Proporcjonalna czcionka Temat: Bi
Autor: ici Data: 06 Wrz 2010
Odwołania: 1 2 3 4 5 6 7
>> Teraz pytanie którą opcję należy włączyć??? >> Tak na "małpę" zaznaczać po jednej i resetować, trochę mi się nie chce. >> Może ktoś już to przerabiał?
> > Reset Zapory do ustawień domyślnych: > > netsh advfirewall reset > lub > http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Restore-Windows-Firewall-settings > > P.S. Nie bardzo łapię tych kombinacji z batchem. Uruchom po prostu > cmd.exe z podwyższonymi uprawnieniami, tj. prawoklikiem "jako > administrator", i w nim wykonaj to i te wcześniejsze polecenia. Jeszcze > prościej będzie kliknąć Start, wpisać cmd i nacisnąć LCtrl+LShift+Enter.
Cieszyłem się, że już jest dobrze i dzisiaj znowu brak połączenia. Domyślny reset zapory nic nie załatwia, już trenowałem ze 2 razy. Przez 2 dni działało z ustawieniem: ZezwalajProgFunkNaDostęp.../: opis: sieć dom. sieć publ. Odnajdywanie sieci 1 1 Pdst operacje sieciowe 1 1 Usług rej nazw komp.Windows 1 1 BranchCash - HTTPS 0 1 BranchCash -węzły równorzędne 0 1 BranchCash -pobier. HHTP 0 1 reszta nie jest zaznaczona w polu publiczntm Już nie mam pojęcia co jest grane? Co go trzyma? Co do PS. batcha, to trenowałem różne opcje po kilka razy i z lenistwa nie chciało mi się palcować tych samych komend. Zrobiłem: Ctr-C, Ctr-V i DOS-owy automacik z plikiem wsadowym, gdzie wyłączam instrukcją REM poszczególne wiersze (usuwając REM włączam) polecenia, dzięi temu mam różne opcje w jednym pliku. Ale to nie pomogło na dłuższą metę.