Proporcjonalna czcionka Temat: Re: The BAT! 2.11.002 i odpowied w HTML
Autor: Adam Data: 12 Lut 2008
Odwołania: 1 2
Użytkownik "Arkadiusz 'Black Fox' Artyszuk" <blackfox@x-privat.org> napisał w wiadomości news:47AEB0D6.502@blackfox.org...
> Adam wrote: >
> > Większość unika HTML, a ja na przekór ;) > > Otóż czasami jednak potrzebuję odpowiedzieć w HTML-u. > > Klienci zadają pytania techniczne, składnia używa atrybutów
(podkreślenie,
> > kolor, wielkość czcionki i krój). > > Ja odpowiadając chciałbym _zachować_ oryginalne atrybuty i odpowiadać > > w ten sam sposób, aby uzyskać czytelność. > > Nie udało mi się tego uzyskać w żaden sposób.
> > IIRC TheBat! do odpowiedzi używa takiego samego formatu jaki jest > domyślny przy wyświetlaniu wiadomości. Jaki masz domyślny sposób > wyświetlania wiadomości HTML? AFAIR jest dostępnych kilka ustawień w > opcjach - między innymi "HTML and plain text" oraz "Plain text and > HTML". Jeśli domyślnym jest "plain text" to odpowiedź będzie komponowana > w czystym tekście. Spróbuj zmienić ustawienie na "HTML and plain text".
Wiem o ustawieniach. Próbowałem różnie, nawet czysty HTML - i nic :( Może mam zbyt starego Nietoperka? Może trzeba kupić nową licencję? -- Pozdroawiam. Adam.