Proporcjonalna czcionka Temat: Re: W2K - Windows Update
Autor: andrzej Data: 04 Lut 2009
Odwołania:
"ArNika" wrote:
> > W wejdź w opcje internetowe/ Programy lub zaawansowane i Kliknij Resetuj ..
> > Nie pomogło. Ponadto w czasie uruchamiania aktualizacji wyświetla mi się monit z > certyfikatem: > > Czy chcesz zainstalować obiekt Windows Update podpisany 2008.07.09 ... > Trzeba potwierdzić, by iść dalej. "Nie" powoduje zatrzymanie. > > Mam wrażenie, jakby zainstalowało mi się w komputerze coś związane z nowszym > systemem niż mój W2k i dlatego proces aktualizacji (a właściwie proces badania > aktualnego stanu systemu) jest przerywany. > >
Pozwolę sobie jeszcze wrócić do tego wątku, ponieważ mam ten sam problem. Chcę zwrócić uwagę na fakt, że według mnie tu jest coś nie tak z wyświetlaniem. Jeżeli stronę IE z tym słynnym komunikatem o błędzie skopiować do schowka i wkleić chociażby do notatnika, to ukaże się znacznie więcej tekstu, niż widać w oknie przeglądarki. A między innymi dwie możliwe przyczyny tego błędu: brak miejsca na dysku lub UWAGA! niezaakceptowanie umowy EULA. I to jest chyba główny problem, tylko nie mam pojęcia jak go obejść, bo rzeczona umowa NIE POJAWIA SIĘ na ekranie. Więc i nie ma jak ją zaakceptować. Czy ktoś ma pomysł, jak to rozwiązać?