Proporcjonalna czcionka Temat: Problem z pamiecia
Autor: Peppers Data: 20 Wrz 2010
Odwołania:
Przepraszam, ze tyle razy ale przgeladarki najpierw pisala, ze moje pytanie nie zostaly zarejestrowane a potem ja wyswietlila. Naprawde nie chcialbym byc uznany za spammera. Raz jeszcze dziekuje! Kazdorazowo podczas proby instalacji jednej konkretnej aplikacji (Fifa11_demo) system wyrzuca mi blad: `Instrukcja odwoluje sie do pamieci pod adresem: 0x5bc86930 Adres 0x5bc86930 nie moze byc written` Co ciekawe podany adres pamieci jest zawsze ten sam (0x5bc86930) zas blad pojawia sie regularnie tylko i wylacznie przy probie zaisntalowania tej jednej konkretnej aplikacji (Fifa11_demo) Poza tym, mimo cigalej pracy, moj system wydaje sie byc stabilny. W kazdym razie nie spotykam sie z podobnymi blademi podczas codziennej pracy na nim. System zostal sprawdzony pod katem nieprawidlowych wpisow w rejestrze oraz pod katem zlosliwego oprogramowania. Pamiec rowniez zostala sprawdzona i nie zawiera bledow Moj system to Windows XP z 2,5GB RAM (1024+1024+512) Panowie z pomocy technicznej EA nie byli zbytnio zainteresownai moim problemem. Stwierdzili jedynie, ze ich aplikacja jest na pewno prawidlowa zas ja powinieniem sformatowac dysk i zainstalowac system od zera gdyz pewnie zawiera on bledy. W miare mozliwosci prosze o pomoc i porade. Podkersle jeszcze raz wydaje sie ze problem dotyczy tylko jednej aplikacji i jednego konkretengo adresu: 0x5bc86930 Dziekuje!