Piotr Palusińs...5/5 17 Wrz 2010
Witam, Mam następujący problem. Raz na jakiś czas, zupełnie bez ostrzeżenia zwiększa mi się ta 3-4 krotnie kursor myszy na Windows 7. Jest to oczywiście oryginalna wersja tego systemu. Dzieje się tak nagle i dopiero całkowity restart komputera przywraca wszystko do normy. Ma ktoś z Was pomysł czym to może być spowodowane? Próbowałem zmieniać ustawienia wielkości kursora poprzez
Jerzy Przybyłk...1/1 17 Wrz 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Nie można włączyć gadżetów pulpitu. Pojawia sie komunikat "system przestał działać, trwa wyszukiwanie rozwiązania".
"Jarek Ossowski...2/2 17 Wrz 2010
Witam, Mam problem z Windows 7 Premium - system zawiesza się. Pozdrawiam,
Joanna Kiwacz3/3 16 Wrz 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium w wersji 64 bitowej. Jak mam zmienić wersje na 32 bity?
Piotr Palusińs...2/2 16 Wrz 2010
Nie mogę dołączyc do grupy domowej innego komputera.W domu mam stacjonarny i laptopa i wszystko działa.Nie moge połączyć 2 laptopów w innej sieci domowej (inny ruter),wystakuje że jest błędne hasło a hasła widzę na bierząco i nie ma mowy o błędnym wpisaniu.
Mam problem z pocztą meilową Windows Live w programie Vista Home Basic , niechcący usunąlem ten program bo system chciał z aktualizować a Ja później go usunąłem co muszę zrobić żeby odzyskac pocztę i ewentualnie dane które były na niej Pozdrawiam
Jak zainstalować i odinstalować sterowniki w systemie Windows 7 (home premium)
Jerzy Przybyłk...1/1 15 Wrz 2010
Posiadam system Windows 7 Home Premium. Gadżety dla tego systemu nie działają poprawnie. Pokazuje się komunikat: błąd wiersz 176 nieokreślony błąd.
Joanna Kiwacz1/1 15 Wrz 2010
Jak mogę zmusić mój Windows 7 aby tak jak Windows xp pokazywał miniaturki fotografii na moim aparacie (i innych dyskach wymiennych) kiedy otworzęfolder z jpegami ?
Michal Kawecki2/2 15 Wrz 2010
Posiadam system Windows 7 Professional, na komputerze pojawia się komunikat konflikt adresów IP, jak mogę rozwiązać ten problem?
Piotr Palusińs...2/2 15 Wrz 2010
Mam system Win 7 Ultimate loguję się do systemu a następnie pojawia mi się czarny ekran i nic więcej
szerszen3/3 15 Wrz 2010
witam mam szybkie pytanko czy mozna win xp pro 32 upgrade'owac do win 7 64, w moim wypadku enterprise? niestety po wlozeniu plyty wywala komunikaty ze w stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin i drugi ze dysk instalacyjny jest niekompatebilny z moja wersja systemu windows wlozenie 32 bitowego upgradu win 7 dziala prawidlowo jesli sie jednak da, to mozna w dwoch slowach
IDKrzych3/3 14 Wrz 2010
Czy na Windows 7 w folderze gry powinny sie zapisywać wszystkie zainstalowane gry?
Piotr Palusińs...2/2 14 Wrz 2010
Witam, mam problem na win 7 (enterprice x64) z opcja "panel sterowania>programy>funkcje systemu windows". Okno składników po chwili wyszukiwania nie wyświetla nic. Rozwiazania ktore widzialem na Panstwa stronie nie pomogły. Czy jest możliwość jeśli nie naprawiania tego błędu to jego obejścia? Potrzebny mi jest dostep do konsoli active directory.
W moim Windows 7 Ultimate pojawił się napis kompilacja 7600 w prawym dolnym rogu. Jak się tego pozbyć?
Witam, Mam pytanie odnośnie Win 7 Gdzie w Win 7 znajduje się "wyszukiwanie sieci bezprzewodowej" ? Pozdrawiam,
tomaszadamus2/2 14 Wrz 2010
Witam! Czy ktos wie jak zainstalowac pod WIN 7 skaner sieciowy z drukarki HP LJ 3392. Na stronie HP sa tylko sterowniki do drukarki. Pozdrowienia . Andrzej
Michal Kawecki2/2 13 Wrz 2010
Witam Zainstalowałem drukarkę laserową hp laserjet 1320n wersja sieciowa(podłączenie po lan). Na koncie administratora wszystkie wydruki drukują się poprawnie. Jeśli przełączę się na użytkownika z ograniczonymi prawami drukarka jest widoczna na liście drukarek ale nie mozna wydrukować strony testowej ani żadnej innej strony. Jeśli użytkownika z ograniczonymi prawami zmienię na konto
Pjetja1/1 13 Wrz 2010
Mam problem z instalacją Win Xp Prof na Laptopie Dell Latitude D 410. (brak CDRom). Instaluje tak jak zwykle wersję OEM z oryginalnej sprawdzonej płyty CD z zewnętrznego DVDRom połączonego przez USB. Proces formatowania dysku (na FAT 32) i kopiowania plików przebiega bez zarzutu. Natomiast po restarcie, pojawia się standardowy ekran i podczas "INSTALOWANIE WINDOWS" (Instalacja
Piotr Palusińs...2/2 13 Wrz 2010
Trwa wykonywanie kopii zapasowej.
Piotr Palusińs...2/2 13 Wrz 2010
Problem z wyświetlaniem polskich czcionek w przeglądarkach i pdf zamiast polskich czcionek wyswietlaja sie Krzaczki Win 7
IDKrzych2/2 13 Wrz 2010
Jak udostępnić więcej dysków niż "c" w Windows 7 dla konsoli Playstation?
Krzysiek2/2 13 Wrz 2010
Witam Wszystkich Mam zainstalowany oryginalny system Windows Vista Ultimate Box zainstalowany w wersji 64 bitowej. Problem nr.1 i przyczyna powstania problemu: Gdy pracuję dłużej na laptopie to wyciągam baterie z przyczyn oczywistych aby przedłużyć jej żywotność. Właśnie w chwili w której kończyłem pracę na laptopie nie miałem bateri system normalnie się wyłanczał niestety
szymek2/2 13 Wrz 2010
serwer pocztowy mam na tpsa i niestety mam mały problem od wczoraj z pocztą ale nie to jest przedmiotem. Otórz posłuchałem kobiety z tpsa by usunąc konto i na nowo je załozyć. Zapominając że po tym znikną mi wiadomości i zniknęły czy może je jakoś odzyskać mam Pocztę usługi Windows live na w7
Krystian7/7 13 Wrz 2010
Podłączyłem Win 7 HP do sieci, w której znajduje się około 40 XP Premium i serwer Windows 2003. Skonfigurowałem IP i grupę roboczą. Nowa maszyna wykrywa serwer, bez problemu się z nim łączy, łączy się z routerem i internetem. Widzi drukarki IP, ale nic po za tym. Nie wykrywa otoczenia sieciowego, innych maszyn, ani drukarek do nich przyłączonych. Nie wiem czy to jakiś błąd czy może
Piotr Palusińs...2/2 11 Wrz 2010
Mam Windows 7 Home, system mi się nie uruchamia, pojawia się okno do logowania a następnie czarny ekran, kiedy włożę płytę do napędu system uruchamia sie normalnie
Krzysiek2/2 10 Wrz 2010
Mam system Win 7 64 bit dołożyłem 8G ramu ale system widzi tylko 4, 25
Krzysiek2/2 09 Wrz 2010
I am using vista. windows media player vs. vlc. some how all my programs have been warped. I really dont use my computer that much. I feel like there is a hacker or virus in my system but everytime i try to fix it "bam" its back. Im confused about it all. suggestions DS
Krzysiek1/1 09 Wrz 2010
Coś chyba nie tak ze sprzętem. Zacząłbym od RAMu, potem zasilacz, dysk, twardy.... -- Krzysztof Paciejewski Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft Od 1 września działa polskie forum Microsoft Answers http://answers.microsoft.com/pl-pl/default.aspx :) na którym codziennie odpowiadają nasi specjaliści. -> zapraszam do zadawania pytań // Uprzejmie
Piotr Palusińs...5/5 09 Wrz 2010
Witam, Dzisiaj spotkał mnie taki dziwny problem. Otóż gdy instaluje czytnik to windows wykrył go jako USB Serial Port i "ściąga" sterownik o nazwie Port COM13 (niezależnie do którego portu jest on podłączony). Sprawa jest o tyle dziwna gdyż na poprzednim systemie (musiałem zrobić reinstalacje systemu) sterownik zainstalował się poprawnie. Choć z drugiej strony przyznam się iż podczas
Piotr Palusińs...2/2 08 Wrz 2010
Mam klawiaturę wireless keyboard 3000 i nie działa część klawiszy. Pojawia się komunikat o aktywnym błędzie. System na którym pracuję to windows 7. Jak rozwiązać ten problem?
Piotr Palusińs...1/1 08 Wrz 2010
In news:%23PXkLfyTLHA.5716@TK2MSFTNGP02.phx.gbl, *Damian S* <privacy@privacy.pl> typed: > Witam. > Jestem użytkownikiem systemu windows 7 home premium. Dziś po uruchomieniu > komputera pojawił się komunikat o wystąpieniu błędu nr: 0xc000014c > Jak mam sobie poradzić z tym błędem? http://www.user-guides.co.uk/download/000014c/000014cerror/000014c-error.html -- Piotr Palusiński
Piotr Palusińs...3/3 07 Wrz 2010
Witam, Posiadam system Windows 7 Home, nie mogę zainstalować poprawnie drukarki, kontaktowałem się już z producentem, pobrałem odpowiednie sterowniki ale w dalszym ciągu pojawia mi się komunikat, że usługa bufora została zatrzymana.
Grzegorz3/3 07 Wrz 2010
Witam, Mam nie typowy problem. Otóż na komputerze z zainstalowanym Windows`em XP Pro z zainstalowanymi wszystkimi aktualizacjami z 2 GB RAM wykrywa tylko 128 MB. Zmieniałem płytę głóną, pamięć RAM, procesor i zasilacz na inne i problem nie ustąpił. Kontrolnie odpaliłem Linux`a, który poprawnie wykrywa zainstalowaną pamięć. Ponowna reinstalacja systemu nie wchodzi w grę. Czy jest
Seba2/2 07 Wrz 2010
Witam, zakupilem nowy komputer asus z procesorem ulv 8u7300 i wydaje sie, ze to moze byc problem. Gdy chce zainstalowac windows mobile divice center w wersji 64 bity, w czasie instalacji pokazuje sie blad. Jest to okienko bez zadnej informacji wielkosci 2 na 3 cm. Klikam ok, instalaja dobiega konca, ale nie moge pozniez synchronizowac kontakow z outlooka. Okineko kontaky, email,
Seba3/3 07 Wrz 2010
Dzwoniłem do hp, które nie chciało mi pomóc, mam przez nich zainstalowany system - windows 7 home premium. dysk d nie chce sie otworzyć - plik lub katalog jest nieczytelny
ici10/10 06 Wrz 2010
Witam szanownych grupowiczów. Koncept mi się skończył, nie mam pojęcia jak to naprawić? Szukam fachowej pomocy. Opis: W już 2-giej instalacji Win7 na tym samym kompie pojawia się ten sam problem braku łączności z Internetem po restarcie systemu.Problem dotyczy automatycznego pobierania danych IP i DNS z routera. Przy ręcznym ustawieniu działa. Na początku bawiłem się zmianami w
Piotr Palusińs...5/5 05 Wrz 2010
Witam Chciałem zmienić litere dysku, a konkretnie urządzenia, które podłączam do USB w tym przypadku Pen Drive'a. Problem w tym, że chciałbym zmienić go na litere E, bądź F, któóre sa już zajęte przez napęd CD ROM i niestety wskazówki zawarte na tej stronie http://windows.microsoft.com/pl-PL/wind ... ive-letter nie można zastosować ponieważ kiedy chce zmienić litere dysku
K. Laskowski1/1 04 Wrz 2010
Od dwóch dni pojawia mi się dziwny komunikat o treści -" IIS Worker Process -zatrzymano działanie i zamknięto". Szukałem w Googlach, niestety z mizernym skutkiem. Nie instalowałem żadnych programów oprócz aktualizacji miTorrenta. Pracuję na Vista Home Premium z SP2. Proszę o pomoć w wyjaśnieniu zjawiska. -- Pozdrawiam K. Laskowski __________ Informacja programu ESET Smart
Michal Kawecki2/2 04 Wrz 2010
Witam, Mam dwa komputery z systemem Windows 7, chce łączyć się z jednego na drugi zdalnie, ale kiedy się połączę nie mogę na tym drugim komputerze uruchamiać aplikacji, pojawia się błąd system nie zezwala na korzystanie z pulpitu zdalnego.
Piotr Palusińs...2/2 03 Wrz 2010
Komputer sam wylącza się cpół godziny lub co godzinę i pojawia się komunikat, że jest problem z biblioteką. windows 7 home premium
Marcin Mokijews...2/2 03 Wrz 2010
Witam, Posiadam system Windows 7 Home Premium. Chciałbym uzyskać informacje jak wyłączyć automatyczny tryb uśpienia. Kiedy komputer jest uruchomiony i nie używam go jakiś czas włącza się automatycznie.
Problem po restarcie komputera, wył. są porty. Win 7 Professional.
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium. Pojawił się komunikat WGA - po ponownej aktywacji system działał prawidłowo. Po kolejnym komunikacie WGA system zawiesił się. Post: Błąd systemowy: trwa ładowanie plików, nie można uruchomić systemu Win 7 Pozdrawiam,
Michal Kawecki2/2 02 Wrz 2010
Używam nowego komputera z Windows 7. Zakupiłem MS Office 2010 dla użytkowników domowych i małych firm i po zainstalowaniu okazało się że nie widzę w programie iTunes ani kalendarza Outlook ani bazy kontaktów Outlook. W związku z tym nie mogę synchronizować iPhone z używaną bazą danych kontaktów i kalendarzem. Szukając problemu dotarłem do programów domyślnych w systemie Windows 7 i
Michal Kawecki3/3 02 Wrz 2010
Po wymianie płyty głównej system się nie uruchamia. Po włączeniu komputera system ładuje pliki do połowy po czym następuje restart i ładowanie plików jest od początku. Co zrobić by system się uruchomił?
Krzysiek3/3 02 Wrz 2010
Windows 7 home premium jak poustawiac ikony na pulpicie wg wlasnego uznania, tzn nie w rzędach.
Piotr1/1 02 Wrz 2010
Witam. Podczas którejś próbie zapisu pliku xls, pojawia sie komunikat o nie mozliwości nadpisania i trzeba zapisać jako drugi plik.Dzieje się tak zapewne,bo po wejsciu w folder gdzie jest oryginalny plik - plik ma juz zmienioną nazwe na jakąś dziwną typu 23423443 i bez rozszerzenia pliku. Co jest tego powodemże plik oryginalny sam zmienia nazwę? Plik edytowało równocześnie dwie osobi
Piotr Palusińs...3/3 02 Wrz 2010
Witam, Jak zrobić kopię zapasową Windows 7 Pro Pojawia się kod błędu: 0x80070057 Pozdrawiam,
Krzysiek2/2 02 Wrz 2010
Witam, posiadam BCM w którym zakładka"Kontakt Biznesowy" opcja "szczegóły" posiada kilka pól (np. "dział", "zawód" ), które są polami tekstowymi. Pytanie: Czy można te pola zamienić na pola wyboru - listę, aby standaryzować te działy czy zawody?