Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

RenataZ4/4 07 Kwi 2009
Witam Mam Windows serwer 2003 pracujący jako serwer terminali i co jakiś czas (praktycznie raz każdego dnia) mam problem z buforem wydruku. Uzytkownicy podłączający sie do sesji nie widzą swoich drukarek. Po restarcie bufora wydruku i ponownym zalogowaniu wszytsko jest w porządku. Czy przyczyna może byc którys ze strowników na serwerze? Słyszałem, że np sa problemy zes sterownikami
Piotr Palusińs...6/7 07 Kwi 2009
Nie znaleziono punktu wejscia procedury RegGetValueW w bibliotece ADVAPI32.dll Objawia sie to: - takim komunikatem gdy chce zobaczyc podglad video w programie np. Virtual Dub - brakiem miniaturek plikow avi,mpg w folderach XP Pro SP2 bodajze Ktos cos sugeruje?
Skrypëk57/66 06 Kwi 2009
Skąd można ściągnąć Windows 7 do prób? Zna ktoś adres? Pozdrawiam
Golibroda1/1 06 Kwi 2009
Witam Od pewnego czasu mam kłopoty aby z innego komputera wejść na udostepniony zasób. Próbowałem różnych ustawień, bez oczekiwanego rezultatu. Przez przypadek robiąc inne rzeczy wywoławszy secpol.msc i wchodząc w Zasady lokalne ujrzałem błąd: Nie mozna ustalić zabezpieczeń zasad grupy dla tego komputera Został zwrócony nastepujący błąd podczas próby pobrania tych ustawień z bazy
Gamariel5/5 06 Kwi 2009
Witam Mam problem z zalogowaniem sie do Windowsa XP. Otoz po odpaleniu komputera pojawia sie okno logowania (jak zawsze) i nie mam domeny do ktorej sie logowalem tylko pole logina i hasla, ktore podaje prawidlowo - a mimo to nie moge ise zalogowac bo wyskakuje text ze zle podaje albo haslo albo login. Co moge zrobic w takim przypadku nie majac jak zawsze w oknie logowania juz pola
Wasiuk10/13 06 Kwi 2009
Skąd ściągnąć jakiś darmowy program do rozpakowania plików .rar? Pozdrawiam
Robson2/4 06 Kwi 2009
Witam serdecznie Chce użytkownikom zabrać możliwość podglądania zdarzeń w XP. Jak to zrobić? Pozdrawiam
Marcin3/8 06 Kwi 2009
Składałem nowy komputer(płyta Gigabyte GA-G31M-S2L,pentium dual core ,2GB RAM,HD 320 GB sata,winxp pro) kłopoty zaczęły się od tego że dwa napędy pata dysk wd 80Gb nie chciał współpracować jako slave z nagrywarką lg pracującą jako master.Konkretnie podpięte oba napędy: widać tylko nagrywarkę ,odpinam nagrywarkę widać dysk.Tu kłopot czysto sprzętowy. Obszedłem go ustawiając dysk jako
Piotr Palusińs...2/2 05 Kwi 2009
Witam podczas klikniecia na panel sterowania wywala mi explorera uruchamia się ponownie ale dale po kliknięciu na niego znowu go wyłacza niema wirusów ponieważ skanowałem dwoma antywirusami tym w kompie i online jest czysto jak to mozna naprawić
igipro@gmail.co...1/1 05 Kwi 2009
Witam, w jaki sposob mozna zablokowac dostep do portow SATA/eSATA pod XP? Np. ktos podlacza do portu pendrive z (e)SATA i przy probie zapisu danych na niego wyskakuje komunikat "write protect". Jestem w posiadaniu informacji jak zablokowac zapis na USB (tylko odczyt), natomiast nie moge wyszukac info jak to zrobic z portami (e) SATA. Dziekuje za opis, wskazowki, linki. Pozdrawiam
JerzyMarian2/2 05 Kwi 2009
Zapomniałem dodać, nie uruchamia się tez w trybie bez dodatków ani jako administrator. Użytkownik "JerzyMarian" <JerzyMarian@discussions.microsoft.com> napisał w wiadomości news:4929895E-B4E7-4851-BAA4-29F2D7FCCC53@microsoft.com... >A uruchamia sie w trybie bez dodatków? Jeżeli tak to zlokalizuj i usuń taki > dodatek. > > "Jacek" wrote: > >> Po zainstalowaniu IE8 reakcja jest taka,
Dariusz D.1/1 05 Kwi 2009
Witam, jak w Excel'u 2007 można przesuwać wysokość poszczególnych słupków (automatycznie modyfikowanie danych w tabeli) na wykresie stworzonym na podstawie danych w tabeli? (za pomocą myszki) We wcześniejszych wersjach przesuwało się wysokość "słupka" i wtedy automatycznie zmieniały się dane w tabeli? pozdrawiam DD
Piotr Palusińs...2/2 05 Kwi 2009
Witam pyta?em juz na grupie office'a jednak bez rezultatu. mo?e tu ju? kto? przerabia? ten problemik. Mam uruchomionego Outlook'a 2007 i ikone "Microsoft Office Outlook". Nie wiem dlaczego od jakiegos czasu nie pokazuje si? ikonka nowych wiadomo?ci ("Istniej? nowe nie otwarte elementy."). Sprawdza?em we w?a?ciwo?ciach paska zada? i niestety ikonka nowych wiadomo?ci zaznaczona jest
Medyk-Ignacy2/5 04 Kwi 2009
Witam . Mam następujący problem, chcąc wejść na daną parytcję d: e: czy następny dysk :f , nie mogę tego zrobić porzez Mój komuter: iwybór dysku bo otwiera mi się monit jakiego chcę uzyć programu do otwarcia ...?(otwieranie za pomocą) - Jedynie na dysk mogę się dostać poprzez eksploruj ? Co może byc przyczyną takiego stanu i jak powrócić do normalnej sytuacji . Pozdrawiam Boch
ShrekPl1/1 04 Kwi 2009
Witam. Szukam serwisu umo?liwiaj?cego utworzy? list? mailingow? z nast?puj?cymi za?o?eniami: 1. Lista ma dzia?a? w mojej domednie. 2. Ma by? moderowana, czyli chcia?bym tak na prawd? abym tylko ja m?g? rozsy?a? informacje. 3. Chcia?bym aby zainteresowani mogli sami zapisywa? si? na list? lub z nniej us?wa? (listownie lub przez skrypt PHP). 4, Chcia?bym aby lista by?a na serwerze
Michal Kawecki3/3 04 Kwi 2009
Witam, Mam problem przy próbie zrobienia backupu bazy w programie CDN Optima (pracuje z SQL na WIN2008) przez użytkownika pulpitu zdalnego. Użytkownik ma podłączone dyski z terminala i może na nich bez problemu zapisywać małe pliki. Te pliki backupu są dość duże (>200MB). Backup mogę bez problemu zrobić do katalogu prywatnego (na serwerze) danego użytkownika , ale chciałbym by był
PM1/4 04 Kwi 2009
Witam Od jakiegoś czasu na moim WinXP Pro (być może po instalacji SP3), mam spory problem z muleniem dysku (o ile tak to można nazwać - nieda sie pracować do momentu wyłączenia) podczas odsłuchiwania muzyki w winampie. System był już reinstalowany kilkukrotnie z tego powodu. Co najciekawsze to to, że ten problem nie zawsze występuje :( Filemon z sysinternals zeznaje nonstop, na
Asad105/5 03 Kwi 2009
Witam, Spotkalo mnie cos tak dziwnego, ze musze zapytac. OE6 pracowal u kolegi, pewnego dnia zostalem poproszony o pomoc, bo sie zawieszal. Prosta sprawa, mysle sobie. Kolega ma zwyczaj przyjmowac setki maili i nie robi porzadkow. Faktycznie - spojrzalem na rozmiar *.dbx - ponad 1.3GB. Wiec zaczynam robic porzadek, przenosic, wyrzucac itp. Ale program sie zawiesza, nie wiadomo kiedy.
Medyk-Ignacy2/2 03 Kwi 2009
Windows XP Home . Od pewnego czasu nie działają mi linki do stron, które są np. w wiadomościach Outlook Express albo w innych programach-np. do aktualnej wersji progamu. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam.
Krystian Tokars...2/2 03 Kwi 2009
Witam, mam problem z wyłączaniem się komputera. Co godzina muszę włączać komputer. Wyłaczenie wywołują błądy nr 1001(Serwer został wyłączony ponieważ jest nie zgodny z Umową licencyjną (MAM ORYGINALANY SYSTEM)) i 1014 (Ten komputer należy skonfigurować jako kontlorera domeny). Proszę o odpowiedź jak wyłaczyć usługę kontrolera domeny. Pozdrawiam, Mariusz Liszewski
Robert Cecot1/1 03 Kwi 2009
Prosze o pomoc gdyz mam problem z czcionkami w OE Brak polskich znakow widac tylko w nazwach folderow (m.in. Elementy wyslane) Kiedy probuje edytowac nazwe foldeu polskie znaki sa widoczne - po zatwierdzeniu zmiany znikaja. Czym to moze byc spowodowane. Dodam ze dzieje sie tak bezposrednio po zainstalowaniu nowego XP SP3
Mark6/7 03 Kwi 2009
Witam, Mam problem z dodaniem CALi na Windows Server 2008 Standard. W "Menadzerze usług terminalowych" mam obecnie aktywowany sam serwer. Dodatkowo posiadam 3x5 CAL na użytkownika . Przy korzystaniu z kreatora dodawania licencji mam do wyboru "listę: program licencjonowania" - jednak żadna z powyższych nie pasuje formatem do tego co zakupiłem( w kopercie jest karta A5 z naklejką..
KeCeMeN1/1 03 Kwi 2009
Hi I can't write a post on msdn forum so meybye someone from here can help me. I have problem with SAPI on Windows 2003 Server. Everything works fine but few days ago my program (using SAPI) failed. I discovered that when I log through Remote Desktop on remote session everthing still looks fine (i wrote simple test program in C++). Unfotunately when i log on console physicaly or
Piotr Palusińs...4/4 03 Kwi 2009
Witam z ni wiadomych przyczy whcodze do moj komputer a tam nie mam dysku cd rom i takiego wlasnei nie jestem w stanie odwtorzyc vista sp1 32 prosze o pomoc
Piotr Palusińs...2/3 03 Kwi 2009
Na jednym kompie kilkakrotnie byly instalowane rozne wersje micsrosoftowskiego analyse-it.. obecnie potrzebne jest zainstalowanie konkretnej wersji, ktora "nie daje sie w pelni" zainstalowac poniewaz "widzi" pozostalosci pozostalycgh.. odinstalowywanie, usuwanie reczne z rejestru, czyszczenie systemu system mechaniciem czy innymi "registry cleanerami" nie zmieniaja postaci rzeczy..
Skrypëk7/7 03 Kwi 2009
Kto? mi w pracy w windzie ustawi? tak, ?e po starcie systemu ?aduje mi si? od razu do konta Administratora bez logowania (pomimo, ?e jest has?o i pomimo, ?e istnieje te? w systemie konto zwyk?ego u?ytkownika) Gdzie to jest ustawione? Czy gdzie? Rejestrze? Jak si? tym steruje? Aha, jest jeszczze taki artefakt, ?e jak wyjd? z tego konta Aministratora prza??czaj?c do ekranu szybkiego
Michal AKA Miki5/5 02 Kwi 2009
Witam, Mam pytanie: Z pewnych przyczyn musialem formatować dysk. Przenioslem plik na inny dysk przypomocy programu outlook i przeprowadilem formatowanie dysku C. Po mowej instalacji programu pocztowego nie moge się dostać do starej poczty - jakoś nie moge znaleźć pliku danych - te co są nie zawieraja starej poczty. Jest za to sporo plikow DBX o nazwach katalogow jakie mialem w
Lord Vader2/22 02 Kwi 2009
Witam, Taki oto mam problem: Na starawym kompie (Duron 1000MHz, 256 RAM) zainstalowałem XP Prof., niestety niezbyt legalnego, co uniemożliwia jakikolwiek SP, a płytka z systemem pochodzi z 2002 roku. Czyli system dziurawy, podatny itd. Ale to nieważne, biorę to na siebie. Otóż występują dziwne zaniki połączenia z internetem. Przeglądarka (każda- Firefox, Opera, IE) wyświetla
Tomek2/2 02 Kwi 2009
Witam Wysyłając zdjecia OE zmniejsza ich rozmiar. Czy istnieje możliwość ustawienia wielkości do jakiej ma zmniejszyc bezwględnie lub procentowo? pozdrawiam Tomek
Daro6/6 02 Kwi 2009
Po zainstalowaniu "bety" we wlasciwosciach mam informacje, ze okres trialu wynosi tylko 30 dni, a z informacji MS wynika, ze co najmniej do lipca lub 2010 r. Mozliwe, ze zakupie v.7 ale szkoda mordegi i utraty materialow dla 30 dni zabawy. Jak wiec jest naprawde?
Piotr Palusińs...2/2 02 Kwi 2009
Witam Zainstalowałem IE8 na 10 komputerach bez problemu -ALE Na jednym nie mogę zakończyć konfiguracji.??!! Oto pojawiający się błąd: Obiekt nie obsługuje tej operacji runonce3.aspx Kod: 0 Wiersz: 80 Znak: 5 Identyfikator URI: http://runonce.msn.com/runonce3.aspx Teraz za każdym razem gdy uruchamiam IE pojawia się okno konfiguracji, której nie mogę zakończyć. Za pomoc z góry
Piotr Palusińs...9/9 02 Kwi 2009
Witam Usuwałem w/g mnie niepotrzebna czcionki w Viscie i oczywiście poległa również czccionka systemowa! Teraz mam wszystko w czcionce BOLD. Moje pytanie - czy jest jakiś sposób na zainstalowanie czcionki systemowej? Jaka jest jej nazwa? Gdzie ją zdobyć? -- Pozdrawiam
butterfly3/3 02 Kwi 2009
Witam mam pytanie dotyczące zabezpieczeń komórki Czy jest mozliwe aby w Excelu po wypełnieniu innych komórek w tym charakterystycznej komórki np A128 np literą "b" wszystkie komórki w wierszu 128 były zabezpieczone. Chodzi mi o to aby wpisanie "b" w komórkach kolumny A zabezpieczalo wiersz odpowiednio do numeru komórki. Pzdr
Bolo1/5 02 Kwi 2009
Witam serdecznie. Sytuacja: 1. Komputer z windows xp home (eset smart security) na ktorym jest baza danych i nazywa sie ACER. 2. Do tej ory nie bylo problemu z wejsciem na niego czy tez stworzenie skrotu \\ACER\. Tak samo do tej pory byl widonczy w otoczeniu sieciowym jako komputer ACER. 3. Od paru dni niestety nie mozna na niego wejsc. Tzn mozna ale jedynie poprzez \\adres.ip.
tboryczka1/1 02 Kwi 2009
Rozwiązaniem problemu było wyłączenie aplikacji Synaptic touchpad aktualizacja ze strony hp sterowników do Laptopa 6720s. "tboryczka" wrote: > Witam, Użytkownik zgłosił przy uruchamianiu systemu BSOD -jest to Laptop HP > 6720s z Xp SP2 , zrobiliśmy naprawę systemu bez efektów dalej jest blue > screen , sprawdziłem dumpa i oto winik: > > Bugcheck Analysis
Boguslaw Domasi...1/1 02 Kwi 2009
Witam, Mam viste buisness sp1, drukarkę hp 2055d. W systemie zainstalowane ostatnie dostępne sterowniki ze strony HP tej drukarki, drukarka pracuje w sieci. Z powodu bardzo długiego czasu wydruku, z tego co widzę jest to czas spędzony na komunikację z drukarką, ustawiłem sobie jako domyślną drukarkę lokalną. Jeśli np. w wordzie 2007 próbuję wybrać drukarkę HP która jest podłączona
Mark3/3 02 Kwi 2009
Mam płytę instalacyjną Windows Serwer 2008 OEM PL (HP 468726-B21). System instaluje się tylko wersji GB. Jak zainstalować po Polsku?
Piotr Palusińs...4/4 01 Kwi 2009
Windows Vista mam ustawiona klawiature polska programisty ale jak pisze w poczcie Windows to mam polska. Dlacyego i jak to zmienic albo ustawic tak abz bzla zawsye programisty_ -- Pozdrawiam
deeps4/5 01 Kwi 2009
Witam Jaki wpisac serwer grup dyskusyjnych w OE aby miec mozliwosc czytania grup dyskusyjnych pl.rec itd Pytam poniewaz po wpisaniu uzywanego serwera news.tpi.pl nie moge pobrac grup dyskusyjnych i nie wiem czy sie zmienil czy mam cos nie tak ustawione. Uzywalem xp i nie bylo problemu a teraz visty. Pozdr
slawek2/2 01 Kwi 2009
Witam , kupiłem HP Pavilion dv9700 z juz zainstalowanym systemem Windows Vista . Jestem administratorem tego komputera i w kontach urzytkownika figuruje moje imię MAREK , natomiast w innych folderach w dalszym ciągu jako USER jest inne imię PAWEŁ - człowieka który instalował system .. Jak moge zmienić to imię na moje w systemie i czy wogóle moge to zrobic , czy trezba od nowa
Mateusz Żuk3/3 01 Kwi 2009
Środowisko zklastrowane Windows 2003 Enterprise Server. Każdy z użytkowników posiada w ustawiony folder macierzysty: Podłącz P: Do: \\klaster\home\username1 Czasami po zalogowaniu zdarza się że pod P: zamontowany jest \\klaster\home\ i biedny użytkownik szuka swoich dokumentów pośród 500 niedostępnych folderów. Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu zwykle montuje się już prawidłowo do
lenovo5/5 01 Kwi 2009
witam serdecznie Proszę szanownych grupowiczow o pomoc w zestawieniu danych . mam arkusz z takimi danymi Nazwa sklepu raty 0% raty 10 raty 20 raty 30 sklep1 1323 23423 342 23423 sklep1 23423 2344 23423 sklep2 5443 23 34534 sklep3 2432 3453 234 2321 sklep3 23 23 23423 sklep1 234 234 23423 23423 sklep2 5443 3454 34543 34534
RenataZ2/2 01 Kwi 2009
PROSZĘ O PODANIE INSTRUKCJI INSTALACJI STACJE ROBOCZE NIE CHCĄ CZYTAĆ obrazów Z SERWERA PROSZE O POMOC LUB KONTAKT SEBII.KROT@INTERIA.PL LUB 660909865 POZDRAWIAM
mz3/3 01 Kwi 2009
Witam Jak narysować linie (jako obiekt) w Excelu przy pomocy VBA ? Pozdrawiam
Mateusz Żuk2/2 01 Kwi 2009
Witam, na dwóch z czterech identycznych komputerów (Vista Ultimate x86) mam taką przypadłość, że http://connect nie pokazuje profili lokalnych użytkowników do zmigrowania do konta domenowego. Te problem miałem również na XP ale poprzez odznaczenie opcji Uczyń ten folder folderem prywatnym na katalogu profilu wszystko poszło jak należy. Na tych 2 vistach nie chce działać. Jeżeli ktoś
Daro3/3 01 Kwi 2009
Witam. Wiem, ze kwestia dotyczy wersji beta systemu i troche "przedobrzylem sprawe".. Ale mam pytanie co zrobic, jesli zniknelo mi Urzadzenia Bluetooth z Panelu sterowania.? Jakis czas korzystalem tylko z systemowej obslugi BT, ale wkrotce zapragnalem wiecej protokolow.. ;-) Zainstalowalem wiec BlueSoleil. Po restarcie zaczelo mi wysypywac blad za bledem, wiec odinstalowalem to. Ale
AdamS5/7 01 Kwi 2009
możecie mi Panowie powiedzieć jak wygląda sprawa instalacji windows xp z dvd na sata?
AndrzejB3/3 01 Kwi 2009
Mam problem ze zdalnym zarządzaniem serverem 2008 ver core przez przystawkę MMC "Menadżer funkcji Hyper-V". Zgłasza mi komunikat Nie masz uprawnień wymaganych do wykonania tego zadania. Skontaktuj się z administratorem zasad autoryzacji komputera ...... -- Andrzej
Piotr Palusińs...1/1 01 Kwi 2009
In news:88047D03-902D-48BE-AC06-7BE4863B4DD7@microsoft.com, *Raff* <Raff@discussions.microsoft.com> typed: > Witam, > w moim komputerze (Windows Vista Ultimate 32) nie ma fizycznie stacji > dyskietek, niestety od pewnego czasu po restarcie systemu w folderze > Komputer z uporem maniaka pojawia mi się ta pozycja. Jak temu zaradzić? > Wyłączanie i odinstalowanie stacji dyskietek nie pomaga.
Michal Kawecki1/1 01 Kwi 2009
Dnia Tue, 31 Mar 2009 22:23:01 -0700, Raff napisał(a): > Witam, > w moim komputerze (Windows Vista Ultimate 32) nie ma fizycznie stacji > dyskietek, niestety od pewnego czasu po restarcie systemu w folderze Komputer > z uporem maniaka pojawia mi się ta pozycja. Jak temu zaradzić? > Wyłączanie i odinstalowanie stacji dyskietek nie pomaga. Po restarcie > problem powraca. Wyłącz ją w