Ta grupa jest zamknięta. Ciągle możesz jednak tworzyć nowe wątki na grupie Office również związanej z tematem.
Jeżeli chcesz dodać nowy wątek na grupę Office kliknij tutaj.

jazdzig11/11 08 Lip 2008
Witam Jaka powinna byc temperatura procesora i dysku twardego w laptopie podczas normalnej pracy, ktora nie przeciaza obydwu podzespolow? Dodam, ze zanotowalem dzisiaj 50 stC na procku i nie wiem czy to dobrze czy nie. Sprawdzalem temperature programem Everest. Pozdrawiam
krzysztof2/4 08 Lip 2008
Witam, taki dziwny problem, świeża instalka, próbuję ją aktywować i dostaję komunikat: Nie można ukończyć aktywacji w trybie online tym razem. Numer komunikatu: 45131 Komputer ma pełny kontakt z internetem. Instalowany był z płyty ze zintegrowanym sp3, ie7 i wmp11, ta sama płyta nie przedstawiała takich problemów na innych komputerach (z innymi serialami). O co chodzi? Serial
k4/12 08 Lip 2008
Witam... Czy ktos zna praktyki soft taki zeby wyszukal mi na dysku biblioteki ale z dokladnym opisem z jakiego programu, kiedy znalazly sie na dysku i.t.d???? nie musi ich usuwac, chce tylko liste... pozdrawiam..
Michal Kawecki2/3 08 Lip 2008
Witam. Szukam i szukam ale jakoś nie mogę znaleźć. Przy korzystaniu z "Kreatora sieci w domu i małym biurze" na zakończenie procesu można zapisać odpowiedni plik z ustawieniami sieci na pendrive'a aby w łatwy sposób przyłączyć kolejne komputery. Czy ten plik można wygenerować ponownie po pewnym czasie? Od jakiegoś czasu mam sieć w domu (3 komputery - wszystko dobrze działa). Teraz
klonowski.piotr...1/1 08 Lip 2008
Witam; Mam mały problem, chciałbym przypisać uruchamianie makra do wyboru danej opcji w tabeli przestawnej, tzn.pPo rozwinięciu listy i wyborze jednej z opcji w danym polu tabeli chciałbym, aby uruchamiało się jedno makro, a przy wyborze innej opcji inne makro - w ten sposób wybór każdej z opcji uruchamiałby oddzielne makro. Czy można to zrobić i jak? I jeszcze jedno krótkie pytanie
Feromon7/8 07 Lip 2008
Witam! Z powodu problemów z otwieraniem plików MDI znalazłem rozwiązanie aby przeinstalować Oficea. Usunąłem też wirtualną drukarkę - miała "się pojawić" po przeinstalowaniu Oficea. Znalazłem rady żeby zainstalować drukarkę generic w trybie tekstowym i na "porcie" MOID (ten port jest widoczny). Jednak w moim XP HE nie ma drukarki generic a windows update cośtam ściągnęło, ale nie
|3eR1/1 07 Lip 2008
Witam. Mam pryegladarke FF 3 niestety nie dzialaja mi odnosniki do adresow internetowych w innych programach niz FF nP. outlook, tlen itd. Dzialaja natomiast pliki url. W ustawieniach FF ma ustawione to ze jest domyslna przegladarka, zrobilem tez jeszcze raz "sprawdz teraz". Nic to nie dalo. Dodam ze klikanie na jakies linki nie powoduje otwarcia sie zadnej przegladarki. Prosze o
Marek Marecki7/8 07 Lip 2008
witam, Mam nowego notebooka T61. Windows XP pro PL Język: polski (programisty) Układ klawiatury: polski (programisty) Zainstalowane wszystkie poprawki Microsoft i Lenovo. Opis problemu. Podczas pierwszego uruchamiania notebooka (od zera) i wpisywania hasła do Windows XP moje hasło nie było akceptowane (na szczęście notebooka mogłem odblokować poprzez czytnik
Grey Shadow1/3 07 Lip 2008
http://rozrywka.yeba.pl/show.php?id=3040
MichaelData7/10 07 Lip 2008
Witam Czy jesli komputer chodzi dobrze i nie ma zadnych problemow to czy warto instalowac nowa wersje biosa? System to xp na laptopie. Automatyczne pobieranie nowych sterownikow chce pobrac samemu biosa. W sklepie zalecili mi pobranie ze strony i uruchomienie winflashem-czy oby na penwo to lepsze niz automat? Czy ktos wie jak to zrobic by nie uszkodzic komputera? Czy wystarczy tylko
szymek7/7 06 Lip 2008
Witam, Znajomy podrzucił mi komputerek, na którym nie da się uruchomić OE. Nie ma żadnego komunikatu o błędzie. Po prostu program się nie uruchamia. Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie OE - bez rezultatu. Na innym profilu, OE uruchamia się i działa bez problemu. Wcześniej wykonałem dokładne skanowanie dysku. Ponieważ były jakieś błędy, dlatego sądzę, że na tym profilu OE ma
Kamil Mazurek2/3 06 Lip 2008
Witam, mam kompa z WinXP Prof SP3 i Office 2003 Prof. Przy probie otwarcia pliku Excela wyskakuje mi komunikat o bledzie DDE. Wie ktos o co chodzi?? Nie moge otworzyc pliku ktory jest bardzo wazny. Dodam ze wczoraj utworzylem ten plik i pracowalem na nim zamykalem i otwieralem. Dzis wlaczylem kompa a nazwa pliku zmienila siejakby na dosowa np KOSZTO~1 cos podobnego. Jesli powroce do
Michal Kawecki1/4 06 Lip 2008
w mojej sieci musze miec stale ip, ktore jest przypisane do adresu mac mojej karty sieciowej; zarowno wifi jak i lan. problem tkwi w tym, ze vista stwarza problemy jezeli te same interfejsy (karta sieciowa ethernet i wifi) maja przypisane te same statyczne adresy ip. nie mam pojecia czemu, ale gdy np. podlacze sie przez kabel, a pozniej odepne kabel i przelacze na wifi, we
Piotr Palusińs...2/2 05 Lip 2008
Witam Postawiłem świeżo system z recovery CD na lapku Fujitsu Siemens. Ponieważ płyta instalacyjna ma tylko SP2 pierwsze co zrobiłem zarzuciłem SP3. Potem poinstalowałem jeszcze inne aktualizacje (m innymi IE7, zassało się kilka innych, ale pamiętam, że 2 z nich zakończyły się niepowodzeniem - m.innymi .NET Service Pack) i parę programów tzn. Office 07 i takie tam Adobe Readery, antywira
Piotr Palusińs...4/5 05 Lip 2008
Witam! Kupiłem MS Office 2007 dla Użytkowników Domowych i zainstalowałem pod Windows XP Pro SP2. Po każdym starcie systemu Windows przy pierwszym użyciu Worda pojawia się komunikat: Trwa konfigurowanie produktu Microsoft Office Home and Student 2007. To konfigurowanie trwa dosyć długo i nie wiem jak się tego pozbyć. Przy następnym użyciu Worda już się nie pojawia, aż do następnego
Piotr Palusinsk...4/5 05 Lip 2008
Witam moze mam glupie pytanie, ale zwracam sie z prosba o pomoc. Potrzebuje zrobic backup windows mail i mam problem. 1) Jak przeniesc ustawienia kont mailowych (zeby zadzialaly hasla) 2) jak przeniesc reguly dla poczty 3) jak przeniesc grupy dyskusyje (listy konta grup dyskusyjnych oraz subskrypcje danych grup)? Dla ulatwienia backup i restore jest z VISTY na VISTE Bylbym
Piotr Palusińs...2/4 05 Lip 2008
mam Acronis TrueImage portable, i chciałbym go uruchomić z pendryv,a, jak to zrobić, chodzi o to żeby zaraz po starcie komputera.
Piotr Palusińs...3/3 05 Lip 2008
Witam Mam pytanie, czy mozna jakos ograniczyć pojemność folderu Content.IE5? (C:\Documents and Settings\uzytkownik\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5). Zbiera sie tam mnóstwo śmieci które potem muszę ręcznie wywalać, a przy okazji, czy mogę usunąć foldery znajdujące sie w Content.IE5? Na razie usuwam ręcznie zawartość tych folderów. P.S Gdzie jest taki folder w
Jan Stożek1/4 05 Lip 2008
Np. mam 100 folder?w a w nich listy od 100 klient?w. Ka?demu z nich odpowiadam lub pisz? nowe listy ale u?ywaj?c funkcji odpowiedz. Po wys?aniu takiego listu wiadomo?? trafia do folderu wiadomo?ci wys?ane. I tu le?y m?j problem. Co zrobi? by wiadomo?? wraca?a do folderu macierzystego czyli np. Jest folder KOWALSKI i w nim list od kowalskiego klikam ODPOWIEDZ pisz? jak?? tre?? i wysy?am. W
Szerszen1/1 05 Lip 2008
zadalem to pytanie na alt.pl.rec.videokamery, ale jakos nikt nie jest w stanie pomoc mi rozwiazac problemu otoz mam maly problem, jak chce zgrac film z kamery minivd zgrywa go na czarno bialo kamera sony na kasety, podlaczona pzez firewire, niewazne czy zgrywam zalaczonym do tego softem sony pictur motion browser, czy nero essential czy windows maker, zarowno podglad live jak i
Andrzej Adam Fi...6/8 04 Lip 2008
Witam! Chcialbym zrobic uniwersalna papeterie do wykorzystania w roznyc klientach poczty firmy MS (OutlookExpress, Outlook Mail, Outlook z pakietu Office w roznyc wersja, takze 2007). Zauwazylem, ze wspomniane programy roznie interpertuja kod html w e-mailu... problem jest z wykorzystaniem css. Papeteria ma wygladac w ten sposob, ze ma byc tlo wyrownane do dolnego prawego rogu, nie
Reseller1/4 04 Lip 2008
Taka sytuacja. Kupilem laptopa z Vista Biznes. Dysk 250 gb. Poniewaz moge zejsc w dol i zainstalowac XP Pro to zdecydowalem sie na taka zmiane. Niestety w chwili gdy z plytki xp (z poprzedniego laptopa) dochodze do opcji kasowania / zmiany partycji , system pokazuje mi ze dysk ma pojemnosc ok 137 GB. W preinstalowane vista bylo 240 + 10 gb na partycje do odzyskiwania. Co jest grane???
Byru1/4 04 Lip 2008
Mam dziwny problem. Czesto uzywam zdalny pulpit - i w sieci lokalnej, i praca/dom. Po zainstalowaniu XP prof z SP3 na jednym z komputerow, z tego komputera moge sie polaczyc z dowolnym innym, natomiast on sam nie przyjmuje polaczen od tych "starych" (na ktorych nie ma SP3). Czy to jest cecha nowej wersji zdalnego pulpitu, czy ja cos popsulem przy instalacji? To drugie jest bardzo
jolziom5@wp.pl1/1 04 Lip 2008
http://rozrywka.yeba.pl/show.php?id=3004
L-D1/2 04 Lip 2008
http://rozrywka.yeba.pl/show.php?id=3040
Piotr Palusińs...2/3 04 Lip 2008
Witam serdecznie! Skasowałem sobie partycje na pendrive i nie mogę się dostać do plików programem do odzyskiwania danych, bo nie widzi partycji. Podpowiedzcie co mogę zrobić aby odzyskać dane. JanWaj
Piotr Palusińs...2/3 04 Lip 2008
Witam, mam nast?puj?cy problem: Na notebooku zainstalowany jest Windows XP, kt?ry nie daje uruchomi? si? w ?adnym trybie (blue screen). W boot sektorze dysku dzia?a agent SafeBoota, dysk jest zaszyfrowany. Jedynie co mog? wybra? podczas logowania do SafeBoota to opcj? botowania z dyskietki i wtedy mam dost?p do rozszyfrowanych pratycji. Jak sobie poradzi? za pomoc? dyskietki ze
Krzysztof.Wocia...3/7 04 Lip 2008
Jak w temacie, używam WinMail. Ki grzyb? -- Pozdrawiam! Krzysztof Wocial
Michal AKA Miki1/2 04 Lip 2008
On 3 Lip, 06:52, "G?zdaV" <Go...@wp.pl> wrote: > Proszem VaS o ?dzielenie mi Vyja?nie? odno?ni? Vindovsa IXPE Problem Yest > Taki Vyskak?ye B?ond Nastemp?j?cy " Brak?je J?zeva By ?zyska? dostemb do > Virt?alnego ?oncza Internet?" Proszm o Odpowie? Jak mam ?zyska? to ?ond?e Bo > Vasza gr?pa O Tym Jest VVV re: To pewnie pisa?a mu Babcia, albo on, to jaki? nietypowy (HUCU), czyli nacja na
Adam 'Adak' Kę...1/2 04 Lip 2008
Witam. Pisałem o tym kilka dni temu w jakimś starszym wątku, ale niestety umarł on chyba śmiercią naturalną ;/ Mam 2 komputery 1 XP a 2 Vista, oba podpięte są po wifi do routera, do którego podpięty jest również dysk sieciowy. Niestety z Visty mam bardzo słabe transfery na dysk LAN, z XP niema z tym problemu. Mam wszystkie aktualizacje dla Visty, wiec gdzie może tkwić problem ?
Krzysztof.Wocia...5/6 03 Lip 2008
Witam! Mam następujący problem z udostępnianiem drukarki przez sieć w Vista HP SP1. Ustawiłem drukarkę jako udostępnioną i chciałbym żeby każdy użytkownik z któregokolwiek komputera podłączonego do mojej sieci domowej mógł na niej drukować. W centrum sieci i udostępniania włączyłem oczywiście udostępnianie plików i drukarek, oraz wyłączyłem udostępnianie chronione hasłem. Sieć
Piotr Palusińs...2/2 03 Lip 2008
Pliki worda, które przygotuje sobie w domu po zabraniu do pracy nie chca sie prawidłowo otwierać, a scislej otwieraja sie, ale system pyta o strone kodowa i plik traci formatowanie (automatycze odzyskiwanie tekstu z uszkodzonego pliku? ). Co moze byc powodem ?
Sparowex1/1 03 Lip 2008
...:::Tomek:::....1/3 03 Lip 2008
GózdaV wrote: > Proszem VaS o ódzielenie mi Vyjaśnień odnośnię Vindovsa IXPE Problem > Yest Taki Vyskakóye Błond Nastempójący " Brakóje Józeva By ózyskać > dostemb do Virtóalnego Łoncza Internetó" Proszm o Odpowieć Jak mam > Ózyskać to łondże Bo Vasza grópa O Tym Jest VVV Jak czytam Twoje posty to mam ochotę zacząć studiować psychologię :-) Jesteś naprawdę ciekawym przypadkiem. --
Snake Plissken1/2 03 Lip 2008
MyPolonia.com jest pierwszy Internetowy Towarzyski Portal Polskiej Spo?eczno?ci na ca?ym ?wiecie
Grzegorz Niemir...2/3 02 Lip 2008
Na wstępie sorry za dubel ale może tu są takie osoby które nie czytają grupy pl.comp.os.ms-windows.xp Mam Windows XP Home PL SP2 z doinstalowanym SP3 profile użytkownicy i konto administracyjne i pewien dylemat. Dwie sprawy Użytkownicy znają hasło do konta administracyjnego i jeśli zachodzi potrzeba instalują nowe programy wykorzystując polecenie Uruchom jako..." Podejrzewam, że
Forest1/1 02 Lip 2008
Witam wszystkich. Posiadam jako drugiego laptopka Fujitsu Siemens U9200 Jest na nim Vista Business z możliwością downgrade do XP PRO Problem który poniżej opisze występuje tylko w VISTA (na XP PRO jest wszystko ok, więc nie jest to wina sprzętu) Prosiłbym o pomoc w temacie następującym. Laptop działa wyśmienicie, wszystkie sterowniki pochodzą z płyty DVD producenta (potem
Skibbbi1/1 02 Lip 2008
Np. mam 100 folder?w a w nich listy od 100 klient?w. Ka?demu z nich odpowiadam lub pisz? nowe listy ale u?ywaj?c funkcji odpowiedz. Po wys?aniu takiego listu wiadomo?? trafia do folderu wiadomo?ci wys?ane. I tu le?y m?j problem. Co zrobi? by wiadomo?? wraca?a do folderu macierzystego czyli np. Jest folder KOWALSKI i w nim list od kowalskiego klikam ODPOWIEDZ pisz? jak?? tre?? i wysy?am. W
kaczorek2/3 02 Lip 2008
Witam.. Mam pytanie.. czy przejscie na Viste odbywa sie na zasadzie "ugradu" XP jak to mialo miejsce z '98??? i czy jest potem mozliwy powrot do XP poprzez odinstalowanie Visty??
Piotr Palusinsk...2/4 02 Lip 2008
witam. jak w temacie nie moge zainstalowac formant activex przez to nie moge uzyc skanera on line mks vir . otrzymuje komunikat ze te sa jak by zatrzymane co jest falszywym komunikatem poniewaz ta usluga jest uruchomiona ponoc. czy mozna jakos sobie ztym poradzic? pozdrawiam ml
cadmold1/1 02 Lip 2008
Tytu? prowokacyjny, bo jaki? czas temu - po w?o?eniu p?yty BD do nap?du BD, albo zamontowaniu obrazu iso "wypalonej" przez siebie p?ytki BD-MV na virtualnym nap?dzie Dameon Tools - Explorer potrafi? zobaczy? ich zawarto?? (jest mi to potrzebne, aby np. m?c operowa? na plikach .m2ts w katalogu STREAM). Co? si? jednak mojemu Windows XP PRo SP3 przestawi?o, bo melduje albo brak p?yty w
L-D1/2 02 Lip 2008
Robert4/4 02 Lip 2008
Witam Tytuł niewiele chyba mówi - chodzi mi o coś takiego: Mamy w kolejnych kolumnach (w jednym wierszu) liczby, np: War1 War2 War3 ........ 14 23 12 ........ i chciałbym nadać im "kolejność", czyli napisac formułę, podającą "lokatę" danej wartości względem pozostałych. Czyli chciałbym w wyniku (w innej tabeli o takich samych nagłówkach) otrzymać: War1
MichaelData1/4 02 Lip 2008
Użytkownik "MichaelData" <spam@ognik.to.nie.com> napisał w wiadomości news:fmu08f$nla$1@atlantis.news.tpi.pl... > http://weblog.infoworld.com/save-xp/ > http://republika.onet.pl/13749,26,1,51,fabryka.html Masz, co to się porobiło, jeszcze kilka lat temu nabijali się z XP, że to system dla baranów w związku ze znaną tapetą, nazywano XP pożeraczem zasobów i sprzętu i ręczono życiem
info2/8 01 Lip 2008
Do niedawna mialem kompa z win 2000 i tam calkiem niezle sprawowal sie kero. Teraz przeszedlem na win xp i zainstalowalem ashampoo. Ktory z tych dwoch firewalli jest lepszy waszym zdaniem. Zastanawiam sie, czy nie wrocic do kerio?
BETON1/3 01 Lip 2008
Witam mam uszkodzony system xp home Kiedy miałem xp prof- w takiej sytuacji rozpoczynałem nową instalacje z opcją napraw, ale nie przez "R" które wyskakuje od razu na poczatku instlacji ale potem po licencji znów była mozliwość wcisniecia "Napraw"- wtedy system instalował sie jakby na nowo- bez utraty wszstkich ustawień plików itd. Ale w XP home- to "drugie" "R" juz sie
Q7/10 01 Lip 2008
mam win xp z sp2 i zainstalowane wszystkie "male" latki do tego systemu. Czy warto zainstalowac sp3? Slyszalem, ze po zainstalowaniu sp3 niektore osoby mialy rozne dziwne problemy, cos przestalo chodzic itd. Co polecacie?
Michal Kawecki1/2 01 Lip 2008
Witam. Czy ktos moze mi pomoc z nastepujacym problemem: Plyta Asus P5K-E WiFiAP, HDD Seagate ST3250620NS Win XP Prof. SP2 i SP3 za nic nie moge uruchomic trybu 3G i NCQ, wedlug specyfikacji ten dysk obsluguje zarowno SATA 3G jak i NCQ, w testach okazuje sie, ze jest wolniejszy niz 80G zwykly dysk seagate na ktorym bez problemow dziala na tym samym kablu i tym samym porcie SATA II
Piotr Krzyżań...1/2 01 Lip 2008
Szukam programu, ktory by kontrolowal czas korzystania z komputera. Mianowicie zeby mozna bylo zobaczyc ile godzin byl wlaczony komputer konkretnego dnia?
Andi1/3 01 Lip 2008
Witam, Do czasu ściągnięcia SP3 dla Windows XP Prof. PL posiadałem wersję pulpitu zdalnego, która pozwalała podać użytkownika i "wkleić" hasło przed połączeniem się z hostem, dzięki temu nie musiałem wklepywać skomplikowanych haseł. Teraz widzę że wersja poraz kolejny się zmieniła, i najpierw łączę się z hostem, a dopiero później podaję hasło (akurat użytkownika można sobie