Michal Kawecki2/2 29 Lip 2010
Proszę o pomoc w sytuacji gdy nie działa klawisz Fn w połączeniu z klawiszami F10, F11, F12, tj. wyłączanie głosu, podgłaszanie i wyciszanie w laptopie marki ASUS PRO79I z systemem Windows XP. Co zrobić, żeby działało. Proszę o bardzo dokładną instrukcję jak postępować, żeby uruchomić te klawisze. Dziękuję.
Problem z Win 7 Home Premium, System często sie zawiesza,
Piotr Palusińs...4/4 29 Lip 2010
Czy można zainstalować Windowsa 7 na Vistę tak aby wszystkie programy pozostaly? Przepraszam jeśli to lamerskie pytanie;-) Pozdrawiam
System Windows 7 Home Premium 64bt nie widzi 4g pamięci, dostępne jest tylko 2. Dlaczego tak się dzieje?
Piotr Palusińs...3/3 29 Lip 2010
Problem z zapisywaniem plików na dyskach zewnętrznych jest odmowa dostępu i informacja o jakimś indeksowaniu. Jak to naprawić? Mam Windows 7 Home premium.
Witam, Jak udostępnić katalogi na Win 7 w grupie roboczej? Win 7 Premium 64 Problem z odmową dostępu, komputery się widzą Pozdrawiam,
Michal Kawecki3/3 29 Lip 2010
Witam, Post: Problem z Win 7 Prem nie można dostać się do partycji C Problem z zabezpieczeniami systemowymi na Win & Prem Pozdrawiam,
Frank Holman2/2 29 Lip 2010
Windows 7 - utworzone są 2 konta : administrator i gość. jak zwiększyć uprawnienia na koncie gość tak żeby użytkownik nie był proszony o hasło administratora podczas grania w gry (gry instalowane były na koncie administratora)
Frank Holman3/3 29 Lip 2010
Błąd: Nie masz uprawnień dostępu do tego folderu (komputer domowy).
Przy ściąganiu dużych plików z internetu, system nie ściąga do końca. Ściaganie zatrzymuje się przy końcu i mimo że jeszcze nie został pobrany cały plik już kopiuje go z pliku tymczasowego / u mnie na pulpit / po czym okienka się zamykają. Przy próbie uruchomienia instalacji pliku wyskakuje info, że plik jest uszkodzony lub niepełny.
Witam otóż zakupiłem oryginalną wersje Windows 7 Profesional 64 bitową a okazało się że nie mogę takowej zainstalować na moim sprzęcie, który obsługuje jedynie 32 bitowe. Czy jest jaka kolwiek możliwość wymiany takowej wersji? Dziękuję i Pozdrawiam
Zbyszek Chrzano...3/3 28 Lip 2010
przycisk środkowy myszy który powodował otwarcie strony w nowej karcie, otwiera kartę ale sie nic dalej nie dzieje - nie wyświetla strony. lewym przyciskiem normalnie sie otwiera nowa karta, win 7 home premium grupa robocza 4 komputery
Zbyszek Chrzano...3/3 28 Lip 2010
Witam, Post: Problem z Centrum Akcji. Mam problem na Win 7 Premium Problem z błędami, uciążliwe komunikaty, kod błędu: 052010-18922-01.dmp.sysdata.xml Pozdrawiam,
Michal Kawecki12/12 28 Lip 2010
Korzystam z Total Comandera albo Filezilli. DO jakichś 4 dzni temu wszystko było OK. Tearz ani jeden ani drugi program nie dają mi połączenia. mozliwości jest pewnie wiele ale co najprawdopodobniejsze? Nic nie instalowałe w między czasie. Mam Nortona Internet Sec i MS Security Essential.
Karol MARCHEWKA3/3 28 Lip 2010
Notebook ASUS i Win7HomePremium@64 Kiedyś nie wiedzieć dlaczego kliknąłem ikonę programu C:\Program Files (x86)\ASUS\VirtualCamera\VirCam.exe Od tego czasu uruchamia mi się proces w Menadżerze Zadań widoczny jako VirCamWS.exe i świeci się kontrolka przy kamerze Co należy odhaczyć, aby ten proces się nie uruchamiał razem z systemem? -- Pozdrawiam Karol
grzezale6/6 27 Lip 2010
W dniu imienin życzę Ci zdrowia i wszelakiej pomyślności. Obyś nam jeszcze długo pomagał. mk
Frank Holman2/2 27 Lip 2010
Pisałem 24 czerwca. Problem jest nadal. Prosze o pomoc.
Piotr Palusińs...2/2 26 Lip 2010
Czy na Win 7 można odinstalować IE? Jak to wykonać?
Piotr Palusińs...2/2 26 Lip 2010
Czy na Windows 7 starter działa przezroczystość? Czy można zmienić kolor dolnego paska narzędzi?
Piotr Palusińs...13/13 26 Lip 2010
Witam ! Mój problem: System Windows XP Prof (oem) System nie uruchamia się - czarny ekran, klawiatura nie działa (Num Lock), żadnych komunikatów o błędach, wyłączyć można przyciskiem uruchomiania na obudowie - komputer się wyłącza, zasilacz przestaje pracować. Daje się uruchomić menu startowe (F8). Tryb awaryjny nie daje się uruchomić, zatrzymuje się podczas uruchamiania na linii:
Krystian Tokars...2/2 26 Lip 2010
Witam Problem dotyczy Windows XP Sp3. Po Uruchomieniu opcji gpedit.msc i uruchomieniu sie drzewa ustawien zasad loklanych pojawiaja sie one ale wiekszosc z nich jest niedostpena (zaszarzona) Nadmienie iz loguje sie jako administrator zarowno lokalnie jak i z domeny. Jednakze to nie ma jak sie okazuje znaczenia. Opcje gpedit.msc probuje uruchomic w celu zmiany zasad ustawien
Frank Holman2/2 24 Lip 2010
Problem z połączeniem z internetem bezprzewodowym - rozłącza sie przy przeglądaniu stron internetowych np., ale też przy ściąganiu jakiś plików. Myślę, że to nie wina sieci wifi, ponieważ na innym urządzeniu z którego korzystam nie mam takiego problemu.
JH3/3 24 Lip 2010
Po upgrede do Win 7 zainstalowały sie 2 napędy, ale nie udaje sie otworzyć żadnej płyty. Dlaczego pojawiają się sie 2 napędy? Na drugiej partycji jest Linux i on bez problemu odtwarza dvd.
slawek5/5 24 Lip 2010
Przy uruchamianiu gry LEGO Indiana Jones pojawia się nastepującyc komunikat: "Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software." Komputer jest nowy i system też. Bez wirusów. Jedna partycja, żadnych wirualnych dysków. Inna gra LEGO działa bez problemów. Gry są oczywiście full legal, prosto z EMPIKU. Jak to usunąć?
Piotr Palusińs...1/1 23 Lip 2010
In news:i2bgum$bhd$2@speranza.aioe.org, *Mathew* <maciej@mailinator.com> typed: > Witam, > > Wiem, ze istnieje nlite do integracji service packow, ale jak uaktualnic > obraz z pozostalymi aktualizacjami? Po instalacji Windows XP z SP3 jest > masa aktualizacji do pobrania... Czy jest sposob na "zawsze aktualny" > obraz iso instalacji Windows XP? > > Dziekuje za odpowiedz, > Pozdrawiam.
Piotr Palusińs...3/3 23 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Professional - oem. Przy pomocy narzędzia wbudowanego w ten system utworzyłem sobie kopie plików zapasowych. Pliki zapisałem na dysku przenośnym. Nie wiem jak teraz mam dotrzeć do tych plików.
Piotr Palusińs...5/5 23 Lip 2010
XP Professional Nie mogę wyświetlić okienka "właściwości" w podmenu "programy" Menu START -> Wszystkie programy -> (np) Akcesoria -> prawy przycisk myszy i powinno wyświetlić się okienko właściwości, gdzie jest opcja "posortuj wg nazw". To okienko wyświetla się na ułamek sekundy i samo się zamyka. Jeśli przełączę we właściwościach "paska zadań i menu start" na "klasyczne menu start"
Robert3/3 23 Lip 2010
Dzieje się to już od kilku miesięcy i w żaden sposób nie mogę sobie z tym poradzić. Przetrząsnąłem już wszystkie grupy dyskusyjne i każde rozwiązanie w moim przypadku nie działa. Dodam jeszcze, że kilka dni temu zrobiłem formata i postawiłem vistę od początku i problem jest nadal. Zwiększałem też i zmniejszałem plik stronnicowania, też nie pomogło. Sporo jest komentaży, że wyjściem z
Maciej Szczecin...1/1 23 Lip 2010
Witam, Program nLite umożliwia integrację systemu również z pojedynczymi aktualizacjami i sterownikami: nLite - poprawiamy okienka http://www.purepc.pl/node/881 Deploy Windows XP Pro With All Post-SP3 Updates and DriverPacks http://countscomputercorner.blogspot.com/2010/02/deploy-windows-xp-pro-with-all-post-sp3.html Jeśli chodzi o metody Microsoftu, polecam lekturę poniższych
Krystian Tokars...1/1 23 Lip 2010
Witam Jest to mozliwe z uzyciem Windows Deployment Services. Prosze zapoznac sie z dokumentami: Windows Deployment Services for Windows XP http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserversetup/thread/0f68da34-0112-40c0-8360-302bab9cce17 WDS documentation - published to web! http://social.technet.microsoft.
RG3/3 23 Lip 2010
witam, za pomocą narzędzia kill Outlook Express usunąłem go z systemu. (Windows XP prof) . Chciałby przywrócić ponownie Outlook Express. Proszę osoby zorientowane o pomoc.
Paweł Wilkowsk...1/1 23 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium ( uaktualnienie z Windows xp). Nie potrafię poprawnie ustawić działania dźwięku na komputerze, jak to poprawnie ustawić?
Michal Kawecki3/3 22 Lip 2010
Witam, Posiadam system Windows 7, jeżeli zostawię komputer przez dłuższy czas włączony sam się wyłącza. Co zrobić aby to się nie powtarzało?
Paweł Wilkowsk...1/1 22 Lip 2010
Posiadam system Windows 7. Problem dotyczy zapamiętywanie obrazu zdjęcia w ikonie po ich odwróceniu. Zmiany nie zapamiętują się.
Daniel Stawicki5/5 21 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Pobrałem ze strony Microsoft gadżet pulpitu: pogoda Po zainstalowaniu dodatek nic nie pokazuje. Jak rozwiązać ten problem?
Mariusz1/1 21 Lip 2010
Witam, Mam pytanie dotyczące Windows 7 Home Premium. Czy Win 7 rozkłada obciążenie procesora na wiele wątków lub rdzeni ? Pozdrawiam,
Mariusz1/1 21 Lip 2010
Win 7 Home Premium 64, problem z dodaniem drukarki , system Windows nie może otworzyć kreatora dodania drukarki
Piotr Palusińs...2/2 20 Lip 2010
Witam, Posiadam system Windows 7, na tym systemie dostępny jest gadżet pogoda, jednak przestał on działać. Co mogę zrobić aby znów działał?
Krzysiek2/2 20 Lip 2010
Witam, Mam problem z połączeniem sieciowym Win 7. Są 3 komputery w grupie roboczej (2 win XP plus 1 Win 7 prem) Problem z polaczeniem do internetu. Pozdrawiam,
Daniel Matysiak2/2 20 Lip 2010
Windows 7 nie widzi więcej niż 4 gb pamieci
kt1/1 19 Lip 2010
Łukasz Szymanek napisał: > > Witam, mam pewnien problem z klientem poczty "Poczta systemu Windows" > Podczas dodawania nadawcy do listy bezpiecznych nadawców wyskakuje mi > informacja: > "Nadawca wybranej wiadomości nie został dodany do listy bezpiecznych > nadawów" > Podobna sytuacja sytuacja dotyczy dodawania nadawcy jakiejś wiadomości do > listy zablokowanych nadawców: >
Michal Kawecki3/3 18 Lip 2010
Posiadam komputer stacjonarny z system Windows 7 Ultimate. Przy wyłączaniu komputera za pomocą opcji zamknij system, nie wyłącza się wiatrak zasilacza komputera. Jak rozwiązać ten problem?
RG3/3 16 Lip 2010
Witam! Zainstalowałem na Windows 7 program: Paragon Backup & Recovery, version 10.2, build 9169 (01.12.09 ) Free Edition i mam z nim jeden problem. Po wykonaniu obrazu partycji systemowej (dysku C) i umieszczeniu jego na innej partycji uruchamiam opcję "Mount Archive" i jest OK - pojawia się ikona dysku (u mnie G) i w komputerze i w Unreal Commander - można pracować. Nie mogę natomiast
Piotr Palusińs...2/2 16 Lip 2010
Czy wykonanie wirtualizacji systemu przez funkcję beckup& restore automatycznie robi kopię rejestrów?
Piotr Palusińs...2/2 15 Lip 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium - oem Nie mogę otwierać stron internetowych Microsoft. Używam przeglądarki Internet Explorer 8. Dodam, że strony nie otwierają się również przez inne przeglądarki. Nie jest to wina dostawcy internetu, ponieważ na drugim komputerze wszystkie strony działają prawidłowo. Jak rozwiązać ten problem?
Piotr Palusińs...2/2 15 Lip 2010
Centrumxp.pl-nie moge sie połączyć.Czy macie to samo.Wie ktoś dlaczego? E.
Bartłomiej Syr...3/3 14 Lip 2010
Witam, Pr?buj? pod??czy? si? do drukarki udost?pnianej w katalogu, ale pojawia si? taki komunikat: --- Nie masz wystarczaj?cego dost?pu do komputera, aby pod??czy? do wybranej drukarki --- Wszystkie drukarki s? udost?pniane w ten sam spos?b przez kontroler domeny, nie ma ?adnych ogranicze? dla u?ytkownik?w. Co mo?na sprawdzi?? -- guzik
Piotr Palusińs...2/2 13 Lip 2010
Witam, Mam zainstalowany Windows 7 ultimate PL 32 bit. nie jest to instalacja fabryczna. 1. nie mogę ustawić programów domyślnych Word i Power Point, ponieważ w opcji Ustaw programy domyślne nie pojawiają się na liście. 2. nie mogę stalić konfiguracji kalendarzy z microsoft outlook 2010, bo programy nie mogą znaleźć tego profilu. Używam MS Office 2010 trial version.
Michal Kawecki2/2 12 Lip 2010
Problem z zablokowanymi kontami, nie masz uprawnień do tego folderu. W jaki sposób odblokować wszystkie foldery po migracji do Win 7 PRO 32 bit?
Krzysiek2/2 12 Lip 2010
Witam. Padł kontroler Sata na płycie głównej. Podłączyłem kontroler PCI tylko nie bardzo wiem jak zmienić sterownik w systemie. Czy jest w ogóle możliwa wymiana sterownika dyskowego na inny typ i uruchomienie systemu ze starego dysku. Mam dostęp do dysku po wybraniu opcji naprawy z instalatora. Strownik podaję z dyskietki. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam