Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Grzegorz Niemir...1/1 12 Paź 2011
Najnowsza zbiorcza poprawka bezpieczeństwa dla IE usuwa problem z czcionkami w okienku podglądu w Windows Mail oraz z brakiem ikonki załącznika. http://support.microsoft.com/kb/2601253 -- Grzegorz Niemirowski http://www.grzegorz.net/ OE PowerTool i Outlook Express: http://www.grzegorz.net/oe/ Uptime: 0 days, 19 hours, 4 minutes and 2 seconds
Przemysław Ryk2/2 12 Paź 2011
Witam zainstalowałem Windows Live Mail ale mi nie odpowiada. Chciałbym odinstalować ten program ale pierw chciałbym przenieść z powrotem na serwer wszystkie wiadomości które Live Mail ściągnął z niego. protokół poczty przychodzącej automatycznie ustawił się na IMAP, wychodzącej SMTP. czy jest możliwość - jeśli tak to bardzo proszę o podanie jak krok po kroku PRZENIEŚĆ Z POWROTEM
hnedzn1/1 10 Paź 2011
Mam ten sam problem z wordem. kurde co za szajs. pxd74 napisał: > Użytkownik "JACEK" <JACEK@discussions.microsoft.com> napisał w wiadomości > news:ED4E380D-5F7A-4EB2-AD6E-3A09EAC7D1A9@microsoft.com... > > > No rzeczywiście ostatnio instalowałem, a jak w takim razie się pozbyć > > tego problemu dla mnie dużego unikając odinstalowania Acrobata > > Nie wiem czy się da. Może wystarczy
savage2/2 07 Paź 2011
zainnstalowalem sobie i przez chwile bawilem sie programikiem do zmiany rozdzielczosci obrazu (bodajze fastres). niestety ktores ustawienie bylo zle i zapisalo sie w rejestrze. teraz za kazdym razem system startuje (slychac dzwiekowo, ze wchodzi do systemu) ale ze zlymi ustawieniami (czarny ekran z uwagi na parametry poza zakresem monitora). Czy ktos z Was moglby mi powiedziec w ktorym
Wojciech Wrodar...2/2 07 Paź 2011
dzień dobry, kupiłam nowy komputer z zainstalowanym pakietem office starter (word i excel); mam office (2003) na płycie i wgrałam go; od tego momentu zaczęły się jakieś problemy; za każdym uruchomieniem jakiegokolwiek dokumentu w wordzie pojawia się okno "wystąpiły problemy z przesłaniem polecenia do programu"; pomimo tego dokument otwiera się ale tylko w wersji office starter; gdy chcę
OShon2/2 05 Paź 2011
Witam, od dłuższego czasu korzystam z Outlook, szeroko stosuję szablony, jednak ich wybór podczas tworzenia nowych wiadomości czy zadań jest dość kłopotliwy, szukałem różnych sposobów, skrótów i innych "chwytów" by przyspieszyć wybieranie odpowiedniego szablonu, zapewne jest możliwość napisania prostego makra, które pozwoli na tworzenie nowych pozycji w określonym już szablonie, każde
piecia aka drac...4/4 04 Paź 2011
Hej, Czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś bezpłatnego klienta pocztowego dla (starszej) osoby - mojej mamy :) - przyzwyczajonej dotąd do Outlooka? Ważny, aby można było skonfigurować pocztę z bezpiecznym połączeniem SSL. Wbudowane klienty Mozilli czy Opery odpadają, musi to być niezależny program. Pozdrawiam i z góry dziękuję, Niki -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam, mam drobny problem wynikający, niewątpliwie, z niewiedzy. Chciałem otworzyć drugą skrzynkę, pod innym adresem, w outlooku. I nie wiem w jaki sposób tego dokonać.Obsługuję w firmie dwie skrzynki pocztowe i chciałem ułatwić sobie trochę pracę. Proszę o pomoc znawcę tematu. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum,
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam. Mam pytanie dotyczące wstawianie GIF do podpisu. Problem tkwi w tym, że gif to animacja, a w outlooku pokazuje statyczny obrazek. Sprawdzałem innych klientów poczty, działa. Czy ktoś wie dlaczego :) ? Pozdrawiam. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Fred-flinston1/1 03 Paź 2011
Witam serdecznie, Moja żona ma problem, mianowicie W tabelkach w których pisze tekst, program automatycznie kopiuje ten tekst do tabelki poniżej, jak to wyłączyć ? Prubuje wykasowac ten tekst, ale nic to nie daje bo automatycznie kasuje u góry. Proszę o pomoc ;) -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam Czy ktos zna metode w jaki sposob zmusic MS Outlook 2007 do zmiany lokalizacji pliku *.PST przy polaczeniu IMAP? Dla POP3 nie ma problemu, natomiast po skonfigurowaniu konta przez IMAP nie moge przeniesc pliku wiadomosci z domyslnej lokalizacji na dysk np. D. Probowalem przez rejest i plik "ForcePSTPath", niestety dla IMAP nie dziala. -- Pozdrawiam Leon
OShon2/2 03 Paź 2011
Witam wszystkich - jestem nowa osoba ktora przeglada panstwa forum i widze ze posiadaja panstwo duza wiedze - mozliwe ze moglby Panstwo pomoc mi rozwiazac moj problem Potrzebuje zbudowac Makro pod outlooka ktore bedzie robilo nastepujaca akcje 1. W folderze na dysku c:\raporty\ mam zapisane 6 plikow pdf o nazwach 1111.pdf, 2222.pdf, 333.pdf i tak dalej 2.Mam zdefiniowana liste
Rafaelo1/1 03 Paź 2011
Witam Napotkałem dosyć dziwny problem. Otóż mam w sieci WiFi laptopa z Office 2010, korzystający z serwera poczty Exim z IMAPem. Niestety co jakiś losowy czas, pojawia się taki dziwny krzak - mianowicie program zawiesza się podczas odczytywania mejla, który już wcześniej był przez niego odczytywany. Nie pomaga nic poza ubiciem Outlooka, który przy następnej próbie odczytania tej
Grzegorz Niemir...2/2 30 Wrz 2011
witam na poczte przychodzi mi formularz (oczywiscie w trybie HTML), ktory jesli zaakceptuje i klikne wyslij, to zawartosc jest wysylana do serwera i dopisuje na stronie... -------- kod ------- <HTML> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> </head> <body
suvo1/1 29 Wrz 2011
witam chciałbym wyłączyć wszelkie autouzupełnianie (w najszerszym znaczeniu tego słowa) w wordzie nie ważne czego dotyczy, chcę żeby na ekranie pojawiało się to, co wystukuję na klawiaturze i nic więcej ani nic mniej. czy jest to w ogóle możliwe? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Sylwester Zarę...2/2 29 Wrz 2011
witam, mam stopkę w HTML, wkurzają mnie te czerwone obramowania tabel w nowo tworzonym e-mailu, da się to jakoś usunąć ? zbyszek
horhe8/8 27 Wrz 2011
czy zdarza sie Wam (albo slyszeliscie wiarygodne wiesci o tym), że listy wysylane z gmail.com sa odrzucane przez serwery pocztowe adresata?
Uzytkownik1/1 26 Wrz 2011
Czy jest możliwość umieszczenia w dokumencie Wordowym w jakikolwiek sposób tekstu (informacji dla klienta), który nie pojawi się na wydruku ? Klient pobiera formularz w Wordzie, jest on zablokowany opcją 'wypełnianie formularzy'. Chciałbym aby w formularzu tym znalazł się krótki kilku wyrazowy tekst, który go poinformuje, ale nie będzie szpecił dokumentu po wydrukowaniu. Zakładam że ktoś
RObert1/1 22 Wrz 2011
Witam, Mam bardzo poważny problem, nie mogę poradzić sobie z jedną rzeczą. Mam chroniony formularz w Wordzie. Dodałem do niego Commandbutton z makrem przekierowującym do strony internetowej. Bardzo mi zależy żeby ten Commanbutton się nie drukował, jednakże nie ma takiej opcji, w odróżnieniu od Ms Excela. Chciałbym żeby ten Commandbutton działał przy zablokowanym formularzu
alarman1/1 22 Wrz 2011
Microsoft Office Outlook 2007 SP2 Podczas okresowej autoarchiwizacji od pewnego czasu powtarza się następujący komunikat: --- Błąd przy archiwizacji folderu "xyz" w magazynie "Foldery osobiste". Folder o tej nazwie już istnieje. --- Czy ktoś się już z tym spotkał? Jak rozwiązać ten problem? -- ---- Wysłano z serwisu www.
Cynio2/2 19 Wrz 2011
Witam mam tabelę z pewnymi wartościami i chciałbym, aby ciągi liczb mające ostatnią cyfrą od 0-5 np. 175.00 zaokrąglały się w dół do 170, a ciągi kończące się od 5.01-9.99 np 175.01 zaokrąglały w górę do 180. nie mam pomysłu jak się za to zabrać, czy ktoś może pomóc? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
andrzej1/1 16 Wrz 2011
proszę o pomoc przeprowadziłem naprawę Offisa, i utraciłem całą zawartość skrzynki meilowej, czy jest możliwość przywrócenia starych meilii -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Alikowski1/1 15 Wrz 2011
Witam, mam du?y problem i nie wiem jak ju? do tego podej??. Na serwerze mam zainstalowane 2 maszyny wirtualne. 1 maszyna to zainstalowany Windows SBS 2011 + 2 karty sieciowe. Pierwsza karta sieciowa pod??czona do routera i Internetu, a druga do swicha maj?cego obs?ugiwa? klient?w lokalnie. Uruchamiam kreatora po??czenia Internetowego i za ka?dym razem wykrywa mi router (chcia? ?eby
Bulli1/1 12 Wrz 2011
Witam. wiem ?e to pewnie banalna sprawa, ale je?li kto? wie - prosz? o podpowied? jak ustawi? by z sesji administratora mo?na by?o widzie? przechwycone drukarki przez RDP.
Janusz Wójcik1/1 12 Wrz 2011
Chciałbym zapytać czy w programie Word 2010 (lub w starszych wersjach) działa test czytelności (Flesch?Kincaid readability test) dla polskich tekstów a także dla angielskich? Pozdrawiam, Janusz Wójcik -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
mk1/1 09 Wrz 2011
Witam, mam taki problem: mam outlooka zsynchronizowanego z exchange oraz utworzone równiez to konto na iPhone4 prze pare dni nie odpalałem outlooka na komputerze tylko sprawdzałem i odbierałem maile na iphone i teraz widze ze maile z tych paru dni nie zostały pobrane przez outlooka na komputerze. zalogowałem sie na serwer exchange i
Karol1/1 09 Wrz 2011
Czy ktoś może podać informację czy powyższy problem został w końcu rozwiązany? Mam taka sama sytuację z outlook 2010. RadekP napisał: > Jak rozumiem milczenie w temaci mimo kilku postow wiecej od inncyh > uzytkownikow, nadal jest uznawane za brak problemu. > Mam nadzieje ze sie myle. > > \"Radek\" wrote: > > > Witam... również dołączam się do problemu: > > Posiadam MS Windows
Jacek Maciejews...1/1 09 Wrz 2011
Hej Od wczoraj nie mogę wysłać nic na tlen.pl gdzie mam konto. Na wykresie użycia sieci widać że połączenie się nawiązuje, kilka czy kilkanaście sek trwa wysyłanie czegoś (bez względu na to czyw mailu jest załącznik czy nie) po czym następuje koniec transmisji i żadnego komunikatu. Mail dalej tkwi w niewysłanych. Mailer Opera, na pokładzie NOD32 pod XP. Już parę dni tenu miałem coś
Marcin Kloc3/3 06 Wrz 2011
Czy jest jakaś możliwość konfiguracji poczty exchange pod linux? Serwer Exchange 2010, Ubuntu Linux 11.04 + thunderbird
RObert1/1 05 Wrz 2011
Za nic w świecie nie chce mi się wyświetlić pasek górnego i dolnego marginesu w Wordzie 2003. Jestem po solidnej lekturze kilku forów i wszędzie rada jest podobna, mianowicie aby w NArzędzia -> Opcje -> Widok zaznaczyć opcje Światło między stronami. NIESTETY u mnie to NIC nie zmienia :( Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ???? -- ----
Tricki1/1 05 Wrz 2011
po zaakceptowaniu okno znika i dokument otwiera. Dzieje sie tak za kazdym razem. Prosze o pomoc -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
adresss@poczta....22/22 04 Wrz 2011
Czy można skonfigurować program pocztowy do odbioru poczty z konta na gazeta.pl? Pisze coś o gmailu, a ja chciałbym normalnie. -- Pozdrawiam _/_/_/_/_/_/ Malkontent _/_/_/_/_/_/_/_/_/ USUŃmalkont52@go2.pl _/_/_/_/_/
Przemysław Ryk1/1 02 Wrz 2011
Witam Jest sobie komputer z Windows 7 Ultimate x64 z podłączoną po USB drukarką Brother HL-5150D. Drukarka udostępniona w sieci lokalnej, w której komputery również korzystają z Windows 7. Instalacja na połączonych w sieć komputerach przebiega pomyślnie. Problem polega na tym, że po wydrukowaniu choćby strony testowej, na komputerach klienckich drukarka momentalnie ma status "offline".
piotrek_19771/1 02 Wrz 2011
Witajcie, Mam problem z migracją z MS Outlook 2003 na 2010. Postaram się opisać dokładnie problem: 1. mam komputer z Outlookiem 2003 a. jest na nim kilka plików .pst, z których jeden jest główny, a reszta to archiwa b. aby nie robić sobie problemów z regułami, folderami, itp - archiwizowałem stare maile w nowych plikach pst, przesuwając je z podstawowego pliku c. wszystkie maile
Tomasz Królik1/1 30 Sie 2011
Jak zrobić lub gdzie 1)Żeby nie odznaczało wiadomości jako przeczytane od razu tylko gdy tylko kursor stanie na mailuale np. dopiero po dłuższym zatrzymaniu się na danej wiadomości 2)Bardzo często pokazują mi się wiadomości np. tylko starsze niż poprzedni miesiąc, . Po kilkakrotnym wejściu na skrzynkę odbiorczą i kliknieciu po dacie pojawia się wszystko jak trzeba , ale nie widzę
adresss@poczta....8/8 28 Sie 2011
Mam skrzynke pocztowa na portalu www. Z tej skrzynki wiadomosci sciagane sa do Outlooka na dwoch roznych komputerach. Nakomputerze A zaznaczona jest opcja "pozostaw kopie wiadomosci na serwerze", na komputerze B nie. Ostatnio probowalam odnalezc pewien mail i nie moge sie polapac jak to dziala. Gdy sciagam mail na komp A, sprawa jest oczywista - na www siedzi on dalej w odbiorczej, poki
adresss@poczta....4/4 28 Sie 2011
Przechowywalem poczte na serwerze i lokalnie w Thunderbird. Nastapila zmiana serwera (z przeniesieniem plkow /var/mail) i gdy zechce teraz sciagnac nowa poczte powielą mi sie i poprzednie emaile, a jest ich okolo 2000. Czy jest sposob zeby uniknac duplikowania wszystkich wiadomosci, ktore mam lokalnie i do pewnego dnia na serwerze?
adresss@poczta....5/5 28 Sie 2011
Witam, Jak zmusic outlooka 2010, aby raz na zawsze zapamietal, ze chce uzywac serwera z danym certyfikatem wygenerowanym samodzielnie. Teraz pyta sie przy kazdym uruchomieniu poczty... -- Przemyslaw Kempinski
Mariusz1/1 26 Sie 2011
Witam. Mam problem z podglądem wiadomości w Live Mailu. Widze jedynie nagłówki maila, ale treści już nie. Po wyłączeniu ochrony w czasie rzeczywistym ww NODzie od czasu do czasu podgląd wraca, ale raz na 20 prób. Prawdopodobnie NOD blokuje lub uszkodził jakiś komponent IE 8 , który odpowiada za ten podgląd. Niestety nie wiem co to jest. Czy może ktoś miał już ten problem? --
Poldek5/5 24 Sie 2011
Proszę nie pisać, że "już było" - wiem, że było, ale także rzeczy nie są dane raz na zawsze. Od kliku lat korzystam z konta, które było ówcześnie polecane, a w międzyczasie firmę przejęła inna firma, wprowadziła swoje rozwiązania i jest obecnie nie do przyjęcia. Jakie jest obecnie warte rozważenia konto mailowe. Może być płatne (nie za wiele). Kryteria: 1. niezawodność, 2.
Andrzej P. Wozn...2/2 24 Sie 2011
Mam problem z założeniem konta pocztowego na telefonie nokia c3. Mam konto na onecie, hasło podaje poprawne( gdyż na www.onet.pl działa) i nie jest to wina telefonu ( bo konto np. z wp udało mi się założyć). Wydaje mi się, że może to mieć coś wspólnego z pocztą systemu windows vista, którą mam właśnie na to konto założone. Czy ktoś może mi pomóc, jak mam zalogować się na telefonie na to
MI$EK1/1 22 Sie 2011
... i grupy dyskusyjne. Witam, mam problem z ustawieniem thunderbirda portable (zainstalowany na pendrivie) w spos?b umo?liwiaj?cy korzystanie z grup dyskusyjnych. Albo nie przyjmuje adres?w serwer?w albo ??da hase? dost?pu. Czy ko? mo?e poda? ?opatologicznie spos?b konfiguracji? Pozdrawiam Micha?
Piotr Palusińs...4/4 19 Sie 2011
Witam, Problem polega na tym, iż po kliknięciu na ikonę skrótu, IE otwiera mi naraz/jednocześnie osiem okien zamiast jednego.Muszę potem czekać, aż wszystkie się załadują i następnie kolejno zamykać te niepotrzebne siedem. Jaka jest tego przyczyna ? Dziekuję z góry -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady
konie@konie.pl3/3 19 Sie 2011
od wczoraj mam taki problem z outlookiem, ze nagle przestał mi wysyłac wiadomości. przy próbie wysłania serwer smtp.poczta.onet.pl prosi o potwierdzenie nazwy użytkowanika i hasła (mimo , że jest to oczywiście podane)i nie reaguje na 'ok' a kiedy daje 'anuluj' nie pokazuje mi jaki jest nr bledu (zwykle gdy cos nie gra w szczegółach można przeczytac o co chodzi a teraz jest pusto). No i
klasyk1/1 17 Sie 2011
Witam czy ktoś wie jak ustawić ikonę na dolnym pasku zadań w Windows XP, że przyszła nowa wiadomość w Outlooku? Taka ikona pojawia się dopiero wtedy gdy otwieram Outlooka, czyli za późno. Dziękuję za pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Lukas1/1 17 Sie 2011
Witam, Potrzebuje pomocy dotyczącej synchronizacji maili z Outlooka do BB Mam Exchange 2010 oraz serwer BES Express wszelkie zmiany w mailach na BB pojawiają się w Outlooku po 7 sekundach, natomiast zmiany w Outlooku pojawiają się na BB po 10 minutach. Czy wie ktoś co należy zrobić by zmniejszyć czas aktualizacji, jest to bardzo uciążliwe. --
Grzegorz Niemir...2/2 14 Sie 2011
Jak pozbyć się problemu? Moja skrzynka wysyła ciągle te same maile do jednej osoby. W jakimś momencie pojawia się problem, przerywa wysyłanie, a później od nowa. Jak przesyłam maila z załącznikiem do kogokolwiek, to te 25 wiadomości wysyła znowu do tej samej osoby. Nie mam ich w nadawczej, wysłanych, ... Nie ma też numeru błędu ani opisu. --
Przemysław Ryk2/2 11 Sie 2011
witam, mam w starym skanerze canona przypisane do przycisku skan do pdf, z otwarciem nowej wiadomości outlooka z tym własnie plikiem. problem tkwi w tym, że od momentu zakończenia skanowania do otwarcia okna nowe wiadomości zlatuje kilka do kilkanaście minut (powodując nierzadko chwilowe braki reakcji systemu). W czym problem? przy okazji drugie pytanko. w jaki sposób można
Dawid1/1 11 Sie 2011
Witam, Mam taki problem Nowa wiadomość bardzo mały ekran nowej wiadomości 5 na 5 cm Jak to zmienić? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
muca1/1 01 Sie 2011
Witam Czy mo?ecie polecic zewnetrzny dysk usb do 2 TB najlepiej na usb 3.0(2.0 rowniez mile widziane), na kt?ry dzia?a bez problemu robienie kopi zapasowej? Pytanie kieruje poniewaz zakupilem ostatnio dysk WD 3TB usb 3.0 ale nie ma mozliwosci zorobienia na niego kopii. Wysypuje sie windows backup. Pozdrawiam T.