Przemek1/1 14 Lis 2011
witam, problem polega na tym, że przy "skrzynka odbiorcza" widnieje 2, czyli tak jakby były 2 nieodczytane wiadomości. po sprawdzeniu wszystkich maili okazuje się, że wszystkie wiadomości są przeczytane. sprawdzone zostały również inne katalogi i nie ma w nich wiadomości do odczytania. jak to naprawić? -- ---- Wysłano z serwisu www.
dzikis1/1 31 Paź 2011
Witam Szukam darmowe narzędzia żeby wgrać maile do outlook 2007 z dbx? Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Bart1/1 20 Paź 2011
Mam następujący problem z Outlookiem, w skrzynce nadawczej (a raczej gdzieś bo w skrzynce nadawczej tego nie widać) posiadam potwierdzenia odbioru maili. Outlook zatrzymuje się przy próbie wysłania potwierdzeń, co powoduje, że nie mogę w ogóle wysyłać maili. Jak usunąć potwierdzenia odbioru wiadomości jeżeli nie ma ich w skrzynce nadawczej? gdzie one się znajdują? --
konie@konie.pl3/3 19 Sie 2011
od wczoraj mam taki problem z outlookiem, ze nagle przestał mi wysyłac wiadomości. przy próbie wysłania serwer smtp.poczta.onet.pl prosi o potwierdzenie nazwy użytkowanika i hasła (mimo , że jest to oczywiście podane)i nie reaguje na 'ok' a kiedy daje 'anuluj' nie pokazuje mi jaki jest nr bledu (zwykle gdy cos nie gra w szczegółach można przeczytac o co chodzi a teraz jest pusto). No i
klasyk1/1 17 Sie 2011
Witam czy ktoś wie jak ustawić ikonę na dolnym pasku zadań w Windows XP, że przyszła nowa wiadomość w Outlooku? Taka ikona pojawia się dopiero wtedy gdy otwieram Outlooka, czyli za późno. Dziękuję za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Dawid1/1 11 Sie 2011
Witam, Mam taki problem Nowa wiadomość bardzo mały ekran nowej wiadomości 5 na 5 cm Jak to zmienić? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
migur1/1 29 Lip 2011
Witam, Na wydruku wiadomości e-mail jest zapisana data wysłania. Czy da się ją zastąpić (lub uzupełnić) datą odebrania (która jest bardziej wiążąca przy odbieraniu poczty korporacyjnej). Dziękuję, Adam Migurski -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
amko1/1 18 Lip 2011
Nie otwiarają mi się zdjęcia w oulooku przesyłane z Iphona 4. Czy ktos mi pomoże? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Fernow1/1 22 Cze 2011
Witam, Jak chce wysłać mail-em plik. Obojętnie jaki poprzez menu kontekstowe. PPM Wyślij do -> Adres Poczty to wyświetla mi się komunikat: "Nie można wyświetlić jednej lub więcej części tej wiadomości" Jest to okno programu Outlook Express. Z poziomu Outlook Express bez problemu mi się wysyłają mail, z załącznikami. W czym może być problem ?? Dodam, że Outlook Express jest
Grzegorz Niemir...2/2 20 Cze 2011
Jak usunąć w Outlook Express znaczniki formatowania (symbole) W tym temacie opisano jak to uczynic w Outlook http://office.microsoft.com/pl-pl/outlook-help/waczanie-i-wyaczanie-znacznikow-formatowania-HA010274555.aspx ale w Express nie ma ikonki w pasku... -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
RomanZawadza1/1 17 Cze 2011
Do tej pory korzystałem z Outlook Express i Windowsa XP. W nowym Windowsie tej aplikacji już nie ma. Mam zrobiony backup Outlooka, za pomocą Outlook Expres Backup i zastanawiam się w jaki sposób mam teraz to wszystko (dotychczasową pocztę ) przenieść do nowego Windowsa 7? Jaki program zastosować, żebym mógł zrzucić BACKUP z XP na 7? proszę o odp na @: Roman.Zawadza@gmail.com
Grzegorz Niemir...2/2 15 Cze 2011
Z dnia na dzień stała się tragdia. Nie mogę wysłać wiadomości z OE. Mimio ze dzień wcześniej wszystko było ok. Mile przycmnie bez zmian natomiast przy wysyłaniu pojawisie komunikat: Wystąpił nieznany błąd. Temat 'Przeczytane: pytanie', Konto: 'Praca', Serwer: 'mail.perfect-wool.com', Protokół: SMTP, Port: 587, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B BARDZO PROSZE O POMOC
czyzes1/1 31 Maj 2011
witam problem ikony załącznika w OE oraz WM spowodowany IE9 jest już znany i wiadomo jak go rozwiązać. Mam natomiast inny problem, a mianowicie praktycznie w każdej wiadomości WM pokazuje mi (w oknie wiadomości odebranych) że wiadomość ma załącznik a faktycznie go nie ma. czym jest to spowodowane i jak mogę to rozwiązać? z góry dziekuję za pomoc --
Arkadiusz 'Blac...2/2 15 Maj 2011
Witam Przychodzi mi bardzo dużo emaili i szybko plik dbx osiąga 2GB (ok 3mce). Jakim programem najlepiej edytować go żeby w miarę sprawnie przenosić wiadomości z 2 mcy ale potem żeby można było odczytać je? Chyba że macie jakiś program, który nie ma ograniczenia pojemności. Dziękuję za pomoc krzysiek sułek -- ---- Wysłano z
Zb5/5 12 Maj 2011
System Vista, w Poczcie Systemu Windows v.6 po zainstalowaniu IE 9 nagłówek wiadomości zmienił format fontów i co mnie najbardziej denerwuje to agrafki załączników przestały się pokazywać. Więc aby wejść w załącznik muszę otworzyć całą wiadomość. Podpada mi plik inetres.dll w folderze IE który ma bardzo świeżą datę a chyba to on jest odpowiedzialny za formatowanie. Zastanawiam się z
Jacek M.2/2 06 Kwi 2011
Witam, mam problem z prostym skasowaniem wiadomosci ze skrzynki odbiorczej. Za kazdym razem jak probuje skasowac wiadomosc przekresla sie tylko, ale nawet sie nie pojawia w elementach usunietych i nadal widnieje w skrzynce odbiorczej. Pewnie jest zaznaczona jakas opcja, ale niestety outlooka mam po hiszpansku a nie mowie w tym jezyku... Z gory dziekuje za pomoc monika --
Adam M.3/3 02 Kwi 2011
Witam, Wysyłając z Outlook'a maile niezapisuja sie one na serwerze. Odbierane i owszem. Jak skonfigurować Outlook, aby przesyłał wiadomości przeze mnie wysyłane także na serwer. Z góry dziekuje za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Tomasz Dudek1/1 21 Mar 2011
Witam, mam problem z pogodzeniem Outlook Express z profilami mobilnymi na Windows 2008. Próbowałem przenieść plik z jego danymi do profilu ale kopiowanie przy logowaniu i wylogowniu 6 GB danych nie wchodzi w grę. Dodatkowo pozostaje problem z wpisem do rejestru ścieżki do tego pliku. Czy jest jakiś sposób aby przenieść ten katalog na serwer np. do folderu macierzystego mapowanego
Grzegorz Niemir...8/8 12 Mar 2011
Uzywam Outlook expressa i niestety od kilku tygodni pojawia sie w nim problem z niemoznoscia skasowania wybranych wiadomosci w Skrzynce odbiorczej. Zmusza mnie to do dostawania do Skrzynki odbiorczej z drugiej strony tzn. w oknie wlasciwosci Skrzynki odbiorczej po sciezce (w moim Windows XP) C:\Documents and Settings\Jacek\Ustawienia lokalne\Dane
Grzegorz Niemir...2/2 12 Mar 2011
Witam Na wstępie dodam, że przejrzałem prawie wszystkie tematy , ale nie znalazłem takiego który by rozwiązał mój problem... Mianowicie problem polega na tym , że wiadomości wysyłane dochodzą do odbiorcy min. po paru godzinach bądź wcale nie dochodzą. Najkrótszy czas jaki się udało uzyskać to po 30min. Żadne błędy nie wyskakują, meile zwrotne nie przychodzą z informacją o jakimś
ewelinka30111/1 22 Lut 2011
nie mog? otworzy? jakiego kol wiek za??cznika mam pzregl?darke Mozilla Firefox Jak zapisze si? mi to potem wyskakuje mi Word z dziwacznymi znaczkami Bardzo prosz? szybk? pomoc
darek1/1 14 Lut 2011
Witam chciałem zapytać jak skopiować tekst e-mail i zapisać go na WORDA tak żebym mugł go edytować i wysłać komuś innemu.Z góry dzienki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Arkadiusz 'Blac...2/2 30 Sty 2011
Witam. Może ktoś mógłby mi pomóc ? W jaki sposób z poziomu excela można odwołać się do outlooka np. uruchomić wysłanie maila na wskazany adres ? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 16 Gru 2010
Witam mam problem z kasowaiem wiadomości na koncie www. Mianowicie chodzi o to,że jak pobiorę wiadomości na OE to potem nie mam ich na poczcie www a czasami muszę skorzystać z innego komputewra. Słyszałam że wystarczy coś zmienić w ustawieniach ale przeczytała wszystok co się dało i nic nie znalazłam. Porszę o pomoc!!! -- ----
Grzegorz Niemir...2/2 08 Gru 2010
Witam W naszej firmie jest taki przypadek, ze nowe wiadomości z Działu sprzedaży trafiają do Sekretariatu do folderu "Elementy usunięte". Pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
tschemik3/3 02 Gru 2010
witam, mam następujacy problem. Przyszedł mi mail z załącznikiem o rozmiarze 13 MB, odebrałem go przez OE ale klikając na agrafkę, w rozwijającym się menu, zarówno nazwa pliku jak i opcja 'zapisz załączniki...' wyświetlona jest na szaro - nie można pobrać (tak jakby opcja była niedostępna) Czy ktoś wie o co chodzi, albo jak to "odzyskać". Z góry dzięki za zainteresowanie. --
Grzegorz Niemir...2/2 29 Lis 2010
jak z outlooka konto przenieść z powrotem przenieść zeby przegladać w przeglądać internetowej a dokładnie na poczta.interia.pl Jak to zrobić pomóżcie. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Tiburon1/1 25 Lis 2010
Jak próbuję napisać maila czy odpowiedzieć, to czcionka jest mikroskopijna pomimo, iż w ustawieniach mam normalne parametry. Poczta przychodząca jest odczytywana we właściwych rozmiarach, natomiast wychodząca jest nieczytelna. Czy ktoś wie o co chodzi? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ttt1/1 06 Lis 2010
Jak powtórnie odebrać na skrzynkę odbiorczą wiadomość z serwera np. wp? Wiadomości zniknęły po kompatowaniu, a pliki tymczasowe usunięto. ttt -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
B3/3 03 Lis 2010
Przychodzi mi list w html-u z załącznikami-zdjęciami, gdzie w treści są odwołania do tych zdjęć. Jednak OL2007 ich nie wyświetla. Odblokowałem w Centrum Zaufania co się kojarzyło z obrazkami i załącznikami i nic. Dodałem nadawce do zaufaniach. Ten sam list u innych odbiorców wygląda dobrze. Co jest nie tak? -- ---- Wysłano z
Remek7/7 30 Paź 2010
Witam Program Outlook Express nie mógł ogłosić Twojej wiadomości. Temat 'Re: Napęd dyskietek 5,25"', Konto: 'news.gazeta.pl', Serwer: 'news.gazeta.pl', Protokół: NNTP, Odpowiedź serwera: '441 Line 3 too long', Port: 119, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 441, Numer błędu: 0x800CCCA9. W sieci wyczytałem, że to przypadłość OE. Nie akceptuje długiegp nagłówka jeśli wątek jest
Grzegorz Niemir...5/5 26 Paź 2010
Witam, również mam problem w wysyłaniem poczty z OE (6). Mam w OE 3 konta z których poczta jest ściągana prawidłowo, ale nie mogę nic wysłać z konta nr 1 - gmail: , gdy wysyłam wiadomość pojawia się taki błąd : Wystąpił nieznany błąd. Temat 'list', Konto: 'Gmail', Serwer: 'pop.gmail.com', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B z konta nr 2
camilly4/4 26 Paź 2010
Witam wszystkich Najpierw podstawowe dane: konto w domenie @onet.pl serwer poczty wychodzącej poczta.onet.pl idzie przez port 587 (ponieważ TP S.A. blokuje port 25). Sytuacja wygląda tak: Program wysyła mi pocztę ,lecz po jakimś czasie dostaje email z "The Post Office'' o temacie "Returned mail: see the transcript [FAILED(1)]" Jest w nim napisane tak: "This is a collection of
Grzegorz Niemir...3/3 22 Wrz 2010
Witam Jak otworzy? Outlook Express w Windows7?
Grzegorz Niemir...2/2 16 Wrz 2010
mam problem wiadomość wysłana jest po wysłaniu zapisywana w skrzynce nadawczej a nie w wiadomościach wysłanych i wszystko wysyła się parę razy albo nie wysyła się wogóle. w ustawieniach wzystko sprawdzone co mam zrobić z tym problemem? z góry dziękuje za podpowiedzi. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o
Grzegorz Niemir...2/2 27 Sie 2010
witam mam problem z uruchomieniem Outlooka za każdym razem kiedy chce to zrobić wyskakuje mi takie komunikat: Wystąpił problem z aplikacją CnxMon.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty co z tym można zrobić?? pozdrawiam -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Rafal1/1 25 Lip 2010
Serdecznie dziekuje!!! Milego dnia! Pozdro! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 25 Lip 2010
witam, kiedys gdy wysylalem zdjecia jako zalaczniki do maili (Outlook Express 6) to komp pytal sie mnie czy chce zmniejszyc zdjecia czy wyslac je w wielkosci naturalnej ... zaznaczalem odpowiednia opcje bylo OK. w chwili obecnej juz sie mnie nie pyta, tylko wysyla tak jak leci ... czy ktos sie moze orientuje gdzie sie wlacza taka opcje .... szukalem w opcjach czy ustawieniach ale
Tosiek5/5 22 Lip 2010
Witam Znalazłem na grupie temat, który będzie mnie dotyczył. Chciałbym jednorazowo, wszystkie wypowiedzi zapisać w pliku edytowalnym np. *.txt. Jak to zrobić? Można zapisywać każdą wypowiedź osobno, ale dyskusja jest obszerna. Pozdrawiam Tosiek
Grzegorz Niemir...2/2 10 Cze 2010
witam, powiedzmy, ze w sieci lan sa dwa komputery z outlook express (win xp). sciagaja maile z tego samego adresu email. czy da sie zrobic tak: -jedna osoba sciaga maila, wchodzi do niego i powoduje tym samym zlikwidowanie pogrubienia tytulu maila (mail przeczytany), -pozniej druga osoba sciaga tego samego maila i ma juz od razu brak pogrubienia i tym samym wie, ze mail zostal juz
news.onet.pl1/1 19 Kwi 2010
Jak skopiować książkę adresową z Microsoft Office Outlook "pst" na Outlook Express?
Nikto2/2 30 Sty 2010
Od kilku [nastu?] dni niektóre posty nie otwierają mi się w qutlook express.Widzę nagłówek,lecz z otworzeniem niektórych jest problem. Część się otwiera. a część nie. WinXP. Co może być przyczyną ? Nikto
ErgoSum1/1 27 Sty 2010
Mialem komputer na ktorym byla Vista z Windows Mail. Komputer sprzedalem zachowujac niektore wazne dokumenty - m.in. plik .iaf z ustawieniami konta. Teraz uzywam XP z OE6. Chcialem zaimportowac plik .iaf, ale podczas importu otrzymuje komunikat o bledzie. Czy ktos moze mi podpowiedziec czy pliki .iaf z OE pasuja do WMail, czy w moj plik wdal sie blad podczas eksportu? Problem w tym ze
Marcin Frankows...4/4 24 Sty 2010
Witam Serwer gazety leży? Remek
Grzegorz Niemir...4/4 21 Gru 2009
witam grupowiczów, proszę o podpowiedź ,co zrobić, aby przy tworzeniu nowej wiadomości, od razu widoczne były opcje formatowania czcionki, numerowania, dodawania pliku itp. Owszem, mogę to zrobić, wybierając z papeterii --> czyste. Jednak to jest trrochę "naokoło", może jest jakaś opcja, aby działało to od razu, po kliknięciu "utwórz pocztę" (analogicznie "nowe ogłoszenie" w przypadku
rybak1/1 01 Gru 2009
Witam, co mogło się stać? Ni z tego ni z owego otwieram Outlok Express a tu pustki !? Dziwne, bo nic nie kombinowałem w ustawieniach. W głównym oknie mam z lewej strony widok folderów i tutaj przychodzące wiadomości są sygnalizowane natomiast nie wyświetlają się w widoku zawartości z prawej strony. Sprawdziłem, folder przechowywania wiadomości, jest prawidłowy. Zmieniłem widok
Grzegorz Niemir...2/2 24 Lip 2009
Witam, Czy zna ktos przyczyne takiej dolegliwosci? Przeszukuje katalog z mailami. Wysypuja sie maile odpowiadajace kryterium zadanego wyszukiwania. Klikam w mail zeby go przejrzec i: "Nie można wyświetlić wiadomości. Podczas wyświetlania wiadomości program Outlook Express napotkał nieoczekiwany problem. Sprawdź, czy w komputerze znajduje się wystarczająca ilość pamięci i wolnego
[AmEr]1/1 22 Cze 2009
witam, mam pytanie jak i co poustawiac, zeby po kliknieciu na adres mailowy na stronie www otwierala sie nowa wiadomosc w OE ? w chwili obecnej otwiera sie sam OE [AmEr]
Lagoda3/3 10 Cze 2009
gdzie sa zapisane reguły wiadomości? W jakimś osobnym pliku? ___mat_
Grzegorz Niemir...3/3 07 Cze 2009
Witam Do mail'a w OE wrzucam 2 załączniki. Często nie mogę ich potem otworzyć (patrz komunikaty): http://img29.imageshack.us/img29/198/problembxr.jpg Dzieję się tak, gdy dziwnym trafem - ich rozmiar w OE ulega ZMNIEJSZENIU (patrz screeny). NIe jest to regułą, ale często się tak dzieje. Skoro dzieje się tak i z plikiem DOC jak i PDF - to nie posądzam Office'a 2007 - a raczej OE. A może