Proporcjonalna czcionka Temat: Mega dziwny problem z OE
Autor: Lukas Data: 25 Mar 2009
Odwołania:
Witam Było ok, aż tu nagle pewnego dnia daje na nową wiadomosc pisze sobie maila i daje wyslij. Program nie wysyla, a umieszcza wiadomosc w skrzynce nadawczej( w opcjach mam wyslij wiadomosci bezzwłocznie). No i lipa, wciskam odbierz/wyslij , program w ogole sie nei laczy z serwerem. Mowie sobie co do cholery, czyzby cos z ustawieniami konta ? . NO i zamykam program , odpalam a on sam sobei ta w/w wiadomosc wysyla i sciaga z serwera to co na nim jest ( wlaczona opcja po ruchomieniu odbierz wyslij) Z moich obserwacji wynika, że: -program OE dziala tylko w momencie wlaczenie programu , wtedy elegancko sciaga z serwera poczte i rowniez ja wysyla jak jest cos w skrzynce nadawczej , po tej operacji jzu nic nie robi, jak cos napisze znowu umieszcza w skrzynce nadawczej i za nic nie da sie wyslac. Wiec znowu zamykam OE i odpalam , w ten oto sposob korzystam z poczty . Dodam , ze jak w opcjach wylaczona jest wyslij/odbierz przy uruchamianiu to po wlaczeniu jak wcisen odbierz/ wyslij program sie laczy , moze robi to pare razxy i jest ok, ale tal dlugo , az cos nei zaciagnie, jak tylko zaciagnie koniec . Trzena znowu zamknac i odpalic soft. Myslalem , ze to wirus , zrobil od nowa system i jest to samo !!!! , a wczesniej bylo dobrze , nie wiem co to jest...