Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

OShon2/2 25 Lip 2011
Witam, zastanawiam się czy jest możliwość aby Outlook automatycznie tworzył foldery typu: Miesiąc a folderze miesiąc tworzył folder tydzień np 24 w folderze tydzień tworzył dzień (poniedziałek, wtorek itd) i w każdym dniu tworzył foldery np zrealizowane, śmieci, do zrealizowania. Chodzi o to żeby nie robić tego codziennie manualnie tylko automatycznie tworzył się nowy folder z danym
OShon3/3 25 Lip 2011
Witam, mam pytanie odnośnie wysyłania spersonalizowanych e-maili. Posiadam w excelu listę salonów samochodowych taką że w kolumnie 1 mam nazwę firmy, w kolumnie 2 adres a w kolumnie 3 adres email.Jeden wiersz ma 3 kolumny odpowiadające jednej firmie. Jak mam zaimportować plik tak, abym mógł do wszystkich salonów wysłać w outlooku następującą wiadomość: Do: <Adres email> <Nazwa
OShon3/3 25 Lip 2011
Witam, w niektórych kontach powielają mi się maile, do 4-5 razy,przy ich odbieraniu, gdzie tkwi błąd ? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
OShon2/2 25 Lip 2011
Witam. Mam następujący problem. Uruchamiam z Outlooka makro ("wysyłanie_maila"): Sub włącz_makro_w_exelu() 'otiera plik xlsm i uruchamia makro "wysyłanie_maila" Dim xlApp As Object Dim sourceWB As Workbook Set xlApp = CreateObject("Excel.Application") With xlApp .Visible = True .EnableEvents = False End With Set
Team1/1 25 Lip 2011
potrzebuje szybkiej pomocy, w wordzie 2003 cos mi sie przestawilo i zamiast \\\'ą\\\' wyskakuje mi okienko do komentarzy. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
apl1/1 20 Lip 2011
Mam problem z helpem w Delphi 2005. W Googlu znalaz?em co? takiego: (http://www.gnegg.ch/2005/07/no-topic-based-help-system-installed/) The problem is caused by the installation of the VS2005 Beta which resets some AppID-GUUID. Afterwards delphi crashes while loading the IDE-package htmlhelp290 which in the end causes delphi to think that there's no help installed I fixed it doing
Piotr Palusińs...2/2 19 Lip 2011
Mam taki problem IE8 co chwile instaluje mi się na dysk E albo na D chciałbym żeby ta przeglądarka trzymała się swojego dysku C a nie skakała mi po pozostałych dyskach i wpisywała jakieś foldery cyfrowe. Co mogę zrobić w tej sprawie? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
amko1/1 18 Lip 2011
Nie otwiarają mi się zdjęcia w oulooku przesyłane z Iphona 4. Czy ktos mi pomoże? -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
slawek1/1 12 Lip 2011
Czy da się wytłumaczyć programowi MS Word 2007: "wstaw ilustrację po tym akapicie, niekoniecznie na określonej stronie, gdzieś wśród kolejnych akapitów, tak aby nie było białych plam - możesz przekładać inne, kolejne, akapity przed ilustrację"? W LaTeX jest to trywialnie proste - otoczenie figure. W Word 2007 jak dotąd nie znalazłem - a problem jest, gdy np. zbiegają się dwie
isiu811/1 08 Lip 2011
Witam, Mam problem z pocztą o2 na Microsoft Office Outlook 2007. Problem mój polega na tym, że dostaje wszystkie wiadomości oprócz jednego nadawcy i jest nim mój szef ?. Czy gdzieś zablokowałem jego meala aby nie dostawać od niego wiadomości, szukałem i nie mogę nić znaleźć?! -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły,
seniorjan1/1 08 Lip 2011
witam mam taki problem z korespondencją seryjną w word 2003, w tekście mam umieszczoną tabelę z wartościami liczbowymi, które się sumują przy użyciu funkcji =sum(above), wartość ta jest przenoszona do teksty za pomocą odsyłacza, a następnie podawana również słownie funkcją ref[nazwazakładki] \*dollartext. przy drukowaniu pojedynczego dokumentu wszystko jest ok, ale kiedy zaczynam
Marcin Gondek2/2 03 Lip 2011
Witam. Może ktoś podpowie jakiś pomysł. Problem: duuużo komputerów w domenie, w większości z Firefoxem + trochę OE i "duży" Outlook. Na wszystkich kontach trzeba zmienić ustawienia serwera pocztowego pop/smtp (na zasadzie np. serwer1.domena.pl na serwer8.domena.pl) Można zdalnie zalogować się na komputer i albo obsłużyć to przez pulpit, albo zaingerowąć w przypadku TB w plik prefs.js
jodabanan1/1 02 Lip 2011
Nie mogę synchronizować kalendarza w Outlook 2003 z telefonem HTC (WM6,5) Pojawia się kod blędu 0x86000108 . Sychronizują sie inne dane (np. kontakty), ale z kalendarzem się nie udaję. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
dAmian1/1 01 Lip 2011
Witam, Mam problem z Excelem pakietu Office 2010 na służbowym komputerze z XP (w domu na Win7 ten problem nie występuje): Tak jak w temacie, Excel nie otwiera domyślnie plików .txt ?dwuklikiem?. Oczywiście ustawiałem domyślny program jak należy, komendą Otwórz z? i wybór Excel też nie otwiera. Z menu programu poprzez Plik/Otwórz - plik .txt zostaje poprawnie otwarty (można też po
Grzegorz Niemir...3/3 29 Cze 2011
witam, mam taki problem: wysyłam wiadomość, odbiorca odpowiada, otrzymuje jego wiadomość ale widzę tylko to co ja mu wysłałem. nie widze jego odpowiedzi (nie widzę w Outlooku 2007 i 2003, natomiast przez www widzę całość). zauważyłem że w 2 zauwazonych przypadkach osoba odpowiadająca korzysta z komputerów Apple. jest to dość kłopotliwe. macie może jakies rozwiązanie tego
Łukasz1/1 27 Cze 2011
Witam To rozwiązanie nie jest do końca dobre, gdy do naszej poczty dołączony jest podpis w formacie .html W tym przypoadku podpis zostaje przeformatowany (rozstrzelony), a jeśli są do niego dołączone obrazki (logo itp.) to są one niewidoczne. Pozdrawiam Łukasz Bamek napisał: > > Można też zmienić format poczty w Outlooku: narzędzia->opcje->format > > poczty-> > > wyczyścić
eoles1/1 27 Cze 2011
witam, mam problem zarówno w Outlook 2003 jak i 2007 który polega na tym że odpowiedzi nadawców nie są widoczne w outlooku. jest tylko oryginalna wiadomość wysłana przeze mnie (tak jak bym ją wysłał sam do siebie). Jak zaloguję się do poczty przez WorldClienta (Mdaemon) to widzę tą wiadomość w całości, problem dotyczy tylko MS Outlook. zauważyłem że sytuacje dotyczą odpowiedzi
matys9551/1 27 Cze 2011
witam próbowałem połączyć się z internetem przez internet explorer ale nie działa mi wogóle ta przeglądarka z innymi przeglądarkami nie mam żadnego problemu. bardzo proszę o odpisanie na mój problem z góry dziękuje -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
sunday1/1 27 Cze 2011
Spis treści 1. Wstęp 2. Wprowadzenie w problem badawczy 2.1. Sprawność fizyczna 2.2. Koncepcje prawności fizycznej wg Przewędy 2.3. Ogólny podział sprawności motorycznych 2.4. Rozwój motoryczny człowieka w okresie ontogenezy 2.5. Pomiar sprawności fizycznej 3. Cel pracy poznawczy i praktyczny 3.1 Pytania szczegółowe 4. Charakterystyka badań 5. Metoda Badań 6. Analiza wyników 7.
koliber1/1 22 Cze 2011
Mam takie polecenie: Interlinia powinna być równa 1,5 wielkości pisma podstawowego plus 12 punktów. Wiem jak ustawić te 12 punktów, natomiast mam problem z poleceniem " równa 1,5 wielkości pisma podstawowego" -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Fernow1/1 22 Cze 2011
Witam, Jak chce wysłać mail-em plik. Obojętnie jaki poprzez menu kontekstowe. PPM Wyślij do -> Adres Poczty to wyświetla mi się komunikat: "Nie można wyświetlić jednej lub więcej części tej wiadomości" Jest to okno programu Outlook Express. Z poziomu Outlook Express bez problemu mi się wysyłają mail, z załącznikami. W czym może być problem ?? Dodam, że Outlook Express jest
Jawi6/6 20 Cze 2011
Jestem administratorem kilku systemow w firmie i widze potrzebe w kazdym z nich wysylania emaili do pewnej grupy osob w firmie . Zastosowanie wg mnie moze byc ogromne . warunkiem koniecznym jaki musi spelnic program to : 1) listy mailingowe importowane z plikow excel lub plikow tekstowych 2) Mozliwosc personalizacji emaila i wstawiania do niego modyfikowalnych pol tagow 3) praca
Przemysław Ryk3/3 20 Cze 2011
Witam ,gdzie szukac w FIREFOX dodawane strony ulubione?
Przemysław Ryk2/2 20 Cze 2011
Witam! Potrzebuję pomocy a mianowicie z fragmętowałem dysk i wgrałem od nowa system, nie mam sterownika lub programu do czytnika lini papilarn, nie wiem w czym tkwi problem proszę o pomoc z góry dziękuje. Ben. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Grzegorz Niemir...2/2 20 Cze 2011
Jak usunąć w Outlook Express znaczniki formatowania (symbole) W tym temacie opisano jak to uczynic w Outlook http://office.microsoft.com/pl-pl/outlook-help/waczanie-i-wyaczanie-znacznikow-formatowania-HA010274555.aspx ale w Express nie ma ikonki w pasku... -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS
OShon3/3 20 Cze 2011
Jak upodobnić Windows Live Mail do OE tak, żeby miał taki wygląd jak na zrzutach na stronie http://www.grzegorz.net/oe/wlm.php -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
student1/1 20 Cze 2011
Witam, Tworząc podpisy obrazków, tworzę nową etykietę "Rys.", podpisy działają prawidłowo. Następnie w tekście tworzę odsyłacze do rysunków. W oknie odsyłacz jako typ odsyłacza wybieram moją etykietę "Rys.", dalej wszystko działa. Problem pojawia się gdy zapiszę plik wyłączę i uruchomię jeszcze raz. Moja Etykieta nie istnieje, nie da się zrobić odsyłacza. Co robię źle? --
kacper2/2 19 Cze 2011
Probuje uzywac programu Sendblaster do wysylania emaili . Stworzylem liste .Email jest spersonalizowany . W tresci zawarte sa informacje zmienne . Zaimportowalem je z pliku excelowego . Gdzie mozna znalezc dokladna instrukcje wysylania . Kto w Polsce jest dystrybutorem tego programu . Podgladanie nie pokazuje wartosci tagow w emailu . Zaden email nie wysyla sie . Zenek
RomanZawadza1/1 17 Cze 2011
Do tej pory korzystałem z Outlook Express i Windowsa XP. W nowym Windowsie tej aplikacji już nie ma. Mam zrobiony backup Outlooka, za pomocą Outlook Expres Backup i zastanawiam się w jaki sposób mam teraz to wszystko (dotychczasową pocztę ) przenieść do nowego Windowsa 7? Jaki program zastosować, żebym mógł zrzucić BACKUP z XP na 7? proszę o odp na @: Roman.Zawadza@gmail.com
Grzegorz Niemir...2/2 15 Cze 2011
Z dnia na dzień stała się tragdia. Nie mogę wysłać wiadomości z OE. Mimio ze dzień wcześniej wszystko było ok. Mile przycmnie bez zmian natomiast przy wysyłaniu pojawisie komunikat: Wystąpił nieznany błąd. Temat 'Przeczytane: pytanie', Konto: 'Praca', Serwer: 'mail.perfect-wool.com', Protokół: SMTP, Port: 587, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC0B BARDZO PROSZE O POMOC
OShon2/2 15 Cze 2011
witam na mojej poczcie zniknelo pole nadawcy. Kiedy wchodze w skrzynke odbiorcza nie pokazuje mi od kogo otrzymalem wiadomosc. Jest temat data itp ale nie ma "od".... moze ktos mi to wyjasnic i pomoc? mam microsoft office outlook z gory dzieki za pomoc -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Cynio2/2 14 Cze 2011
Witam. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc napisać formuły liczące taryfy nocne i dzienne w pracy Czyli: mam dwa pola z danymi, gdzie są godziny, np. 6.00 18.00 (12 godzin dziennych) 21.00 6.00 (1 godzina dzienna, 8 nocnych) Jak napisać dobrą formułę, żeby liczyła ile było w danym dniu godzin dziennych a ile nocnych? Bo jak na razie to pozagnieżdzałem się w tych JEŻELI, ale nie mogę
Wojtek1/1 13 Cze 2011
Jeśli zdefiniuję w gmailu dodatkowe konto POP3 to jest ono pobierane. Można zdefiniować aby odpowiadać na maile z tego drugiego konta jako właściciel tego drugiego i korzystać z SMTP tego konta POP. Jeśli wykonuje się to z poziomu webmaila to nie ma problemu i odpowiadam jako ten POP ale w komórce już nie. Cała poczta wychodzi mi jako powiedzmyja@gmail.com :/ Da się tak zrobić aby
Egzi5/5 13 Cze 2011
Witam. Cos mi sie spieprzylo z windowsem 7. Przede wszystkim nie moge uruchomic w systemie niczego co ma ikonke tarczy. Nie moge zmieniac ustawien konta, dodac nowego, zmienic ustawienia UAC, udostepniac nowych folderow, po prostu nic sie nie dzieje jak klikam przycisk z tarcza. Nie dziala sfc (funkcja ochrona zasobow systemu windows nie moze wykonac zadanej operacji). Nie moge tez
Sergiusz Rozans...8/8 12 Cze 2011
Od jakiegoś czasu odbieram pocztę od... samego siebie. SPF nie pomaga. W sumie mi to za bardzo nie przeszkadza, ale nie chce by ktoś otrzymywał spam gdzie jako nadawca ja jestem wymieniany... Coś można z tym zrobić? Konto na serwerze współdzielonym. Return-Path: <0-rwebb@accomline.com> Delivered-To: moja@domena Received: (qmail 4138 invoked from network); 6 Jun 2011 22:43:14 -0000
Przemysław Ryk2/2 10 Cze 2011
Przy wysyłaniu poczty ciągle wyświetla się komunikat z hasłem, wprowadzam je poprawnie a poczta nie wychodzi....wyświetla sie komunikat..... ...Zalogowanie na serwerze przy użyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasła jest niemożliwe. Konto: 'pop3.poczta.onet.pl', Serwer: 'pop3.poczta.onet.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR Unknown AUTHORIZATION state command', Port: 110,
Przemysław Ryk2/2 10 Cze 2011
W dniu 2007-12-06 18:50, Jack pisze: > Uruchomiłem usługe otrzymywania mailem podsumowania dziennych operacji > dokonywanych na rachunku e-konto w mBanku. > Usługa działa, otrzymuje codziennie maile informujace o dokonanych > operacjach na rachunku, jednak nie moge ich otworzyć w Outlook Expressie > ponieważ te wiadomosci sa podpisywane cyfrowo przez mbank. > > Zadałem pytanie mBankowi ,
grabarz1/1 09 Cze 2011
cześć, imapsyncem udało mi się zsynchronizować dwa konta, problem w tym, że to drugie zawierało pokaźne ilości spamu od naszych wschodnich przyjaciół. czy jest jakiś prosty sposób na wyrzucenie wszystkich maili o zadanym nagłówku bez używania klienta pocztowego? imap oparty jest na cyrusie i idealnym "czymś" byłaby komenda ipurge, która potrafiłaby operować na nagłówku "from" lub
Wojciech Wrodar...2/2 08 Cze 2011
Witam, otóż muszę ponumerować strony pracy 80-stronicowej. To umiem jeszcze zrobić ale numeracja musi być od drugiej strony.. Czyli pierwsza strona bez numeru a dopiero druga strona musi mieć nr 1, trzecia strona nr 2 itd... No i udało mi się to zrobić ale w międzyczasie dałem SAVE, i coś gdzieś chwilę wcześniej poknociłem i numeruje mi do strony 69 a na następnej stronie mam stronę
Cynio2/2 08 Cze 2011
Witam, Mam problem, bo nie potrafię zrobić tabeli rozwijanej z podwójnym wyborem. Już tłumaczę o co mi dokładnie chodzi. Tworzę listę rozwijaną np. "Województwa" , gdzie po kliknięciu pojawiają mi się mazowieckie, podlaskie, podkarpackie itd., poniżej chce zrobić drugą listę rozwijaną, ale zależną od wyboru z pierwszej, czyli jeśli wybiorę województwo mazowieckie (z 1 listy) to mają mi
sawickibr@wp.pl1/1 08 Cze 2011
Mam taki błąd,jak to można skasowć pocztę nie mogę otworzyć i nie wiem od kogo to jest.Pozdrawiam i proszę o pomoc. -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
Mariusz1/1 06 Cze 2011
Witam, Strona internetowa: http://garwolinskie.info Strona niw wyświetla się wogóle w wersji IE7. Dodałem ten kod do sekcji head : <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> Ale nadal jest to samo, bez tego kodu strona w IE7 i IE8 nie działa. Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie dlaczego strona nie działa. --
Freak Johner4/4 06 Cze 2011
Witam. Mam win7 pro i IE8 zainstalowane na laptopie. Gdy chcę załączyć jakiś plik do listu na poczcie (wp/gmail/onet/interia) z tego laptopa klikam załącz plik pasek postepu załączania dochodzi do max 20% zatrzymuje sie na chwile po czym cofa do zera. Laptop jest nowy ma około 3 tygodni. Net to 10MB od tepsy. Jakieś sugestie jak sobie z tym poradzić? Zaporę i antywira skonfigurowałem
ThaSoulz1/1 03 Cze 2011
Witam! Zostałem niedawno zmuszony do reinstalacji systemu a niestety płytka z officem 2007 dla użytkowników domowych została porwana przez szufladowe krasnoludki. Wiem że można zrobić backup ze strony microsoft.com/office/backup - a przynajmniej tak twierdzi karta licencyjna.Robiłem to już jakiś czas temu i wiem że taka opcja istniała, lecz teraz z nieznanych mi przyczyn (niewyjaśnionych
akoza1/1 03 Cze 2011
Witajcie. Gdzie mogę znaleźć znaki w WORDZIE tj.: bomba, samolot, myszka, nożyczki. Nie chodzi mi o o Clipart. Z góry dzięki -- ---- Wysłano z serwisu www.outlook.pl Forum, artykuły, porady o MS Outlook.
ewiwaska1/1 03 Cze 2011
Przepraszam, że się powtarzam o tych znakach, ale nie mam znikąd pomocy. Bardzo mi zależy, proszę o radę. Pisałam kilka postów wcześniej - ale dlaczego nie widać tekstu tematu? W skrócie: nie działają żadne formuły obliczeniowe w tabelach worda. Radzę sobie wchodząc przez sieć z kompa obok do mojego pliku, aktualizuję pola, tabela się przelicza, siadam z powrotem do swojego i działam
mm1/1 03 Cze 2011
mam pytanie czy da się stworzyć dokument którego nie da się otworzyć sytuacja się ma tak iż chcę wysłać coś w załączniku ale nie chce aby ktoś to otworzył nie chodzi mi o zabezpieczenie hasłem poprostu ma wyglądać na tekst a tak naprawdę będzie to coś zaszyfrowane lub coś czego nie da się otworzyć da się coś takiego zdziałać proszę o szybką odpowiedź --
Marcin Kloc6/6 02 Cze 2011
Od kilkunastu chyba dni mam problemy z połączeniem sie ze skrzynką na tlen.pl przez program pocztowy. Wcześnie rano jescze zadziała - później najczęściej jest timeout. Coś tam się dzieje niedobrego? Sieć chello o ile ma to znaczenie. Arek
krzyniem [Krzys...1/1 01 Cze 2011
Potrzebuję zrobić szblon dokumentu w wordzie, który ma mieć nagłówek (grafikę) na górze pierwszej strony i stopkę (też graficzną) na dole ostatniej strony. Ma to być zrobione tak, aby powyższe działało bez względu na to, ile tekstu wpisze się w dokument i czy będzie miał on jedną stronę, czy kilkadziesiąt. O ile nagłówek da się ustalić, aby pokazywał się tylko na pierwszej stronie, to
mz2/2 01 Cze 2011
witam, Nie wiem jak to się stało, ale mam 3 strony oznaczone jako pierwsze. W dodatku nie są to kolejne trzy, tylko pierwsza, druga i czwarta. Kiedy klikam na nagłówek/stopkę na tych stronach jest napisane: Nagłówek/stopka pierwszej strony, pozostałe strony są "normalne" :). Czy da się jakoś odznaczyć te strony żeby word nie myślał że są pierwsze? --