Włączam Outlooka Express, pojawia się strona główna. Chcę zobaczyć spis wszystkich wiadomości odebranych, więc klikam w skrzynkę odbiorczą, a tutaj pokazuje mi się tylko jedna wiadomość, choć niczego więcej nie naciskałam. I nie wiem jak powrócić do listy owych wszystkich wiadomości odebranych. Pomocy.;< -- ---- Wysłano z serwisu www.
satturn1/1 30 Sty
Kiedy spod Explorera wysyłam e-mailem jakiś plik korzystając z menu kontekstowego (prawy klawisz myszy) \"Wyslij do...\" - \"Adresat poczty\" w zależności od ustawionego domyślnego programu pocztowego notuję takie zachowanie:. 1. MS Outlook zamyka okienko wysyłania, ale nie wysyła wiadomości. Muszę ponownie \"normalnie\" otworzyć MS Outlooka i wtedy dopiero wiadomość jest wysyłana (już
Eonil193/3 23 Sty
Cześć, mam OE7 i w stopce tekst + obrazek zapisany jako plik html. Podczas tworzenia nowej wiadomości wszystko się wyświetla OK, ale problem pojawia się jak odpowiadam na jakiegoś meila (chcę żeby tam też była stopka, zaznaczyłem odpowiednie pole w opcjach), ale stopka albo wyświetla się normalnie, albo wyświetla sie bez obrazka i nie w wersach pod sobą tylko ciągiem. Próbowałem
ceres_pl1/1 04 Sty
Witam, od jakiegoś czasu mamy w firmie problem z Outlookiem2010 na Win7 64bit. Pobiera wiadomości z serwera wybiórczo - kilka pobierze, kilka zostawi. Resztę sobie dociągnie za kilka dni. Albo i nie. Czasem po odpaleniu kompa rano okazuje się że 2-3 wiadomości zniknęły. Po 2 dniach pojawiają się jako nieprzeczytane. I takich kwiatków jest więcej. Od końca grudnia szukam jakiegoś
michaelj1/1 29 Gru 2011
Dzień dobry mam dziwny problem i nie mogę znaleźć rozwiązania, dlatego postanowiłem napisać tutaj. moja szefowa na swoim komputerze ma konta wszystkich pracowników i sprawdza sobie wiadomości, i mam pracownika który posiada dwa konta. i finał jest taki, że ten prawcownik dostaje wybiórczo emaile od wszystkich, nie tak jak szefowa że ma pełen monitoring. czy możecie mi jakoś pomóc?
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, mam pytanie: jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby ca?? poczta na bierz?co by?a zrzucana do pliku .pst? Zale?y mi na tym aby w rozwijanym menu .pst (foldery osobiste) widocznym, po lewej stronie by?y wszystkie elementy jak w skrzynce "on- line" tj.: skrzynka odbiorcza, elementy usuni?te itd. Kiedy? tak mia?em skonfigurowan? skrzynk? ale zapomnia?em jak to skonfigurowa?.
Dawid13469/9 09 Gru 2011
Jak zrobić, aby na liście wiadomości zablokować nadawcę. Chodzi mi, aby funkcja była w menu kontekstowym.
Grzegorz Niemir...2/2 04 Gru 2011
Uzytkownik "fred" <fred_ra@gazeta.pl> napisal w wiadomosci news:jb81a5$br0$1@inews.gazeta.pl... > Czy ktos wie co sie stalo z news.onet.pl.Przestalo mi dzialac. Zauwazylem to samo i przeszedlem na serwer ICM, ale nie moge z niego czytac wiadomosci z grupy pl.misc.samochody. -- PP
Grzegorz Niemir...1/1 02 Gru 2011
fred <fred_ra@gazeta.pl> napisał(a): > Czy ktoś wie co się stało z news.onet.pl.Przestało mi działać. Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, iż serwis niusy.onet.pl został zamknięty. Onet zrezygnował ze świadczenia usługi grup dyskusyjnych i w związku z tym serwer NNTP news.onet.pl również został zamknięty. Zachęcamy do korzystania z alternatywnych serwerów niusowych i
sanbaj1/1 21 Lis 2011
Jak ustawić Outlooka, żeby ściągał z gmaila tylko wiadomości ze skrzynki odbiorczej, a nie również te wysyłane przezemnie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 16 Lis 2011
Mam problem z programem Outlook express - zawiesza się podczas wysyłania wiadomości i wyświetla komunikat o błędach ( bez podania szczegółów błędu ). Wiadomość wyświetla się w elementach nadawczych i program wysyła ją kilkanaście razy na ten sam adres - wiadomość dochodzi do Adresata wiele razy. W elementach wysłanych nie ma żadnej informacji o przesłaniu niniejszej wiadomości. Jak
Przemek1/1 14 Lis 2011
witam, problem polega na tym, że przy "skrzynka odbiorcza" widnieje 2, czyli tak jakby były 2 nieodczytane wiadomości. po sprawdzeniu wszystkich maili okazuje się, że wszystkie wiadomości są przeczytane. sprawdzone zostały również inne katalogi i nie ma w nich wiadomości do odczytania. jak to naprawić? -- ---- Wysłano z serwisu www.
dzikis1/1 31 Paź 2011
Witam Szukam darmowe narzędzia żeby wgrać maile do outlook 2007 z dbx? Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Bart1/1 20 Paź 2011
Mam następujący problem z Outlookiem, w skrzynce nadawczej (a raczej gdzieś bo w skrzynce nadawczej tego nie widać) posiadam potwierdzenia odbioru maili. Outlook zatrzymuje się przy próbie wysłania potwierdzeń, co powoduje, że nie mogę w ogóle wysyłać maili. Jak usunąć potwierdzenia odbioru wiadomości jeżeli nie ma ich w skrzynce nadawczej? gdzie one się znajdują? --
konie@konie.pl3/3 19 Sie 2011
od wczoraj mam taki problem z outlookiem, ze nagle przestał mi wysyłac wiadomości. przy próbie wysłania serwer smtp.poczta.onet.pl prosi o potwierdzenie nazwy użytkowanika i hasła (mimo , że jest to oczywiście podane)i nie reaguje na 'ok' a kiedy daje 'anuluj' nie pokazuje mi jaki jest nr bledu (zwykle gdy cos nie gra w szczegółach można przeczytac o co chodzi a teraz jest pusto). No i
klasyk1/1 17 Sie 2011
Witam czy ktoś wie jak ustawić ikonę na dolnym pasku zadań w Windows XP, że przyszła nowa wiadomość w Outlooku? Taka ikona pojawia się dopiero wtedy gdy otwieram Outlooka, czyli za późno. Dziękuję za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Dawid1/1 11 Sie 2011
Witam, Mam taki problem Nowa wiadomość bardzo mały ekran nowej wiadomości 5 na 5 cm Jak to zmienić? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
migur1/1 29 Lip 2011
Witam, Na wydruku wiadomości e-mail jest zapisana data wysłania. Czy da się ją zastąpić (lub uzupełnić) datą odebrania (która jest bardziej wiążąca przy odbieraniu poczty korporacyjnej). Dziękuję, Adam Migurski -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
amko1/1 18 Lip 2011
Nie otwiarają mi się zdjęcia w oulooku przesyłane z Iphona 4. Czy ktos mi pomoże? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Fernow1/1 22 Cze 2011
Witam, Jak chce wysłać mail-em plik. Obojętnie jaki poprzez menu kontekstowe. PPM Wyślij do -> Adres Poczty to wyświetla mi się komunikat: "Nie można wyświetlić jednej lub więcej części tej wiadomości" Jest to okno programu Outlook Express. Z poziomu Outlook Express bez problemu mi się wysyłają mail, z załącznikami. W czym może być problem ?? Dodam, że Outlook Express jest
Grzegorz Niemir...2/2 20 Cze 2011
Jak usunąć w Outlook Express znaczniki formatowania (symbole) W tym temacie opisano jak to uczynic w Outlook http://office.microsoft.com/pl-pl/outlook-help/waczanie-i-wyaczanie-znacznikow-formatowania-HA010274555.aspx ale w Express nie ma ikonki w pasku... -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
RomanZawadza1/1 17 Cze 2011
Do tej pory korzystałem z Outlook Express i Windowsa XP. W nowym Windowsie tej aplikacji już nie ma. Mam zrobiony backup Outlooka, za pomocą Outlook Expres Backup i zastanawiam się w jaki sposób mam teraz to wszystko (dotychczasową pocztę ) przenieść do nowego Windowsa 7? Jaki program zastosować, żebym mógł zrzucić BACKUP z XP na 7? proszę o odp na @: Roman.Zawadza@gmail.com
Grzegorz Niemir...2/2 15 Cze 2011
Z dnia na dzień stała się tragdia. Nie mogę wysłać wiadomości z OE. Mimio ze dzień wcześniej wszystko było ok. Mile przycmnie bez zmian natomiast przy wysyłaniu pojawisie komunikat: Wystąpił nieznany błąd. Temat 'Przeczytane: pytanie', Konto: 'Praca', Serwer: 'mail.perfect-wool.com', Protokół: SMTP, Port: 587, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B BARDZO PROSZE O POMOC
czyzes1/1 31 Maj 2011
witam problem ikony załącznika w OE oraz WM spowodowany IE9 jest już znany i wiadomo jak go rozwiązać. Mam natomiast inny problem, a mianowicie praktycznie w każdej wiadomości WM pokazuje mi (w oknie wiadomości odebranych) że wiadomość ma załącznik a faktycznie go nie ma. czym jest to spowodowane i jak mogę to rozwiązać? z góry dziekuję za pomoc --
Arkadiusz 'Blac...2/2 15 Maj 2011
Witam Przychodzi mi bardzo dużo emaili i szybko plik dbx osiąga 2GB (ok 3mce). Jakim programem najlepiej edytować go żeby w miarę sprawnie przenosić wiadomości z 2 mcy ale potem żeby można było odczytać je? Chyba że macie jakiś program, który nie ma ograniczenia pojemności. Dziękuję za pomoc krzysiek sułek -- ---- Wysłano z
Zb5/5 12 Maj 2011
System Vista, w Poczcie Systemu Windows v.6 po zainstalowaniu IE 9 nagłówek wiadomości zmienił format fontów i co mnie najbardziej denerwuje to agrafki załączników przestały się pokazywać. Więc aby wejść w załącznik muszę otworzyć całą wiadomość. Podpada mi plik inetres.dll w folderze IE który ma bardzo świeżą datę a chyba to on jest odpowiedzialny za formatowanie. Zastanawiam się z
Jacek M.2/2 06 Kwi 2011
Witam, mam problem z prostym skasowaniem wiadomosci ze skrzynki odbiorczej. Za kazdym razem jak probuje skasowac wiadomosc przekresla sie tylko, ale nawet sie nie pojawia w elementach usunietych i nadal widnieje w skrzynce odbiorczej. Pewnie jest zaznaczona jakas opcja, ale niestety outlooka mam po hiszpansku a nie mowie w tym jezyku... Z gory dziekuje za pomoc monika --
Adam M.3/3 02 Kwi 2011
Witam, Wysyłając z Outlook'a maile niezapisuja sie one na serwerze. Odbierane i owszem. Jak skonfigurować Outlook, aby przesyłał wiadomości przeze mnie wysyłane także na serwer. Z góry dziekuje za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Tomasz Dudek1/1 21 Mar 2011
Witam, mam problem z pogodzeniem Outlook Express z profilami mobilnymi na Windows 2008. Próbowałem przenieść plik z jego danymi do profilu ale kopiowanie przy logowaniu i wylogowniu 6 GB danych nie wchodzi w grę. Dodatkowo pozostaje problem z wpisem do rejestru ścieżki do tego pliku. Czy jest jakiś sposób aby przenieść ten katalog na serwer np. do folderu macierzystego mapowanego
Grzegorz Niemir...8/8 12 Mar 2011
Uzywam Outlook expressa i niestety od kilku tygodni pojawia sie w nim problem z niemoznoscia skasowania wybranych wiadomosci w Skrzynce odbiorczej. Zmusza mnie to do dostawania do Skrzynki odbiorczej z drugiej strony tzn. w oknie wlasciwosci Skrzynki odbiorczej po sciezce (w moim Windows XP) C:\Documents and Settings\Jacek\Ustawienia lokalne\Dane
Grzegorz Niemir...2/2 12 Mar 2011
Witam Na wstępie dodam, że przejrzałem prawie wszystkie tematy , ale nie znalazłem takiego który by rozwiązał mój problem... Mianowicie problem polega na tym , że wiadomości wysyłane dochodzą do odbiorcy min. po paru godzinach bądź wcale nie dochodzą. Najkrótszy czas jaki się udało uzyskać to po 30min. Żadne błędy nie wyskakują, meile zwrotne nie przychodzą z informacją o jakimś
ewelinka30111/1 22 Lut 2011
nie mog? otworzy? jakiego kol wiek za??cznika mam pzregl?darke Mozilla Firefox Jak zapisze si? mi to potem wyskakuje mi Word z dziwacznymi znaczkami Bardzo prosz? szybk? pomoc
darek1/1 14 Lut 2011
Witam chciałem zapytać jak skopiować tekst e-mail i zapisać go na WORDA tak żebym mugł go edytować i wysłać komuś innemu.Z góry dzienki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Arkadiusz 'Blac...2/2 30 Sty 2011
Witam. Może ktoś mógłby mi pomóc ? W jaki sposób z poziomu excela można odwołać się do outlooka np. uruchomić wysłanie maila na wskazany adres ? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 16 Gru 2010
Witam mam problem z kasowaiem wiadomości na koncie www. Mianowicie chodzi o to,że jak pobiorę wiadomości na OE to potem nie mam ich na poczcie www a czasami muszę skorzystać z innego komputewra. Słyszałam że wystarczy coś zmienić w ustawieniach ale przeczytała wszystok co się dało i nic nie znalazłam. Porszę o pomoc!!! -- ----
Grzegorz Niemir...2/2 08 Gru 2010
Witam W naszej firmie jest taki przypadek, ze nowe wiadomości z Działu sprzedaży trafiają do Sekretariatu do folderu "Elementy usunięte". Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
tschemik3/3 02 Gru 2010
witam, mam następujacy problem. Przyszedł mi mail z załącznikiem o rozmiarze 13 MB, odebrałem go przez OE ale klikając na agrafkę, w rozwijającym się menu, zarówno nazwa pliku jak i opcja 'zapisz załączniki...' wyświetlona jest na szaro - nie można pobrać (tak jakby opcja była niedostępna) Czy ktoś wie o co chodzi, albo jak to "odzyskać". Z góry dzięki za zainteresowanie. --
Grzegorz Niemir...2/2 29 Lis 2010
jak z outlooka konto przenieść z powrotem przenieść zeby przegladać w przeglądać internetowej a dokładnie na poczta.interia.pl Jak to zrobić pomóżcie. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Tiburon1/1 25 Lis 2010
Jak próbuję napisać maila czy odpowiedzieć, to czcionka jest mikroskopijna pomimo, iż w ustawieniach mam normalne parametry. Poczta przychodząca jest odczytywana we właściwych rozmiarach, natomiast wychodząca jest nieczytelna. Czy ktoś wie o co chodzi? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ttt1/1 06 Lis 2010
Jak powtórnie odebrać na skrzynkę odbiorczą wiadomość z serwera np. wp? Wiadomości zniknęły po kompatowaniu, a pliki tymczasowe usunięto. ttt -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
B3/3 03 Lis 2010
Przychodzi mi list w html-u z załącznikami-zdjęciami, gdzie w treści są odwołania do tych zdjęć. Jednak OL2007 ich nie wyświetla. Odblokowałem w Centrum Zaufania co się kojarzyło z obrazkami i załącznikami i nic. Dodałem nadawce do zaufaniach. Ten sam list u innych odbiorców wygląda dobrze. Co jest nie tak? -- ---- Wysłano z
Remek7/7 30 Paź 2010
Witam Program Outlook Express nie mógł ogłosić Twojej wiadomości. Temat 'Re: Napęd dyskietek 5,25"', Konto: 'news.gazeta.pl', Serwer: 'news.gazeta.pl', Protokół: NNTP, Odpowiedź serwera: '441 Line 3 too long', Port: 119, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 441, Numer błędu: 0x800CCCA9. W sieci wyczytałem, że to przypadłość OE. Nie akceptuje długiegp nagłówka jeśli wątek jest
Grzegorz Niemir...5/5 26 Paź 2010
Witam, również mam problem w wysyłaniem poczty z OE (6). Mam w OE 3 konta z których poczta jest ściągana prawidłowo, ale nie mogę nic wysłać z konta nr 1 - gmail: , gdy wysyłam wiadomość pojawia się taki błąd : Wystąpił nieznany błąd. Temat 'list', Konto: 'Gmail', Serwer: 'pop.gmail.com', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B z konta nr 2
camilly4/4 26 Paź 2010
Witam wszystkich Najpierw podstawowe dane: konto w domenie @onet.pl serwer poczty wychodzącej poczta.onet.pl idzie przez port 587 (ponieważ TP S.A. blokuje port 25). Sytuacja wygląda tak: Program wysyła mi pocztę ,lecz po jakimś czasie dostaje email z "The Post Office'' o temacie "Returned mail: see the transcript [FAILED(1)]" Jest w nim napisane tak: "This is a collection of
Grzegorz Niemir...3/3 22 Wrz 2010
Witam Jak otworzy? Outlook Express w Windows7?
Grzegorz Niemir...2/2 16 Wrz 2010
mam problem wiadomość wysłana jest po wysłaniu zapisywana w skrzynce nadawczej a nie w wiadomościach wysłanych i wszystko wysyła się parę razy albo nie wysyła się wogóle. w ustawieniach wzystko sprawdzone co mam zrobić z tym problemem? z góry dziękuje za podpowiedzi. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o
Grzegorz Niemir...2/2 27 Sie 2010
witam mam problem z uruchomieniem Outlooka za każdym razem kiedy chce to zrobić wyskakuje mi takie komunikat: Wystąpił problem z aplikacją CnxMon.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty co z tym można zrobić?? pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Rafal1/1 25 Lip 2010
Serdecznie dziekuje!!! Milego dnia! Pozdro! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 25 Lip 2010
witam, kiedys gdy wysylalem zdjecia jako zalaczniki do maili (Outlook Express 6) to komp pytal sie mnie czy chce zmniejszyc zdjecia czy wyslac je w wielkosci naturalnej ... zaznaczalem odpowiednia opcje bylo OK. w chwili obecnej juz sie mnie nie pyta, tylko wysyla tak jak leci ... czy ktos sie moze orientuje gdzie sie wlacza taka opcje .... szukalem w opcjach czy ustawieniach ale
Tosiek5/5 22 Lip 2010
Witam Znalazłem na grupie temat, który będzie mnie dotyczył. Chciałbym jednorazowo, wszystkie wypowiedzi zapisać w pliku edytowalnym np. *.txt. Jak to zrobić? Można zapisywać każdą wypowiedź osobno, ale dyskusja jest obszerna. Pozdrawiam Tosiek