Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Polskie emaile do hotmaila a folder spam
Autor: Andrzej Adam Filip Data: 02 Wrz 2009
Odwołania: 1 2
Poldekk <noczelny@gazeta.pl> pisze:
> Poldekk wrote:
>> >> Witam, mam małe pytanko do wiedzących. >> >> Kiedyś krążyła fama (potwierdzona empirycznie przeze mnie w kilku >> przypadkach), że emaile wysyłane z kont pocztowych w domenie .pl do >> użytkowników hotmaila z zasady lądują u odbiorcy od razu w >> przegródce "spam". Czy tak jest nadal? >> >> Tzn. wyobraźmy sobie taką sytuację, że nowo poznana osoba, z którą >> nigdy wcześniej nie wymieniałem się emailami podaje mi swój adres i >> jest to adres na serwerze hotmail. Odbiorca nie ma mnie w swojej >> książce adresowej. Ja wysyłam do tej osoby maila ze swojego konta w >> domenie .pl. >> Czy jest szansa, że moja wiadomość nie trafi u odbiorcy od razu do >> folderu "spam"?
> > No więc odpowiadam sam sobie, bo sprawdziłem - tak, ląduje w spamie.
No wiec jak ci na tym zależy to walcz. Mi nie zależy bo MS Hotmail "skreśliłem" z listy tego czym się warto przejmować już "spory czas temu".
Andrzej Adam Filip : anfi@onet.eu : Andrzej.Filip@gmail.com Nie zawsze jest tym samym: być dobrym człowiekiem i dobrym obywatelem. -- Arystoteles (384-322 p.n.e.) http://groups.google.pl/groups?selm=43wqj4t4bj@992.huge.strangled.net