Proporcjonalna czcionka Temat: h
Autor: Padre Data: 17 Kwi 2011
Odwołania: 1 2 3
>> Może to niezbyt budujące co powiem ale jeden z moich komputerów >> (składak) w taki sam sposób odmawiał hibernacji i mimo moich naprawde >> usilnych prób nic nie dało się zrobić, podejrzewam że miał miejsce jakiś >> stosunkowo rzadki konflikt sprzętowy nie sprawiający poza tym innych >> kłopotów.
> > A mogę spytać ile razy instalowałeś na nim Windowsa i z ilu różnych > "źródeł"?? Pytam, bo kiedyś tego nie miałem, ale potem coś zmieniałem... > I teraz nie wiem, czy instalacja na nowo Windowsa cokolwiek pomoże... >
ja należę do tych, którzy format c: używają dość często więc system raczej nie był przyczyną, z tego co pamiętam nie hibernował ani na W98 ani na ME ani na XP, oczywiście również aktualizowałem bios płyty. Grafiki wymieniłem dwie ale obydwie ATI, dźwiękowa była SB Live. Obudowa z zasilaczem dostała potem całe nowe bebechy i wszystko działało OK. Tak mi sie teraz wydaje, że niehibernująca płyta główna była chyba ECS więc dość licha ale przy jej modelu nikt problemów z hibernacją nie zgłaszał.
10 Kwi 2011[...]Konop
11 Kwi 2011|- [...]pioruns
11 Kwi 2011|  \ hKonop
11 Kwi 2011|     \ [...]pioruns
11 Kwi 2011\ hPadre
16 Kwi 2011   \ hKonop
17 Kwi 2011      \ hPadre