Proporcjonalna czcionka Temat: Jak spowodować by odpowiedź na list zapisywała się w folderze macierzystym?
Autor: Skibbbi Data: 02 Lip 2008
Odwołania:
Np. mam 100 folderów a w nich listy od 100 klientów. Każdemu z nich odpowiadam lub piszę nowe listy ale używając funkcji odpowiedz. Po wysłaniu takiego listu wiadomość trafia do folderu wiadomości wysłane. I tu leży mój problem. Co zrobić by wiadomość wracała do folderu macierzystego czyli np. Jest folder KOWALSKI i w nim list od kowalskiego klikam ODPOWIEDZ piszę jakąś treść i wysyłam. W tym wypadku chciałbym by odpowiedź trafiła nie do folderu poczta wysłana ale do folderu KOWALSKI. Ważna uwaga. Oczywiście znam sposób z regułami, które np. przekierowują wszystkie maile z danym adresatem lub nadawcą do danego folderu ale tworzenie takich reguł dla 100 klientów jest uciążliwe w szczególności gdy jest duża rotacja adresatów i często jest tych maili kilka. Więc satysfakcjonowałaby mnie funkcja globalna, która bazowałaby na miejscu umieszczenia dowolnego maila. Wydaje mi się, że gdzieś w którymś Outlooku lub Outlook E była taka funkcja ale nie mogę znaleźć. Korzystam z Outlooka 2007 Skibbbi