Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Zbynek Ltd.0/1 09 Sty 2010
Witam Tak spojrzałem na godzinę zrzutu pamięci po BSOD i zgłupiałem. Była jakieś 2 godziny przed rzeczywistym zawieszeniem. Godzina na kompie się zgadza z rzeczywistością. W systemie były zapisywane pliki z godziną pomiędzy tą wskazaną w pliku dump a rzeczywistą awarią. Co to takiego mogło być? Dlaczego godzina się różni? Pasuje na czas GMT+1. Bez sensu. -- Pozdrawiam
szymek4/4 08 Sty 2010
witam. cos klikłem i na belce tytułowej mam nazwapliku.xls:1. jak zlikwidować to ":1" - chyba jakies dodatkowe okno.
adress@poczta.p...0/1 08 Sty 2010
hjkhk -- ThinkXtra
Przemysław Ryk0/5 08 Sty 2010
czesc, jak z linii komend zahibernowac komputer do ktorego przylaczonym sie jest zdalnym pulpitem? -- ThinkXtra
wojtek1/1 08 Sty 2010
Win xp, uzywam iplus manager (mobilny internet z plus gsm) Czasami zamykajac system wychodzi ramka z gornym opisem C+++ Virtual......czasami zniknie i zamknie system bez probleemu a czasami wychodzi druga opis u gory MCI......i jak sie kliknie zakoncz teraz to zamknie bez problemow a jak nie to komp sie nie zamyka.........co to moze byc i jak to naprawic?? Nie jestem w stanie podac
Michal Kawecki2/2 07 Sty 2010
Witam serdecznie Wczoraj udało mi się wkońcu zainstalowac ponownie XP professional na moim komputerze i pojawił się problem. Po uruchomieniu komputer pokazuje wiadomość o błędzie, że nie może znaleźć pliku 'koe.exe' w folderze 'Documents and settings'. Będę bardzo wdzięczny za jakieś wskazówki i rady dotyczące rozwiązania tego problemu. Dziękuję i pozdrawiam Grzegorz
Michal Kawecki5/5 07 Sty 2010
Win xp przy starcie systemu wyskakuje ramka WCESCOMM.exe Niemozna znalezc skladnika. W ramce opis Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono MSVCR71. (chyba posiada rozszerzenie dll) Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem
Mateusz5/11 07 Sty 2010
Witam. Mam kolejny problem z windowsem 7. Ostatnio piasałem że się zawiesza i restart kompa jest potrzebny. W podgladzie był problem krytyczny "kernel power". Zrobiłem naprawe tak jak mi napisali i wczoraj przez cały dzień chodziło elegancko nic sie nie działo, myślałem że juz jest wszystko wporządku. Dzisiaj o 10.20 komputer znow sie zawiesił, ale po krótkim czasie moim oczom ukazał
Bartłomiej Syr...3/3 07 Sty 2010
Witam, Jaka jest r??nica pomi?dzy ??czem symbolicznym stworzonym za pomoc? mklink z prze??cznikiem /j, a tym stworzonym z prze??cznikiem /d? Jak nale?y rozumie? "po??czenie katalog?w"? -- guzik
Michal Kawecki2/7 07 Sty 2010
Prośba do Pana Piotra Palusińskiego chcąc wejść na wybrany dysk i klikając na jego ikonę pokazuje się plansza -wybierz program do otwarcie.... jakis czas temu z Pana pomocą pozbyłem się tego problemu ale nie mogę wśród tematów dyskusyjnych odszukać tego zapisu. z naszej "konwersacji" pozostały mi dwa pliki fixfolder.reg i dysk.reg ale nic one nie pomagają. pamietam, że sugerował Pan
goomish1/1 07 Sty 2010
*wojtek* pisze: > Mam problem z kasowanie emaili ze skrzynki odbiorczej stalo sie to nagle. > System xp, komputer pojedynczy. Prosze o podanie rozwiazania problemu? Zdaje się, że przegapiłeś dość krytyczny dla OE moment, w którym jeden z jego plików dbx (plików, w których przechowywane są maile) przekroczył barierę rozmiaru 2GB. Na początek spróbuj przenieść do innego folderu (w OE)
Seba3/3 07 Sty 2010
Prosze o podpowiedź! Został uruchomiony serwer FTP na Windows 2003 SRV R2 Standard. Serwer stoi za NATem. Potrzebuje przekazywać do zewnętrznych klientów adres zewnętrzny ip serwera. Opcja ta w innych serwerach FTP nazywa to się raportowaniem do zewnętrznego serwera Jest taka możliwość w tym FTP ? Pozdrawiam Robert K.
wit5/5 07 Sty 2010
Zakupiłem trzy nowe serwery, na których zainstalowałem Windows 2003 Server Standard 32-bit PL. Na wszystkich w pewnym momencie (najprawdopodobniej po zainstalowaniu jednej z ról serwera - typuje że serwera aplikacji) przestała uruchamiać się usługa Pomoc i obsługa techniczna (czyli Centrum ...) Zaznaczam, że nie zdążyłem jeszcze nawet zainstalować innego oprogramowania niż sam system.
Marcin Nowak0/1 07 Sty 2010
Witam. Kupilem kilka dni temu mysz bezprzewodowa na USB. Do teraz uzywalem zestawu klawiatura+mysz bezprzewodowe na PS2. Teraz kiedy podpialem nowa mysz to podczas np. pracy w Wordzie gdy wcisne ctrl lub Shift i mam go wcisniety to mysz przestake dzialac. Mowiac wprost nie moge w jednej chwili urzywac jednoczesnie myszy i klawiatury. Zaznaczam, ze mysz ktora byla w zestawie z klawiatura
mz1/1 07 Sty 2010
Witam Gdzie nzjade jeszcze w sieci Offica 2003 Pro trial. Potrzebuje go dosłownie na chwilę. Na stronach icrosoftu znajdują sie tylko linki do wersji 2007. Prosze o podanie konkretnego linku bo ostatnio dostał od Pana Piotra Palusińskiego linki z google niestety żaden nie działał a szkoda. Pozdrawiam
Michal Kawecki2/2 07 Sty 2010
Witam, posiadam Windows 7, ktory po rozlaczeniu z internetem nie potrafi ponownie samodzielnie nawiazac polaczenia. Prosze o pomoc.
Andre0/19 06 Sty 2010
Witam! W laptopie nie moge uczynic polaczenia z telefonem , znaczy sie jest dokonywane parowanie, poazuje ze urzadzenie jako pomysleni dodane do komputera, jednak pokazuje ze nie moze znalesc sterownika do teog urzadzenia:( co to moze byc?
Piotr Palusińs...2/2 06 Sty 2010
co to się mogło stać? przy uruchomieniu worda xp wyskakuje okienko błędu krytycznego windowsa i pyta czy ma odpalić worda w trybie awaryjnym... w trybie awaryjnym chodzi... przeinstalowałem nic nie dało, wykonałem naprawę coś tam podogrywał ale też nic to nie dało... magia jakaś?
Piotr Palusińs...0/2 06 Sty 2010
czy Ktoś wie czemu może wywalać się word xp przy uruchomieniu? wywala błąd krytyczny i pyta czy ma się uruchomić w trybie awaryjnym... reinstal i naprawa nic nie dała - dalej to samo... HELP!
wassee5/5 06 Sty 2010
Pod win7 64bit zainstalowałem sterowniki do drukarki HP deskjest 710C z windows update (instalacja przebiegla bez problemu, poprawnie), niestety po kliknieciu wydruku strony testowej nic sie nie dzieje, na liscie wydruku jest jeden dokument. Własciwosci drukarki zakładka porty, na zmiane pojawiają sie i znikają porty po czym wyskakuje błąd bufora wydruku. Zgodnie z sugestią jaka
Slawek Litwin4/4 05 Sty 2010
Witam Bradzo prosze o udziele informacji dotyczacej licencjonowania Mam server 2003 standard 32 bit i czy moge na postawie posiadanej licencji licenji zainstalowac server 2003 standard 64 bit -- __________________________________ Pozdrawiam Sławomir Litwin ---------------------------------- mobile priv: +48510111757 ---------------------------------- skype: slaweklitwin
Piotr Palusińs...2/2 05 Sty 2010
Wszystkie programy uruchamiają się w wersji zminimalizowanej. Dlaczego?
v52krzp2/2 05 Sty 2010
Witam, Mam problem z Win 7 Home Prem. Problem z zainstalowaniem drukarek sieciowych. 5 komputerow w grupie roboczej bez domeny . Pozdrawiam,
Piotr1/1 05 Sty 2010
Witam. Wie ktoś dlaczego po podłączeniu do mego laptopa z Windows 7 mój smartphone z WM nie jest chyba widziany?. Tzn. instalują się jakieś sterowniki, ale tylko RNDIS chyba.. W Centrum obsługi urządzeń z WM nie jest widoczny!. To samo miałem jeszcze pod Vista. Ale na innych kompach z XP i ActiveSync, smartphone podłączony tym samym kablem jest widoczny i "w pełni zainstalowany"!.
Peter_ke5/5 05 Sty 2010
Witam, Tworzę wiadomość e-mail za pomocą kodu, proszę o modyfikację poniższego kodu, która spowoduje wytłuszczenie treści wiadomości. Dzięki za pomoc i pozdr. Dim Poczta As Object Set Poczta = CreateObject("Outlook.Application") Set list = Poczta.CreateItem(0) list.To = "spam....@wp.pl" list.Subject = "Temat" list.Body = "Tresc ma byc wytluszczona"
Skrypëk0/22 05 Sty 2010
Do lipca mia?em inny system i modem analogowy, ?atki przynosi?em na p?draku i mog?em odpali? Narz?dzie do usuwania z?o?liwego oprogramowania Microsoftu klikaj?c na ?atk? comiesi?czn?. Jak mam post?powa? teraz? WinXP Home SP3, co miesi?c Narz?dzie si? ?ci?ga, ale jak je uru- chomi?, by przeskanowa?o system ? Przepraszam za lamerstwo i ?ycz? Weso?ych ?wi?t i pomy?lno?ci w Nowym Roku.
Grzegorz1/1 05 Sty 2010
Witam serdecznie Wczoraj udało mi się wkońcu zainstalowac ponownie XP professional na moim komputerze i pojawił się problem. Po uruchomieniu komputer pokazuje wiadomość o błędzie, że nie może znaleźć pliku 'koe.exe' w folderze 'Documents and settings'. Będę bardzo wdzięczny za jakieś wskazówki i rady dotyczące rozwiązania tego problemu. Dziękuję i pozdrawiam Grzegorz
Krzysiek0/2 05 Sty 2010
Witam Grupowiczów, mam problem tego typu, że po zainstalowaniu F-secure 2009 w Windows 7, non sto pojawia się monit o programie: conhost.exe, praktycznie nie da się pracować.. Jeżeli ktoś miał z tym do czynienia to proszę o pomoc. pozdrawiam, Krzysiek
Michal Biek3/3 04 Sty 2010
Przeczytalem ostatnio cos takiego: http://algorytmy.pl/?id=472 "[...] Chcesz wyslac e-mail z poziomu lini komend, bez stosowania zaawansowanych programow do wysylki poczty. [...]". Czy ktos nie orientuje sie czasami jak wyslac mail'a przy pomocy windowsowskiego menu Uruchom ?. -- Pozdrawiam Endriu http://drendriu.ovh.org/
nicholson0/6 04 Sty 2010
Zastanawiam si?, czy je?li zainstaluj? Windows XP na dysku SSD, po uprzedniej zmianie offsetu z 63 na 64 sektor, to mog? robi? obraz dysku/partycji (np. Acronis True Image) i go odtwarza? z powrotem bez utraty ustawienia offsetu? Czy taki dysk ze zmienionym offsetem mo?na dzieli? na partycje bez utraty ustawienia offsetu? Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku. Jacek
Andre0/3 04 Sty 2010
Witam! Czy jest jakis prosty sposob, aby zmusic Win7 do pracy z ffdshow? Najlepiej, jakby mozna bylo calkowicie wyrzucic kodeki od MS. Na wypadek, gdyby ktos zapytal "po co, przeciez filmy sie odtwarzaja", ffdshow oferuje kilka funkcji, ktorych ja uzywam. -- Pozdrawiam, Andre
Kamikazee0/3 04 Sty 2010
Oglądam filmik na jutubie (zaczyna się ładować), w cache firefoxa lokalizuję plik (w miarę ładowania filmiku jego rozmiar się zwiększa), kończę oglądać, chcę zachować i oglądac offline i zaglądam do cache i tam już nie ma pliku :( Gdzie łon jest? Mam ustawiony duuuży rozmiar pamięci podręcznej dla ff, więc to nie o to chodzi chyba. tia rev
Piotr Palusińs...2/2 04 Sty 2010
po odinstalowaniu jednego programu na pulpicie pojawiaja sie nowe ikony zachodzace na inne ikony.
Piotr Palusińs...2/2 04 Sty 2010
System często wchodzi w stan bezczynnosci. Nie mozna nic wtedy zrobić, żadna funkcja nie jest wtedy aktywna
Malenki3/6 04 Sty 2010
Brakuje funkcji podglądu WMP w postaci malutkiego okienka tuż nad paskiem zadań. W WMP11 możliwe to było przez wybór pozycji pod nazwą Windows Media Player z listy pasków narzędzi (kursor na pasku zadań: PPM/Paski narzędzi) możliwych do uaktywnienia. W WMP12 takiego paska narzędzi nie ma. Czy funkcja podglądu w WMP została calkowicie zlikwidowana? Jak ją przywrócić ? Wbrew pozorom, ta
Andre0/3 03 Sty 2010
Witam! Mam Win7, LCD Iiyama, Radeon 9600xt. Mam problem z wylaczajacym sie monitorem. W systemie wygaszacz oraz wylaczanie monitora jest _wylaczone_, a mimo to po 20 lub 30 min (sam nie wiem ile) monitor sie wylacza i juz nie da sie przywrocic obrazu, ani myszka, ani klawiatura. Pomaga jedynie restart. Czytalem, ze ludzie maja problem dokladnie taki sam (glownie z Vista, z ktora z
Malenki3/6 03 Sty 2010
Jak zainstalować wtyczkę Adobe Flash Player w IE8 64 bit?
Przemysław Ryk0/6 03 Sty 2010
Czy wchodz?c w Menad?era Autostartu\Narz?dzia\Uruchamianie oraz odznaczenie niekt?rych pozycji i restart (zalecany) komputer uruchamia si? normalnie. Czy w tym przypadku jest to normalny objaw, czy te? mo?e by? inaczej? System op. Windows Vista solex
Grzegorz Wiseł...2/5 03 Sty 2010
Dnia Sun, 27 Dec 2009 09:01:02 -0800, Grzegorz Wiselka tel.660 585 napisał(a): > Witam.Ikonka sieci w trayu nie pokazuje połączenia z siecia pomimo tego że > jest ono nawiązane (internet mobilny).Z internetu mobilnego korzystałem > zawsze i siec była zawsze przez nią czytana ..od jakiegoś czasu jednak ten > problem wystepuje.Na początku wystepowania problemu pomagały restarty kart >
MichaelData0/3 03 Sty 2010
Od wielu lat pracowalem na swoim komputerze bez zadnej koniecznosci wprowadzania nazwy urzytkowika i hasla. Dzisiaj przy probie udostepnienia komputera w sieci cos zrobilem przez niewiedze i od tego czasu nie jestem w stanie uruchomic komputera nawet w trybie awaryjnym gdyz wymaga nazwy uzytkownika i hasla a ja takich danych nigdy do komputera nie wprowadzalem. Poradzcie mi jak
Robert4/5 02 Sty 2010
Witam. Przedwczoraj zainstalowalem windowsa7, dzisiaj o 11.08 system sie zawiesil. Z podgladu wyczytaem ze wystapil blad krytyczny, kernel-power ID43, kategoria zadania 63. Co moze byc przyczyna? sterowniki mam zainstalowane od karty sieciowej poprzed upgrade'a, dzwiek i grafika ze strony producenta, antywirus eset(przed chwila odisntalowalem go)
Robert2/2 02 Sty 2010
*Robert* pisze: > Czy można w prosty sposób rozszerzyć wbudowane akceleratory w IE8 o jakieś > własne, albo zmodyfikować istniejące? > Konkretnie chodzi mi o filmweb. > Chciałbym wśród akceleratorów mieć właśnie wyszukiwanie zaznaczenia w > portalu filmweb.pl > Wykonalne? Spróbuj wg tego przykładu -> http://forum.thewindowsclub.
marmig4/4 02 Sty 2010
In news:hhngto$3qp$1@nemesis.news.neostrada.pl, *marmig* <migaznik@o2.pl> typed: > Mam problem z ponowną instalacją Office 2003. Na początek opiszę jak ten > problem stworzyłem. > > Używam na co dzień legalnego Office Basic Edition 2003, który zawiera > tylko Word i Excel. Ponieważ potrzebowałem jednorazowo wyedytować plik > .pptx wpadłem na pomysł aby na chwilę zainstalować Office 2007,
marmig2/2 02 Sty 2010
"marmig" napisał: > Mam problem z ponowną instalacją Office 2003. Na początek opiszę jak ten > problem stworzyłem. Skoro i tak już część plików pokasowałeś, to na dobrą sprawę można spróbować "hardcore'owej" metody, tzn. usunąć wszystkie katalogi związane z MS Office i zacząć instalację od nowa. Ale może spróbuj najpierw tak: w panelu sterowania uruchom "Dodaj/usuń programy" i
Piotr Palusińs...0/10 02 Sty 2010
Dlaczego nie mo?na zmieni? wygl?du pulpitu (obrazu tapety)?? Klikam na dany plik (obraz JPEG) prawym myszki i w og?le nie mam widoczne "ustaw jako t?o pulpitu" ?? solex
Skrypëk0/15 02 Sty 2010
czy Ktoś tu wie jak mając płytę instalacyjną i serial sprawdzić czy jest to wersja korporacyjna nie wymagająca rejestracji?
Daniel Stawicki3/3 01 Sty 2010
Mam na komputerze wgrany Windows Xp Home Edition service pack 3 i gdy próbuje podlonczyć się do routera bezprzewodowo z komputerem obok jest to niemożliwe. A gdy wgram Windowsa Xp service pack 2 internet dziala bez problemu. Wiem że aby dzialalo można odinstalowac service pack 3 do service pack 2 ale tego windowsa którego mam to na plytce on ma odrazu service pack 3 i niemożna go
Daniel Stawicki1/2 01 Sty 2010
In news:%23RD52ggiKHA.5604@TK2MSFTNGP04.phx.gbl, *Przemek* <p_mk@o2.pl.note_spam> typed: > po aktualizacji z win Vista do win 7 prof. nie mozna uruchomic zadnego > programu wymagajacego uprawnien administratora Coś namieszał(eś) podczas uaktualnienia/upgarde. -- Piotr Palusiński [Microsoft MVP - Windows Desktop Experience] https://mvp.support.microsoft.com/profile/Piotr.Palusinski
Adam 'Adak' K?p...0/3 01 Sty 2010
Mam radka 5870, na XP. Mam kilka gier (Force Unleashed, Modern Warfare 2, czy Left4Dead) i kiedy odpalam Frapsa, zeby zoabczyc ile maja klatek to ten pokazuje strasznie dziwne rzeczy. Force Unleashed - 120fps w menu, ale 30 w grze. L4D - chyba 90 w menu, rownie 120 w grze. MW2 - 60 w menu, w grze jak aptrze na niebo to rowne 60, jak gdzies indziej - rowne 30. Te wartosci praktycznie