Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

Bamek2/2 07 Gru 2009
Witam, Mam pytanie. Post: Win 7 Pro - Jak uruchomic na Win 7 tryb zgodnosci z Win XP Dziekuje za odpowiedz.
JoteR2/2 07 Gru 2009
Podczas ponownej instalacji systemu XP Professional z SP 3 na ekranie pojawia mi się komunikat "Nie można odnaleźć pliku nvrd32.sys." Co uniemożliwia dalszą instalację systemu. Wcześniej z tej samej płyty nie było problemu z instalacją. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z poważaniem Jarek
Krystian Tokars...2/2 07 Gru 2009
potrzebuje szybkiej naprawy wiec prosze o sugestie....
Agnieszka1/1 07 Gru 2009
Win 7 home prem 64bit system sie restartuje - po 3 sekundach - sterownik ekranu przestal dzialac
Arkadiusz 'Blac...1/2 07 Gru 2009
Witam Kliknięcie na odnośnik w e-maliu (Outlook Express) powoduje podmianę innej otwartej już strony na tę klikniętą. Wg. moich obserwacji jeśli jest otwartych kilka stron, to nie wiadomo która zostaje zaanektowana. Czy mozna to zmienić w ustawieniach OE aby otwierał stronę w nowym oknie? Remek
Piotr Palusińs...1/2 07 Gru 2009
witam, Mam takie pytanie: chciałem z oryginalnego win Visty HP "przesiąść" się na Win 7, jestem studentem, więc czy istnieje coś takiego w MS jak zniżka dla studentów, lub czy jest jakaś wersja upgrade'u win V na win 7?
Piotr Palusińs...1/2 07 Gru 2009
Witam, Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Visty HP. Jakie jest narzędzie typu nLite, najlepiej, jakby ktoś już używał i wiedział, że jest ok, którym mógłbym zespolić wszystkie sterowniki (grafika, źwięk, karta sieciowa przewodowa/bezprzewodowa, program OSD, oraz stery od czytnika kart SD) z instalką Visty HP?
Skrypëk0/2 07 Gru 2009
Ktoś wie czy na xp trialu da się zainstalować sp3? jeśli nie to co zrobić, żeby się dało?
Piotr Palusińs...0/3 06 Gru 2009
Kiedyś znalazłem informacje że trzeba coś wpisać do rejestru by nie włączało się kompaktowanie. Niestety to nie pomogło i znów przy zamykaniu OE pojawia mi się ta wzmianka, nie wiem po co to w ogóle jest, przenosi do kosza wszystkie foldery poczty i zakłada nowe, jakiś bezsens. Nie mam zamiaru tego robić co pare tygodni. Powiedzcie jak wyłączyć to g...o??
jlis1/1 06 Gru 2009
Czesc!! przesylam stonke o ktorej mowilem z tarnowa zdjecia zrobilem , mam tez filmik j_sz http://www.astor.com.pl/page/index.php/biuletyn-automatyki/archiwum/2008/nr-55-12008/345.html
Narazka1/1 06 Gru 2009
Czy istnieje możiwość zablokowania adresu przychodzącego, tak, aby nadawca otrzymywał komunikat o niemożności doręczenia. Coś takiego, żeby dla kogoś konto było nieistniejące. -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
Robert6/6 06 Gru 2009
Witam. Mam problem. Gdy włączam pewną grę zainstalowaną na moim komputerze, to on się wyłącza. Mój notebook to Toshiba Satellite A350-10Z.
Bamek6/6 05 Gru 2009
Witam, sporadycznie ale bardzo uciążliwy bluescreen i restart. System Windows 7 Professional. Kod błędu: STOP: 0x0000001A (0x0000000000000031,0xFFFFFA8002D3A460,0xFFFFF88002614000,0xFFFFF8800026AF6E) Po ponownym uruchomieniu info o odzyskaniu sprawności przez system, szukam rozwiazania problemu, pozdrawiam ...
Chichotek3/3 05 Gru 2009
Witam. Kolega posiada w kompie płytę Epox EP-8KDA3+. Sprzęt teraz chodzi na XP32 i ma 2 GB Ramu. Podobno płyta obsługuje max 3 GB (ma 3 sloty). Czy instalując Ultimate 64 będzie można włożyć np. 3x4 GB ? Nigdzie takiej informacji nie mogę znaleźć, może to być problem sprzętowy - nie do obejścia. Jakiś upgrade ? Ps. W instrukcji płyty jest że max 3 GB. -- Pozdrawiam, Krzysiek Ps.
Lukasz0/1 05 Gru 2009
Witam mam dziwny problem z myszka? systemem? zrobilem przed chwila formata myslalem ze to pomoze ale dalej tak samo, do rzeczy mam Windowsa XP pro sp3 pl, i co chwile firefox, pulpit itd.. nie reaguje na lewy przycisk myszy np otwieram firefoxa, wchodze na jakas strone i wlaczam zakladke albo klikam na pasek zadan czy i nic sie nie dzieje ( komputer sie nie zawiesza tylko j lewy przycisk
kaem0/1 04 Gru 2009
Witam, Mam terminal Fujitsu-Siemens Futro S500, w ktorym za dysk robi karta CompactFlash 1GB PQI. Po wlozeniu karty CF np 2GB instalator win xpe nie widzi jej. Macie jakies doswiadczenia z tym sprzetem, moze jakies pomysly? Kombinuje w ten sposob: sprobuje przesniesc obraz dysku karty 1GB na karte 2GB za pomoca np Norton Ghost i zobacze wtedy i podmienic karty, no ale nie wiem czy
Piotr Dałek2/3 04 Gru 2009
Hej Dziwna sprawa avast znalazł jakiegos trojana w pliku thebat.exe nie wiedziałem czy to jakis fałszywy alarm, wiec nie kazałem mu usuwac pliku, tylko dałem kwarantanna (myslałem ze jakos dodatkowo sobie go sprawdzi i bedzie ok). Tymczasem plik thebat.exe gdzies zniknał. Mozna go jaos przywrocic? Czy jest prawdopodobne ze w tym pliku był jakis trojan, czy raczej to był false alarm?
jh3/3 04 Gru 2009
WinServer 2003 Standard 2003 32 Bit PL na HP ML350 G4, HP Ultrium 960 external SCSI, HP Ultrium RW data cartridge 800 GB Podczas robienia backupu "zwykłym" windowsowym (GUI) ntbackup "zdarzyło" się, że została uruchomiona aplikacja HP sprawdzająca kontroler SCSI, no i proces kopiowania szlag trafił. Teraz mam problem z tasiemką, bo pomimo usunięcia jej wpisów z puli i próby użycia z
Seba3/6 04 Gru 2009
Witam. Co zrobi? z tak? "przypad?o?ci?", ?e jak tylko pod??czam nagrywark? zewn?trzn? to, kiedy zaczyna instalowa? sterownik, od razu mam BSoD?! Ta nagrywarka dobrze dzia?a?a pod Vista i XP. Zrobi?em ju? jej upgrade BIOSu, zaktualizowa?em wszystko w mened?erze urz?dze?. I ci?gle robi BS w moim laptopie! Do??czam plik minidump i czekam na sugestie i porady.
Arkadiusz 'Blac...1/1 03 Gru 2009
aRiczard wrote: > No wlasnie, mam 2 monitory, w roznych pokojach - podpiete do jednej karty > graficznej. Teraz dziala jako jeden rozciagniety pulpit. Chcialbym zrobic > tak zeby na kazdym monitorze byly 2 rozne pulpity a najlepiej zalogowanych 2 > roznych uzytkownikow. Moze ktos polecic jakies rozwiazanie? Moze jakas > gotowa aplikacja? A czy sądzisz, że system pozwoli na
Mateusz Żuk2/2 03 Gru 2009
witam! mam problemy z pordłaczenie stacji z windows 7 professional do domeny sbs2003 stanadrd, na serwerze jest zalozony uzytkownik i nazwa komputera, sa takie jak na stacji ktora chce podlaczyc do domeny, w tcp/ip podalem adres ip serwera /tak jak sie to robilo z systemem windows xp prof/ na stacji uruchamiam przeglarake wpisuje //serwer/conecctcomputer i pokazuje mi sie komunikat:
Piotr Palusińs...4/6 03 Gru 2009
Nie mogę wysyłać wiadomości z Outlook Express - system operacyjny Win XP. Przy próbie wysłania wiadomości wyświetla się błąd 0x800CCC0E. Korzystam z neostrady TP SA. - połaczenie bezprzewodowe (Livebox).
Piotr Palusińs...2/2 03 Gru 2009
brak dostepu do internetu w centrum udostepniania sieci wyswietlana informacja o niezidentyfikowanej sieci
Boguslaw Olszew...3/3 03 Gru 2009
Witam, Mam problem jak w temacie. System powinien zainstalować się z kontekstu pracy IBM'owego oprogramowania ServerGuide. Gdy to właśnie oprogramowanie każe włożyć dysk instalacyjny Windows Servera pojawia się napis Instalowanie systemu, czy coś podobnego i po chwili komunikat błędu: "Plik odpowiedzi instalacji nienadzorowanej zawiera nieprawidłowy klucz produktu. Aby kontynuować
JerzyMarian3/3 02 Gru 2009
Windows 7 64 bit zawiesza sie podczas korzystania z aplikacji 32 bit.
Wojciech \Spook...1/1 02 Gru 2009
Crosspost na pl.comp.mail i pl.comp.sys.palmtop FUT: pl.comp.sys.palmtop Witam! Kontynuuję temat dotyczący portu 587 zamiast 25; po przetestowaniu kont na notebooku zabrałem się za testowanie wysyłania wiadomości z Pocket Outlooka. I tu niespodzianka: konfiguracja kont pocztowych w Windows Mobile nie uwzględnia możliwości ustawienia portów dla wiadomości wychodzących i
Piotr Palusińs...2/2 02 Gru 2009
Witam, Gdzie znajde polaczenia sieciowe bezprzewodowe w Win 7 Home Premium. Dziekuje za odpowiedz
dd1/1 02 Gru 2009
Witam, W jaki sposób - jeżeli jest to możliwe - integruje się plik muzyczny np mp3 z PowerPoint'em aby prezentacja pps/ppsx odtwarzała muzykę (oczywiście bez dodatkowej obecności pliku mp3)? dd
Piotr Palusińs...2/2 02 Gru 2009
Witam, Mam problem na Win 7 Home Premium Win 7 Home Premium / kamera Microsoftu VX1000/ nie ma driverow Microsoftu - nie mozna zainstalowac kamerki Prosze o pomoc
Alojzy Zakalec0/7 02 Gru 2009
Witam Czy jest tu ktoś kto jeszcze ma komp z polskiej już nieistniejącej firmy JTT Computer i instalkę XP prof OEM do tego kompa? Były to kompy z Celeronem 100MHz, bodaj na płycie GA-8SIMLFS. Wpadł mi w ręce komp tej firmy z naklejką OEM XP i chciałbym zainstalować na nim system na tyle legalny na ile to możliwe. Bym bardzo prosił o zrobienie kopii płytki z windą :) -- Jacek
Piotr Palusińs...1/2 02 Gru 2009
Problem ze zmianą portu 25 na 587. Przy każdym otwarciu komputera, lub wyłaczeniu skrzynki odbiorczej ponowie włącz się port 25 .Program outlook express
laif692/2 02 Gru 2009
"laif69" <laif69@discussions.microsoft.com> wrote in message news:6BA0DB9E-0763-4CFB-BDE6-1EDAB87D017B@microsoft.com... > mam drukarkę hp deskjet f4280(urządzenie wielofunkcyjne ) i jeszcze jedna > podobna,i nie dziala mi skaner jak próbuje coś zeskanować przez komputer > z poziomu programu dołączonego do drukarki jak i poprzez fotogalerie > Windows > pokazuje mi się komunikat ,ze
Bogdan Chudziki...1/1 02 Gru 2009
Witam, Mam Problem z Win 7 Professional system gubi polskie fonty. problem: bledy dzialania programu konsoli, gubi polskie fonty, program ksiegowy Pozdrawiam
tesddalws1/1 02 Gru 2009
Visitanos en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I Dsi en www.Dsiconsolas.com COMPRAR R4I-SDHC.COM en www.Dsiconsolas.com COMPRAR M3i Zero en www.Dsiconsolas.com COMPRAR EZFLASH VI www.Dsiconsolas.com fEVx_M=QeTtS>?sK/b@JRGLld
iTRADE1/1 02 Gru 2009
Witam serdecznie w 2006 roku (zgłoszenia nr 120), bardzo uprzejmy Państwa pracownik podpowiedział mi jak zrobić restart licznika, aby Outlook Express nie kompaktował wiadomości, działa super, korzystam z tego (regedit - compact Chec count - wpisać 0), ale nie działa to przy innych tożsamościach. Po przełączaniu na tożsamość główną chce kompaktować wiadomości aby uwolnić miejsce na
AdamS5/5 02 Gru 2009
Witam Gdy komórka ma fokus nie mogę wpisać jako pierwszej małej literki 'ł'. Gdy 'ł' nie jest pierwsze lub gdy komórka jest w trybie edycji (F2) nie ma problemu. W innych aplikacjach nie ma problemu z 'ł'. Żaden z programów w trayu nie korzysta z alt-ł. -- Pozdrawiam AdamS
Michal AKA Miki2/2 02 Gru 2009
Excel 2007 coś mi namieszał w pliku który miał kilkaset kilobajtów (5 zakładek). Teraz ma 130megabajtów i zapisuje się 1 minutę. Zauważyłem że w każdej z zakładek mam "dostępne" wszystkie możliwe wiersze, tzn. belka na pasku przewijania jest malutka. (ja na każdej z zakładek wykorzystuję ok 30 wierszy tylko, a gnojek mi widzi ponad 65000 wierszy) Domyślnie jak tworzę nowy arkusz ta belka
Bartłomiej Syr...3/3 01 Gru 2009
Witam, Czy mo?na w jaki? spos?b udost?pnia? sterowniki drukarek dla nowszych system?w ni? ten, na kt?rym drukarka jest zainstalowana? Windows 2003 Server udost?pnia kilkana?cie sieciowych drukarek. W opcjach jako dodatkowe sterowniki zaznaczone s? Windows 2000, Windows XP i Windows Server 2003. Jest to niejako oczywiste, bo W2k3 jest starszy i nie zna? Vista, 2k8 czy 7. Ale mo?e da si? go
Przemysław Ada...3/3 01 Gru 2009
Witam, jak zmusić Vistę do obsługi Epsona EPL-5800? Na sterownika z Visty zamiast spacji drukuje jakieś krzaczki. Na sterownikach, jakie zassałem z internetu drukuje inne krzaczki, ale podobnie się zachowuje. Pod linuksami drukarka ta działa poprawnie. -- Przemysław Adam Śmiejek
Grzegorz Niemir...0/41 01 Gru 2009
Hej Jak przeniesc dane z Outlook Express na inny komputer? 1. Wyeksportowalem konto pocztowe i konta grup dyskusyjnych- kazde po kolei klikajac guzik Eksport, potem na drugim komputerze zrobilem Import. 2. Skopiowalem katalog C:\Documents and Settings\LAMER\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{BED96FFE-9735-4F0C-8D52-0F1D9790F85B}\Microsoft\Outlook Express Na drugi
Piotr Palusińs...0/12 01 Gru 2009
Witam szanownych grupowiczow. Outlook - pelny 2003, utworzylem dwa profile i mam ustawione wybieranie profilu przy uruchamianiu programu i tu mam pytanie czy jest jakis sposob aby nazwa tego wybranrgo profilu gdzies sie pokazala , w ekspresie byla ona widoczna na pasku aplikacji zaraz po nazwie Outlook express - nazwa tozsamosci, w wersji pelnej nie moge tego znalezc. Dzieki za
v52robg3/3 01 Gru 2009
Witam od jakiegoś czasu zaiwesza mi się program tlen. Nie wiem dlaczego. Odinstalowalem, wyrzucilem po odinstalowaniu pliki z profram files i documents adn settings zainstalowalem ponownie i mimo wszystko nadal sie zawiesza. Co robic ?
Piotr Jabłońs...4/4 01 Gru 2009
Witam, Stworzyłem funkcję, która pobiera dane z komórek. przy wywoływaniu jej pojawia się okienko z miejscami do wpisania adresów pobieranych komórek. te wartości są przypisywane w funkcji do zmiennej np. X. i teraz mam pytanie: w jaki sposób moge dodać pomoc (podpowiedź) dla użytkownika wprowadzającego dane dla tego X, tak żeby to widział w tym okienku, które wyskakuje w excelu?
Tomek Wojciecho...0/2 01 Gru 2009
Ustawiłem sobie w domu mały routerek wifi. Wyszarowałem folder na jednej windzie (na maszynie podłączona kablem do routera), i próbuję go czytać z innej (połączonej po wi-fi). Transfer jest niestety strasznie nędzny, rzędu 200 kB/s. Ale gdy na tej samej maszynie "źródłowej" uruchamiam linuksa i pobieram z niego pliki np. winscp-em, ich transfer jest też normalny (tzn jakieś 10x szybszy).
Tomasz Szablews...1/1 01 Gru 2009
"BUBYPL" <BUBYPL@discussions.microsoft.com> wrote in message news:4CCC2197-F995-432D-8C93-8358F078B714@microsoft.com... > Witam > Jak w temacie znikneły mi prawie wszystkie skróty z pulpitu, miałem tez > kilka folderów z danymi, skróty- i wszystko znikneło, pozostała ikona > system, kosz, OpenOffice, w katalogu User/pulpit też nic nie pozostało. > Jak > odzyskać swój pukpit z
rybak1/1 01 Gru 2009
Witam, co moglo sie stac? Ni z tego ni z owego otwieram Outlok Express a tu pustki !? Dziwne, bo nic nie kombinowalem w ustawieniach. W glownym oknie mam z lewej strony widok folderow i tutaj przychodzace wiadomosci sa sygnalizowane natomiast nie wyswietlaja sie w widoku zawartosci z prawej strony. Sprawdzilem, folder przechowywania wiadomosci, jest prawidlowy. Zmienilem widok
...:::Tomek:::....0/3 01 Gru 2009
Witam, w zasadzie pytanie dotyczy Windowsa 7, ale pewnie w przypadku XP jest tak samo. Planuję wymienić laptopa i model, który wybrałem ma najprawdopodobniej zainstalowaną 64-bitową wersje Windows 7. Jak wygląda kompatybilność aplikacji? Da się na tym bez problemu uruchomić wszystko, co działało na XP 32 bit? -- Pozdrawiam Tomek
Daniel Stawicki1/2 01 Gru 2009
nie widac w panelu sterowania pozycji urządzeń i drukarek
Seba8/9 01 Gru 2009
jak zintegrować tego Service Packa na stałe z płytką ?? przszę o poradę, dzięki [ jakim programem to zrobić , nLite nie da rady ]
Michal Kawecki0/5 01 Gru 2009
Jak dla użytkownika z ograniczonym dostępem ustawić możliwość wykonywania aktualizacji windows oraz wybranych programów (np. NOD32) wymagających praw administratora? Widziałem pod nLite coś takiego w odniesieniu do użytkowników bez praw administratora. Jak to zrealizować ręcznie?