Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Zniknął całkiem pasek zadań
Autor: Bruno Ramone Data: 12 Kwi 2010
Odwołania: 1 2
Użytkownik "Bruno Ramone" <gregorio6@op.pl> napisał w wiadomości news:hpvlfk$2i3$1@node2.news.atman.pl...
> Użytkownik "Bruno Ramone" <gregorio6@op.pl> napisał w wiadomości > news:hpt8d9$n9v$1@node2.news.atman.pl...
>> Vista Home Premium 32 bit. >> Uruchomiłem dziecku grę dołączaną do jakiegoś produktu nestle, z jakimś >> symulatorem samolotu. Gra w trybie full screen ustawiła obraz 640x480 >> czyli mniej niż obsługuje moja grafika, ale wyświetlało się. Były kłopoty >> z wyłączeniem gry więc zrobiłem twardy restart. Po uruchomieniu systemu >> nadal była rozdzielczośc 640x480 ale zniknął pasek zadań. Cortf+Esc nei >> pokazywało też paska. Nie działały żadne sztuczki i próby przywrócenia >> paska. Program Taskbar restore tool także nie pomógł. W trybie awaryjnym >> pasek normalnie jest. Ale w normalnym trybie nie ma. Z poziomu panelu >> sterowania nie można uruchomić ustawień paska. >> Umie mi ktoś pomóc? >> >> pozdrawiam >> >>
> > > Dodam jeszcze, że zniknęłą większość ikon z pulpitu, zostały tylko te > (losowo) które mieszczą się w rozmierze ekranu 640x480. A najlepsze jest > to, że wszystko co zniknęło jest nadal, dostępne z folderu pulpit, który > mogę znaleźć wyszukiwarką... Bardzo dziwne. >
Problem rozwiązany. Wystarczyło ponownie zainstalować sterownik karty graficznej.