Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Zarządzanie dyskami w XP
Autor: Przemysław Ryk Data: 19 Kwi 2011
Odwołania: 1 2 3 4 5
Dnia Tue, 19 Apr 2011 17:29:58 +0200, Taz napisał(a):
> Przepraszam, jedni mówią żeby nadpisywać, inni żeby > podpisywać.
Wydaje mi się, że poniższy przykład rozwieje Twoje wątpliwości co do tego, jak odpisywać na grupach. ---------- przykład ---------- Ponieważ zaburza naturalną kolejność czytania.
> Dlaczego odpowiadanie nad cytatem jest takie złe? >
>> Odpowiadanie nad cytatem. >>
>>> Co jest najbardziej denerwującą rzeczą >>> w korespondencji e-mailowej / na grupach dyskusyjnych?
---------- przykład ----------
> Nie mam programów odwołujących się do lokalizacji na innych > Partycjach. Chodzi o np. indeksowanie, czy punkty > przywracania systemu. Rozumię, że XP sobie to skoryguje?
Najważniejsze i tak - moim zdaniem - są punkty przywracania dotyczące systemowej partycji. Ta zostanie bez zmiany litery dysku. Sprawdź jednak, czy przypadkiem nie masz pliku stronicowania na innej, niż C: partycji. Nie, żeby to jakiś błąd był - ale może się okazać, że nie jesteś w stanie zmienić litery tego dysku właśnie z tego powodu. Nie wiem, czy tak faktycznie jest - ja ustawiam litery jak potrzebuję, a dopiero potem mieszam z przenosinami tego typu danych. :D
[ Przemysław "Maverick" Ryk ICQ: 17634926 GG: 2808132 ] [ I didn't realize it was possible for a woman to be _unusually_ irritable.] [ (Gregory House "House M.D. 1x07 Fidelity") ]