Proporcjonalna czcionka Temat: Re: VirtualBox a... W-7 xDark
Autor: boxfish Data: 25 Sty 2011
Odwołania: 1
W dniu 2011-01-17 08:39, ColgatesBilly pisze:
> Zawsze bylem posiadaczem wylacznie legalnych wersji Windows... > ( i na systemie poprzestajmy ;). > Niemniej, szybkie pasmo i poznanie sie z VB skusilo mnie do > "otestowania" ruskiego Se7eN" o nazwie: > Windows 7 xDark Deluxe x86 v3.4 codename - State Of Independence. > (jak to w Rosji ;) > > W czasie instalu system wygladal wrecz zabojczo, ale jak to z ruskimi > postanowil mnie wbrew mej woli obdarowac > (juz kiedy system byl wlasciwie gotowy) 20 minutowym do-instalem roznych > dodatkow > typu: Ashampoo i inne badziewie. > > W rezultacie, po finalnym restarcie, pokazywal sie "Blue screen of > Death" (ekran smierci) > - czyli system gospodarza chyba bronil mnie przed zniszczeniem kompa (m.in) > > Pytanie: czy to jakis trefny towar majacy na celku pokarac piratow, > czy raczej, ten system nie nadaje sie na na to by byc wirtualem, albo > jeszcze... > ze akurat konfiguracja mego org. systemu, jego drivery jakos nie > przypasowaly > instalatorowi Windows 7 xDark Deluxe x86 v3.4 codename - State Of > Independence
a co to ma wspólnego z tematyką tej grupy ? zapytaj na pl.rec.pirat.fujara