Proporcjonalna czcionka Temat: Re: Programy do masowej wysyłki emaili
Autor: jwzw Data: 19 Cze 2011
Odwołania: 1
Użytkownik "kacper" <kacper0901@wp.pl> napisał w wiadomości news:itkhij$c62$1@mx1.internetia.pl...
> Jestem administratorem kilku systemów w firmie i widzę potrzebę w każdym > z nich wysyłania emaili do pewnej grupy osób w firmie . Zastosowanie wg > mnie może byc ogromne . warunkiem koniecznym jaki musi spełnić program to > : > 1) listy mailingowe importowane z plików excel lub plików tekstowych > 2) Możliwość personalizacji emaila i wstawiania do niego > modyfikowalnych pól tagów > 3) praca programu pod Windows 7 w wersji 32/64 bitowej > 4) Prosta obsługa . Docelowo program będzie obsługiwany przez osoby > mające ogólną wiedzę informatyczne > 5) Program do użytku komercyjnego a więc wchodzi w rachubę wersja płatna > > Testowałem program Sendblaster . Podoba mi się . > Niestety nie udało mi się wysłać emaili . Nie potrafię > wskazać przyczyny . > > Pytania : > 1) Jaka firma w Polsce sprzedaje program Sendblaster ? > 2) Jakie są Wasze wrazenia z pracy z tym programem ? > 3) Czy ktoś mógłby mi pomóc w diagnozie mojego problemu ? > 4) Jakie polecacie inne programy o zbieżnej funkcjonalności z programem > Sendmail i równie proste
Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawiaj spacji.