Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Problem z zadaniem AutomaticBackup harmonogramu zadań
Autor: Zbyszek Chrzanowski Data: 16 Gru 2008
Odwołania:
Szanowny Panie, Bardzo proszę o powtórzenie kroków towrzenia kopii zapasowej w trybie awaryjnym systemu na użytkowniku na którym problem występował. Jeżeli problem będzie się powtarzał, bardzo proszę o założenie nowgo profilu użytkownika i sprawdzenie czy tak samo się zachowuje. Czekam na informacje.
Zbyszek Chrzanowski
Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest monitorowany. // Użytkownik "Maciek "Bieniu"" <maciek-b@post.WIESZCOROBIC.pl> napisał w wiadomości news:493d82d5$1@news.home.net.pl...
> Witam > Mam problem z zadaniem AutomaticBackup harmonogramu zadań. Objawia się > to tym, że jak próbuję skonfigurować kopię zapasową plików (wybieram > gdzie ma być kopia, jakie typy plików, jak często tworzona) wyskakuje > błąd "Kopia zapasowa plików nie może zapisać ustawień automatycznej > kopii zapasowej z następującej przyczyny: obraz zadania jest uszkodzony > lub został poddany nieuprawnionej manipulacji". Gdy wchodzę do > Harmonogramu zadań wyskakuje mi komunikat "Obraz zadania jest uszkodzony > lub został poddany nieuprawnionej modyfikacji.AutomaticBackup". Co > można na to poradzić? Próbowałem przenieść plik AutomaticBackup z > C:\Windows\system32\task\Microsoft\Windows\WindowsBackup w inne miejsce > i zaimportować go jako zadanie do harmonogramu ale otrzymuje komunikat > "Zadanie lub folder o tej nazwie już istnieje". Ma ktoś jakiś pomysł jak > to naprawić? > System to Win Vista Ultimate x64 SP1. > -- > Pozdrawiam, Maciek "Bieniu" > Skype: Edyta_i_Maciej | Gadu-Gadu: 50619 > Tlen: maciek-b | AQQ: 4281775