Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Przycisk "Zamknij"
Autor: Piotr Palusiński Data: 28 Paź 2008
Odwołania: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
In news:ge7po4$bhc$1@news.task.gda.pl, *smint* <smint@tlen.pl> typed:
>>> Czy mam po prostu przywrócić te wartości, które usunąłem i nazwać " >>> IsShortcut = "" " ? >>> Czy mam coś wpisać między "" ? Bo nic się nie zmieniło - strzałek dalej >>> nie ma.
>> >> Tak przywróć te wartości, a w danych wartościach nic nie wpisuj. >> Restart
> > Czyli klikam PPM na piffile - Nowy - Wartość ciągu - i nazywam go: > IsShortcut="" > i podobnie dla lnkfile i InternetShortcut ? Jeśli o to biega to nic sie > nie zmieniło - strzałek brak, gry nie działają.
Wklej to do notanika - zawarte pomiędzy liniami =========== ============== Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\InternetShortcut] "IsShortcut"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile] "IsShortcut"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\piffile] "IsShortcut"="" ================= Zapisz jako plik *.reg i kliknij na nim, a wpisze sie do rejestru Restart
Piotr Palusiński [Microsoft MVP Shell/User] https://mvp.support.microsoft.com/profile/Piotr.Palusinski news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.pl.windows Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy