Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Problem z uruchamianiem
Autor: Prosiak w kalesonkach Data: 26 Sty 2009
Odwołania: 1 2
Użytkownik "Marcin W." <elviso@o2.pl> napisał w wiadomości news:49723870$0$29355$f69f905@mamut2.aster.pl...
> Witam, > > proszę spróbować sprawdzić dysk scandiskeim, czy są wszytskei > aktualizacje? > > > Użytkownik "dzikus" <dziki_facet_22@wp.pl> napisał w wiadomości > news:gk72jm$m6$1@news.task.gda.pl...
>> Witam >> >> Mam Vista Home Premium made by HP. Czesto zdaza sie tak, ze podczas >> uruchamiania systemu, widac tylko przesuwajacy sie pasek i nic poza tym. >> Mozna sobie tak zostawic laptopa na caly dzien, a paseczek nadal bedzie >> sie przewijal a system ani mysli sie do konca uruchomic. Musze wowczas po >> prostu wylaczyc i wlaczyc ponownie kompa. Za ktoryms razem dopiero system >> odpala i pozniej dziala juz normalnie. Jeszcze do niedawna, podczas >> "stania", od czasu do czasu cyklicznie dioda dysku mignela, a teraz juz >> nawet i to nie swieci, tylko na ekranie przewija sie ten pasek i nic poza >> tym. Spotkal sie juz ktos z Was z tym problemem? >> >> -- >> SprzedamTo.pl >> MojaJura.pl - moje miejsce na Ziemi
>
hehehe chkdsk (nie scandisk) bywal czasami uruchamiany i nigdy nie bylo ani jednego bledu (tez na poczatku podejzewalem problemy z dyskiem, ale to jednak nie to). Aktualizacje sa robione w chwili ukazania sie, wiec i to nie jest powodem... Probowalem tez wylaczac dodatkowe urzadzenia jak modem iPlus, dyski USB itp, ale to TEZ nic nie daje. -- SprzedamTo.pl MojaJura.pl - moje miejsce na Ziemi