Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Outlook Express w Windows7
Autor: ...:::Tomek:::... Data: 06 Gru 2010
Odwołania: 1 2 3
pyton wrote:
> Nie podoba mi się ten program, nic tam dla mnie nie jest intuicyjne, a > nie jestem emerytem który od pół roku używa komputera, po prostu mi > nie podchodzi. Beznadziejna konfiguracja, w OE wszystko jest proste, > wiem że ma swoje wady, ale przywykłem do niego. > Sam przyznałeś jaki to badziew, żeby trzeba było 2 godzin by to > skonfigurować i nauczyć się? > Pozostaje mi jeszcze Opera Mail...
Spróbuj jednak. Miałem tak samo jak Ty, zawsze używałem OE i świetnie mi się z nim pracowało, ale w końcu zmiana sprzętu i OSa (też z XP na 7) wymusiła zmianę programu. Wcześniej kilka razy podchodziłem do TB i zawsze dawałem sobie spokój. Nie przeczę, że trzeba się nauczyć sposobu jego działania i konfiguracji, bo w znacznym stopniu różni się od OE, jednak da się to zrobić, a jak już raz to zrobisz, to potem idzie jak z płatka. A co do Opery, to może ja starmodny jestem, ale jakoś nie podchodzi mi trzymanie maili pod tym samym programem, którego używa się do www. To całkowicie subiektywna opinia i nie poparta żadnymi argumentami, ale jakoś to wszystko dla mnie jest zbyt otwarte i zintegrowane.
Pozdrawiam Tomek