Piotr Palusińs...8/8 25 Mar 2010
Witam . posiadam windows xp i outlook express 6 . po kompaktowaniu wiadomości , wszystkie wiadomości które zostały skompaktowane znikneły z mojej poczty . jakieś pliki znalazły się w koszu . Jak można odzyskać utracone wiadomości , pozdrawiam
v52krzp4/4 25 Mar 2010
system operacyjny Vista home premium 32 bitowy od kilku dni pojawia mi się komunikat o konieczności przeinstalowania systemu ponieważ minął okres testów, najprawdopodobniej generuje to doinstalowany testowy SP (w lewym dolnym rogu pulpitu mam komunikat Windows Vista TM, kopia ewaluacyjna. Kompilacja 6002). Prosiłbym o pomoc, jak odinstalować wersje testową z systemu.
Piotr Palusińs...2/2 24 Mar 2010
Problem z uruchomieniem konta na windows 7 starter ponieważ pojawia sie żądanie hasła administratora
Piotr Palusińs...2/2 24 Mar 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium 64 bity Post: Mam problem z Win 7 Home Premium. System stale robi kopie zapasowe. Jak to usunąć, ponieważ dysk jest zapełniony? Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...3/3 24 Mar 2010
Win 7 Home Premium PL, Błąd: Protokół host przestał działać. Czy chcesz wysłać więcej informacji o problemie. Niestety nie można wysłać.
Przemek6/6 24 Mar 2010
Witam serdecznie, korzystam z Windows Media Center wersja 2002 SP2 na stacji z którą nawiązuję połączenie za pomocą pulpitu zdalnego. Łącząc się przez sieć lokalną, do której wpięta jest powyższa stacja, połączenie z pulpitem zdalnym jest nawiązywane bezproblemowo, ale kiedy próbuję za pomocą połączyć się korzystając z innej sieci (w której nie działa stacja) otrzymuję komunikat,
Michal Kawecki2/2 24 Mar 2010
Jak wywołać funkcje zabezpieczenia na dysku zewnętrznym? Win 7 Professional
Piotr Palusińs...2/2 23 Mar 2010
windows 7 home premium pl Zniknął windows media Player Czy można przywrócić ten program?
Piotr Palusińs...7/7 23 Mar 2010
Nie wiem od kiedy, ale dzis zauważyłam, że ani na C: ani nigdzie, nie mam Program Files. Nie wiem co się stało? Proszę o pomoc.
v52krzp4/4 23 Mar 2010
Szanowny Inżynierze! W opisie programu "Łatwy transfer plików" opisano sposób transferu między dwoma komputerami. Potrzebuję opisu transferowania całego dysku D: - który jest zapełniony - na czysty dysk o większej pojemności, podłączony do tego samego komputera. Jeżeli wykonanie tego zamierzenia jest niemożliwe - proszę o podpowiedź, innego sposobu przeniesienia całej zawartości
Frank Holman12/12 23 Mar 2010
Mam wrażenie, że coś zostało skopane w SP3 do XP. Otóż jeśli robię nLitem wersję instalacyjną bezobsługową do której dogrywam wszystkie sterowniki oraz SP3, to przy instalacji nie przyjmuje klucza zgłaszając, że jest nieprawidłowy. Wersja zrobiona ze sterownikami (tylko bez SP3) instaluje się bez problemu. -- Bamek bamek@bam.pl
Bartosz Świszc...3/3 23 Mar 2010
Witam serdecznie i kłaniam się całej społeczności Usługa Znajdowanie informacji o albumie. Nawet po wyłączeniu firewalla i antywirusa strona nie działa. Dla żadnego albumu. Nawet dla przykładowej muzyki. Gdy kliknę na: ,,Znajdź informacje o albumie", otwiera się okno. W lewym, górnym rogu przez chwilę kręci się taki mały globus. Przestaje, a strony nie ma. To mi przeszkadza, bo moje
Henryk3/3 22 Mar 2010
...zmniejszyła się o 3GB. Czy nie powinno być odwrotnie? Czyli ilość miejsca powinna zwiększyć się. I druga sprawa, może naiwna: Płyty dvd przestały mi się uruchamiać. Odtwarzam w WMP. System vista home basic. Laptop Fujitsu Siemens.
Marcin4/4 22 Mar 2010
Witam. Mam dwa pytania odnosnie dzialania tych grup dyskusyjnych (techniczne raczej)- nie wiem czy to jest odpowiedni dzial do pisania o tym,ale widze,ze tu najczesciej sie pisze,wiec umieszcze je tutaj. 1. Dlaczego nie dziala dzial pocketpc [microsoft.public.pl.pocketpc]?? Nie da sie tam niczego zamiescic. A mam tez sprzet z WM i mam kilka pytan odnosnie WM. 2. Dlaczego czasami mam
Zbyszek Chrzano...2/2 22 Mar 2010
Witam Posiadam Windows 7 Home Premium w wersji 64 bit na licencji Oem. Posiadam również Windows xp na licencji Oem nie jest zainstalowany na komputerze. Chciałem Win XP Home Edition zainstalować na maszynie wirtualnej VirtualBox ale nie mogę zarejestrować XP na tej maszynie, przecież Windows XP nie jest zainstalowany jeszcze na komputerze.. Przecież licencja powinna być
Rokubungi Gendo1/1 21 Mar 2010
Witam. Mysle,ze sa jeszcze ludzie,ktorzy uzywaja telefonow (podkreslam: smartfonow,nie PPC) z WM 5 Standard (wiec bez dotykowego ekranu i klawiatury "qwerty"). Jak na takim sprzecie zaznaczyc jednoczesnie wszystkie lub kilka pozycji na listach [np. na liscie wiadomosci]?? Dziekuje za odpowiedz. -- Piotr
Rokubungi Gendo14/14 21 Mar 2010
Witam, kupiłem HP Compaq Mini z Windows XP. Na nalepce jest napisane Windows XP HE ULCPC HP. Przy pierwszym uruchomieniu się zainstalował. Tylko co dalej, jeśli system się zaśmieci, posypie albo coś w ten deseń? Nie widzę tu żadnego narzędzia do tworzenia ratunkowej wersji instalacyjnej. Zresztą laptop nie ma napędu CD/DVD. W Acerze z XP miałem narzędzie do nagrania ratunkowych DVD.
Piotr Palusińs...4/4 20 Mar 2010
Zaimportowałem pocztę z Outlook Expres do Windows Live (z kilku moich kont) zgodnie z procedurami kierowanymi przez menu. Wszystkie wiadomości z konta imap oraz wiadomości odebrane z kont POP3 przeniosły się z sukcesem. Niestety nie mogę odnaleźć wiadomości wysłanych z kont POP3. Gdzie one się ukryły? Mam jeszcze drugie pytanie: jak przywrócić startową lokalizację magazynu poczty.
RG2/2 19 Mar 2010
Hi, When I try to instal some software (eg. Siemens software tools) on my system setup " starts and nothing after happend. In Event Log I've found event with comment 1800 generated by SecurityCenter. What is this coode? -- Greetings for all.
Piotr Palusińs...2/2 19 Mar 2010
Witam Jak mogę zmienić odstępy między ikonami w Windows 7 Home Premium? Pozdrawiam
RG2/2 19 Mar 2010
Problem z rejestratorem dźwięku na Windows 7
Johnek8/8 19 Mar 2010
Witam sznownych grupowiczów! Bardzo proszę o pomoc. Zainstalowalem na komuterze stacjonarnym, win7 ultimate 64 bit (smiga aż milo) Problem polega na tym iż nie ma dźwięku. Sprawdzałem zgodności w menadżerze... wszystko ok Zainstalowałem sterowniki Realtek HD x64, nic nie dało :( Bardzo proszę o jakieś sugestie. Zgóry dziękuję i pozdrawiam. -- Pozdrawiam Johnek johnek@djary.pl
Wojciech Wlaźl...3/3 19 Mar 2010
Gdy kliknę prawym przyciskiem na dowolny album w Windows Media Player 11, i wybiorę opcję "Znajdź informacje o albumie", nie chce się wyświetlić się strona ,,Znajdź informacje o albumie". Okno się otwiera, ale strona nie. Proszę o pomoc. -- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wojciech Kazimierz Wlaźlak wojtexwlaz@hotmail.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Robert5/5 18 Mar 2010
Witam, chciałem się zapytać w jaki sposób i jakim narzędziem w miarę prosty sposób można przetransferować zainstalowane programy i dane z systemu Windows 7 Pro na licencji msdnaa na licencje OEM Z tego co się dowiedziałem na infolinii zmiana serialu raczej się nie uda, więc pozostaje reinstalacja systemu. Będę wdzięczny za informacje i wskazówki jak to zrobić. P.S Z tego co wiem
Krzysiek2/2 18 Mar 2010
Gdy odtwarzam video WMP i zamknę go poprzez "x" w prawym górnym rogu okna to obraz i okno się zamykają ale w dalszym ciągu słysz jak plik video się odtwarza. Jak rozwiązć ten Problem. Windows VISTA Home. -- Pozdrawiam
v52krzp3/3 18 Mar 2010
co to jest za komunikat błędu i jak to można naorawić: C:/Docume~1/komp2ustawi~1/temp/wers2ac.dir00/mini031810-01.dmp/sydta.xml oprócz tego mam proglem z uruchomieniem komputera, tj z zalogowaniem się. np disaj pracuję i normalnie na koniec dnia zamykam komputer. następnego dnia rano próbuje go włączyń i po pojawieniu się okienka do logowania - nie mam możliwości zalogowania się. w tym
Rokubungi Gendo3/3 17 Mar 2010
Zamieszczam tutaj te pytania, poniewaz probowalem juz pisac w dziale microsoft.public.pl.pocketpc- ale nie "wchodza" tam posty! Zdziwilem sie na poczatku czemu w tym dziale brak jakichkolwiek tekstow- ale sam juz probowalem pisac tam kilka razy- i nie jest nic umieszczane! Wiec pierwsze moje pytanie odnosnie tych grup dyskusyjnych: czemu tak sie dzieje?? A teraz konkretne pytania
Rokubungi Gendo10/10 17 Mar 2010
Witam. Problem moze nie tak bardzo istotny,poniewaz aplikacje "odpalane" ze skrotow MenuStart uruchamiaja sie,ale w pewnym momencie zauwazylem,ze w StartMenu brakuje ikon przy kilku skrotach. Zmiana we wlasciwosciach tez nie pomoze,bo funkcja "Zmien ikone" jest nieaktywna!. Dziekuje za sugestie i pomoc. -- Piotr
Rokubungi Gendo8/8 17 Mar 2010
Witam. Od dluzszego juz czasu mam problem z zewnetrzna nagrywarka na USB. Otoz robi BSoD kilka sekund po podlaczeniu. Komunikat jest: Driver IRQL not less or equal, error code: 0xD1. Szukajac troche w necie znalazlem,ze moze to byc problem zasilania; znalazlem tez rozwiazanie do tego numeru bledu,niestety pod XP-nie pasuje do Sevena,a obecnie mam wlasnie Win 7 Ultimate. Nie moge tez
Piotr Palusińs...5/5 17 Mar 2010
Witam Mam Pytanie jak zmienić w Windows 7 obecne okno logowania znane jeszcze z XP, tzn takie gdzie będę mógł wpisywać swój login i hasło bez kolorowych ekranów logowania:)
Piotr Palusińs...2/2 17 Mar 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium 32 bity Post: Problem ze znikającymi ikonami na pulpicie Windows 7 Home Premium. Pozdrawiam,
Znikają ikony na pulpicie na systemie Windows 7.
jak zainstalować xp mode na Windows 7 Professional_ po zainstalowaniu xp mode nie włącza sie i pisze ze jest niewłaściwy procesor
v52krzp2/2 17 Mar 2010
WITAM. Mam mały problem. Otóż posiadam sieć na których jest system XP a na jednym z nich windows 7 home premium. Wszystkie kompy się widzą jest jednak mały problem gdy chce uruchomić , skopiować na kompie z zaistalowaną 7 pliki udostępnione w sieci XP trwa do dosyć długo w porównaniu komputerami XP gdy te same pliki (udostępnione) uruchomiam na kompach z sytemem XP.
Krzysiek2/2 17 Mar 2010
podczas uruchamianai komputera pojawia sie komuniakt urządzenie interfejsu hid non user input data filter jest niezgodny z tym systemem Win 7 home premium x64
Rokubungi Gendo2/2 17 Mar 2010
Witam. Od jakiegos czasu przy probie logowania do WLM pojawia sie tylko blad 80080005. Wyszukalem rozwiazanie,ale dotyczy ono wersji XP systemu. A ja mam obecnie Win 7 Ultimate. Nie potrafie znalesc rozwiazania tego problemu do mojego systemu dla Live Messengera. Prosze o pomoc. -- Piotr
Rokubungi Gendo2/2 17 Mar 2010
Opisze tu sytuacje, ktora istnieje na moim laptopie juz pare tygodni. Po uruchomieniu systemu i zalogowaniu, a czasem takze po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu, nastepuje blad eksploratora Windows i zamyka sie, a po chwili uruchamia ponownie. Rowniez nie wszystkie ikonki programow uruchamianych ze startem systemu pojawiaja sie w tray'u (na pasku zadan)- choc programy te sa
Bamek10/10 16 Mar 2010
Outlook Express na Win XP PL prof. Nie można wysłać żadnego maila. Zmiana konta mailowego, portów, tożsamości, użytkownika nie pomaga. Protokół POP3 działa ok, poczta jest przyjmowana. Ten sam objaw jest w Thunderbidzie. W logach systemowych żadnych komunikatów na ten temat. Antywirusa nie ma, wyłączenie zapory nic nie zmienia. Przeglądarka łączy się ze stronami bez problemu. Wygląda
Zbigniew B1/1 16 Mar 2010
Win 7 system sam, automatycznie startuje po hibernacji. Po takim automatycznym uruchomieniu systemu nie można zalogować się na pierwszego użytkownika- pojawia sie komunikat o niepoprawnym haśle. Dopiero po naciśnięciu przełącz użytkownika można bez problemu zalogować się na pierwsze konto i hasło zostaje rozpoznane.
Piotr Palusińs...2/2 16 Mar 2010
Witam W jakim Folderze w Windows 7 rozpakowywane są pliki instalatora WindowsActivationUpdate trybu XP w windows 7
Adam Gromek2/2 16 Mar 2010
Pragnę zapytać o jedną rzecz. Nie mogę uzyskać połączenia z Windows Media Player ver. 11 z telewizorem Sony przed DLNA. Wszystko jest podłączone do Liveboxa przewodami a wyświetla mi się komunikat w WMP 11 że serwer jest zajęty kiedy chcę zapisać zmiany po udostępnieniu folderów. Czy trzeba coś ustawić?
Marek1/1 16 Mar 2010
Mam podłączony tv z funkcją DLNA i nie mogę zobaczyć go w okienku - udostępnianie multimediów. Dlaczego?
Rafał3/3 15 Mar 2010
Po wykonaniu upgradu z Windows Vista czasami ekran staje się niewidoczny. Tak jakby zasnuwał się mgłą. Co można zrobić?
Piotr Palusińs...2/2 15 Mar 2010
W Windows xp była opcja wyświetlenia folderów jako miniaturek. czy w Windows 7 jest taka możliwość?
Seba2/2 15 Mar 2010
zainstalowany win 7, program antywirusowy, dwie przeglądarki, dwa programy pocztowe pobieranie plików przebiega pomyślnie natomiast wszystkie pliki pobrane nie otwierają się. Wszystkie pliki zapisują się z błędami
Michal Kawecki2/2 13 Mar 2010
Mam pytanie. Gdzie w Windows Viście Home Premium mogę włączyć lub wyłączyć funkcję blokada kliknięcia ?
Marek4/4 13 Mar 2010
Posiadam telewizor (Sony 46HX700 z funkcją DLNA), który posiada funkcję łączenia się z komputerem i korzystania z zawartości udostępnionych z twardego dysku komputera. Mam Windows XP Home i nie wiem jak skonfigurować połączenie. Komputer mam połączony z internetem (Livebox) za pomocą Wi Fi a telewizor podłączony mam przewodem do Liveboxa. Podobno trzeba ściągnąć jakiś prgram "serwer
RG2/2 12 Mar 2010
Zauwa?ylem, ?e w Windows XP sp3 PRO, jak si? otworzy plik z rozsze?eniem xml w notatniku, to nie da si? wyszukiwa? sl?w albo niekt?rych sl?w. Jak si? natomiast zmieni rozszerzenie tego pliku na txt, to ju? da si? wyszukiwa?. Chodzi o takie wyszukiwanie uruchamiane klawiszem F3. Czy rzeczywi?cie tak jest i czy da si? to zmieni? tak, ?e niezale?nie od rozszerzenia pliku wyszukiwanie
RG2/2 12 Mar 2010
Witam, Mam problem na Win 7 Home Premium. Moje pytanie: Po wygaśnięciu ekranu otwiera się czysty pulpit, nie ma ikon ani paska zadań. Jak to zmienić? Pozdrawiam,
RG3/3 12 Mar 2010
Windows 7 ultimate pl klient nie odnajduje na dolnym pasku w Windows 7 ikony IE8. Jak ją tam przenieść?