Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Media Center- znikające witryny
Autor: Zbyszek Chrzanowski Data: 25 Maj 2010
Odwołania: 1
Szanowny Panie, Bardzo proszę o wejście do Windows Media Center. Następnie proszę o wejście w zadania -> ustawienia ->ogólne -> konfiguruj Windows Media Center -> ponownie uruchom instalację. Będą zresetowane ustawienia media center i wrócą Panu strony.
Zbyszek Chrzanowski
Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostaną bez odpowiedzi, gdyż adres ten nie jest monitorowany. // Użytkownik "Wojciech Wlaźlak" <wojtexwlaz@hotmail.com> napisał w wiadomości grup dyskusyjnych:217780CA-1AA6-4DE1-9891-EA8C79E274F5@microsoft.com...
> Witam serdecznie całą grupę. > Mam problem z aplikacją Windows Media Center. > Powiem wprost: były witryny w "Multimedia w trybie on-line -> Eksploruj", > teraz już nie. Nie ma nic. Oprócz Funspot w zakładce gry. > Mój komputer jest podłączony do telewizora, lubiłem te serwisy. > Proszę o pomoc! > Windows Vista Home Premium 32bity > -- > ~~~~~~~~~~~~~~~~~ > Wojciech Wlaźlak > wojtexwlaz@hotmail.com > ~~~~~~~~~~~~~~~~~