Proporcjonalna czcionka Temat: Re: win xp - po restarcie umierają klawiatura i mysz
Autor: "": "": Marcin: "": jm_sz@faupe_zamien_na_litery.pl;;;; Data: 14 Sty 2011
Odwołania: 1 2 3 4
Wiadomosc napisana przez Piotr Palusi?ski (13.01.2011 17:07) zawierala m.in. takie slowa:
> In news:igmbio$jvf$1@news.onet.pl, > *:: Marcin ::*<jm_sz@faupe_zamien_na_litery.pl> typed:
>> Wiadomosc napisana przez Piotr Palusi?ski (12.01.2011 16:42) zawierala >> m.in. takie slowa:
>>> W 99% pomaga. >>> Wska? r?cznie do katalogu c:\windows\winsxs >>> Je?li wska?esz ?cie?k? do c:\windows\system32..., to urz?dzenie si? >>> zainstaluje, ale po restarcie znowu b?dzie prosi? o sterownik.
>> a konkretnie przy czym mam wskaza? t? ?cie?k?? >> bo nie do ko?ca rozumiem... >> chodzi o ?cie?k? instalacyjn? sterownika? tego akurat pr?bowa?em i nic z >> tego nie wysz?o (nie da?o si? zaznaczy? tej ?cie?ki)
> Podczas instalacji/ktualizacji sterownika, wska? r?cznie na katalog > c:\windows\winsxs
jasne, ju? rozumiem, o co chodzi... niestety nie pomaga: windows zg?asza, ?e nie znajduje w tym katalogu ?adnych plik?w informacji o urz?dzeniach
>> i jeszcze mam jedn? informacj? na temat tego problemu: >> kiedy pr?bowa?em aktualizowa? sterownik i r?cznie wskazywa?em sterowniki >> do zainstalowania (standardowa klawiatura ps2 i standardowa mysz ps2) to >> wy?wietla? si? komunikat, ?e sterownik w przypadku klawiatury obs?uguje >> ju? port myszy, a w przypadku myszy, ?e obs?uguje ju? port klawiatury... >> co to za dziwactwo?
> Mo?e masz pozamieniane ;-)
ale krasnoludki - o ile wiem - tylko sikaj? do mleka, a nie zamieniaj? gniazd ps2 na p?ycie, ani nie przek?adaj? wtyczek... ;-) marcin
nie wiem, a chcia?bym wiedzie?, w informacji te? nie wiedz?, dok?d zmierza ?wiat. nie wiem, a chcia?bym wiedzie?. klaus mittfoch "siedzi"