Proporcjonalna czcionka Temat: Outlook kontakty
Autor: LEPEK Data: 16 Paź 2009
Odwołania:
Witam, Korzystam z MS Outlook i mam pewien problem z kontaktami wykorzystywanymi przez ten program. Otóż swego czasu program był przeinstalowywany (o ile się dobrze orientuję - mnie wtedy nie było). Utworzono kopie starych folderów (jako [firma]do[data] i [firma]do[data]). Oczywiście korzystamy obecnie z tych drugich, ale to tytułem wstępu. Problem polega na tym, że obecna książka, która jest ustawiona jako domyślna ma niewiele wpisów. Nie dodawane są do niej (ani nigdzie indziej) automatycznie nowe adresy, na które wysyłamy pocztę. Outlook przy pisaniu nowej wiadomości i kliknięciu w pole [Do...] korzysta z tej nowej, w której jest mało wpisów. Natomiast przy wpisywaniu adresu w pole adresu automatycznie uzupełnia adres z jakiejś innej bazy kontaktów, do której nie znalazłem dostępu. Nie dodają się natomiast do niej adresy,an które wysyłana jest poczta obecnie. Pytania: 1) gdzie znaleźć i jak przejrzeć bazę kontaktów, która się automatycznie uzupełnia przy wpisywaniu adresów (nie ma ich w "zwykłych" folderach Outlooka, a przynajmniej nie w tych gdzie są pliki .pst obecne i sprzed reinstalacji) 2) jak zaimportować z niej kontakty kontakty do tej drugiej 3) jak ustawić automatyczne dodawanie do kontaktów (którychkolwiek już) adresów, na które wysyłam wiadomości. Najważniejsze jest 3) Pozdr,
L E P E K Pruszcz Gdański no_spam/maupa/poczta/kropka/fm
16 Paź 2009Outlook kontaktyLEPEK