Proporcjonalna czcionka Temat: Re: nie wysyła wiadomości i nie oznacza błędu
Autor: konie@konie.pl Data: 19 Sie 2011
Odwołania: 1 2
TEŻ DOŁĄCZAM DO PROŚBY O POMOC. TYLE ŻE KONTO SŁUŻBOWE wszystko było ok, nagle nie wysyła wiadomości (ostrzeżenie,błąd) nie ma nic w wysłanych, ale jak na swojego wysyłam dzieje sie to samo tylko że w koncu dochodzi ... kobieta napisał:
> Ja niestety nie pomogę a jedyne co mogę zrobić to podpiąć się pod > ten temat... Mam dokładnie taki sam problem, tylko dodam, że zmieniałam > port z 25 na 587 (bodajże) i też nie działa. Nie mam zapchanych > folderów z elementami wysłanymi, odebranymi itp. Na onecie sprawdzałam > ustawienia pop3 i smtp i nic się nie zmieniło. Z WP wysyła :( Usuwałam > konto i konfigurowałam od nowa-nic nie pomaga:( Pewnie tylko format, > którego chcę uniknąć. Internet mam z UPC. Dodam, że problem mam ok > tygodnia , przez x lat wszystko było ok. Aa i jeszcze jedno mam > zaznaczone, że serwer wymaga uwierzytelniania. > Kto wie jak pomóc kobietkom niech piszę a może i mężczyźni > skorzystają:) > Pozdrawiam. Kobieta > > -- > > ---- > Wysłano z serwisu www.outlook.pl > Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.