Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Żeby kopie maili wychodzących automatycznie szły na wskazany adres
Autor: yarcioo Data: 18 Lis 2009
Odwołania: 1 2
Grzegorz Niemirowski pisze:
> yarcioo <yaecioo@wp.pl> napisał(a):
>> Czy da się skonfigurować serwer poczty (np. WP) aby kopia wysłanego z >> niej maila szła automatycznie na inny (lub nawet ten sam) e-mail adres? >> Mam problem z tym, że tworzę i wysyłam listy przy pomocy swojego >> adresu e-mail z różnych komputerów, w różnych miejscach, najczęściej >> przy pomocy klientów poczty, ale też przez http i nie mam jednego >> miejsca gdzie mógłbym przechowywać wszystkie wysłane maile. >> Rozgryzł to ktoś? >> Yarcioo.
> > To już zależy od konkretnego webmaila. Nie wiem czy WP to potrafi. > Natomiast ja ten problem rozwiązałem dla Outlook Express. W moim > pluginie OE PowerTool dodałem funkcję automatycznego wpisywania adresu > CC/BCC (DW/UDW). >
W Thunderbirdzie jest też możliwość ustawienia tego. Jednak ustawienia w kliencie poczty nie rozwiązuja pproblemu globalnie i raz na zawsze. Jeśli zależy to od webmaila to na WP nie znalazłem takiej funkcjonalności. Pozdrawiam, Yarcioo.