Krzysiek3/3 12 Lip 2010
Witam. Mam problem z utworzeniem kopii zapasowej dysku na płycie DVD RW. Gdy próbuję to zrobić wyskakuje mi błąd: "Żądane zasoby są w użyciu. (0x800700AA)".
Robo744/4 12 Lip 2010
Win 7 home prem 64bt Napis w prawym dolnym rogu Tryb testu windows 7 kompilacja 7600
Michal Kawecki2/2 11 Lip 2010
Wydaje mi się że sam coś namieszałem z j.w. Próba uruchomienia harmonogramu zadań kończy się okienkiem komunikatu :" Wybrane zadanie {0} już nie istnieje. Aby wyświetlić bieżące zadania, kliknij przycisk Odśwież" W kolumnie Biblioteka Harmonogramu zadań, w folderze Microsoft mam jedno folder, a w Windows aż cztery. Prosił bym o informacje jak można przywrócić oryginalny harmonogram
Piotr Palusińs...4/4 11 Lip 2010
Przeniosłem sobie pliki z folderu "user" na partycję D:\. Po kilku dniach używania systemu na patrycji D:\ nie wiem dlaczego pojawiło się mnóstwo plików o nazwach np: "eula.1033.txt" i "instal.res.1033.dll" oraz kilka innych plików. Czy mogę wykasować te pliki ? Wydaje mi się że są one niepotrzebne. Nie są to pliki ukryte.
Frank Holman2/2 11 Lip 2010
Pytanie dot. funkcjonalności Win 7 Starter
Piotr Palusińs...5/5 10 Lip 2010
Witam...gdzie go mogę znaleźć? Pozdrawiam
Piotr Palusińs...2/2 09 Lip 2010
Witam, Zrobiłem skanowanie komputera, pojawił mi się komunikat o uszkodzonym pliku cbs.log. Co to oznacza?
Mark2/2 08 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Jak mam zmienić wyświetlanie daty w systemie na polską? Wyświetla mi się miesiąc-dzień-rok, a chciałbym dzień-miesiąc-rok.
Jan Kowalski1/1 08 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Po ustawieniu w opcji zarządzaniu energią nie wyłączania drukarki po zresetowaniu komputera muszą ponownie ustawiać tę opcje od nowa. Dotyczy drukarki HP. Co może być tego przyczyną i jak to zmienić?
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Po ustawieniu w opcji zarządzaniu energią nie wyłączania drukarki po zresetowaniu komputera muszą ponownie ustawiać tę opcje od nowa. Dotyczy drukarki HP. Co może być tego przyczyną i jak to zmienić?
Posiadam system Windows 7 64 bity. Nie mogą poprawnie ustawić połączenia VF w centrum udostępnień sieci. Sterowniki instalują sie prawidłowo, jednak nie widać urządzenia. Jak mam sprawdzić czy nie jest to blokada od strony systemu.
noname5/5 07 Lip 2010
Witam Mam problem z zainstalowaniem drukarki HP LaserJet1018 udostępnionej przez sieć. Drukarka udostępniona jest na komputerze z systemem windows XP. Dotychczas funkcjonowała udostępniona na komputerach z systemami XP i VISTA HOME BASIC. Na laptopie po przeinstalowaniu systemu VISTA nie można zainstalować tej drukarki. Wykonywane kroki: panel sterowania/sprzęt i
Mariusz M1/1 07 Lip 2010
Dwa komputery w sieci z Windows 7 Professional. Nie można udostępnić całego dysku D. Poszczególne foldery z tego dysku są widoczne po udostępnieniu, jednak cały dysk D nie jest. Co zrobić by drugi system widział ten dysk?
Michal Kawecki2/2 06 Lip 2010
Na Windows 7 Home Premium mam problem z bezprzewodowym połączeniem się z routerem. Na Windows xp łącze się bez problemu.
Michal Kawecki2/2 06 Lip 2010
Witajcie, Posiadam stacj? robocz? z Windows XP Prof. Podpowiedzcie jak ukry? pojawiaj?c? si? w "Moje miejsca sieciowe" ikon? routera. Zale?y mi na tym aby uzytkownicy tego komputera nie widzieli i nie dotykali tego zasobu. Pozdrawiam Krzysztof -- Krzysztof Flis <krzysztof.flis@gmail.com>
Krzysiek3/3 06 Lip 2010
Win 7 Home Premium, system często sie zawiesza.
Michal Kawecki2/2 05 Lip 2010
Korzystając z porad ze strony: http://www.chip.pl/artykuly/porady/2009/11/optymalizacja-windows-pod-katem-dyskow-ssd/article_view?b_start:int=0&-C= ściągnąłem ze strony Microsoftu DiskPart 5.1.3565. Oto fragment artykułu z chip.pl: "Jeśli mamy tylko XP, należy zainstalować narzędzie Diskpart ze stron Microsoftu. Po podłączeniu SSD do systemu uruchamiamy narzędzie, wybierając ?Start |
Pawel Z1/1 05 Lip 2010
Jak wyłączyć usługę która zezwala na oszczędzanie energii?
Dominik Gałusz...2/2 05 Lip 2010
Windows Media Centre w Windows 7 Home Premium 64bt wolno przechodzi z jednej aplikacji do drugiej. Zawiesza się i pojawia się czarny ekran.
Piotr Palusińs...2/2 05 Lip 2010
Posiadam system Windows 7. Nie mogę otwierać stron internetowych, połączenie z Internetem posiadam. Jak mam rozwiązać ten problem?
Piotr Palusińs...2/2 05 Lip 2010
W jaki sposob uruchomić inny separator daty w windows 7?
Michal Kawecki5/5 04 Lip 2010
Problem z Windows 7 Home Premium po uruchomieniu system się zawiesza. Nie można nic na nim zrobić. Działa tylko przeglądarka IE8. Po otwarciu strony kręci się kółeczko i nic nie działa. Nie można też wejść w tryb awaryjny, ani wykonać przywracania systemu.
Piotr Palusińs...2/2 03 Lip 2010
Problem z Windows 7 Home Premium, Komunikat: Win Media Center przestał działać.
Michal Kawecki2/2 02 Lip 2010
Witam, Probuje tutaj bo na forum WoW nie dostaje odpowiedzi. Wie ktos dlaczego podczas instalacji ta gra pisze mi taki komunikat: " An error was detected while verifying the contents of the file "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Data\common-2.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at C:\. You can attempt to install again. If this problem persists,
Krzysiek3/3 02 Lip 2010
Witam, posiadam sieć 4 komputerów z systemem Windows 7. Mam problem z jednym z nich, to znaczy komputer "nie widzi" 2 komputerów. Jak to poprawnie ustawić na tym systemie?
Michal Kawecki3/3 02 Lip 2010
Czy kopia zapasowa zapisze wszystkie ustawienia i programy które mam na komputerze?
Piotr Palusińs...3/3 02 Lip 2010
Na Windows 7 nie mogę otworzyć pliku win32.hlp. pojawia mu sie komunikat: ten system nie może otworzyć tego pliku.
Piotr Palusińs...2/2 02 Lip 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium Jak zainstalować Win 7 na dysku usb? Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...4/4 01 Lip 2010
pewnie nie tylko ja poszukujęi pewno były takie pytania ale zapytam : jak można przywrócić na stałę pasek eksporatora windows 7 tak aby było jak kiedyś c:\ a nie wymyślona innowacja Microsoft (znaczek raklamy)>KOMPUTER>Dysk Lokalny (C:) nie każdy musi kochać innowacje i nie wszystkim się one podobają czy jest na to jakieś lekarstwo ?
Bamek6/6 01 Lip 2010
Witam, Mam Windows 7 Pro i Windows Home Premium, chciałbym stworzyć sieć domową jednak na drugim komputerze nie ma opcji dołącz do sieci. jak utworzyć sieć domową?
Piotr Palusińs...2/2 01 Lip 2010
Na Windows 7 pojawia mi się komunikat klasyfikacja systemu jest niedostępna
Krzysiek2/2 30 Cze 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Problem z Win 7 Professional. Net Use błąd systemu 86 Pozdrawiam,
Michal Kawecki2/2 29 Cze 2010
Witam grupowiczów, Jestem tu nowy ( a raczej po 4-5 latach przerwy ) więc z góry proszę o wyrozumiałość. Mam taki problem: Przesiadłem się ostatnio z winXP na siódemkę. Generalnie jestem zadowolony ale denerwuje mnie jedna rzecz. System wymusza aby niektóre programy uruchamiały się z uprawnieniami administratora...nie bardzo kumam dlaczego... w XP sprawę załatwiało nadanie praw do
poniziak7/7 29 Cze 2010
Witam, mam powa?ny problem nad kt?rym siedze ju? od kilku dni i niestety bez rezultatu. Chce przenie?? dane: 1. Kalendarz 2. Kontakty z MS Outlook 2003 na PC1 -> Windlows Live Mail (domy?lny klient poczty windows7) PC2 Czy jest jaka? mo?liwo??? W necie nie znalaz?em niczego sensownego. Pozdrawiam Artur
Krzysiek4/4 29 Cze 2010
Witam, zaraz po formacie mam następujący komunikat "your system is locked" formatowałem wszystkie partycje, czy to winna wirusa ?
Zbyszek Chrzano...3/3 29 Cze 2010
Kożystam z modemu Option Icon 225. Co jakiś czas połączenie zostaje przerwane i otrzymuje komunikat iż zaistniał konflikt adresów IP. Ustawione mam automatyczne przydzielanie IP i niewiem w czym problem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Tomasz
Piotr Palusińs...9/9 29 Cze 2010
Witam, bardzo proszę o info, jak umożliwić użytkownikowi, który nie jest administratorem, instalację czcionek na komputerze z zainstalowanym Windows 7 Pro 64-bit.? pozdr Łukasz
Piotr Palusińs...3/3 28 Cze 2010
Nie można otwierać stron poprzez linki przesłane pocztą. Jest zainstalowana przeglądarka IE, Safari i Chrome
Michal Kawecki3/3 28 Cze 2010
Posiadam Windows 7 Home Premium. Przy uruchamianiu komputera, uruchamia się sprawdzanie dysku C. Jak usunąć ten problem ?
Jedrek4/4 27 Cze 2010
chciałem zrobić bata, który kasuje katalogi aktualizacji z c:\windows. po wpisaniu w wierszu poleceń (start -> uruchom -> cmd) komenda działa poprawnie, niestety po zapisaniu do pliku *.bat, lub *.cmd polecenie wyświetla błędy (albo wogóle nic nie wyświetla, tylko mignie okienko - nawet z poleceniem pause na końcu) polecenie: FOR /F %d IN ('DIR /AD /AH /B %SystemRoot%\$NtUn*') DO RD
Andrzej P5/5 27 Cze 2010
Win 7 Home Premium Wykresy wycen funduszy na stronie: http://www.pioneer.com.pl/pioneer/arts.informacje - nie działają. Jak uruchomić? W Win XP działa.
Frank Holman2/2 27 Cze 2010
W jaki sposób należy przeinstalować system Win 7 Home Premium 32 bit na 64 bit?
Frank Holman4/4 27 Cze 2010
Witam Mam problem z połączeniami sieciowymi występuje taki objaw że jak podłączam do karty sieciowej kabel to nic się nie dzieje ciągle jest kabel odłączony, problem jest w systemie, wszystko sprawdzone kabel ok karty sieciowe ok, proszę o porady. System Windows XP Home Edition SP3 karty sieciowe dwie: jedna zintegrowana NVIDIA druga dołożona do testów jakaś na chipie REALTEK
Frank Holman2/2 27 Cze 2010
Po każdym uruchomieniu komputera muszę ustawiać wszystkie ustawienia kart sieciowej. Co zrobić żeby się zapisały.
JaroslawPlucisz1/1 25 Cze 2010
"Robert" wrote: > Vista Home Basic > Mam sporo problemow z Vista. Opcja "Raporty i rozwiazania problemow pokazuje > informacje, ze rozwiazanie problemu jest dostepne w jezyku angielskim. Jednak > po kliknieciu na "English" pokazuje sie okno "nie mozna wyswietlic > rozwiazania: nie masz polaczenia z Internetem lub serwer firmy Microsoft > napotkal problemy". > Dzieje sie tak od
"Robert" wrote: > > > "Michal Kawecki" wrote: > > > Dnia Tue, 9 Oct 2007 06:35:00 -0700, Robert napisał(a): > > > > > Vista Home Basic > > > Mam sporo problemow z Vista. Opcja "Raporty i rozwiazania problemow pokazuje > > > informacje, ze rozwiazanie problemu jest dostepne w jezyku angielskim. Jednak > > > po kliknieciu na "English" pokazuje sie okno "nie mozna wyswietlic
"DeveloperW3" wrote: > Hi, > > Does anyone know if it is possible to install Windows xp (Polish) with the > on-screen instructions is English? > > I need a Polish Windows xp and i don't speak Polish language. > > Thanks >
"Michal Kawecki" wrote: > Dnia Tue, 9 Oct 2007 06:35:00 -0700, Robert napisał(a): > > > Vista Home Basic > > Mam sporo problemow z Vista. Opcja "Raporty i rozwiazania problemow pokazuje > > informacje, ze rozwiazanie problemu jest dostepne w jezyku angielskim. Jednak > > po kliknieciu na "English" pokazuje sie okno "nie mozna wyswietlic > > rozwiazania: nie masz polaczenia z
Piotr Palusińs...2/2 24 Cze 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium Nie mogę się zalogować do systemu. Widać tylko kółeczko i prośbę "czekaj" ale logowanie nie następuje. Co zrobić żeby się zalogować ?
Piotr Palusińs...2/2 24 Cze 2010
Posiadam winndows 7 zainstalowałem aplikacje do otwierania plików, okazało się że źle działała. Nie odinstalowałem jej, a dodatkowo zainstalowałem wersje poprawna tej aplikacji. Po ustawieniu domyślnie otwierania programów aplikacją, wszystkie dokumenty otwierają się z rozszerzeniem .lnk Jak to zmienić