Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Błąd magazynowania klucza myszy bluetooth
Autor: Michal Kawecki Data: 24 Lis 2010
Odwołania: 1
Dnia Wed, 24 Nov 2010 02:05:12 -0800 (PST), Rafał napisał(a):
> Witam! > Mam problem z komunikacją myszy bluetooth z adapterem bluetooth, z > którym w żaden sposób nie mogę się uporać. Mysz przez rok działała > raczej bez problemu (rzadko zdarzało się, że musiałem ją ponownie > parować z komputerem) Ostatnio jednak wystąpił problem, podejrzewam po > instalacji czegoś lub jakiejś aktualizacji. Mysz po sparowaniu działa > bez zarzutu jednak gdy wyłączę komputer i ponownie go uruchomię nie > komunikuje się i muszę na nowo ją parować. problem nie występuje gdy > użyję opcji uruchom ponownie lecz tylko gdy zamknę system. > W logu znalazłem coś takiego: > > [ System Events ] > Error - 2010-11-24 04:14:52 | Computer Name = ŁiD-PC | Source = BTHUSB >| ID = 327699 > Description = System Windows wykrył błąd podczas magazynowania klucza > powiązania > Bluetooth dla adaptera o adresie (00:07:61:e9:ae:12) w adapterze > lokalnym. Zdarzenie > zawiera kod błędu specyficzny dla dostawcy. > > Mój system to Vista, adapter bluetooth dongle, mysz dell. > > Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Uwaga być może tutaj bez znaczenia, ale w nazwach komputerów nie używa się pliterek.
M. [Windows Desktop Experience MVP] /odpowiadając na priv zmień px na pl/ https://mvp.support.microsoft.com/profile/Michal.Kawecki