Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

lasek0/1 07 Maj
Witam, Chcę zainstalowac dodatkowy serwer w istaniejącej domenie. Obecnie jest tam zainstalowany server AD, DNS na Windows serwer 2008. Dodatkowy serwer jakichce zainstalowac to serwer aplikacyjny i plików. Po instalacji systemu Windows Small Business Server 2003 R2 klikam stworzoną ikonę na pulpicie "instalacja systemu" niestety w następnych atapach mysze wpisać pełną nazwę sewera
piokor0/1 02 Maj
jak moge odtworzyc srodowisko virtualne ktore posiadalem na win sev 2003 na serwerze win srv 2008r2 (standard) Obecna konfiguracja: Windows serwer 2003 a na nim: 6 sesji Virtual PC z Win XP (oczywiscie licencje na te 6 win XP posiadam) (ta konfiguracja konieczna jest do obslugi systemu pomiarowego ktory sklada sie z 6 segmentow a kazdy z nich wymaga oddzielnego komputera. Aby
aga1/1 23 Kwi
Witam! Mam takie pytanie. Ustawiłam sb jako nowy wygląd na starego windowsa xp, windows 7 ultimate. Próbowałam go odinstalować,ale po odinstalowaniu on nadal tak samo wygląda. co mam zrobić żeby przywrócić normalny Windows XP ? Próbowałam już przywracania systemu ale nadal nic... Pomóżcie błagam was. -- ---- Wysłano z serwisu www.
Adela Antosiak2/2 23 Kwi
Witam. Bardzo prosze o pomoc. Mam problem z wysyłaniem wiadomości. wyskakuję następujący błąd: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: '........', Serwer: '.........', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E. Dodam tylko, że z odbieraniem wiadomości nie ma najmniejszych prblemów. Koleżanka również korzysta z tego serwera
fred1/1 20 Kwi
Użytkownik "Grzegorz Niemirowski" <gnthexfiles@poczta.onet.pl> napisał w wiadomości news:jmq3st$u7o$1@news.icpnet.pl... > fred <fred_ra@interia.pl> napisał(a): > Bo ogólenie wyglądało to, jakbyś miał ustawioną stronę internetową jako > tapetę. Jako tapetę mam od lat taki widoczek z okna.Miałem podobną sytuację 3 lata temu i wtedy wg porady z internetu zmieniałem coś chyba w
pentional1/1 18 Kwi
Witam, mam serwer VPS, a niestety nie moge sie podłączyć poprzez podłączyć przez RDP do Windows Server 2008 R2. Aczkolwiek istnieje możliwość połącznia się poprzez aplet VNC przegladarki. Czy w ustawienach dla ip mam zaznaczyc uzyskiwanie ip automatycznie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
Zorbas1/1 05 Kwi
Mam krótkie pytanie odnośnie Exchange i LDAP. Podobno istnieje możliwość ustawienia atrybutu na LDAP dla konkretnych telefonów firmowych, tak aby Exchange pozwalał na łączenie tylko z telefonami z tym atrybutem. Próbował ktoś tego rozwiązania? W efekcie chciałbym uzyskać rozwiązanie w którym użytkownik znając nawet serwer, username i password nie będzie mógł łączyć się z pocztą z
Andrzej3/3 02 Kwi
Mam utworzona grupe adresow (47 adresow). Wysylam do tej grupy poczte. W folderze wyslane brakuje kilku adresow, ktore sa w grupie i rzeczywiscie na te adresy poczta nie dochodzi. Co jest przyczyna ? __________ Informacja programu ESET NOD32 Antivirus, wersja bazy sygnatur wirusow 6965 (20120314) __________ Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET NOD32 Antivirus.
Witam, chciałabym się dowiedzieć w sprawie jak mozna skonfigurować pocztę w outlook-u żeby otworzyć przesłany mailem link?? Kurier ma mi dostarczyć paczkę, przysłano wiadomość, że mogę sprawdzić ststus paczki klikając na przesłany link ale pojawia się komunikat "operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer" czy jest możliwość przestawienia tego?? Proszę o
Michał4/4 20 Mar
w jakim pliku trzymane są ustawienia właściwości ekranu na windows 2003 dla użytkowników terminali za każdym razem gdy utworzę nowy profil albo po uszkodzeniu skasuje stary mam w aplikacjach zamiast polskich znaków widoczne 3 ki i inne ciekawe znaczki
plumke.pl6/6 18 Mar
Czy można zmusić WLM do automatycznego pobierania wiadomości z grup dyskusyjnych gdy jest uruchomiony? Widzę że sam z siebie sprawdza tylko pocztę. Z programem Poczta Systemu Windows nie było tego typu problemu, z OE również - czy brak tej funkcjonalności w WLM to zamierzone działanie MS, czy gdzieś idzie to włączyć? Zmieniłem program ze względu na wbudowany czytnik RSS, ale tylko
Pawel1/1 12 Mar
witam, wiek kots jak ustawic polise na exchange aby była robiona automatyczna archwizacja maili uzytkownika na stacji roboczej danego uzytkownika? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
josher6/6 05 Mar
Witam i pytam! Mam OE i musze go używać, ale coś mi szwankuje z polskimi znakami. Czasami maile ode mnie i do mnie przychodzą w porządku, a czasam takie (post z tej grupy): "Nie otwiarają mi się zdjęcia w oulooku przesyłane z Iphona 4. Czy ktos mi pomoĹźe?" Znalazłem gdzieś wskazówki dotyczące konfiguracji i ustawień międzynarodowych, zrobiłem wszystko tak, jak instrucja
Witam i proszę o pomoc! Sciagnęłam ze swojej skrzynki wp.pl na outlooka wszystkie listy odebrane, myslałam, ze nie opróżnie poczty a jedynie skopiuje listy do srzynki Microsofta. prosze o wskazówki dot przesłania listów ze skrzynki na poczte wp. zeepłnie nie wiem jak sobie z tym poradzic:/ -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl
cac9/9 29 Lut
Witam! Czym odtworzyć cd z tomografii komputerowej? Dysk jest widziany przez Windows7. Na otrzymanej płytce CD jest między innymi plikami program eFilm Lite, który powinien uruchomić operację. Jednak pod windows7 ten program przynajmniej u mnie nie startuje. Chyba brakuje sterowników. Próbowałem uruchomić go w różnych trybach zgodności - bez efektu. Kto może coś doradzić? Pozdrawiam
Nelka1/1 29 Lut
Witam! proszę o wskazówki dot powrotu listów z M. Outlook na pocztę wp.pl Nie potrafie sobie z tym poradzic :/ -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Paweł1/1 27 Lut
Przestał mi działać program pocztowy OUTLOOK. Niestety "udało" mi się podzielić programem SysTools Split PST plik Outlook na dwa podpliki. Co do jednego podpliku , to jestem spokojny o odzyskanie mail-i. Mam już go zarchiwizowanego. Jest tam dość dużo mail-i. Drugi kawałek - pojawił się komunikat, że udalo mi się zarchiwizować 50 mail-i. Nie wiem, czy po pojawieniu się tego komunikatu
bunto2/2 26 Lut
Witam Chce wykasować program AVAST, ale mam odmowę dostępu. Ani z poziomu panelu sterowania, ani z poziomu DOS nie daje się wyciąć. Jest jakiś sposób? Pozdrawiam WW
Thjde Thjdes1/1 25 Lut
Witam mam taki sam problem jak w temacie : https://groups.google.com/group/microsoft.public.pl.windows/browse_thread/thread/0eea52ceba7f3623?fwc=1&hl=pl z tym, ?e umnie dodatkowo za 1 razem mialem folder dokumentow i pulpitu nastepnie 2x dokument?w, a dzi? same dokumenty ale mniejsza z tym chodzi mi o to ?e robi?c to co pisze w powy?szym linku tj. "Wpisz w men. zadan w okienku uruchom
Egon2/2 22 Lut
Witam Dzisiaj po zainstalowaniu antywirusa AVG, program poddał kwaranatannie mojego outlooka. Miałem na pulpicie utworzony skrót do msimn.exe, teraz po kliknięciu w owy skrót wyświetla się komunikat "Element msimn.exe, do którego odwołuje się ten skrót został zmieniony lub przeniesiony...". FOlder Outlook Express nadal istnieje ale nie ma tam już pliku Outlook Express. Znalazłem
Foreyer3/3 22 Lut
Witam, Mam Problem z Win 7 Starter Post: Jak włączyć hibernację w Win 7 Starter? Pozdrawiam,
Egon2/2 21 Lut
Zmieniłam dostawce internetu i mam problem z wysłaniem wiadomości gdzie dokonać zmian????? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Witam, Mam problem z OE 2003. Próbowałem już wszystkiego i przeszukałem m.in. to forum i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam ustawione redagowanie wiadomości w HTML. Ustawiona jest czcionka domyślna w zakładce "Redagowanie" na Arial 12. Mam też dołączony podpis napisany w HTML z formatem tekstu zadeklarowanym w pliku HTML też jako Arial 12. Niestety Outlook najpierw nie wysyłał w ogóle
Włączam Outlooka Express, pojawia się strona główna. Chcę zobaczyć spis wszystkich wiadomości odebranych, więc klikam w skrzynkę odbiorczą, a tutaj pokazuje mi się tylko jedna wiadomość, choć niczego więcej nie naciskałam. I nie wiem jak powrócić do listy owych wszystkich wiadomości odebranych. Pomocy.;< -- ---- Wysłano z serwisu www.
lirtex1/1 07 Lut
Witam, mam pytanie odnośnie otwierania skrzynki innego użytkownika. Przy próbie otworzenia skrzynki innego użytkownika na jednym z profili dość długo trzeba czekać aby się otworzyła. Na innym profilu przy próbie otworzenia tej samej skrzynki problemu nie ma. Otwiera się błyskawicznie. Gdzie może leżeć problem...? Od czego zacząć ?? Serwer MS Exchange 2010, MS Office Outlook 2010.
djatturo1/1 03 Lut
Witam wszystkich serdelecznie System : Windows 7 prof 64 bit. Mam problem z uprawnieniami zarówno do plików jak i do dysku. O co chodzi ? otóż: Udostepniałem część zasobów kolegom z jednego komputera jako nośnik danych dla serwera www po DMZ. W tym celu udosteopniłem dysk D na potrzeby przechowywania plików dla użytkownika X łączącego sie z serwera Y. Na serwerze lokalnym,
Lorak19812/2 03 Lut
Witam, problem jak w temacie, pojawił się po dołożeniu kolejnego konta pocztowego. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
janczez1/1 02 Lut
Witam, od paru dni każda próba otwarcia kontaktów przy wyborze adresata kończy się co najmniej 5 minutowym oczekiwaniem na zniknięcie klepsydry (samych kontaktów mam zaledwie około 30). Program pracuje z Office 2007 Prof. i WIN 7. Będę wdzięczny za wskazówki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
nowy1/1 01 Lut
Witam, jestem laikiem w temacie. Używam przeglądarki Explorer 8. W momencie gdy przeglądam aukcje na Allegro i jakaś w środku strony (listy) zainteresuje mnie, wchodzę w nią i po cofnięciu wracam do listy aukcji ale zawsze na samą góre strony. Po czym muszę przejeżdżać do miejsca gdzie skończyłem przeglądanie. Wcześniej tego problemu nie miałem. Z góry dziękuję za podpowiedź czy
satturn1/1 30 Sty
Kiedy spod Explorera wysyłam e-mailem jakiś plik korzystając z menu kontekstowego (prawy klawisz myszy) \"Wyslij do...\" - \"Adresat poczty\" w zależności od ustawionego domyślnego programu pocztowego notuję takie zachowanie:. 1. MS Outlook zamyka okienko wysyłania, ale nie wysyła wiadomości. Muszę ponownie \"normalnie\" otworzyć MS Outlooka i wtedy dopiero wiadomość jest wysyłana (już
Lukcio2/2 27 Sty
Witam Czy Ktoś może ustawił w outlook 2010 wysyłanie dodatkowej tajnej kopii (pole udw / bcc) wiadomości wysyłanej przez użytkownika programu outlook 2010. Pozdrawiam A. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
damian1/1 23 Sty
Mam pytanie, jak sprawdzić statystyki logowań wykonanych przez zdalne pulpity za ostatnie kilka miesiący, chodzi mi o nazwę użytkownika, datę i godzinę za- i wylgowania itd. Posiadamy Windows Serwer 2003. D. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Eonil193/3 23 Sty
Cześć, mam OE7 i w stopce tekst + obrazek zapisany jako plik html. Podczas tworzenia nowej wiadomości wszystko się wyświetla OK, ale problem pojawia się jak odpowiadam na jakiegoś meila (chcę żeby tam też była stopka, zaznaczyłem odpowiednie pole w opcjach), ale stopka albo wyświetla się normalnie, albo wyświetla sie bez obrazka i nie w wersach pod sobą tylko ciągiem. Próbowałem
luu19861/1 18 Sty
Witam może ktoś z was miał taki problem. Mianowicie zainstalowałem Office 2010 w firmie. Skonfigurowałem pocztę. I wszystko ładnie działało. Niestety po jakimś czasie pracownik mi zgłosił ,że w wiadomościach wysłanych zamiast polskich znaków ma różne "krzaczki" Żeby było ciekawie jak redaguje wiadomość są polskie znaki, jak została wiadomość wysłana to w folderze elementy wysłane są
dsa4/4 18 Sty
witam mam powazny problem i potrzebuje jakis podpowiedzi, bo nie widzi mi sie reinstalowac calego serwera (win ser. 2003) otoz chce zainstalowac sql 2008, ten niestety wymaga .net framework 3.5 a ten z kolei nie chce sie zainstalowac z blizej nieznanego mi powodu wyswietla bledy tego rodzaju EventType : visualstudio8setup P1 : 14001 P2 : 3.5.21022.08_orcas_x86_net P3 : mc
aniamala1233/3 16 Sty
Jak mogę uzyskać pełne uprawnienia administratora na windows 7?
Maxit1/1 09 Sty
Witam, Mam problem z Exchange`m. Polega on na tym, że nadaliśmy folderowi "Public folders" (w Exchange system manager) uprawnienie "odmów wszystkim" (Microsoft server 2003 SBE). W związku z powyższym folder nie jest widoczny w Exchange manager. Próbowałem wybrnąć z sytuacji w taki sposób, że utworzyłem nowy Public Storage , utworzyłem dla niego nową bazę danych, oraz nowy folder.
majaki1/1 09 Sty
Witam Mam prośbe czy możecie mi powiedzieć jak zmienić jeden skrót klawiaturowy. Problem polega na tym że grając w multi potrzebny mi jest CTRL a on uruchamia IE i nie wiem gdzie moge to zmienić ( mam WINDOWS XP i IE 8). Za pomoc bardzo wielkei dzięki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Witam szanowne grono. W zasadzie nie wiem nawet czy wybralem dobra grupe aby zadac to pytanie, wiec jesli jest OT to wybaczcie. Mam 3 stanowiska na ktore przychodza wiadomosci z kilku skrzynek pocztowych. Potrzebuje czegos co bedzie informowalo pozostale stanowiska, ze juz zostala udzielona odpowiedz na danego maila, najlepiej gdy pod danego maila zostanie jakos podwieszona
kac011/1 04 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać zakres dat. Jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1>
ceres_pl1/1 04 Sty
Witam, od jakiegoś czasu mamy w firmie problem z Outlookiem2010 na Win7 64bit. Pobiera wiadomości z serwera wybiórczo - kilka pobierze, kilka zostawi. Resztę sobie dociągnie za kilka dni. Albo i nie. Czasem po odpaleniu kompa rano okazuje się że 2-3 wiadomości zniknęły. Po 2 dniach pojawiają się jako nieprzeczytane. I takich kwiatków jest więcej. Od końca grudnia szukam jakiegoś
astro2/2 03 Sty
Witam, ponieważ Google Apps nie jest juz dostepne dla organizacjinon profit w naszym kraju, proszę o opinię i porównanie z prokonto.pl. Chodzi mi o założenie ok 50 kont pocztowych (za darmo) dla stowarzyszenia no-profit we własnej domenie. Google apps oferuje usługę nieodpłatną ale dla szkół i uczelni. Nie chodzi o usługi dodatkowe (kalendarz, dokumenty itp.), ale o sama pocztę we
kac011/1 02 Sty
Witam, proszę o pomoc jak utworzyć folder wyszukiwania, w którym będą maile z roku 2011? Wiem, jak utworzyć folder wyszukiwania. Nie umiem jedynie podać przedziału dat. Wybieram kryteria zaawansowane i pole: Wysłano, warunek: między. Nie wiem jak wpisać daty jakkolwiek nie wpiszę to pojawia się informacja, że Wprowadzona wartość musi mieć następujący format: "<Wartość 1> oraz
Piter S.1/1 01 Sty
Witam, w jaki sposób można zrobić (a może jest gotowy szablon) formularz do logowania do gmaila we własnej domenie (google apps)? -- Piotrek
demeons2/2 30 Gru 2011
Witam. Mam następujący problem. W skrzynce odbiorczej mam ostatnią wiadomość z 19.12.2011 później jest wyrwa i później mam od 12.11.2011 i starsze. Nie wiem co się z nimi stało, jak je odzyskać. W wiadomościach wysyłanych wszystko jest w porządku, mam wszystkie wysłane wiadomości. Sprawa dotyczy outlooka 2010. -- ---- Wysłano z
Sylwester Zarę...2/2 30 Gru 2011
Witam. Mam problem a mianowicie, kiedy wysyłam maila do klientów stosuje tło firmowe(nagłówek), odbiorca który otrzymuje maila, otrzymuje go w sposób taki, że tło firmowe(nagłówek) zrobił się razy 6, powielił się w ten sposób że utworzył tło całego maila, co powoduje że treść się zlewa i nie można poprawnie odczytać wiadomości. O co chodzi? Proszę o pomoc --
michaelj1/1 29 Gru 2011
Dzień dobry mam dziwny problem i nie mogę znaleźć rozwiązania, dlatego postanowiłem napisać tutaj. moja szefowa na swoim komputerze ma konta wszystkich pracowników i sprawdza sobie wiadomości, i mam pracownika który posiada dwa konta. i finał jest taki, że ten prawcownik dostaje wybiórczo emaile od wszystkich, nie tak jak szefowa że ma pełen monitoring. czy możecie mi jakoś pomóc?
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, mam pytanie: jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby ca?? poczta na bierz?co by?a zrzucana do pliku .pst? Zale?y mi na tym aby w rozwijanym menu .pst (foldery osobiste) widocznym, po lewej stronie by?y wszystkie elementy jak w skrzynce "on- line" tj.: skrzynka odbiorcza, elementy usuni?te itd. Kiedy? tak mia?em skonfigurowan? skrzynk? ale zapomnia?em jak to skonfigurowa?.
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby czytnik przerzuca? na bie??co do pliku .pst bez ustawiania ?adnych regu?. pzdr
KK1/1 23 Gru 2011
Witam, mam pytanie: jak skonfigurowa? Microsoft Outlook 2003 aby ca?? poczta na bierz?co by?a zrzucana do pliku .pst? Zale?y mi na tym aby w rozwijanym menu .pst (foldery osobiste) widocznym, po lewej stronie by?y wszystkie elementy jak w skrzynce "on- line" tj.: skrzynka odbiorcza, elementy usuni?te itd. Kiedy? tak mia?em skonfigurowan? skrzynk? ale zapomnia?em jak to skonfigurowa?.