Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Zmian płyty
Autor: MichaelData Data: 17 Wrz 2011
Odwołania: 1 2 3
"karslawek" wydumał(a) w wiadomości ID news:4e74ed39$0$2486$65785112@news.neostrada.pl
> W dniu 2011-09-17 20:11, MichaelData pisze:
>> "karslawek" wydumał(a) w wiadomości ID >> news:4e74dccb$0$2454$65785112@news.neostrada.pl
>>> Witam >>> Moja płyta się sypie, nie mam kasy na nowy cały sprzęt więc chciałbym >>> wymienić samą płytę. >>> Na tej jest athlon xp (barton) 2500+, 3 dyski,nagrywarka, fx 5200, 1,5gb >>> ramu. i sobie ma to śmigać dalej na xp prof. >>> Czy w związku ze zmianą płyty konieczna jest cała reinstalka czy wystarczą >>> brakujące stery?
>> Reinstalka to chyba coś innego niż _nowa_ _instalka_ .Reinstalacja (jeśli się >> uda) to odświeżenie systemu...(instalacja naprawcza)często pomaga przy >> wymianie płyty. >> Generalnie Twoje pytanie jest do wróżki...ale są sposoby aby utrzymać system >> (software) przy wymianie płyty (hardware).
> Chodziło mi oczywiście o ponowną instalację windy. > Ale jednak zastanawiam się czy po dorzuceniu sterów i wywaleniu starych nie > będzie się to gryzło?Bo zawsze coś zostaje.
To co zostaje, nie jest ładowane do systemu. Generalnie zawsze można coś usunąć, co istnieje :]
Michael________ ______/) /\ | /\ "Truth is a simple place, here for us all to see, reach as it comes to you as it comes to me, as I will always need you inside my heart"(*Yes*)