
Bamek7/7 05 Gru 2009
Witam, sporadycznie ale bardzo uciążliwy bluescreen i restart. System Windows 7 Professional. Kod błędu: STOP: 0x0000001A (0x0000000000000031,0xFFFFFA8002D3A460,0xFFFFF88002614000,0xFFFFF8800026AF6E) Po ponownym uruchomieniu info o odzyskaniu sprawności przez system, szukam rozwiazania problemu, pozdrawiam ...
Seba8/8 04 Gru 2009
Witam. Co zrobi? z tak? "przypad?o?ci?", ?e jak tylko pod??czam nagrywark? zewn?trzn? to, kiedy zaczyna instalowa? sterownik, od razu mam BSoD?! Ta nagrywarka dobrze dzia?a?a pod Vista i XP. Zrobi?em ju? jej upgrade BIOSu, zaktualizowa?em wszystko w mened?erze urz?dze?. I ci?gle robi BS w moim laptopie! Do??czam plik minidump i czekam na sugestie i porady.
Piotr Palusińs...7/7 03 Gru 2009
Nie mogę wysyłać wiadomości z Outlook Express - system operacyjny Win XP. Przy próbie wysłania wiadomości wyświetla się błąd 0x800CCC0E. Korzystam z neostrady TP SA. - połaczenie bezprzewodowe (Livebox).
Piotr Palusińs...2/2 03 Gru 2009
brak dostepu do internetu w centrum udostepniania sieci wyswietlana informacja o niezidentyfikowanej sieci
Marcin2/2 03 Gru 2009
Hello, I have problems using OCX library in C# - I am trying to display PDF document using Adobe or Foxit Reader. The problem does not occur in Windows XP. In program Microsoft 2008 C# Express edition the libraries are regsitered and I can put them on the form. I can compile the program without errors but when I try to run it - I get error message "Klasa niezarejestrowana. (Wyjątek
JerzyMarian3/3 02 Gru 2009
Windows 7 64 bit zawiesza sie podczas korzystania z aplikacji 32 bit.
Piotr Palusińs...2/2 02 Gru 2009
Witam, Gdzie znajde polaczenia sieciowe bezprzewodowe w Win 7 Home Premium. Dziekuje za odpowiedz
Witam, Mam problem na Win 7 Home Premium Win 7 Home Premium / kamera Microsoftu VX1000/ nie ma driverow Microsoftu - nie mozna zainstalowac kamerki Prosze o pomoc
Problem ze zmianą portu 25 na 587. Przy każdym otwarciu komputera, lub wyłaczeniu skrzynki odbiorczej ponowie włącz się port 25 .Program outlook express
laif693/3 02 Gru 2009
mam drukarkę hp deskjet f4280(urządzenie wielofunkcyjne ) i jeszcze jedna podobna,i nie dziala mi skaner jak próbuje coś zeskanować przez komputer z poziomu programu dołączonego do drukarki jak i poprzez fotogalerie Windows pokazuje mi się komunikat ,ze urządzenie do skanowania nie zostało odnalezione (drukowanie działa normalnie) dzieje się tak w przypadku obydwu drukarek i tylko na
Bogdan Chudziki...1/1 02 Gru 2009
Witam, Mam Problem z Win 7 Professional system gubi polskie fonty. problem: bledy dzialania programu konsoli, gubi polskie fonty, program ksiegowy Pozdrawiam
tesddalws1/1 02 Gru 2009
Visitanos en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I Dsi en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I-SDHC.COM en www.Dsiconsolas.com COMPRAR M3i Zero en www.Dsiconsolas.com COMPRAR EZFLASH VI www.Dsiconsolas.com fEVx_M=QeTtS>?sK/b@JRGLld
iTRADE1/1 02 Gru 2009
Witam serdecznie w 2006 roku (zgłoszenia nr 120), bardzo uprzejmy Państwa pracownik podpowiedział mi jak zrobić restart licznika, aby Outlook Express nie kompaktował wiadomości, działa super, korzystam z tego (regedit - compact Chec count - wpisać 0), ale nie działa to przy innych tożsamościach. Po przełączaniu na tożsamość główną chce kompaktować wiadomości aby uwolnić miejsce na
Bartłomiej Syr...3/3 01 Gru 2009
Witam, Czy mo?na w jaki? spos?b udost?pnia? sterowniki drukarek dla nowszych system?w ni? ten, na kt?rym drukarka jest zainstalowana? Windows 2003 Server udost?pnia kilkana?cie sieciowych drukarek. W opcjach jako dodatkowe sterowniki zaznaczone s? Windows 2000, Windows XP i Windows Server 2003. Jest to niejako oczywiste, bo W2k3 jest starszy i nie zna? Vista, 2k8 czy 7. Ale mo?e da si? go
Przemysław Ada...3/3 01 Gru 2009
Witam, jak zmusić Vistę do obsługi Epsona EPL-5800? Na sterownika z Visty zamiast spacji drukuje jakieś krzaczki. Na sterownikach, jakie zassałem z internetu drukuje inne krzaczki, ale podobnie się zachowuje. Pod linuksami drukarka ta działa poprawnie. -- Przemysław Adam Śmiejek
Michal Kawecki2/2 01 Gru 2009
Witam, Posiadam wersję Windows XP Professional. Problem jest taki: 1. Tworze katalog o nazwie "test" w ścieżce np. C:\Test Przypisuje dla niego uprawnienia np. nadaje użytkownikowi o nazwie np. "Replikator" np. wszystkie uprawnienia za pomocą menu "Udostępnianie i Zabezpieczanie"-> Zabezpieczenia->Dodaj-> wybieram użytkownika Replikator i nadaje mu pełną kontrolę(przykładowo). Teraz
v52robg4/4 01 Gru 2009
Witam od jakiegoś czasu zaiwesza mi się program tlen. Nie wiem dlaczego. Odinstalowalem, wyrzucilem po odinstalowaniu pliki z profram files i documents adn settings zainstalowalem ponownie i mimo wszystko nadal sie zawiesza. Co robic ?
Tomasz Szablews...3/3 01 Gru 2009
Witam Jak w temacie znikneły mi prawie wszystkie skróty z pulpitu, miałem tez kilka folderów z danymi, skróty- i wszystko znikneło, pozostała ikona system, kosz, OpenOffice, w katalogu User/pulpit też nic nie pozostało. Jak odzyskać swój pukpit z ważnymi katalogami?
Daniel Stawicki2/2 01 Gru 2009
nie widac w panelu sterowania pozycji urządzeń i drukarek