Proporcjonalna czcionka Temat: Re: podpis ma byc a nie ma
Autor: Konrad N>S> Data: 07 Maj 2008
Odwołania: 1 2 3 4 5
I jeszcze prośba - tylko z paska narzędzi dodając podpis mogę zmusić oe żeby ów podpis był na końcu listu/ogłoszenia? a nie - jak tutaj - na początku treści?
podpis ćwiczebny
Użytkownik "Konrad N>S>" <najswiezy@op.pl> napisał w wiadomości news:fvs0qu$16pc$1@opal.icpnet.pl...
> teraz się udało, ale znowu - zaznaczam - zahaczyłem, żeby dodawał do > _wszystkich_ wiadomości i dla wszystkich kont. piszę tutaj, nad cytatem, tu mi > wstawiło podpis, kontynuować będę dalej pod cytatami. > > -- > podpis ćwiczebny
> Użytkownik "Andrzej P. Wozniak" <uszer@poczta.onet.pl.invalid> napisał w > wiadomości news:fvrrgq$v1h$1@mx1.internetia.pl... >
>> Dla poczty możesz zdefiniować pusty podpis - zawierający jedną spację albo >> pustą linię (Enter). >> Nie rozumiem jednak, dlaczego miałbyś nie używać podpisu - przecież samo >> imię czy to, co wstawiasz na grupach też jest podpisem: >> /---- >> K>N>S> >> \---- >> List bez podpisu wygląda na niedokończony lub na anonim.
> > > wszystko racja, nawet sam podpis, powyższe cytowane sześć znaków chciałbym > umieścić, ale - znowu powtórzę - nie chc dla wszystkich kont pocztowaych, a > tylko tak działa. > po co ma moja żona mieć podpis "K>N>S>", będzie śmiesznie. >
>> Przecież wczoraj na pl.test już miałeś podpis.
> > > tak, jak prosiłełem program o dodawanie do wszytskich kont poczty i grup. >
>> Ręczne wstawianie wybranego podpisu przez kliknięcie przycisku na pasku >> narzędzi ma ten plus, że pozwala odróżnić wiadomość zakończoną i wysłaną >> świadomie od wiadomości wysłanej przypadkowo przez wciśnięcie Alt+S.
> > powyższe muszę w końcu wypróbować, dziękuję za sugsetię. > > K>N>S>
I powtózrę we właściwym miejscu: I jeszcze prośba - tylko z paska narzędzi dodając podpis mogę zmusić oe żeby ów podpis był na końcy listu/ogłoszenia? a nie - jak tutaj - na początku treści?
podpis ćwiczebny