Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Krzysiek3/3 13 Kwi 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Premium. Jak usunąć funkcję bitlocker na systemie Windows 7 ? Pozdrawiam,
Piotr Palusińs...0/4 13 Kwi 2010
Witam. Wiem, ze nie ta grupa ale grupa W2000 jest martwa. Otoz mam w firmie kilkanascie komputerow z Windowsem 2000. Niestety zakupili teraz drukarki laserowe HP P1102 z interfejsem USB. HP nie wspiera tego systemu dla tej drukarki, i tu rodzi sie problem.... Czy jest jakas mozliwosc zeby ja zainstalowac w systemie W2000? Moze jakis inny sterownik podejdzie? Przemek
Michal Kawecki4/4 12 Kwi 2010
Witam, Mam Win 7 Starter chciałbym zwiększyć zawartość pulpitu powyżej 100%. W jaki sposób to wykonać?
Bruno Ramone3/3 12 Kwi 2010
Vista Home Premium 32 bit. Uruchomiłem dziecku grę dołączaną do jakiegoś produktu nestle, z jakimś symulatorem samolotu. Gra w trybie full screen ustawiła obraz 640x480 czyli mniej niż obsługuje moja grafika, ale wyświetlało się. Były kłopoty z wyłączeniem gry więc zrobiłem twardy restart. Po uruchomieniu systemu nadal była rozdzielczośc 640x480 ale zniknął pasek zadań. Cortf+Esc nei
Piotr Palusińs...0/4 12 Kwi 2010
Windows XP Home SP2. Pojawił mi się następujący problem: minimalizacja jakiegokolwiek programu nie wrzuca go na pasek zadań, tylko powoduje jego "zniknięcie". Program znika i działa sobie gdzieś w tle, a jego przywrócenie jest możliwe tylko przez menadżer zadań. Jak to naprawić? -- @2009 Johnson Gdy widzisz mędrca, myśl o tym, by mu dorównać. Gdy widzisz tego, komu brak rozsądku,
Piotr Palusińs...2/2 12 Kwi 2010
Witam Mam problem z dzialaniem sieci w systemie Windows 7 Pro. Przywracanie systemu nic nie daje .
Krzysiek1/1 12 Kwi 2010
Na początek zapytałbym producenta, czy ta drukarka może działać jako sieciowa. Czasami pomaga zainstalowanie drukarki sieciowej na lokalny port. -- Krzysztof Paciejewski Specjalista ds. Pomocy Technicznej Pomoc Techniczna Microsoft http://support.microsoft.com // Uprzejmie proszę o nie wysyłanie zapytań bezpośrednio na mój adres email. Zapytania takie pozostaną bez
RG2/2 12 Kwi 2010
Witam, na stronie http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/pl/format/asfspec.aspx jest krótka specyfikacja formatu ASF. Jedym ze zdań jest : "Format ASF obsługuje zaawansowane możliwości technologii multimediów, w tym typy multimediów o rozszerzalnej funkcjonalności (...)". Co to są te typy multimediów o roszerzalnej funkcjonalności? O jakie funkcjonalności chodzi? Dzięki za
Budzik8/8 11 Kwi 2010
Tworze szablon odpowiedzi. W tresci chce wpisac d kogo był adresowany orygialny mail oraz ewentualnie do kogo szedł cc. Do kogo: To: %OToName [%OToAddr] W tresci pokazuje sie niestety tylko pierwsza osoba z listy adresowej. CC - w ogole nie moge znaleźć takiej opcji. Jak sobie z tym poradzic?
Petersonix0/3 11 Kwi 2010
czym wylaczyc pojawianie sie co pewien czas opcji "kreator oczyszczania pulpitu". czy sa jakies darmowe programy, ktore moglyby usunac/zablokowac ta opcje ?
Jacek Maciejews...3/3 11 Kwi 2010
Cześć Outlok Express na XP u kolegi dołącza do wysyłanych maili z załacznikami taką informację: "Wiadomość jest gotowa do wysłania wraz z następującymi załącznikami pliku lub łącza: raport.wmv Uwaga: W celu ochrony przed wirusami komputerowymi programy poczty e-mail mogą zapobiegać wysyłaniu i odbieraniu pewnych typów załączników plików. Sprawdź ustawienia zabezpieczeń poczty e-mail,
Frank Holman3/3 10 Kwi 2010
Witam, zauważyłem dziwne zachowanie Windows 7 związane z dostępem do internetu i nijak nie moge sobie z tym poradzić. Troszkę wcześniej: Windows 7 w wersji RC1 - internet poprzez WiFi, router w domu - połączenie z siecia skonfigurowane prawidłowo, sieć zabezpieczona WPA- PSK, na routerze dodatkowo ograniczenie do wskazanych adresów MAC karty sieciowej. Ikona połączenia sieciowego
Frank Holman3/3 10 Kwi 2010
posiadam ten program w wersji niemieckiej istnieje mozliwosc sciagniecia z netu po polsku i aktywacja tym kluczem co mam (szukalem juz po polsku ale nie znalazlem) -- Windows XP Home Edition. Windows vista Home Premium 32bit. Windows7 Home Premium 64bit.
Frank Holman2/2 10 Kwi 2010
Nie działa tworzenie wiadomości pocztowej przez OWA na Win 7 wersja 64 bit w systemie x32 dziala poprawnie
Wahine0/28 09 Kwi 2010
Witam! Po naprawie systemu Windows XP Pro SP2 z oryginalnej płytki XP pojawił się efekt taki, że przesuwane okienko np Windows Explorera, Outlook Expressu itd. zamiast przesuwać się z miejsca na miejsce, przepływa w ten sposób, że pośrednio pokazuje się ono wielokrotnie na drodze przesuwania Co zrobić żeby to zmienić. Jest to uciążliwe. Pozdrawiam
Piotr Palusińs...7/7 09 Kwi 2010
Moj problem polega na tym ze na 3 komputerach z systemem Vista Home Basic i Vista Home Premium x64 system ktory ma jakies 10 miesiecy laduje sie do 20 minut. Na "swiezym" systemie start trwa kilkadziesiat sekund a w miare starzenia wydluza sie. Na komputerach pracuje kobiety ktore nie instaluja nic dodatkowego, jest tam tylko system, Office 2007 i kilka programow pomocniczych oraz
Wojtek6/7 09 Kwi 2010
Witam, A wi?c mam nast?puj?cy problem. Mam konto email na onet od dawna. Chcia?em korzysta? z dobrodziejstw imap, kt?re oferuje gmail, ale jednocze?nie nie chc? si? pozby? konta onet. Wiem, ?e istnieje mo?liwo?? zaci?gania poczty przez gmail, ale s? wtedy op??nienia w jej odbiorze. Gmail ?ci?ga j? raz na jaki? czas i nie da si? tego czasu modyfikowa?. Przynajmniej ja nie znalaz?em
Grzegorz Libera3/3 09 Kwi 2010
Mamy 6 komputerów 4 na XP prof 1 na viście 1 na Win7. Do jednego z komputerów z XP podpięta jest drukarka HP2055d (najnowsze sterowniki). Wszystkie komputery z XP drukują na niej bez problemu. Vista ją widzi, instaluje jednak wydrukowanie czegokolwiek jakieś 10 minut (bardzo długo widnieje tekst na dolnym pasku Worda "trwa łączenie z drukarką"). Problem ten pojawił się po którejś
Asia0/31 09 Kwi 2010
Witam. Mam system wraz z wieloma programami na dysku ATA. Dokupiłam teraz dysk SATA i chciałam przenieść wszystko z dysku ATA na SATA. Niestety po przeniesieniu Ghostem partycji C dysku ATA na partycję C dysku SATA dysk oczywiście nie startuje. Czy do tego systemu z ATA da się w jakiś sposób dołożyć sterowniki dysku SATA i to wszystko wtedy przenieść na SATA aby ten dysk odpalił? Nie
Konrad0/6 09 Kwi 2010
Witam, pisze tutaj poniewaz nie moglem znalezc innej grupy na ten temat. Jezeli macie jakies powiedzi co do grupy na jaka powinienem napisac z tym tematem, to prosze o podpowiedz. Mam problem z Windows Live, polegajacy na tym, ze usuwa mi niektore wiadomosci zamiast pobierac. Opcja "pozostaw kopie na serwerze" niczego nie daje. Mniej wiecej co dziesiata wiadomosc ginie i nie ma jej w
B.Zawada4/4 09 Kwi 2010
W jaki sposób ustawić aby komputer działał w trybie ciągłym? Win 7 Home PREM OEM
Jurek W3/3 08 Kwi 2010
Instalując system zostały utworzone dwie partycje. Jedna z nich utworzona na dane nie jest widoczna. Co można zrobić w tej kwestii.
Łukasz Gieroba1/1 08 Kwi 2010
Witam, Mam problem z instalacją Win 7 Premium 64. Instalacja na partycji GPT. Czy uda się zainstalować system na partycji większej niż 2 TB? Pozdrawiam,
Michal Kawecki0/5 07 Kwi 2010
Jak wyłączyć na XP "uruchom powtórnie"? Czasami XP ściągnie aktualizacje i uruchamia. Mi zależy by nigdy ale to się nie wyłączał.
wiikeyfusion1/1 07 Kwi 2010
[2010.03.26] Atendiendo a las peticiones de los usuarios finales y distribuidores, estamos encantados de confirmar que el apoyo WBFS se
Marcin2/2 07 Kwi 2010
W menadżerze urządzeń wyskoczyl mi wykrzyknik przy tym adapterze jak i przy ISATAP. Próbuje wyszukac aktualizacje jednak otrzymuje komunikat że sterownik który posiadam jest najnowszy. Nie da sie ich tez odinstalować. Proszę o pomoc.
Marcin4/4 07 Kwi 2010
Po wymianie karty graficznej z nVidii na ATI Radeon, po poprzednim usunięciu instalacji oprogramowania nVidii, mam następujący problem. Szybkie przewijanie okna przeglądarki, uruchomienie naraz kilku okien (czasem 2) przełaczanie się między oknami powoduje, i to bardzo często, reset komputera. Czy tylko reinstalacja systemu (o zgrozo nie wiem, co zrobić, żeby nie utracić danych takich
Zbyszek Chrzano...3/3 07 Kwi 2010
Pojawił mi sie problem w pracy aplikacji Microsoft Office Otlook. Po kliknięciu ikony pojawia się okienko Otlooka, by po chwili zniknąć i wyświetla się komuniukat "Nie można uruchomić programu Microsoft Office Outlook. Nie można otworzyć okrana programu Outlook." Problem dotyczy Office Professional 2007. Inne programy tego pakietu działają prawidłowo.
Zbyszek Chrzano...2/2 07 Kwi 2010
Witam, Od rana mam problemy z Vista, chodzi dramatycznie wolno, nie miałem sieci ani internetu i jak chce coś zrobić, np. sprawdzić system, zainstalowac service packa, zmienić nazwe grupy roboczej, lub klikam jakiś link do przekierowanie, to albo nie reaguje albo wyskakuje mi komunikat: C:\Windows\system32\systempropertiescomputername.exe Usługa nie może teraz zaakceptować
Krystian Tokars...2/2 07 Kwi 2010
Witam serdecznie. Nasza firma kupiła nowy serwer z Win serwer 2008 R2 (64bit PL) i moim zadaniem jest migracja domeny i uzytkowników na nowy serwer.Nasz stary serwer pracuje pod win serwer2000 (32bit angielska)po uruchomieniu narzędzia dcpromo dostałem zalecenie o użyciu polecenia: adprep /forestprep na starym serwerze.Urzyłem programu z płytki win serwer2008 R2 którą posiadam i wersji
Bastek0/18 07 Kwi 2010
Witam, kupiłem niedawno komputer i widzę, że trochę się pozmieniało. Kiedyś był system na płytce, a teraz jest tylko na dysku. Nowego lapka dostałem z Vistą i otrzymałem pocztą upgrade do Windows7. Mam w związku z tym pytanie, czy po zainstalowaniu tej 7-ki będę miał pełny, stabilny system, czy to będzie tylko taka łatka na Vistę? Inaczej mówiąc czy to jest pełna wersja czy tylko
Bastek4/8 07 Kwi 2010
Trafił do mnie taki komputer: Celeron, 256M RAM, dysk 80G, XP Prof. SP2 (wyglądający na nigdy nie aktualizowany). A poza defaultowym "Administrator" miał (de facto użytkowane) konto Administrator 1. 1). Podejście pierwsze: "nie startuje". Nie daje się zalogować do konsoli odzyskiwania, "błędne hasło" (potem okazało się, że hasło było DOBRE ale do "Administrator 1".). Trudno,
Piotr Palusińs...2/2 06 Kwi 2010
Witam. Mam mały problem. Ostatnio nie wiem jakim sposobem ustawił mi się klawisz Fn ciągle aktywny. Np żeby wpisać p o i u j k l m, muszę wciskać klawisz fn. Bardzo to mi przeszkadza. nic nie grzebałem w systemie, nic nie zmieniałem. Proszę o pomoc!
Piotr Palusińs...7/7 06 Kwi 2010
Witam, mam orginalne rosyjskie i angielskie windowsy niestety uzytkownicy nie radza sobie z tymi wersjmi. Jak mozna przerobic na normalny (polski) jezyk XP? Pozdrawiam.
Patryk Stus4/4 06 Kwi 2010
Witam! Chcia?em dzi? utworzy? kopie zapasow? systemu. Gdy wybra?em z centrum akcji "Konfiguruj kopi? zapasow?" to pojawi? mi si? taki o to komunikat:Nie mo?na uruchomi? aplikacji kopii zapasowej z powodu b??du wewn?trznego: klasa niezarejestrowana (0x80040154). Gdy natomiast wybieram opcje przywracanie systemu to pojawia si? komunikat, ?e narz?dzie Przywracanie systemu prawdopodobnie
Przemysław Ryk0/21 06 Kwi 2010
Ostatnio zwolnił dosyć znacznie mi dysk twardy SATA ST3400620NS. Dysk czyta i zapisuje z prędkościami od 2000 do 3000 kbs a powinien pracować z prędkościami 30 000 do 50 000kbs. W ustawieniach windowsa nie znalazłem dziwnych zapisów, Sandra twierdzi że dysk pracuje w trybie UDMA5. Dysk nie jest systemowym jeśli ma to jakieś znaczenie. Aktualizacja sterowników do kontrolera i dysku nic nie
Czesław3/3 06 Kwi 2010
Witam! Moj Win7 64bit nie rozpoznaje HTC Diamond. Na starym PC z Win XP wszystko było OK. Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu. Pozdrawiam Czesław Grzesik
asad103/3 04 Kwi 2010
Kilka razy używałem Skanera OneCare. Od jakiegoś czasu dostaję komunikat o błędzie 0x0C600C03 i nie chce skanować. System Windows7 64. Próbowałem szukać googlem, ale można znaleźć mnóstwo pytań, z odpowiedziami trudniej. Próbowałem odinstalować scaner via dodaj-usuń, ale nie odinstalowywuje, po prostu nic się nie dzieje. Próbowałem odinstalować via CCleaner, ale komunikat jest Error2
mxbyfhoy@hotmai...1/1 04 Kwi 2010
?????sO??????LZ?????sO???a?z?LZ?????sO??????LZ??????????LZ???????????lLZ????????LZ??????LZ??z?????,??????????????lAL ?????L?????a??A??l,??????????a??LZ????????a??LZ????????C???LZC??????LZ????????z?O,????????z??Aa??A,????z??A????al??????,????z??Aal??????,O???C???,?sO?C???,????????????,???????????,???????z??AO??,????,??????????,HIVI,HIVI??????JVC,JBL??????,???????????.com , 86-022-81501975,
ojkgshwv@hotmai...1/1 04 Kwi 2010
?????sO??????LZ?????sO???a?z?LZ?????sO??????LZ??????????LZ???????????lLZ????????LZ??????LZ??z?????,??????????????lAL ?????L?????a??A??l,??????????a??LZ????????a??LZ????????C???LZC??????LZ????????z?O,????????z??Aa??A,????z??A????al??????,????z??Aal??????,O???C???,?sO?C???,????????????,???????????,???????z??AO??,????,??????????,HIVI,HIVI??????JVC,JBL??????,???????????.com , 86-022-81501975,
PL(N)umber_One7/7 03 Kwi 2010
Witam Jeżeli w Outlook Express zmienię parametry istniejącego konta, nowy adres nowe serwery itp (znajoma zmieniła dostawcę poczy), to czy stare (odebrane i wysłane ze starego adresu) maile będą dalej widoczne. Czy też muszę założyć nową tożsamośc i wniej skonfigurować nowe konto, następnie zaimportować maile ze starej tożsamości do nowej, po czym ew.skasować strą tożsamość. Nie czcę
Przemysław Ryk0/5 03 Kwi 2010
czy da się uruchomić jakieś połączenie sieciowe z innymi pośfiatczeniami?:O) trochę kombinowałem ale bezskutecznie:O(
Piotr Palusińs...5/5 03 Kwi 2010
witam rozwijajac problem z tematu, mam windows xp pro, wersja pudelkowa, nowy komputer i niestety nie moge go zainstalowac, poniewaz nie widzi dysku sata, a aby go zobaczyl, musze miec stacje dyskietek, ktorej nie ma i kolko sie zamyka jakis czas temu znajomy mial taki problem, udalo mu sie dodzwonic na infolinie microsoftu (niestety teraz nie moge sie doszukac numeru, na ktory
Budzik1/1 03 Kwi 2010
Użytkownik zygmunt64@gazeta.pl ... > Widzę że nie zrozumiałeś więc dam przykład. > Mam kilka komórek w różnych miejscach arkusza, nie połączonych ze sobą > które chcę skopiować 500 razy w dół. Zaznaczam pierwszą, łapię za > narożnik i ciągnę 500 komórek w dół. Potem biorę drugą, łapię za > narożnik i ciągnę ... i tak tyle razy ile komórek chcę skopiować. > Makabra. W tamtym DOSowskim
Tymczas0/5 03 Kwi 2010
to dobry pomysl, czy taki sE?;) bo zniknal mi sie zdalny pulpit - tzn nie mogl cos tam cos tam i po lekturze googla tez nic nie wymodzilem... To zapodalem SP3 ponownie i sie naprawilo... Narazie wszystko ok ale pytam tak kontrolnie... cos porzezbic w rejestrze, cos skasowac/domalowac... System WXPP - jakas wersja firmowa(legal, z piec lat juz ma;) ) -- .
Bogdan3/3 02 Kwi 2010
Wiyam Od pewnego czasu mam błędy przy wysyłaniu korespondencji z konta na tlenie. Bez zmiany konfiguracji po pewnym czasie jest dobrze, by następnie znów było źle. Coś u nich się dzieje? Bogdan
Jacek Maciejews...5/5 01 Kwi 2010
Bardzo prosze o pomoc w skonfigurowaniu OUTLOOK EXPRESS. Mam konto ze stron Gazety Wyborczej (www.poczta.gazeta.pl). Chcialabym obslugiwać moją korespondencje przy pomocy ww programu. Nie mogę sobie poradzić z jego konfiguracją. Wprowadziłam wszystkie parametry podane na ww stronie i program pokazuje mi taki błąd: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'gmail.com', Serwer: 'gmail.
Piotr Sztuk2/2 01 Kwi 2010
Witajcie, Właśnie próbowałem aktywować (przez telefon) terminalowe CAL'e dla serwera 2003. Mam zainstalowany Licensing Serwer na kontrolerze domeny - Windows Serwer 2003. Pani z InfoLinii, po podaniu ProductID stwierdziła, że jest tam zainstalowany Licensing Serwer 2000 (!) i że nie mogę tam aktywować licencji 2003. Zawsze mi się wydawało, że wersja LS jest zgodna z wersją sytemu
Piotr Sztuk3/3 01 Kwi 2010
Dzień dobry jeszcze raz Piszę tego posta ponieważ Inżynier z Microsoftu nie widzi mojego starego (szkoda skoro cały świat widzi go) Najpierw opiszę licencje a następnie problem Ok. 3 lata temu zakupiliśmy TransPack BOX do wersji SBS2003 Premium + Cale TransPack. Do niedawana ów serwer funkcjonował w środowisku jednodomenowym z 3 serwerami (serwer był głównym wzorcem operacji: RID,
Piotr Sztuk1/1 01 Kwi 2010
Witam Czy przed instalacją aktualizacji system był identyfikowany, jako R2? Sprawdziłem opisywane zachowanie -> czyli instalacja win 2003 R2 nst uaktualnienie do wszystkich dostępnych aktualizacji -> zarówno przed jak i po aktualizacji serwer jest identyfikowany jako win 2003 R2 ( ver 5.2 R2 build .......) Co do różnic są one omówione np pod adresem: What's New in Windows Server