Lord Vader49/49 18 Lip 2007
W dniu 2007-07-07 07:49 Piotr Palusi?ski pi?knie wystuka?/a: > In news:f6mkm9$2gn$3@news.onet.pl, > *Animka* <animka@to.nie.ja.wp.pl> typed: >> Znikn??y mi opcje Myszy z Panelu Sterowania :-( >> Jak to mo?na przywr?ci?? >> Druga sprawa to uruchamianie si? WMP z Biblioteki zamiast z Teraz >> Odtwarzanych. Oczywi?cie chcia?abym, ?eby WMP otwiera? si? z Teraz >> Odtwarzanych. Jak to
Piotr Palusińs...2/2 18 Lip 2007
Gdzie moge pobrac wtyczke do WMP 11 (najnowsza wersja) ktora umozliwi odtwarzanie w tym programie plikow w formace *.acc ? -- http://wolnastrona.eu
Marek5/5 17 Lip 2007
Witam, mam konto uzytkownika (korzystajacego z PC na winXP) logujacego sie na swoje konto ustawione na serwerze w domenie ax (w Windows wersja Server), tak wiec kazdorazowo user musi zalogowac sie do swojego komputera, ale nie moze tego zrobic lokalnie, tylko poprzez siec. Przez pomylke (za szybko klikalem ;-( i kliklem nie ten kwadrat przy dodawaniu uprawnien -> dalem na odmow
Piotr Krzyżań...2/2 17 Lip 2007
System Windows nie może wyświetlić właściwości tego połączenia. Informacje Instrumentacji zarządzania Windows (WMI) mogą być uszkodzone. Aby usunąć ten problem, użyj narzędzia Przywracanie systemu, aby przywrócić system Windows do wcześniejszego stanu (tak zwanego punktu przywracania). Narzędzie Przywracanie systemu znajduje się w folderze Narzędzia systemowe w Akcesoriach Mam
Bogdan iBogdan3/3 17 Lip 2007
Witam Poraz kolejny wyparowal plik boot.ini w systemie Windows XP HomeEdition SP1. Dlaczego sie tak dzieje? Nie ma wirusow, szpiegow i innych pierdol... Pozdro
Piotr Palusińs...2/2 17 Lip 2007
Witam, Ostatnio mialem troche resetow zimnych w kompie i niestety przy ponownym wchodzeniu do systemu ciagle wlacza mi sie scandisk, czy mozna to jakos wylaczyc? Dzieki i pozdro.
Piotr Palusińs...2/2 17 Lip 2007
Witam Anulowałem niechcący jedną ważną aktualizację systemu Windows Xp. Jak cofnąć zmiany po zaznaczeniu 'Nie pobieraj zaznaczonych aktualicacji' i 'Nie powiadamiaj mnie ponownie'? -- Pozdrawiam Tomasz
ddzidzius3/3 17 Lip 2007
Witam, mial ktos moze kiedys problem z programem VNC. Uruchamiam go w trybie "listening mode" czyli komputery z sieci wewnetrznej mnie wywoluja i ja sie do nich lacze. W wiekszosci przypadkow dziala wszystko bez problemu tylko czasami wystepuje sytuacja ze pojawia sie okno zdlanego pulpitu klienta, wladuje sie okno do polowy i polaczenie przestaje reagowac. Tak jakby cos zrywalo
Janusz1/1 17 Lip 2007
Artur pisze: > Witam! > > Nowe komputery często nie są wyposażone w napęd dyskietek. > Zdarza się jednak, że są jeszcze w użyciu programy, które > wymagają odczytania jakichś danych w dyskietki, co więcej, > napęd musi mieć nazwę A: (takie odwołanie jest w programie). > Rozwiązaniem jest dokupienie napędu podłączanego do USB, > jednak jak spowodować by w systemie Windows XP została >
Axelbest9/9 17 Lip 2007
Witam, mam kare SD, jest odbezpieczona, ale z poziomu windowsa nie mogę zapisyawć ani kasować danych. Gdzie jest w systemie opcja która to odblokuje?. Dzięki.
Tomasz5/5 17 Lip 2007
Witam Jak wylaczyc Wizualizacje w Windows Media Player? -- Pozdrawiam Tomasz
Anmolads1/1 17 Lip 2007
A new Classifieds Website has been Launched. Place Full page Ad for free at Anmolads.com http://www.Anmolads.com Get your desired Job from our Job Portal... www.Anmoljobs.com/forum Logon to www.anmolads.com for further details. Place Full Page For Free at www.Anmolads.com , www.earnyourcash.com , www.eternaldating.com , www.voiptechnocrats.com/forum , www.anmoljobs.com/forum
Animka1/1 17 Lip 2007
W dniu 2007-07-14 09:55 jerzu pi?knie wystuka?/a: > Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine - o to chodzi? Tak, o to mi chodzi?o. Dzi?ki :-) > Wcze?niej ?piewali to Bono z The Corrs, jeszcze wcze?niej Nancy > Sinatra z Lee Hazlewood. Tak mi si? w?a?nie kojarzy?o, ?e ju? to kiedy? s?ysza?am, ale my?la?am, ?e ?piewali to Sony&Cher, a nie Nancy Sinatra i Lee Hazlewood. --
Seba_Fan2/2 16 Lip 2007
Witam! Poszukuje programu ktory pomoze mi odinstalowac stare sterowniki do kamery internetowej. Przez dlugi okres czasu kamerka (trust 150 spacecam portable) dzialala ok. Pewnego razu znajomy przyszedl i chcial przetestowac swoja - wgral sterowniki od swojej i po ponownym podlaczeniu mojej wszystko zaczelo wariowac.. Odinstalowanie nic nie pomoglo - program tak jakby nie chcial sie
Gery2/2 16 Lip 2007
Witam, Jak w ww. modelu wlaczyc na stale kontrole karty Wi-Fi przez Windows XP? StanW
Piotr Krzyżań...18/18 16 Lip 2007
Witam, Mam system XP Pro, i niestety chkdsk znajduje błędy na partycji systemowej C; (melduje, że MFT błędnie wskazuje na wolny obszar jako zajęty, czy coś w tym stylu). Oto co próbowałem bezskutecznie, aby to naprawić: - zaznaczyłem do wykonania chkdsk /f przy starcie. Niestety, w końcowej fazie dostaję BSOD ze wskazaniem na plik fs_rec.sys, i dysk C: nie zostaje naprawiony -
Piotr Palusińs...9/9 16 Lip 2007
Dlaczego ani automatycznie, ani recznie nie mozna zainstalowac "Aktualizacja dla systemu Windows XP (KB898461)"? Jestem po reinstalacji systemu, wiec potrzebne sa wszelkie poprawki. -- Pozdrawiam, Zbig
.:: chi2/2 16 Lip 2007
Skasowalem sobie przypadkowo schematy zasilania w windowsie XP, a dokladniej specjalne bo chcialem przypisac wlasne. Ze nie dalem wlasnych zanim skasowalem wszystkie i teraz nie moge dodac (utworzyc) zadnego schematu (nie wiem czemu). Klikam w opcjach wlasciwosci: schematy zasilania na przycisk "Zapisz jako" i nic a w pole "Schematy Zasilania" tez nie moge nic wpisac. Wszystkie Pola
Piotr Palusińs...2/2 16 Lip 2007
Witam. Po czyszczeniu rejestr?w w/w programem Windows pad?, nie moge nawet uruchomi? w trybie awaryjnym. Mam napis, ?e plik windows/system/ system32/config/system zosta? usuniety lub jest uszkodzony. Mam do was pytanie : - poniewa? program jv 16 powertools robi backup usuwanych wpis?w wobec tego mam pytanie jak dosta? sie do tego programu i przywrocic backup? Pomocy!!!
Miroo11/11 16 Lip 2007
Czy dałoby się jakiś zainstalować 2 XP Pro na jednej partycji? Tak aby 2 instancje działały na takiej samej aktywacji, czyli teoretycznie bez łamania warunku licencji OEM. Dlaczego? Chciałbym odseparować "moje rzeczy" od pozostałych użytkowników komputera. Do "rzeczy" tych należałyby IIS, VS2005 i inne narzędzia, o których pozostali użytkownicy nie powinni nawet wiedzieć że istnieją.
Łaszo1/1 16 Lip 2007
Witam. Poszukuj? jakiego? softu, kt?ry umo?liwi?by mi zarz?dzanie multimediami (pliki graficzne oraz filmy video), kt?re s? wyswietlane na drugim monitorze komputera w systemie Windows XP. Mo?e kto? z Was s?ysza? o takim programie kt?ry potrafi w miare sensownie zarz?dza? elementami wy?wietlanymi na drugim monitorze komputera. Z g?ry dzi?kuj? za wszelkie wskaz?wki.
Tomasz2/2 16 Lip 2007
da radę jakoś skopiować ?
Tomaszek6/6 16 Lip 2007
Chciałem pobrać coś ze strony "dla właścicieli legalnego systemu" Mam Windows Vista Bussines , który został zakupiony (10 licencji) na podstawie Ms ActionPack Na szczęście co 10-20 dni Ghostuję komutery Co mi sie stało Napisało mi że muszę sprawdzić Genuine i czy wyrażam zgodę. ja na to że tak, i zainstalował sie Activex. Nie poszło dalej do sekcji download, tylko wywaliło mi
Tomaszek1/1 16 Lip 2007
Witam Zakupiłem ostatnio grę Wacki: Kosmiczna rozgrywka, gra z 1998 roku, oparta na Direct X 5 :) Dwa problemy: 1) Po uruchomieniu gry pojawia się takie coś: http://img292.imageshack.us/img292/1382/wackizo7.jpg Nie odtwarza się filmik, tzn. jest dźwięk, nie ma obrazu. Po kliknięciu lewym klawiszem myszy gra się uruchamia dalej. Przesukałem usenet i znalazłem poradę, żeby
Michal Kawecki12/12 16 Lip 2007
Witam. Z góry przepraszam za NTG. Niestety te serwery z których korzystam nie posiadają polskiej grupy dyskusyjnej dotyczącej systemu Windows Vista (może przy okazji da ktoś taki adres...). Potrzebuję wykonać kilka rzeczy spod trybu admina w Viściozie. I tu pojawia się pytanie: da się "zaelewejtować" do praw administratora z trybu wiersza poleceń - coś jak "sudo" pod linem?
Sławomir Stęp...4/4 16 Lip 2007
Witam Mam kompa z płytą główną Asus sprzed 4 lat. Win XP gospodaruje tam przerwaniami (wg Menadżera Urządzeń) do 15 (ISA) i od 16 do ponad 22 (PCI). Mam też kompa z nową płytą MSI i CPU 4.2GHz. Tam jest gorzej. ISA do 15, a PCI tak samo. W BIOS-ie oczywiście włączone APIC. W wersji 1.4. Jest też do alternatywy 1.1. I nastąpił konflikt na przerwaniu 15. Był on na pomocniczym kanale
Grzegorz Niemir...3/3 15 Lip 2007
Mam pobrane wszystkie uaktualnienia do xp, ale nie widze tych latek do IE6 http://www.centrumxp.pl/Uaktualnienia/108,2,kategoria,IE_60.aspx Sprawdzalem po numerach KB......... . Czy musze osobno pobrac te latki ?
Filon by A-men9/9 14 Lip 2007
Jak uruchomić automatycznie jakiś program gdy przenosny twardy dysk zostanie podłączony do komputera? Bartosz
asdasd1/1 14 Lip 2007
Witam , Nie wiem czy temat juz byl ale jak zrobic aby : kolejne otwierane okno nie wyskakiwalo te ok. 5 mm obok poprzedniego tylko w tym samym miejscu co poprzednie . Piotr
kyrzi2/2 14 Lip 2007
z powodu bledu. Zwrocony zostal blad podczas tworzenia kopii woluminu w tle:80042301 Przerywanie wykonywania kopii zapasowej. Mam nowo zainstalowany xp pro i chcialem zrobic kopie zapasowa.Prosze o pomoc.
^Escape3/3 14 Lip 2007
przecpiecie w sieci uszkodzilo mi: - zasilacz - plyte - hdd siedzial na tym win xp home wymieniam plyte i dysk. czy musze kupic nowy xp home oem?
Michal Kawecki2/2 14 Lip 2007
Jak odlaczyc dysk sieciowy, zeby mi nie wisial w Moj Komputer - przy probie odlaczenia wyskakuje, ze "nie mozna odnalezc polaczenia sieciowego" -- * Pozdrawiam * tHe mRuWa * gg 4045644
Marek1/1 14 Lip 2007
Witam, Zainstalowalem multimagazyn na kompie z winxp. Jak program jest wlaczony to windows bardzo powoli kopiuje pliki - np. z dysku na dysk Jak wylacze program to widac duza roznice, Gdzie szukac odpowiedzi?? Prosze o pomoc pozdr
^Escape6/6 14 Lip 2007
chce kopiowac foldery z lokalizacji do lokalizacji, jednak przy tym kopiowaniu NIE NADPISYWAC istniejacych w lokalizacji docelowej plikow. Dokladnie odwrotnie niz xcopy /U. jak to zrobic?
Sławomir Stęp...11/11 14 Lip 2007
Witam. Gdzie sie wlacza/wylacza Menadzera Zadan w WinXP ? Jak dam cntrl-alt-del to przycisk Menadzer Zadan jest nieaktywny. Pozdr m
Zbig41/1 14 Lip 2007
Aby ostatecznie zakonczyc upgrade .NET Framework zainstalowalem system XP od zera, potem .NET 1.1 i 2.0. I nadal nie moge zainstalowac recznie poprawki 365 poniewaz w systemie nie chce sie instalowac Microsoft Windows Installer 3.1! Odmowa instalacji dotyczy takze KB89846. I tak mimo pracochlonnej reinstalacji systemu po sformatowaniu dysku jestem ponownie w punkcie wyjscia. --
koment5/5 14 Lip 2007
Witam Temat z pogranicza 2 grup sprzętowej i softowej. próbuje złożyć coś niskobudżetowego i dochodzę do instalacji systemu windows xp - licencja msdnaa Instalacja systemu zwiesza się w różnych momentach (bez blue screenów) po prostu przestaje reagować ale suma sumarum dochodzi do końca. Windows daje sie uruchomić, ale zwiesza się po chwili (albo nawet przed uruchomieniem - czyli
Piotr Krzyżań...9/9 14 Lip 2007
Witam, wie ktos moze jak mozna wylaczyc prawy klawisz myszy dla usera w windows xp pro? widzialem cos takiego w NT i chce u siebie w pracy tez cos takiego zrobic, zeby nikt poza adminem nie mogl na pulpicie uzyc prawego klawisza myszy. pozdr Marek
Kaz3k6/6 13 Lip 2007
Witam Szanownych Grupowiczow ! Jest laptop: COMPAQ Presario 2100. Zainstalowany ma XP home (oryginal). Sprowadzany jest z USA i nie mam do niego zadnych plytek ( sterownikow ) itp., wiec nie wiem z jakich gratkow sie sklada... :( Problem: Po ukazaniu sie pulpitu - klawiatura nie dziala. Co dziwne - Ctrl + Alt + Del.... i wlacza sie manager zadan.... A tu klawiatura
Krasnal2/2 13 Lip 2007
witam mam pytanie: czy windows xp home edition oem obsluguje procesory dwurdzeniowe. podczas burzy uszkodzil mi sie komputer (plyta glowna z prockiem pentium D) i jak moge juz legalnie wymienic plyte (tak aby nie kupowac nowego xp), to chcialbym kupic juz np core duo. Czy to pojdzie na na moim xp edycja z 2002?? pozdrawiam Maciek
Piotr Palusińs...16/16 13 Lip 2007
Po raz pierwszy automatyczna aktualizacja systemu spowodowala jego upadek. Badajac, ktora to poprawka powoduje krach ustalilem, ze to lata do .NET.Framework 2.0. Trzeba bylo zrezygnowac z tej watpliwej laty, gdyz naprawa systemu po kilku powaznych bledach byla czasochlonna. Czy ktos moze mial podobny przypadek z ta aktualizacja? -- Pozdrawiam- Zbig http://zbigkurzawa.cyberdusk.pl/
MiRuS4/4 13 Lip 2007
witam, uzywam do masowej zmiany plikow polecenia RENAME NAME1 NAME2 do tej pory w mojej pracy zmienialem jedynie nazwy nie zawierajace polskich znakow a tu trafil sie projekt, dostalem baze i mam w niej nazwy miejscowosci (oczywiscie sa ś, ć, ą i ę) ta czesc plikow/folderow ktora zawiera polskie znaki nie ulega zamianie plik *.bat do zmiany tworze nastepujaco: w excelu
janwaj4/4 13 Lip 2007
Witam serdecznie, Mam notebook nx7300 GB851ES, bez systemu. Kupilem oryginalny Windows XP Prof. SP2, zainstalowalem i system nie rozpoznaje calej listy urzadzen. Na stronie HP jest tylko cos do WiFi, audio i modemu, ale te urzadzenia tez sie nie chca zainstalowac (z wyjatkiem modemu). Domyslam sie, ze chodzi o chipset Intel'a, sciagnalem z ich strony cos, ale nadal problem pozostal.
Michal Kawecki10/10 13 Lip 2007
Witam! Mam pewien problem i proszę o odpowiedź czy dobrze kombinuję. Ponieważ stara płyta główna ECS P4S5A nie widzi poprawnie 250tki więc kupiłem kontroler Xpower IT8212. Jednak po sklonowaniu dysku system nie startuje bo nie zna kontrolera. Próba reinstalacji XP zawodzi, gdyż po F6 próba wgrania sterownika z dyskietki zawodzi z komunikatem: plik winxp\iteraid.sys wywołał
BETON2/2 13 Lip 2007
szukam stronki z skad moglbym zciagnac za darmo sterowniki do klawiatury IBM KB-9930. Prosze o podanie jakiegos dobrego linka, dziekuje
Jarek2/2 13 Lip 2007
Użytkownik "Jarek" <jarekpc@vp.pl> napisał w wiadomości news:f6iqqn$l8o$1@atlantis.news.tpi.pl... > Witam > > Jak skonfigurowac karte sieciowa w xp lub w98se aby dzialala pod dwoma > adresami IP? > > Na raz czy raz w jednej sieci raz w drugiej? Feromon
Sławomir Stęp...17/17 12 Lip 2007
Witam. Jaki jest naprostrzy sposób przesłania dużego pliku przez internet jeśli na obu koputerach zainsalowany jest XP? Czy można wykożystać do tego jakieś element systemu czy trzeba pobrać odpowiedni program? Jesli tak to czy możecie polecić jakiś darmowy soft do tego? Chodzi mi o to bym mógł umówić się z kolegą na daną godzinę i udostępnić mu duży plik znajdujący się na moim dysku...
KrzysiekPP4/4 12 Lip 2007
Od jakiegos czasu mam problem z myszka. Szczegolnie, gdy jest kilka programow uruchomionych, albo wiecej okien w przegladarce mysz zaczyna biegac sama po ekranie - po kilku sekundach sie uspokaja i mozna dzialac, ale jest to bardzo uciazliwe i zdarza sie co chwile. Wirusow raczej nie mam - Kaspersky nic nie znalazl. Mysz jest nowa - mialam optyczna i bylo to samo od paru dni mam laserowa
Bad man1/1 12 Lip 2007
download latest mp3 music 3gp videos and mobile wallpapers www.super3gp.com
Wojtek K1/1 12 Lip 2007
Czesc Szukam programu, ktory zamieni mi serwis www w html na plik pdf. Wszedzie mozna znalezc cos, co przetworzy jedna strone, ale ja szukam czegos, co wygeneruje mi pdfa z podzielonego w pliki osobno na spis tresci, rozdzaly i podrozdzialy podrecznika dostepnego w html. Czy cos takiego w ogole istnieje ? Wojtek