Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Ustawienie FUT (Follow-Up-To)
Autor: Arkadiusz 'Black Fox' Artyszuk Data: 17 Lip 2007
Odwołania:
cOOba wrote:
> Może uda mi się ujść z życiem po tak banalnym pytaniu, > Po poszukiwaniach dotyczących ustawień 'fut-a' natrafiłem na taką oto > http://klub.chip.pl/wincat2/news/netykieta.htm pożyteczną stronę, na której > wszystko jest ładnie opisane.
Może i jest opisane ale Ty jakoś się nie przyłożyłeś mocno do zapoznania się z zawartymi tam treściami i oto wysłałeś posta, który bardzo wielu ludziom jawić się może jako "krzaczki", bo zapomniałeś o właściwym skonfigurowaniu czytnika pod względem zgodności z MIME. Doczytaj jeszcze proszę o konfiguracji kodowania w OE.
> Niestety jednak nie spełnia ów materiał moich oczekiwań, ponieważ: > Szukałem (i tak jest nadal) informacji jak [jeśli to możliwe] ustawić > nie (co opisuje manual) przesyłanie odpowiedzi na grupę Y w > nawiązaniu do dyskusji z grupy X, ale tak, aby odpowiedzi na zaczęty > przeze mnie temat spływały do innego tematu. Mówiąc prościej - > zacząłem wątek dotyczący pewnej sprawy, po czym spostrzegłem, że > wątek o podobnym temacie już się toczył. Chciałem więc swój usunąć, > ale najpierw ustawić follow...' tak, aby odpowiedzi na rozpoczęty > przeze mnie temat spływały do innego tematu - dokładniej:
FUT-a nie ustawia się na dany wątek (temat) ale _na grupę_.
> - Moja wiadomość: news:f6591i$90r$1@news.onet.pl > - Wiadomość pod którą chiałbym podpiąc swój wątek (by nie dublować tematów, > a jednocześnie by odpowiedzi na mój temat spływały do tematu powyżej) > news:f1t39g$2vsl$1@news2.ipartners.pl
Niemożliwe gdyż jak wspomniałem FUT dotyczy grupy dyskusyjnej a nie konkretnego wątku.
> Czy takie coś jest możliwe [jeśli trzeba będzie wytłumaczę dokładniej, co > miałem na myśli]
Nie jest.
Regards Arkadiusz 'Black Fox' Artyszuk