Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Stan wstrzymania
Autor: Jacech Data: 21 Wrz 2010
Odwołania: 1 2 3 4 5
Użytkownik "Bogdan" <bogdanjan@vp.pl> napisał w wiadomości news:udGPcYKWLHA.3836@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
> Użytkownik "Michal Kawecki" <kkwinto@o2.px> napisał w wiadomości grup > dyskusyjnych
>> Problem z tą konkretną kartą Realteka w systemie Windows 7 pojawia się >> na wielu grupach. Nie znalazłem rozwiązania poza poradą, aby uaktualnić >> sterownik karty oraz BIOS płyty głównej, a także przełączyć kartę WiFi w >> tryb wysokiej wydajności (innymi słowy, wyłączyć zarządzanie energią). >> Ponoć pomaga.
> > Sterownik karty zaktualizowałem, BIOS miałem aktualny, zarządzanie energią > miałem wyłączone - efekt 0. > Dzięki za rady, daję sobie spokój z szukaniem rozwiązania, nie jest to > zbyt uciążliwe. > Pozdrawiam Bogdan
Nie wiem czy to ci pomoże, ale podobny problem miałem w poscie z 5 maja "Brak połączenia sieciowego", tyle tylko, że nie chodziło o sieć bezprzewodową. Po długiej walce z p. P. Palusińskim problem rozwiązałem w ten sposób, że całkowicie odinstalowałem sterowniki (mimo, że były zaktualizowane), dodałem na nowo nowy sprzęt (karta sieciowa); po jej dodaniu system sam znalazł sterowniki i problem zniknął. Pozdr, Jacech.