Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Wywolywania programu z prawami administratora
Autor: Saiko Kila Data: 31 Paź 2008
Odwołania: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Proces Przemysław Ryk <przemyslaw.ryk@gmail.com> zwrócił błąd:
>>> Dokładnie ten plus patch dla Visty - http://www.subedit.com.pl/
>> A to się odtwarzacz zrobił, niezłe.
> > Ja go zawsze traktowałem jako odtwarzacz z bardzo wygodną możliwością edycji > napisów. :)
Takie małe okienko zawsze było... Tylko napisy duże ;)
>> Wydaje mi się że głównie to puste miejsce. I poprawki. Vista z 15% >> zajmuje na kopie zapasowe (u mnie 10 GB), muszę to co jakiś czas >> kasować, a do tego wszystkie pliki tymczasowe i inne zostawia. Wiele >> programów też tak robi.
> > No to co za problem śmieci usuwać?
A spróbuj usunąć shadow copies z visty :) Trzeba używać zewnętrznego programu (shadow copy explorer). Większość programów raczy zrzucać swoje śmieci w różne, niekoniecznie jasne i oczywiste miejsca, to jest pewien problem. Programy do czyszczenia nie mają zwykle uprawnień do zobaczenia lub skasowania wszystkiego, więc trzeba to robić ręcznie, kolejny problem. Każda poprawka, a wychodzą one przynajmniej raz w tygodniu i to po kilka na raz, zwiększa zajmowane miejsce. XP mniej mi śmieci zdecydowanie choć też lubi się powiększać po poprawkach (dlatego od paru miesięcy wisi mi w trayu błaganie o zainstalowanie SP3 i kilkunastu innych pluskiew ;))
Saiko Kila Unregistered Windows User #7.29581131e8
22 Paź 2008Wywolywania programu z prawami administratoraJP
22 Paź 2008|- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraLW
22 Paź 2008|  \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraDj White Noise
23 Paź 2008|     \ Re: Wywolywania programu z prawami administratora [ort]Przemysław Ryk
22 Paź 2008|- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraMichal Kawecki
28 Paź 2008|  \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraJP
28 Paź 2008|     |- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
29 Paź 2008|     \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraMichal Kawecki
29 Paź 2008|        |- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
01 Lis 2008|        \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraJP
01 Lis 2008|           \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraMichal Kawecki
23 Paź 2008|- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPiotr Palusiński
25 Paź 2008|- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
26 Paź 2008|  \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
26 Paź 2008|     \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
26 Paź 2008|        |- Re: Wywolywania programu z prawami administratoragoomish
28 Paź 2008|        |  \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
29 Paź 2008|        |     \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraMichal Kawecki
29 Paź 2008|        |        \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
27 Paź 2008|        \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
28 Paź 2008|           \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
28 Paź 2008|              \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
29 Paź 2008|                 \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
29 Paź 2008|                    \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
30 Paź 2008|                       \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
30 Paź 2008|                          \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
31 Paź 2008|                             \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraSaiko Kila
06 Gru 2008\ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraKamil
06 Gru 2008   \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPrzemysław Ryk
06 Gru 2008      |- Re: Wywolywania programu z prawami administratoraPiotr B. (pb2004)
06 Gru 2008      \ Re: Wywolywania programu z prawami administratoraKamil