Proporcjonalna czcionka Temat: Re: mbank i powiadomienie mailowe
Autor: Przemysław Ryk Data: 10 Cze 2011
Odwołania: 1
Dnia Fri, 10 Jun 2011 18:07:10 +0200, DanW napisał(a):
> W dniu 2007-12-06 18:50, Jack pisze:
>> Uruchomiłem usługe otrzymywania mailem podsumowania dziennych operacji >> dokonywanych na rachunku e-konto w mBanku. >> Usługa działa, otrzymuje codziennie maile informujace o dokonanych >> operacjach na rachunku, jednak nie moge ich otworzyć w Outlook Expressie
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
>> ponieważ te wiadomosci sa podpisywane cyfrowo przez mbank. >> >> Zadałem pytanie mBankowi , co z tym fantem zrobic ale oni mi daja jakies >> wymijajace odpowiedzi typu "sprawdz czy data systemowa w komputerze jest >> własciwa" albo "prosze przegladac maile poprzez strone internetowa (!?)". >> >> Czy ktos z Was spotkał się już tym problemem a jesli sobie z nim poradził >> czy mogłby sie podzielic informacja jak to zrobil.? >> >>
> Aby zniknął problem należy: > 1. Uruchomić program > 2. Wybrać w menu Narzędzie => Opcje > 3. Przejść na zakładkę zaawansowane > 4. Kliknąć w przycisk Edytuj Ustawienia > 5. Na górze w polu filtr wpisać mail.strictly > 6. Kliknąć dwa razy na mail.strictly_mime.parm_folding > 7. W nowo otwartym oknie zmienia wartość z 2 na 0 > 8. Zamknąć OK. Zamknąć opcje konfiguracji > > Od tego momentu powinno już być OK.
Włącz może najpierw moduł czytania ze zrozumieniem?
[ Przemysław "Maverick" Ryk ICQ: 17634926 GG: 2808132 ] [ Mała pociecha - świadomość własnej głupoty. (K. Przerwa-Tetmajer) ]